AKRO CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AKRO CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 501.822.966

Publication

18/12/2012
ÿþ Mod PDF 11.1

rieffigl ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Mine

behouder

aan het

Belgisch

staatsbla

i

Ila





Oudenaarde

0 7 0Ec. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : O S O A" $ 12..9 Co G

Benaming (voluit) : Akro Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Hundelgemsebaan 143, 9630 Zwalm, België

(volledig adres)

Onde erp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Heden, 29 november tweeduizend en twaalf

zijn verschenen :

1. Mevrouw Esther DEGROOTE, wonende te 9630 ZWALM,

Hundelgemsebaan 143,

2.de heer Thierry André GHYSELINCK, wonende te 9630 ZWALM,

Hundelgemsebaan 143,

Comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, hebben verklaard

hierbij een VENNOOTSCHAP ONDERFIRMA op te richten, waarvan zij de

statuten hebben vastgesteld als volgt.

Artikel 1

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een

vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming " AKRO

CONSULTING ".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9630 Zwalm,

Hundelgemsebaan 143. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke

plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- De studie, analyse, begeleiding bij de ontwikkeling en uitvoering van diverse bouw- en planologische projecten

- opmaken van planologische verslagen en consulting inzake stedenbouw en ruimtelijke ordening

- het verlenen van advies en verrichtingen van prestaties inzake administratieve en

organisatorische aangelegenheden, budgetcontrole enalgeheeimanagement;

- het verrichten van diverse bedrijfseconomische studies allerhande;

- het samen brengen van partijen en bemiddeling of tussenkomst in

Op de laatste blz. van jjk B vermelden : «Recto : Naam en hoedanighefd van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoCo)*n}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Luili I - vervolg MedADF 11.1

stedenbouwkundige aangelegenheden

- het verstrekken van opleidingen, in groep of individueel dit zowel op vlak van stedenbouw en ruimtelijke ordening als in andere vak domeinen die niet eerder hiervoor zijn opgesomd

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten evenals mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking ervan;

- hetter beschikking stellen op gelijk welke wijze van roerende goederen;

- het ter beschikking stellen tegen vergoeding van gebouwen, lokalen, goederen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten, informatica en communicatiemedia; het bouwen, laten bouwen, kopen en verkopen van onroerende beleggingen en investeringen, zowel in hetbinnenland ais in het buitenland, evenals het realiseren van allerhande onroerend goed projecten in eigen naam of in naam en voor de rekening van derden;

-hetverrichtenvan onroerende leasingoperaties als leasingnemer evenals inde hoedanigheid van leasinggever;

- het uitgeven van vastgoedcertificaten en obligatieleningen;

- het nemen van participaties in verenigingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden ofproj ecten op gelijk welke wijze met het oog op het renderen van de beschikbare middelen;

- de planning en ontwikkeling van handels-, industriële en commerciële projecten van allerlei aard in binnen- en in buitenland, alsmede hetparticiperen in alle beleggings- en financiële transacties die aan de ontwikkeling van zulke projecten ten go ede komen; de vennootschap kan de uitvoering van dergelijke projecten organiseren, en erook toezicht op uitoefenen.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden met het oog op verhandelingen voor deze derden.

Zij zal zelf of door tussenkomst van derden alle mogelijke handelingen van commerciële offinanciële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken.

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Ze begint te werken vanaf de datum van oprichting, met dien verstande dat alle verrichtingen gedaan in naam en voor rekening van de vennootschap sedert één november tweeduizend en twaalf door de vennootschap worden overgenomen.

Artikel 5

Alle oprichters zijn vennoten. Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan.

Artikel 6

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle mede - vennoten toetreden ; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luttt Et - vervolg

Mod KIF 11.1

schriftelijke instemming van alle mede - vennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlij den van een vennoot gaan hetzij zijn rechten over op zijn erfgenamen.

Artikel 8

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking drie (3) maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de overlevende vennoten. Hetzelfde geldt indien één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66 %) werkonbekwaam wordt, bij ontslag en bij vrijwillig ontslag.De gevolgen van een dergelijke terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 22.

Artikel 9

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op vijfduizend euro (E 5000,00-), verdeeld over honderd (100) aandelen op naam, door de vennoten - oprichters ingebracht als volgt :

 door Mevrouw Esther DEGROOTE, voornoemd : vijfhonderd euro (E 2.500,00-) in speciën, waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend;

door De Heer Thierry GHYSELINCK, voornoemd : vijfhonderd euro (E 2.500,00-) in speciën, waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend.

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door haar beide zaakvoerders, Mevrouw Esther DEGROOTE, voornoemd, en De Heer Thierry GHYSELINCK, voornoemd, met bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden. De vennoot die als zaakvoerder optreedt wordt voor de geleverde beroepsprestaties niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders besluit.

Artikel 11

De zaakvoerders handelen in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma en vertegenwoordig(tlen) de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 12

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

Artikel 13

De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld - vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over :

 aanvaarding van nieuwe vennoten ;

 het al dan niet bezoldigen van de zaakvoerder(s) alsook de omvang en samenstelling van de bezoldiging ;

-- het benoemen of afzetten van de zaakvoerder(s) ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

L tt e - vervolg Mad POF 11.1

-- goedkeuring van de jaarrekening en bestemming van de resultaten ;

 wijziging van statuten.

Artikel 14

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met een meerderheid van 75 % van de stemmen van de aanwezige vennotenworden goedgekeurd.

Artikel 15

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 16

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrij dag van de maand maart om elf uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij gewone brief of per é-mail tot de- algemene vergadering worden opgeroepen, de bijeenroeping vermeldt de agenda.

De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

Artikel 17

Het boekjaar loopt van één oktober tot dertig september van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar wordt de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Het eerste boekjaar start op datum van oprichting en eindigt per dertig september tweeduizend veertien,

Artikel 18

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de zaakvoerder(s) bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragën worden onder de algemene onkosten geboekt.

De nettowinst wordt vervolgens volgens beslissing van de algemene vergadering gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het doel van de vennootschap dan wel aangewend voor de uitkering van dividenden aanhaar vennoten.

Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Artikel 19

De vennootschap wordt niet automatisch ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de

onbekwaamheidverklaring of desgevallend het faillissement van een vennoot.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

I.r vervolg Mod PDFli.é

Voort

behouden

aan het

Belgisch staatsblad

De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van stemmen.

Artikel 20

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 21

In geval van overlij den, werkonbekwaamheid, gedwongen dan wel vrijwillig ontslag of faillissement van een vennoot wordt aan de zich terugtrekkende vennoot of aan zijn rechtverkrijgende een overnameprijs voor zijn aandelen uitbetaald door de overnemende vennoot. De overnameprijs zal bepaald worden door een aan te stellen onafhankelijke deskundige die binnen een periode van één maand na terugtrekking of overlijden van een vennoot het. waarderingsverslag aan partijen dient mede te delen.

Indien partijen niet gezamenlijk tot een akkoord komen met betrekking tot het aanduiden van de deskundige met het oog op de waardering van de aandelen, zal de meest gerede partij de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde verzoeken een deskundige aan te stellen die zal dienen over te gaan tot de waardering van de aandelen.

De waardebepaling van de deskundige is bindend tussen partijen met betrekking tot de aandelen.

De overeengekomen of desgevallend door de deskundige vastgestelde overnameprijs dient door de overnemende vennoot betaald te worden binnen de zes (6) maanden na het bereiken van prijsovereenstemming met betrekking tot de overnameprijs.

Artikel 22

In geval van ontbinding van de vennootschap wordt het netto actief van de vennootschap verdeeld tussen de vennoten a rato van hun aandelenverhouding in de vennootschap.

Artikel 23

Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechterlijke uitspraak worden voorgelegd

overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 24

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de ter zake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Waarvan akte, verleden te Zwalm, 29 november 2012

Zaakvoerder

Thierry GHYSELINCK

tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Op de laatste blz van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls.'hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvioordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
AKRO CONSULTING

Adresse
HUNDELGEMSEBAAN 143 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Hundelgem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande