AKTIE STELLING- & BOUWWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AKTIE STELLING- & BOUWWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.321.132

Publication

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.11.2014, NGL 28.11.2014 14680-0337-013
24/10/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'" il_l~l~ti '~

W 111111,10 i

Neergelegd ter elle e van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2dU

Ondernemingsnr : 0836.321.132

Benaming

(voluit) : Aktie Stelling- & Bouwwerken

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Stralenstraat 14, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder & wijziging maatschappelijke zetel

Met meerderheid van stemmen besluit de buitengewone algemene vergadering van 30 september 2013 om de heer Güliü Zülfü te ontslaan als zaakvoerder. Hem wordt décharge verleend voor de volledige duur van zijn mandaat. Deze beslissing geldt met ingang van 30-09-2013.

Voorts besluit de buitengewone algemene vergadering van 30 september 2013 om de heer Günes Omer te benoemen tot nieuwe zaakvoerder, Deze beslissing geldt met ingang van 01-10-2013.

Tevens besluit de buitengewone algemene vergadering van 30 september 2013 om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Meerhem 44 te 9000 Gent. De beslissing geldt met ingang van 01-10-2013,

Günes Omer

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/01/2015
ÿþ" Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



. _ ,.,...,,k.." " " 0.........,

Voorbehoud.

aan he

Befgisc Staatsbl

UIII1IIII11 IIV~IIIIVIII!II

*isooa~es"

NE RGELEGD

18 -12.2014

RECHTBANK VAN

1)01)He E GENT

p

Ondernemingsar : 0836.321.132

Benaming

(voluit) : AKTIE STELLING- & BOUWWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9000 GENT, MEERHEM 44

(volledig adres)

Onderwerp akte : KENNISNAME ONTSLAG 1 BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 5 november 2014 blijkt

- de kennisname van het aangeboden ontslag per 31/08/2014 door de zaakvoerder de heer Omer Günes, 2100 Deurne, Merksemsesteenweg 114, ontslag ingegaan op 31/08/2014 om 23u 59;

- dat de heer Cemal Bal, 9040 Sint-Amandsberg, Cécile Cautermanstraat 27, benoemd werd als zaakvoerder per 1/0912014 met ingang van zelfde datum en zijn mandaat van zaakvoerder ook uitgeoefend heeft vanaf 110912014;

- de bevestiging van het per 1/09/2014 mondeling genomen besluit tot benoeming van de heer Cemal Balg 9040 Sint-Amandsberg, Cécile Cautermanstraat 27, als zaakvoerder met ingang van 1/09/2014, waarbij, voor: zoveel als nodig, alle bestuurshandelingen van de heer Cernai Bal vanaf 1/09/2014 tot en met heden 511112014,, bekrachtigd werden.

De zaakvoerder

Cemal Bal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/05/2011
ÿþmod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIII Uh U hIhl lIli hifi III li II hh

+11080233'

Neergelegd ter eifRe ne de Rechtbad van 1CoophtrrïdeA Antwentea, ~

1lMEI2011

Griffie

Vooi

behoud

aan h

Belgis

Staatst

Ondernemingsnr : o92. 36 . 32--1 .t 32_

Benaming : Aktie Stelling- & Bouwwerken

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Stralenstraat 14

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op zestien mei tweeduizend en elf, blijkt dat een Besloten vennootschap niet Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoten:

a. De heer GÜLLÜ Zülfü, geboren te Ovacik, Tunceli (Turkije) op vijf januari negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Statiestraat 37.

b. De heer KORKMAZ Fevzi, geboren te Tunceli (Turkije) op veertien februari negentienhonderd vierenzeventig, van Turkse nationaliteit, wonende te 2020 Antwerpen, Jan Davidlei 45 bus 1.

2. Rechtsvorm en naam: De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "Aktie Stelling- & Bouwwerken"

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Van Stralenstraat 14. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan i; bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor derden, als vertegenwoordiger, als commissionair of tussenpersoon:

- De aanneming, de uitvoering, de uitbesteding, van algemene stellingsbouwwerken, het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken en dit in de ruimste zin van het woord.

- De aanneming, de uitvoering, de uitbesteding, van algemene bouwwerken, nieuwbouwwerken, "sleutel op de deur", renovatiewerken, funderingswerken, aannemer van metsel-, voeg- en betonwerken, grondwerken, afbraakwerken, chapewerken, bekisting- en bewapeningswerken.

- De import en export, de klein en groothandel van goederen, machines, uitrusting, onderdelen en bouwmaterialen met betrekking tot voornoemde activiteiten, zonder enige beperking voor wat dan ook.

- De klein en groothandel, voor eigen rekening, in franchise of voor rekening van derden van bouwmaterialen, verf en behang, en dit in de ruimste zin van het woord.

- De aanneming enlof coördinatie, de raadgeving voor en van alle bouwwerken, metsel en betonwerken, dakwerken en isolatie tegen vochtigheid, roofing en asfaltbekleding, vloer en muurbekleding, timmer en schrijnwerken, geluidsisolering, metalen schrijnwerk, stukadoorwerken, arduin- en marmerwerken, centrale verwarming, sanitair, PVC, glas, lood, zinkwerken zonder enige beperking voor wat dan ook.

- Alle restauratiewerken van hout, metaal, PVC, deuren en vensters, muur en vloertegels, mozaïek, schilder, en behangwerken, zowel in de sector van de privéwoningbouw als van de industriële constructiewerken en openbare werken.

- De inrichting, de rechtstreekse of onrechtstreekse exploitatie van, de verhuur of onderverhuur, het onderhoud en verbouwing van winkels en kantoren.

- Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, binnen dit kader:

- Het aankopen, verhuren en verkopen van roerende en onroerende goederen en dit in de ruimste zin van het woord.

- Het reinigen van gebouwen en dit in de ruimste zin van het woord.

- Alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het aankopen en verkopen, ruilen, beheren, en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, verhuren, huren en leasen van roerende en onroerende goederen welkdanige ook die de vennootschap zou bezitten.

- Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, ;_-.deelbewijzen _en/of.-_effecten_-allerlei_ van_vennootschappen=enlof_verenigingen_-eender--welke;_=evenals

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen. Het vestigen aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licentie, en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

- Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende  of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

- De vennootschap kan door middel van inschrijvingen, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend, de term raadgeving in deze statuten vermeld is een andere activiteit dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar: het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

7. Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd

door honderd zesentachtig aandelen van ieder honderd euro.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting voor zesduizend tweehonderd euro volstort.

Op het kapitaal werd in speciën ingeschreven als volgt:

- door comparant sub a: voor honderd eenenzestig aandelen, zijnde zestienduizend honderd euro;

- door comparant sub b.: voor vijfentwintig aandelen zijnde tweeduizend vijfhonderd euro

Totaal: achttienduizend zeshonderd euro zijnde honderd zesentachtig (186) aandelen

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken,

voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de jaarvergadering de vereffenaars benoemen en bevoegdheden bepalen. Het vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd: De heer GÜLLÜ Zülfü, geboren te Ovacik, Tunceli (Turkije) op

vijf januari negentienhonderdvierenzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Statiestraat 37, die verklaart deze

opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over

beslist.

Als hoofd van de technische leiding wordt aangesteld de heer GÜLÜ Zülfü, voornoemd.

10. Jaarvergadering: jaarlijks wordt op de zetel de jaarvergadering gehouden op de laatste maandag van de maand mei om vijftien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerst volgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

11. Volmacht:

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan De Heer Aelterman Stijn,

wonende te Oudeleeuwenrui 32/31, 2000 Antwerpen, om met recht van in de plaatsstelling zowel naar

aanleiding van deze, als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de

KBO, RSZ diensten en de BTW administratie.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AKTIE STELLING- & BOUWWERKEN

Adresse
MEERHEM 44 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande