ALAIN GODITIABOIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALAIN GODITIABOIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.920.955

Publication

15/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het uitbaten van de inrichting voor feesten, vertoningen, amusementspelen, optredens en sportevenementen,

- verhuren van de beroepslokalen voor feesten met of zonder traiteurdienst.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen , laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, onder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarverga¬dering ge¬noemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de laatste maandag van de maand juni om achttien uur. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

Wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder de heer Goditiabois Alain voormeld, welke het mandaat aanvaardt.

Het mandaat is onbezoldigd.

Bestemming van de winst  reserves

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

Verdeling van het netto-actief

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand juni om achttien uur van het jaar 2016.

Volmacht

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder(s) of bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidsinstanties, met name BVovvBVBA Van Durme-Michiels te 9860 Oosterzele, Schoolstraat 8.

Voor ontledend uittreksel

Neergelegd voor registratie

Notaris Ivan Schaubroeck

Wordt samen neergelegd :

- de uitgifte van de akte

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 26.08.2016 16487-0359-014

Coordonnées
ALAIN GODITIABOIS

Adresse
KERKSTRAAT 1 9860 GIJZENZELE

Code postal : 9860
Localité : Gijzenzele
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande