ALAMARG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALAMARG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.395.195

Publication

08/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va akte

GRIFFIE

Voor-

behoud

Staatsbl 1111

aan he

Belgisc

Ondernemingsnr : 0542.396.195

Benaming

(voie Alamarg

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9340 Lede, Wichelse Steenweg, nummer 181.

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP, ZONDER BENOEMING VAN (EEN) VEREFFENAAR(S) - VERSLAGEN VAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP EN DE BEDRIJFSREVISOR - ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING - NEERLEGGING EN BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP VOLMACHT(EN):

In het jaar tweeduizend veertien.

Op vierentwintig juli.

Voor Ons, Meester Benjamin VAN HAUWERME1REN, notaris te Lede (Oordegem).

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "Alamarg", met maatschappelijke zetel gevestigd te 9340 Lede, Wichelse Steenweg, nummer:

181, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0542.395.195 RPR (rechtspersonenregister):

Dendermonde,

Opgericht blijkens akte verleden door ondergetekende notaris Benjamin VAN HAUWERMEIREN, te Lede'

(Oordegem), op twintig november tweeduizend dertien, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

van vier december daarna, onder referentie nummer 13181424, en waarvan de statuten tot op heden niet

gewijzigd werden,

Het Voorzitterschap wordt waargenomen door: de Heer DE KERPEL Jan Octaaf Antoon, nagenoemd.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Zijn alhier aanwezig, de volgende vennoten van de vennootschap:

1) De Heer DE KERPEL Jan Octaaf Antoon, geboren te Aalst op twee december negentienhonderd

" drieënzeventig, wonende te 9340 Lede, Wichelse Steenweg, nummer 181, echtgenoot van Mevrouw DE CROOCK Greet Herman Lieve, nagenoemd, met wie hij gehuwd is voor de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. ' van de gemeente Lede op veertien augustus negentienhonderd zevenennegentig, en dit onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, tot op heden niet gewijzigd, aldus verklaard.

Dewelke verklaart eigenaar te zijn van zevenhonderd veertig (740) aandelen van de vennootschap,

2) Mevrouw DE CROOCK Greet Herman Lieve, echtgenote van voornoemde Heer DE KERPEL Jan Octaaf Antoon, geboren te Aalst op negentien juni negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 9340 Lede,, Wichelse Steenweg, nummer 181.

Dewelke verklaart eigenares te zijn van tweehonderd zestig (260) aandelen van de vennootschap.

Voornoemde verschijners, beiden alhier aanwezig, vertegenwoordigend de totaliteit van de maatschappelijke aandelen van voormelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Alamarg", zijnde duizend (1.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, verklaren vervolgens tel weten dat de wet straffen stelt op het zich wetens aanmelden ais eigenaar van aandelen welke hen nietl toebehoren en aldus deel te nemen aan de stemming in de vergadering.

Samenstelling van het huidig bestuursorgaan van de vennootschap:

De Heer DE KERPEL Jan Octaaf Antoon, voornoemd, werd bij hogervermelde oprichting voor onbepaalde duur benoemd tot enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

Het benoemingsbesluit ervan werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad zoals' hogeraangehaald,

DE VOORZITTER ZET VERVOLGENS UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda:

AGENDA VAN DE VERGADERING:

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

11[1113111P

,

KOOPHANDEL GENT

30 JOLI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Gri

.+, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge 1) Besluit tot vervroegde afsluiting van het lopend boekjaar.

2) Kennisname en bespreking van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende voorstel tot ontbinding van de vennootschap - staat van activa en pasiva niet ouder dan drie maanden.

3) Kennisname en bespreking van het verslag van de, door het bestuursorgaan van de vennootschap aangewezen bedrijfsrevisor, inhoudende verslaggeving over het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, vermeld onder punt 2) van de agenda.

4) Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap zonder benoeming van (een) vereffenaar(s), overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

5) Onmiddellijke sluiting van de vereffening - bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap,

6) Volmacht(en) voor de administratieve formaliteiten.

B) Verzaking:

Voornoemde twee vennoten en de enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, allen alhier aanwezig, hebben voor zoveel ais nodig bil deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C) De Voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en dat er geen commissaris in functie is.

D) Aangezien de leden van deze vergadering de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en samen met de enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap alhier aanwezig zijn, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met ÉÉNPARIGHEID VAN STEMMEN genomen:

AFFIANDEUNG AGENDA:

Punt 1: Besluit tot vervroegde afsluiting van het lopend boekjaar:

De vergadering beslist tot vervroegde afsluiting van het lopend boekjaar.

Punt 2: Kennisname en bespreking van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende voorstel tot ontbinding van de vennootschap - staat van 'activa en passive niet ouder dan drie maanden:

Met betrekking tot de formaliteiten die door de vennootschap moeten vervuld worden, stelt de Voorzitter vast dat op twaalf juni tweeduizend veertien door de enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap een verslag werd opgesteld, inhoudende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en dit overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij dit verslag werd ook een staat van activa en passiva gevoegd die niet méér dan drie maanden oud is.

De leden van de vergadering beslissen vervolgens de Voorzitter te ontslaan van de voorlezing van voorzegd verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap en de eraangehechte staat van activa en passiva, en voorafgaandelijk dezer hiervan een afschrift ontvangen te hebben.

Punt 3: Kennisname en bespreking van het verslag van de, door het bestuursorgaan van de vennootschap aangewezen bedrijfsrevisor, inhoudende verslaggeving over het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, vermeld onder punt 2) van de agenda:

Met betrekking tot de formaliteiten die door de vennootschap moeten vervuld worden, stelt de Voorzitter eveneens vast dat op negentien juni tweeduizend veertien door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid PARMENTIER GUY, te 2900 Schoten, Valkenlaan, nummer 311 vertegenwoordigd door de Heer Guy PARMENTIER, bedrijfsrevisor, zijnde de door het bestuursorgaan van de vennootschap aangewezen bedrijfsrevisor een verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, met navolgende besluitvorming:

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 VIL Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALAMARG" kan ik verklaren dat:

" Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles en de eventuele latente belastingschulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, dat deze staat een volledig en trouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 11 juni 2014.

" De staat van activa en passive, opgesteld door het bestuursorgaan per 11 juni 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 12.685,82 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan wenst gebruik te maken van de procedure van vereffening in één akte. Wij hebben echter geen inzage in mogelijke toekomstige schulden van de vennootschap en maken bijgevolg voorbehoud van de wettigheid van deze verrichting."

De leden van de vergadering beslissen vervolgens de Voorzitter te ontslaan van de voorlezing van voorzegd verslag van de, door het bestuursorgaan van de vennootschap aangewezen bedrijfsrevisor en voorafgaandelijk dezer hiervan een afschrift ontvangen te hebben.

Voormelde twee verslagen, alsmede de staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden zullen bewaard blijven in het vennootschapsdossier van ondergetekende notaris.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris vervolgens dat alle door de wet voorziene formaliteiten werden nageleefd.

Overeenkomstig artikel 181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

Punt 4: Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap zonder benoeming van (een) vereffenaar(s), overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen:

a) De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van negentien maart tweeduizend en twaalf tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprccedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld wetsartikel Iaat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan, namelijk:

-er wordt (worden) geen vereffenaar(s) aangeduid;

-er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva, zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

-alle vennoten van de vennootschap zijn aanwezig en/of vertegenwoordigd op de buitengewone algemene vergadering en beslissen met één parigheid van stemmen;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

b) Né vaststelling dat 1) onder meer de nog te vestigen vennootschapsbelastingen en kosten die verband houden met de ontbinding en vereffening van de vennootschap integraal werden voorafbetaald, dat 2) er geen passiva (schulden) meer zijn luidens voormelde staat van activa en passiva, en dat 3) aan alle hiervoren andere aangehaalde voorwaarden werd voldaan, BESLIST DE VERGADERING TOT DE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP MET DADELIJKE INVEREFFENINGSTELUNG, ZONDER BENOEMING VAN (EEN) VEREFFENAAR(S).

c) De leden van de vergadering erkennen uitdrukkelijk dat ondergetekende notaris hen daarbij gewezen heeft dat de niet-benoeming van (een) vereffenaar(s) tot gevolg heeft:

-dat de zaakvoerder(s) ten aanzien van derden als vereffenaar(s) wordt (worden) beschouwd;

-dat, bij toepassing van artikel 198 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, alle rechtsvorderingen tegen de vereffenaars als zodanig of, bij ontstentenis van vereffenaars, tegen de personen die krachtens artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen als vereffenaars worden beschouwd, pas verjaren né verloop van een termijn van vijf jaar, welke verjaringstermijn begint te !open vanaf de bekendmaking van de afsluiting van de vereffening overeenkomstig de artikelen 67 en 73 van het Wetboek van Vennootschappen.

d) Er wordt bij deze eveneens vastgesteld dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap, het mandaat van de enige niet-statutaire zaakvoerder, zijnde de Heer DE KERPEL Jan Octaaf Antoon van rechtswege een einde neemt.

e) De vergadering stelt ook nog vast dat de bepalingen van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing zijn, aangezien onderhavige vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, en dat het resterend actief van de vennootschap door de twee vennoten van de vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

f) De vergadering geeft bij deze uitdrukkelijk volmacht aan voornoemde Heer DE KERPEL Jan Octaaf Antoon, wonende te 9340 Lede, Wichelse Steenweg, nummer 181, op de financiële rekeningen van de vennootschap, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten van de vennootschap.

g) Voor zover nodig zou blijken, bevestigen de twee vennoten van de vennootschap dat zij bereid zijn om alle eventuele toekomstige rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen né de sluiting van de vereffening van de vennootschap te vervullen.

Punt 6: Onmiddellijke sluiting van de vereffening - bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap:

a) De vergadering beslist, gezien al het voorgaande, de vereffening van de vennootschap onmiddellijk te

sluiten.

Vervolgens wordt vastgesteld dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

b) De vergadering beslist in het kader van de sluiting van de vereffening dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgend adres, namelijk te 9340 Lede, Wichelse Steenweg, nummer 181.

Punt 6: Volmacht(en) voor de administratieve formaliteiten:

-De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hiemavolgende (rechts)persoon, en dit voor zoveel ais nodig, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren,

,

Identiteit van de lasthebber:

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STUYTS ACCOUNTING SERVICES", voor wie optreedt de Heer VANDAELE Kurt, met , kantoor gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan, nummer 2/A, gekend onder het ondernemingsnummer 0405272.631 RPR (rechtspersonen register) Brugge

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT:

Ondergetekende notaris bevestigt dat de namen, voornamen, datum en plaats van geboorte voor de natuurlijke personen en/of de naam, de oprichtingsdatum en de maatschappelijke zetel voor de rechtspersonen gelijkvormig zijn aan de meldingen in de officiële stukken hem vertoond. De rij ksregisternummers werden vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen, die tevens de juistheid van de voormelde identiteitsgegevens bevestigen.

SLOTBEPALINGEN:

1) De verschijners in deze erkennen dat ondergetekende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 paragraaf 1 alinea's twee en drie van de Organieke wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van : onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke parti] volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken zijn en hij moet aan aile partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken..

2) De verschijners in deze bevestigen dat ondergetekende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de ;

rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad

heeft verstrekt.

Aangezien voormelde agenda uitgeput is, wordt de vergadering gesloten,

Voor ontledend uittreksel,

Benjamin VAN FIAUWERMEIREN, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte akte ontbinding & invereffeningstelling dd. 24 juli 2014;

-verslag bederevisor;

-verslag bestuursorgaan van de vennootschap;

-staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

so. Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/12/2013
ÿþOnderrtemingsnr SH 2. 2 S À95

Benaming

(voluit) : Alamarg

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9340 Lede, Wichelseiteenweg, nummer 181.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting BVBA:

Het jaar tweeduizend dertien.

Op twintig november.

Voor Ons, Meester Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris te 9340 Lede (Oordegem).

ZIJN VERSCHENEN:

1) De Heer DE KERPEL Jan Octaaf Antoon, geboren te Aalst op twee december negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 9340 Lede, Wichelse Steenweg, nummer 181, echtgenoot van Mevrouw DE CROOCK Greet Herman Lieve, nagenoemd, met wie hij gehuwd is voor de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de gemeente Lede op veertien augustus negentienhonderd zevenennegentig, en dit onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, tot op heden niet gewijzigd, aldus verklaard.

2) Mevrouw DE CROOCK Greet Herman Lieve, echtgenote van voornoemde Heer DE KERPEL Jan Octaaf Antoon, geboren te Aalst op negentien juni negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 9340 Lede, Wichelse Steenweg, nummer 181.

DlE ONS, NOTARIS, VERZOEKEN TE AKTEREN WAT VOLGT:

DEEL I - OPRICHTING:

Verschijners in deze verklaren een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op te richten onder de naam "Alamarg", met maatschappelijke zetel gevestigd te 9340 Lede, Wichelse Steenweg, nummer, 181, en niet een kapitaal van achttienduizend zeshonderd EUR (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door duizend: (1000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, alle in speciën onderschreven als volgt:

-door genoemde Heer DE KERPEL Jan Octaaf Antoon: voor dertienduizend zevenhonderd vierenzestig EUR (¬ 13.764,00), hetzij voor zevenhonderd veertig (740) aandelen, en:

-door genoemde Mevrouw DE CROOCK Greet Herman Lieve: voor vierduizend achthonderd zesendertig EUR (¬ 4.836,00), hetzij voor tweehonderd zestig (260) aandelen.

Totaal aantal aandelen: duizend (1.000).

Bankattest:

Alle aandelen zijn, naar uitdrukkelijke verklaring van de oprichters in deze, ten belope van zesduizend tweehonderd EUR (¬ 6.200,00) en in hogervermelde verhouding afbetaald, zodat vanaf de oprichting door papieren of elektronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, een bedrag van zesduizend tweehonderd EUR (¬ 6.200,00) ter beschikking staat van de vennootschap, waarbij de gelden gestort werden op rekening nummer BE17 7340 3829 6821, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap KBC Bank, met zetel gevestigd te 1080 Brussel, Havenlaan, nummer 2, zoals blijkt uit het aan mij, notaris, voorgelegd bankattest, gedateerd op negen november tweeduizend dertien.

Voormeld bankattest zal in het vennootschapsdossier, gehouden op het kantoor van ondergetekende notaris, bewaard worden.

Financieel plan:

Ondergetekende notaris verklaart dat de oprichters hem voorafgaandelijk aan deze oprichtingsakte het financieel plan hebben overhandigd, zoals voorgeschreven door artikel tweehonderd vijftien van het Wetboek' van Vennootschappen.

Quasi-inbreng:

De verschijners in deze erkennen te weten dat, indien de vennootschap binnen de twee jaar te rekenen van de oprichting, overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen dat toebehoort aan een oprichter, een zaakvoerder of aan een vennoot, in voorkomend geval met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van_eaktlCy " -g~y~

VAN KOOPH ANEt-

2 2 NOV. 2013

Mod Word 11.1

DENDERNiONDF

~-------

Griffie

131 1929

III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschappen, tegen een vergoeding die minstens gelijk is aan één/tiende van het geplaatst kapitaal van de

vennootschap, deze verkrijging onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

In dat geval moet voorafgaandelijk aan de voomoemde algemene vergadering een verslag opgemaakt

worden door de commissaris, of indien de vennootschap geen commissaris heeft, door een bedrijfsrevisor,

daartoe aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap. Er moet ook een bijzonder verslag

opgesteld worden door het bestuursorgaan van de vennootschap, met uiteenzetting van het belang van de

overwogen verkrijging voor de vennootschap.

Duur van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht voor een ONBEPAALDE DUUR.

Verklaringen:

De oprichters in deze verklaren:

a) dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over de aansprakelijkheid van de oprichter(s) van de vennootschap wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal;

b) te weten dat, indien de vennootschap binnen de twee jaar te rekenen van de oprichting, overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen dat toebehoort aan een oprichter, een zaakvoerder cf aan een vennoot, in voorkomend geval met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, tegen een vergoeding die minstens gelijk is aan één/tiende van het geplaatst kapitaal van de vennootschap, deze verkrijging onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering. in dat geval moet voorafgaandelijk aan de voornoemde algemene vergadering een verslag opgemaakt worden door de commissaris, of indien de vennootschap geen commissaris heeft, door een bedrijfsrevisor, daartoe aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap. Er moet ook een bijzonder verslag opgesteld worden door het bestuursorgaan van de vennootschap, met uiteenzetting van het belang van de overwogen verkrijging voor de vennootschap;

c) te weten dat het bedrag van de kosten, vergoedingen en lasten, onder eender welke vorm, die voor rekening van de vennootschap worden gebracht wegens haar oprichting, de som bedraagt van duizend tweehonderd en tien EUR (¬ 1.210,00), Belasting over de Toegevoegde Waarde inbegrepen;

d) dat ondergetekende notaris aan hen eveneens voorlezing heeft gedaan van artikel 259 paragraaf één van het Wetboek van Vennootschappen in verband met tegenstrijdigheid van belangen;

e) dat ondergetekende notaris aan hen tevens voorlezing heeft gedaan van 1) artikel 1401,5° van het Burgerlijk Wetboek betreffende de lidmaatschapsrechten verbonden aan gemeenschappelijke aandelen, en van 2) artikel 1422 van het Burgerlijk Wetboek met betrekking tot zekere goederen afhankelijk van het gemeenschappelijk vermogen waarover door een echtgenoot is beschikt zonder uitdrukkelijke instemming van de andere echtgenoot;

f) door ondergetekende notaris uitdrukkelijk bij deze ingelicht te zijn en voorlezing gekregen te hebben van de bepalingen van artikel 65 van het Wetboek van Vennootschappen, luidend als volgt:

"Elke vennootschap moet een naam voeren, die verschillend is van die van een andere vennootschap.

Indien de naam gelijk is aan een andere of er zozeer op gelijkt dat er verwarring kan ontstaan, kan iedere belanghebbende hem doen wijzigen en, indien daartoe grond bestaat, schadevergoeding eisen. Niettegenstaande elk daarmee strijdig beding, zijn de oprichters of, bij latere naamswijziging, de leden van het bestuursorgaan hoofdelijk gehouden jegens de belanghebbenden tot betaling van de schadevergoeding bedoeld in het tweede lid."

DEEL li -- STATUTEN:

De oprichters in deze verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

Artikel één - naam:

Er wordt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de naam: "Alamarg". Artikel twee - maatschappelijke zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9340 Lede,Wichelse Steenweg, nummer 181.

De zetel van de vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in Vlaanderen of tweetalig Brussel.

De vennootschap mag ook bij beslissing van de zaakvoerder(s) exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel drie - doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

-Management en consultancy.

-Het besturen en leiden van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, met eender welk doel, en de onderafdelingen daarvan, welke ook de betiteling daarvan is.

-Het geven van adviezen, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerkingen - alle technieken In verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard.

-Het verzorgen van alle mogelijke administratieve en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin, het verstrekken van documentatie, vertaalopdrachten.

-Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk of audiovisueel.

A i -Borg stellen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge -Het geven van juridische adviezen.

-Fundraising, fondsbeheer, financieel beheer, alsook ondersteuning en adviesverlening inzake business development, technologieverkenning en evaluatie, product- en marketingstrategie, due diligence en strategie inzake intellectuele eigendom.

-Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels -- financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

-Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen

en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het

verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- en kapitaalbestuur,

-Klein- en groothandel in wijnen, likeuren en keukenmaterialen.

-Klein- en groothandel in fietsen en fietsenbegeleiding.

-Activiteiten in de amusementssector.

-Verlenen van traiteurdiensten.

-Geven van wetenschappelijke, financiële of andere voordrachten.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in het kort tussenpersoon in handel.

-Het verrichten, organiseren en beheren van wetenschappelijke research activiteiten.

11. Voor eigen rekening:

-De vennootschap kan investeren in activa met het oog op het bezoldigen in natura van de zaakvoerder(s)

en/of personeelsleden.

-Alle onroerende en hiermee betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, zowel in België als in het

buitenland, namelijk het verwerven, oordeelkundig uitbreiden, ruilen, vervreemden, beheren, huren, verhuren,

onderverhuren, laten bouwen en verbouwen, in optie geven of nemen, de promotie en het makelen, het in

waarde brengen van alle eigendommen en gronden inclusief de onroerende leasing, alsmede alle handelingen

die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

-De vennootschap zal binnen het kader van dit doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken,

uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

-In het voorgaande is begrepen alle verwervingen en overdrachten van zakelijke rechten op gebouwen.

-Zij mag eveneens handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmede gebouwen worden opgericht, samengesteld, uitgerust, afgewerkt of versierd.

-Zij kan tevens voorzien in de aanleg en onderhoud van tuinen, parken, vijvers en opritten in de meest brede zin van het woord, zowel zelf ais via derden.

-Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden. -Zij mag optreden als inkoop-en verkoopkantoor voor alle goederen (vb groothandel, kleinhandel) en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

III, Algemeen:

-De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, organisaties, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

-Zij mag eveneens de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

-De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlij-iking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

-De vennootschap kan derhalve alle handelingen stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de

verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

-De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de bevoegdheid het doel te interpreteren.

Artikel vier - duur:

De vennootschap is opgericht voor ONBEPAALDE DUUR.

Artikel vijf - maatschappelijk kapitaal:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EUR (¬ 18.600) en is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/duizendste (1/1.000e) deel in het kapitaal.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, behoudens andersluidend akkoord tussen hem en de vruchtgebruiker.

Artikel zes - aandelen en effecten:

Er wordt op de zetel een register van aandelen gehouden met de juiste aanduiding van elke vennoot, van het getal hem toebehorende aandelen en van de gedane stortingen.

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen, behoudens de toepassing van artikel tweehonderd zevenendertig van het Wetboek van Vennootschappen bij overlijden van de enige vennoot.

Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en in vruchtgebruik, dan zal -behoudens minnelijke overeenkomst- alleen de vruchtgebruiker de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen, tenzij een beslissing dient getroffen te worden over een wijziging van het kapitaal met inbegrip van het uitoefenen van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, van het doel of van enig ander punt van de statuten, of een beslissing over het al dan niet ontbinden van de vennootschap; in deze laatste gevallen zal alleen de blote eigenaar de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen.

Artikel zeven - overdracht en overgang van aandelen:

Behoudens ingeval de vennootschap slechts één enkele vennoot telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet afgestaan worden onder de levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met de voorafgaande, bijzondere en geschreven toestemming van alle vennoten van de vennootschap, nà aftrek van de rechten waarvan de afstand of overdracht is voorgesteld.

Ingeval van voorafgaande toestemming, zal (zullen) de zaakvoerder(s) van de vennootschap op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, ofwel op verzoek van de erfgena(a)(m)(e)(n), legatarissen of rechthebbende(n) van een overleden vennoot, een algemene vergadering bijeenroepen, teneinde te beslissen over de voorgestelde overdracht of overgang van aandelen.

Het voorstel tot afstand van aandelen onder de levenden moet melding maken van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de overdrager en de voorgestelde overnemer, van het aantal aandelen of effecten die voorwerp zijn van de afstand onder levenden, alsmede de prijs en voorwaarden waartegen de afstand van aandelen zal gebeuren.

Ingeval van weigering van afstand of overgang van aandelen, zullen de weigerende vennoten gehouden zijn om binnen een termijn van twee (2) maanden te rekenen vanaf de datum van de vergadering, de aandelen die het voorwerp zijn van de voorgestelde afstand of overgang in te kopen.

De inkoop zal, behoudens andersluidende overeenkomst, geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

De afkoopwaarde van de aandelen zal bepaald worden in onderlinge overeenstemming, op basis van de waarde van de aandelen, zoals die blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening,

In geval echter geen akkoord wordt bereikt, dan zal de waardebepaling gebeuren door toedoen van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, op verzoek van de meest gerede partij.

Ingeval de vennoten toestemmen in de voorgestelde afstand of overgang van aandelen en evenwel zelf geen aandelen wensen in te kopen, dan zal de vennoot, die aandelen wenst over te dragen, ze rechtsgeldig aan derden kunnen verkopen tegen de voorwaarden vermeld in het door hem gedane voorstel en/of zullen de erfgenamen, legatarissen of reohtverkrijgenden van de overleden vennoot de aandelen van de overleden vennoot kunnen overnemen.

De weigering van toestemming van een overdracht onder de levenden of van een overgang wegens overlijden sluit zowel rechtstreeks als onrechtstreeks ieder verhaal uit.

Artikel acht - bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, van een directieraad of van een raad van toezicht, dan benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die getast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door een enkele kennisgeving gericht aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

~ a , ) ) [ De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist

met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de

ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een

zaakvoerder; het voorvallen van één van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van

de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het

bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s),

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een

algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn

vervanging te vporzien,

Artikel negen - bevoegdheid van de zaakvoerder(s):

Interne bestuursbevoegdheid:

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van 1) die handelingen, waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, 2) beperkingen opgelegd in' de statuten, of 3)

beperkingen opgelegd bij zijn benoeming.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur vormen.

Indien er drie of méér zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een Voorzitter aanstelt en waarbij

verder wordt gehandeld zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid:

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder,

Volmachten:

De zaakvoerder(s) mag (mogen) zich in zijn (hun) betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder

zijn (hun) persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van zijn (hun) keuze, op voorwaarde nochtans dat

deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

Artikel tien - bezoldiging van de zaakvoerder(s):

Het mandaat van zaakvoerder kan worden bezoldigd in geld of in natura en is in overeenstemming reet de

werkelijke uitgeoefende bestuursactiviteiten, tenzij andersluidend besluit van de algemene vergadering van de

vennoten van de vennootschap.

Onverminderd de (eventuele) bezoldiging, worden aan een zaakvoerder zijn gemaakte kosten terugbetaald

en dit op voorlegging van de daartoe strekkende bewijsstukken of kostennota's.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens

bezoldigd worden.

Deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden. Zij

kan ten allen tijde worden aangepast.

Artikel elf - controle:

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de

algemene vergadering van de vennoten:

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel twaalf - algemene vergadering:

1) Algemene beginselen:

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan

de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De algemene vergadering heeft het recht zijn statuten uit te leggen.

2) Bijeenroeping:

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde (115e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien (15) dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s).

3) Volmachten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

4) Bureau:

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene

vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest

twee (2) stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van

de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

5) Verloop van de algemene vergadering;

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

6) Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op

twintig juni, om negentien (19) uur.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) en behandelt de

jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de

stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone

meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

7) Buitengewone algemene vergadering:

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld. De commissaris(sen), indien benoemd, brengt (brengen) afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden (3/4den) van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfden (4/5den) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel of de rechtsvorm van de vennootschap, Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel dertien - boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari, om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal (zullen) de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel veertien - winstverdeling:

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een minimum van vijf procent (5 %) wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds: deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve één/tiende (1/10e) van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Artikel vijftien - ontbinding:

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, dit alles onder voorbehoud van bevestiging of homologatie door de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Artikel zestien - woonstkeuze:

iedere houder van aandelen op naam, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die zijn woonplaats en of zetel in het buitenland heeft, wordt geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hen alle handelingen geldig kunnen worden betekend of bekendgemaakt, zonder dat de vennootschap een andere verplichting heeft dan deze ter beschikking van de geadresseerde te houden. Een kopie van deze betekeningen en bekendmakingen zal eveneens ter informatie worden verzonden aan de woonplaats van de geadresseerde in het buitenland.

Artikel zeventien - verwijzing:

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde Wetboek voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten.

DEEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

Voornoemde oprichters treffen vervolgens de volgende beslissingen, welke slechts uitwerking zullen hebben vanaf de papieren of elektronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, niet name:

1) Eerste jaarvergadering  eerste boekjaar  benoeming commissaris:

a) Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de oprichtingsdatum van de vennootschap, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien (31/12/2014).

b) De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien (2015).

c) Volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, zal de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

2) Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder:

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, hebben de verschijners in deze aan ondergetekende notaris verzocht te akteren en dit onder de opschortende voorwaarde van oprichting door papieren of elektronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de hiernavermelde persoon benoemd wordt tot enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, met name:

-De Heer DE KERPEL Jan Octaaf Antoon, hogergenoemd.

Dewelke verklaart het aan hem (haar) toegekende mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

Deze enige niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel zal optreden ais volmachtdrager van de vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet,

Het mandaat van deze zaakvoerder kan worden bezoldigd in geld of in natura en is in overeenstemming met de werkelijke uitgeoefende bestuursactiviteiten, tenzij andersluidend besluit van de algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap.

Onverminderd de (eventuele) bezoldiging, worden aan deze zaakvoerder zijn gemaakte kosten terugbetaald en dit op voorlegging van de daartoe strekkende bewijsstukken of kostennota's.

Voornoemde enige niet-statutaire zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van 1) die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, 2) beperkingen opgelegd in de statuten, of 3) beperkingen opgelegd bij zijn benoeming.

3) Bevestiging identiteit:

Ondergetekende notaris bevestigt de identiteit van de verschijners-oprichters aan de hand van de hem

voorgelegde identiteitskaarten, waarvan de nummers in onderhavige akte werden opgenomen.

4) Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting:

De verschijners in deze verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel zestig van het Wetboek van Vennootschappen, alle verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting reeds zijn aangegaan sedert één november tweeduizend dertien (01/11/2013), evenals deze die vanaf heden ten name van de vennootschap worden aangegaan, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van papieren of elektronische neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

f.`.

. tom

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle inkomsten worden door de vennootschap in oprichting geïnd en alle uitgaven worden door de vennootschap in oprichting gedragen en dit vanaf de hiervoren vermelde datum, hetzij één november = tweeduizend dertien.

De verbintenissen aangegaan in de periode tussen de oprichting en neerlegging van de vennootschapsdocumenten ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zijn eveneens onderworpen aan de bepalingen van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen," eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nà het bekomen van de rechtspersoonlijkheid.

Verschijners in deze verklaren vanwege ondergetekende notaris uitleg en toelichting" gekregen'le hebben over het annualiteitsbeginsel van de belastingen, betreffende de maximale tijdsduur van een boekjaar. 5) Volmacht

Onder de opschortende voorwaarde van oprichting door papieren of elektronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap, met recht van indeplaatsstelling: de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "STUYTS ACCOUNTING SERVICES", voor wie optreedt de Heer VANDAELE Kurt, met kantoor gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan, nummer 2/A, gekend onder het ondernemingsnummer 0405.272.631 RPR (rechtspersonenregister) Brugge, aan wie volmacht verleend wordt om jegens de nieuw opgerichte vennootschap alle stukken te tekenen met betrekking tot de Kruispuntbank Ondernemingen (zowel de inschrijving, wijziging, of schrapping), de diverse belastingsdiensten, het Sociaal Verzekeringsfonds en alle andere noodzakelijke administraties terzake.

Betreffende voorgaande punten kan deze volmachthouder derhalve alle aangiften en formaliteiten vervullen, alle besprekingen en briefwisseling voeren, die noodzakelijk zijn.

Voor ontledend uittreksel,

Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Uitgifte oprichtingsakte.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALAMARG

Adresse
WICHELSE STEENWEG 181 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande