AL OBEIDAT & FARAH

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AL OBEIDAT & FARAH
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 539.828.061

Publication

10/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111113116111

IYI

il

11

NEERGELEGD

`1 -10- 2013

RECHTB

KOO PHANDLrh GENT

Ondernemingsnr : ® S çè)

Benaming

(voluit) : Al Obeidat & Farah

(verkort)

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Frans Van Ryhovelaan 242 - 9000 Gent

(volledig adres)

: Onderwerp akte : Oprichting

Tussen ondergetekenden

1.Dhr. Al Obeidat Salah Eddin (640122-613.78 ), wonende te Jan Yoensstraat 73  9000 Gent,

2.Dhr. Farah Samir (491217-461.45), wonende te Tabakvest 9 / 2 -- 2000 Antwerpen

wordt bij deze vanaf 01/10/2013 een vennootschap onder firma (V.O.F.) opgericht.

De vennootschapsovereenkomst wordt aangegaan onder de volgende voorwaarden, welke als statuten der vennootschap gelden

Artikel 1 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon

- Uitbating van krantenwinkel, snoepwinkel, lotto en andere kansspelen.

Netwerkbeheer, opbouwen support voor vaste en draadloze netwerken.

- alle telecommunicatie gerelateerde kern  en randactiviteiten en dit in de ruimste zin,

- in- en uitvoer, de aankoop en verkoop van kledij, schoenen, textiel

- herstellen, naaien van alle soorten kledij

- aan  en verkoop van naaigerei zoals knopen, garen, ritsen, sierlinten, sfifa,...

- de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, pitte, pizza en shoarma-zaken, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

- de aankoop, de verkoop, de groot-, klein- en commissiehandel, de import, export, de algemene vertegenwoordiging van:

- textielmateriaal, bouwmateriaal, sanitair artikelen;

- Allerlei lederwaren (kledij, tassen, en andere accessoires)

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- alle siervoorwerpen, fantasie- en geschenkartikelen;

- aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling en levering van alle voertuigen,motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook alle producten van de machine-, metaal- of houtindustrie die ermee verband houden;

- Verpakkingsactiviteiten

- Activiteiten voor groenten  en fruitteelt

- Klein- of groothandel van motorvoertuigen, met inbegrip van tweedehandse voertuigen,wissel- en hulpstukken van motor-voertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten; Uitbating van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen en koetswerk;

- Aan en verkoop van electro-toestellen, machines, en dit in de ruimste zin.

- Uitbaten van belwinkel, intemetcafé.

Verkoop van tabaksware, sigaretten, drank,...

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commer-'ciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzake-ilijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar In andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Artikel 2 : NAAM

X

De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt als volgt : "AL OBEIDAT & FARAH V.O.F

Artikel 3 ; MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel vande vennootschap is gevestigd te : Frans Van Ryhovelaan 242 te 9000 Gent.

De plaats van de maatschappelijke zetel kan steeds gewijzigd worden door een éénparige beslissing van de vennoten.

De vennootschap zal overal in België en in het buitenland filialen of exploitatiezetels kunnen oprichten en uitbaten.

Artikel 4 : AANVANG EN DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten of bij ontslagname door één of meerdere vennoten.

Artikel 5 ; MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2000,00 euro, vertegenwoordigd door 20 aandelen, is volstort en is ingeschreven in de boeken ten name van:

-Dhr Al Obeidat Salah Eddin, voor 1800,00 euro, vertegenwoordigend 18 aandelen,

-Dhr. Farah Samir, voor 200,00 EUR, vertegenwoordigend 2 aandelen,

leder aandeel geeft recht op één stem.

Het bezit der aandelen blijkt uit een inschrijving in het aandelenregister dat berust op de maatschappelijke zetel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaalsverhogingen zullen kunnen geschieden doormiddel van inbreng in geld of in natura evenals door

incorporatie van reserves met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Artikel 6 : BOEKJAAR  WINSTVERDELING

He boekjaar gaat telkens in op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Bij wijze van overgangsmaatregel vangt het eerste boekjaar aan op heden om te eindigen op 31 december van het jaar 2014. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar 2015.

Op het einde van het boekjaar wordt er een inventaris en een jaarrekening opgemaakt. indien dit door de Wet vereist wordt, wordt er een jaarverslag opgemaakt.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één/twintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergaderingrekening houdende met de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 7 : ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering zal ieder jaar plaatsvinden op 25 juni op de maatschappelijke zetel. De vennoot die niet aanwezig kan zijnop een algemene vergadering mag zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, Niemand mag evenwel drager zijn van meer dan één volmacht.

De bijeenroeping geschiedt bij aangetekende brief,verstuurd ten minst acht (8) dagen voor de vergadering. Bij de bijeenroeping wordt eveneens de dagorde meegedeeld..

De bijeenroeping moet niet gebeuren mits akkoord van alle vennoten of als blijkt dat alle vennoten op de algemene vergaderingaanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Ieder der vennoten heeft het recht een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen volgens de hierboven omschreven wijze van oproepen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid genomen. Indien op de eerste vergadering de meerderheid der vennoten niet aanwezig of vertegenwoordigd is, zal een tweede vergadering moeten bijeengeroepen worden, die rechtsgeldig mag beraadslagen welke ook het aantal der aanwezige vennoten is.

Artikel 8 ; BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door ten minste één zaakvoerder.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden aangesteld met ingang van heden en voor onbepaalde duur ; Dhr Al Obeidat Salah Eddin en Dhr Farah Samir, Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Tevens zullen al hun kosten die zij privatief hebben gemaakt voor of ten behoeve van de activiteit van de vennootschap worden terugbetaald mits voorlegging van een onkostennota vergezeld van de nodige bewijsstukken. Allen aanvaarden het hun toevertrouwde mandaat.

De zaakvoerders kunnen aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap,behalve deze die de Wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Echterf beslissingen in verband met aanstelling of ontslag van personeelsleden, betreffende het aangaan of opzeggen vanhuurcontracten, betreffende het aankopen of verkopen van roerende investeringsgoederen en/of onroerende goederen, beslissingen met betrekkingtot het hypothekeren, verhuren of met zakelijke rechten belasten van zowel roerende ais onroerende goederen, het geven van borgstellingen of hetverschaffen van andere zekerheden, zullen door de algemene vergadering moeten genomen worden met meerderheid van stemmen.

Artikel 9 : VENNOTEN

Het aantal vennoten is minimum twee (2) maar onbeperkt. Intrede van een nieuwe vennoot kan slechts gebeuren mits éénparige beslissing van de vennoten. Bij ontslagname of overlijden van

één der vennotenheeft de overblijvende vennoot het recht om terug te voorzien in die verplichtingen binnen een termijn van zes (6) maanden.

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen wegens overlijden, dan met de toestemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van ten minste drie vierden van het maatschappelijk kapitaal na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld, Geen toestemming van de andere vennoten is vereist wanneer de aandelen zouden overgedragen worden of overgemaakt worden aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, aan voor- of nazaten in rechte lijn. De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele vaneen rechtspersoon, De erfgenamen en legatarissen van aandelen welke geen vennoten kunnen worden omdat zij niet toegelaten werden als zodanig, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen. Zij mogen daarvan de afkoop vragenbij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerders der vennootschap gericht en waarvan onmiddellijk door de zaakvoerders aan de verschillende vennoten bijaangetekend schrijven afschrift wordt verzonden. De gekochte aandelen zijn niet vatbaar voor overdracht tot de volledige betaling van de prijs. De erfgenamen,rechthebbenden of schuldeisers van de vennoten mogen onder geen enkelvoorwendsel de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap noch er de verdeling of de verkoop van vorderen. Zij moeten voor de uitoefening van hun rechten zich voegen naar de maatschappelijke balansen en beslissingen van de algemene vergadering,

Voor- behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elke vennoot heeft het recht tot opzegging van deel inde vennootschap. De verklaring dat hij niet langer wenst te behoren tot de vennootschap moet steeds schriftelijk en aangetekend worden gegeven aan alle andere vennoten. De opzeg kan niet de automatische ontbinding der

vennootschap tot gevolg hebben. De opzeggende vennoot zal de desgevallend mogelijk alleen overblijvende vennoot de mogelijkheid geven tot voorziening in vervanging,volgens de statutaire bepalingen, zonder evenwel de termijn tot het einde van het kalenderjaar met een absoluut minimum van acht maanden te mogen overtreffen.

Artikel 10 ; ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal onder de vennoten worden verdeeld In verhouding tot het dcor hen ingebrachte aandeel.

: Artikel 11 : ALGEMENE BEPALINGEN

Aan de heer Kamel Zerioh, wonende te Westergemstraat 89 -- 9032 Wondelgem, wordt voor onbepaalde tijd volmacht gegeven om aile formaliteiten met betrekking tot inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het Ondernemingsloket evenals om de inschrijving te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de BTW-Administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welk danige registratie en/of erkenningnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten,

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Aldus opgemaakt te Gent op 17 september 2013 in 3 exemplaren, waarvan elk der partijen verklaart één te hebben ontvangen en waarvan één bestemd is voor neerlegging in het vennootschapsdossier op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

s Re vennoten,

Al Obeidat Salah Eddin Farah Samir

tksà_.1.) e,~e,L~vs

 A\ cd( u  t, .

Op de laatste big. van Luik B vermelden i Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)~ bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111113116111

IYI

il

11

NEERGELEGD

`1 -10- 2013

RECHTB

KOO PHANDLrh GENT

Ondernemingsnr : ® S çè)

Benaming

(voluit) : Al Obeidat & Farah

(verkort)

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Frans Van Ryhovelaan 242 - 9000 Gent

(volledig adres)

: Onderwerp akte : Oprichting

Tussen ondergetekenden

1.Dhr. Al Obeidat Salah Eddin (640122-613.78 ), wonende te Jan Yoensstraat 73  9000 Gent,

2.Dhr. Farah Samir (491217-461.45), wonende te Tabakvest 9 / 2 -- 2000 Antwerpen

wordt bij deze vanaf 01/10/2013 een vennootschap onder firma (V.O.F.) opgericht.

De vennootschapsovereenkomst wordt aangegaan onder de volgende voorwaarden, welke als statuten der vennootschap gelden

Artikel 1 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon

- Uitbating van krantenwinkel, snoepwinkel, lotto en andere kansspelen.

Netwerkbeheer, opbouwen support voor vaste en draadloze netwerken.

- alle telecommunicatie gerelateerde kern  en randactiviteiten en dit in de ruimste zin,

- in- en uitvoer, de aankoop en verkoop van kledij, schoenen, textiel

- herstellen, naaien van alle soorten kledij

- aan  en verkoop van naaigerei zoals knopen, garen, ritsen, sierlinten, sfifa,...

- de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, pitte, pizza en shoarma-zaken, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

- de aankoop, de verkoop, de groot-, klein- en commissiehandel, de import, export, de algemene vertegenwoordiging van:

- textielmateriaal, bouwmateriaal, sanitair artikelen;

- Allerlei lederwaren (kledij, tassen, en andere accessoires)

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- alle siervoorwerpen, fantasie- en geschenkartikelen;

- aankoop en verkoop, invoer, uitvoer, verdeling en levering van alle voertuigen,motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook alle producten van de machine-, metaal- of houtindustrie die ermee verband houden;

- Verpakkingsactiviteiten

- Activiteiten voor groenten  en fruitteelt

- Klein- of groothandel van motorvoertuigen, met inbegrip van tweedehandse voertuigen,wissel- en hulpstukken van motor-voertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten; Uitbating van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen en koetswerk;

- Aan en verkoop van electro-toestellen, machines, en dit in de ruimste zin.

- Uitbaten van belwinkel, intemetcafé.

Verkoop van tabaksware, sigaretten, drank,...

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commer-'ciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzake-ilijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar In andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Artikel 2 : NAAM

X

De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt als volgt : "AL OBEIDAT & FARAH V.O.F

Artikel 3 ; MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel vande vennootschap is gevestigd te : Frans Van Ryhovelaan 242 te 9000 Gent.

De plaats van de maatschappelijke zetel kan steeds gewijzigd worden door een éénparige beslissing van de vennoten.

De vennootschap zal overal in België en in het buitenland filialen of exploitatiezetels kunnen oprichten en uitbaten.

Artikel 4 : AANVANG EN DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten of bij ontslagname door één of meerdere vennoten.

Artikel 5 ; MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2000,00 euro, vertegenwoordigd door 20 aandelen, is volstort en is ingeschreven in de boeken ten name van:

-Dhr Al Obeidat Salah Eddin, voor 1800,00 euro, vertegenwoordigend 18 aandelen,

-Dhr. Farah Samir, voor 200,00 EUR, vertegenwoordigend 2 aandelen,

leder aandeel geeft recht op één stem.

Het bezit der aandelen blijkt uit een inschrijving in het aandelenregister dat berust op de maatschappelijke zetel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaalsverhogingen zullen kunnen geschieden doormiddel van inbreng in geld of in natura evenals door

incorporatie van reserves met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Artikel 6 : BOEKJAAR  WINSTVERDELING

He boekjaar gaat telkens in op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Bij wijze van overgangsmaatregel vangt het eerste boekjaar aan op heden om te eindigen op 31 december van het jaar 2014. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar 2015.

Op het einde van het boekjaar wordt er een inventaris en een jaarrekening opgemaakt. indien dit door de Wet vereist wordt, wordt er een jaarverslag opgemaakt.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één/twintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergaderingrekening houdende met de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 7 : ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering zal ieder jaar plaatsvinden op 25 juni op de maatschappelijke zetel. De vennoot die niet aanwezig kan zijnop een algemene vergadering mag zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, Niemand mag evenwel drager zijn van meer dan één volmacht.

De bijeenroeping geschiedt bij aangetekende brief,verstuurd ten minst acht (8) dagen voor de vergadering. Bij de bijeenroeping wordt eveneens de dagorde meegedeeld..

De bijeenroeping moet niet gebeuren mits akkoord van alle vennoten of als blijkt dat alle vennoten op de algemene vergaderingaanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Ieder der vennoten heeft het recht een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen volgens de hierboven omschreven wijze van oproepen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid genomen. Indien op de eerste vergadering de meerderheid der vennoten niet aanwezig of vertegenwoordigd is, zal een tweede vergadering moeten bijeengeroepen worden, die rechtsgeldig mag beraadslagen welke ook het aantal der aanwezige vennoten is.

Artikel 8 ; BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door ten minste één zaakvoerder.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden aangesteld met ingang van heden en voor onbepaalde duur ; Dhr Al Obeidat Salah Eddin en Dhr Farah Samir, Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Tevens zullen al hun kosten die zij privatief hebben gemaakt voor of ten behoeve van de activiteit van de vennootschap worden terugbetaald mits voorlegging van een onkostennota vergezeld van de nodige bewijsstukken. Allen aanvaarden het hun toevertrouwde mandaat.

De zaakvoerders kunnen aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap,behalve deze die de Wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Echterf beslissingen in verband met aanstelling of ontslag van personeelsleden, betreffende het aangaan of opzeggen vanhuurcontracten, betreffende het aankopen of verkopen van roerende investeringsgoederen en/of onroerende goederen, beslissingen met betrekkingtot het hypothekeren, verhuren of met zakelijke rechten belasten van zowel roerende ais onroerende goederen, het geven van borgstellingen of hetverschaffen van andere zekerheden, zullen door de algemene vergadering moeten genomen worden met meerderheid van stemmen.

Artikel 9 : VENNOTEN

Het aantal vennoten is minimum twee (2) maar onbeperkt. Intrede van een nieuwe vennoot kan slechts gebeuren mits éénparige beslissing van de vennoten. Bij ontslagname of overlijden van

één der vennotenheeft de overblijvende vennoot het recht om terug te voorzien in die verplichtingen binnen een termijn van zes (6) maanden.

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen wegens overlijden, dan met de toestemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van ten minste drie vierden van het maatschappelijk kapitaal na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld, Geen toestemming van de andere vennoten is vereist wanneer de aandelen zouden overgedragen worden of overgemaakt worden aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, aan voor- of nazaten in rechte lijn. De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele vaneen rechtspersoon, De erfgenamen en legatarissen van aandelen welke geen vennoten kunnen worden omdat zij niet toegelaten werden als zodanig, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen. Zij mogen daarvan de afkoop vragenbij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerders der vennootschap gericht en waarvan onmiddellijk door de zaakvoerders aan de verschillende vennoten bijaangetekend schrijven afschrift wordt verzonden. De gekochte aandelen zijn niet vatbaar voor overdracht tot de volledige betaling van de prijs. De erfgenamen,rechthebbenden of schuldeisers van de vennoten mogen onder geen enkelvoorwendsel de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap noch er de verdeling of de verkoop van vorderen. Zij moeten voor de uitoefening van hun rechten zich voegen naar de maatschappelijke balansen en beslissingen van de algemene vergadering,

Voor- behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elke vennoot heeft het recht tot opzegging van deel inde vennootschap. De verklaring dat hij niet langer wenst te behoren tot de vennootschap moet steeds schriftelijk en aangetekend worden gegeven aan alle andere vennoten. De opzeg kan niet de automatische ontbinding der

vennootschap tot gevolg hebben. De opzeggende vennoot zal de desgevallend mogelijk alleen overblijvende vennoot de mogelijkheid geven tot voorziening in vervanging,volgens de statutaire bepalingen, zonder evenwel de termijn tot het einde van het kalenderjaar met een absoluut minimum van acht maanden te mogen overtreffen.

Artikel 10 ; ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal onder de vennoten worden verdeeld In verhouding tot het dcor hen ingebrachte aandeel.

: Artikel 11 : ALGEMENE BEPALINGEN

Aan de heer Kamel Zerioh, wonende te Westergemstraat 89 -- 9032 Wondelgem, wordt voor onbepaalde tijd volmacht gegeven om aile formaliteiten met betrekking tot inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het Ondernemingsloket evenals om de inschrijving te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de BTW-Administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welk danige registratie en/of erkenningnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten,

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Aldus opgemaakt te Gent op 17 september 2013 in 3 exemplaren, waarvan elk der partijen verklaart één te hebben ontvangen en waarvan één bestemd is voor neerlegging in het vennootschapsdossier op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

s Re vennoten,

Al Obeidat Salah Eddin Farah Samir

tksà_.1.) e,~e,L~vs

 A\ cd( u  t, .

Op de laatste big. van Luik B vermelden i Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)~ bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
AL OBEIDAT & FARAH

Adresse
FRANS VAN RYHOVELAAN 242 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande