ALARMCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALARMCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.956.272

Publication

04/10/2012
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Mod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondefnemingsnr : (S-6

Benaming

(voluit) : ALARMCO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9255 Buggenhout, Vitsstraat 109

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout, op 18 september 2012, ter registratie aan te bieden, blijkt dat er opgericht werd een besloten vennootschap met beperKte aansprakelijkheid onder de benaming ALARMCO, met zetel te 9255 Buggenhout, Vitsstraat 109.

1. Opgave van de vennoten

-De heer VAN DEN BROECK Jan Jos, geboren te Dendermonde op zesentwintig februari negentienhonderd

zesenzeventig, wonende te 9255 Buggenhout, Vitsstraat 109.

_Mevrouw HOSTE Lies Jo Eike, geboren te Dendermonde op negen april negentienhonderd zevenentachtig,

wonende te 9255 Buggenhout, Vitsstraat 109,

Hierna ook genoemd "DE OPRICHTERS".

2. Kapitaal, onderschrijving en storting.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal, achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,00-EUR) bedragend, verdeeld in achthonderd veertig (840) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één 1 achthonderd veertigste (1/840ste) deel van het maatschappelijk kapitaal, onderschreven en volstort wordt als volgt

1.0e Heer VAN DEN BROECK Jan, voornoemd, onderschrijft achthonderd dertig (830) aandelen, hetzij een bedrag van achttienduizend driehonderd negenentwintig Euro zeventien cent (18.329,17-EUR), volstort ten belope van zesduizend honderd zesentwintig Euro negentien cent (6.126,19-EUR).

2.Mevrouw HOSTE Lies Jo Elke, voornoemd, onderschrijft tien (10) aandelen, hetzij een bedrag van tweehonderd twintig Euro drieëntachtig cent (220,83-EUR), volstort ten belope van drieënzeventig Euro éénentachtig cent (73,81-EUR).

Totaal: achthonderd veertig (840) aandelen of een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,00-EUR), welk bedrag onderschreven is voor de totaliteit en volstort voor een bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00-EUR), zodat heden een bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00-EUR) ter beschikking staat van de vennootschap.

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, werd voormeld bedrag gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE49 0688 9578 9771 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de Belfius Bank. Een attest van deze deponering opgemaakt op zeventien september tweeduizend en twaalf zal door ondergetekende notaris in het dossier bewaard worden.

3. Benoeming zaakvoerder - bezoldiging.

Tot nies-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur:

-de Heer VAN DEN BROECK Jan Jos, voornoemd,

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dal zich daartegen verzet;

Voormeld zaakvoerdersmandaat is vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering. Deze benoeming zal evenwel pas uitwerking hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

UITTREKSEL STATUTEN.

1. Naam - Rechtsvorm

De maatschappelijke benaming luidt "ALARMCO", vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

25 SEP, 2012

DENDFWGNDE

l

I i1II 11111111111111 Ii 11111 IIV1 11I 11I 11Il

" iaisaa~o"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 9255 Buggenhout, Vitsstraat 109.

3. Doel

De vennootschap heeft als doel:

-Onderneming voor bewakingssystemen en alarminstallaties tegen inbraak en diefstal. Dit houdt in, maar is niet beperkt tot de groot- en kleinhandel in, import en export van en de plaatsing van veiligheidsinstallaties en veiligheidssystemen (zowel mechanische, elektrische als elektronische) zoals onder meer van alarmsystemen bij brand en inbraak, stil alarm, tele-alarm, hold-up alarm, anti-winkeldiefstal, videobewaking, bejaardenalarm, terreinbeveiliging, toegangscontrole, brandkasten en brandkoffers, kogelvrij glas, inbraakwerende sloten, geldtransportkoffers, grendels en traliewerk, enzovoort;

-Onderneming voor het onderhoud van systemen voor continue bewaking van industriële processen, geautomatiseerde fabrieken, besturingsmechanismen en centrale bewakingsapparatuur;

-Vervaardiging van elektrische apparatuur voor hoorbare of zichtbare signalen: bellen, sirenes, signaalborden, alarmapparatuur tegen diefstal of brand;

-Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

-Onderneming van elektronisch installateur;

-Onderneming voor brandbeveiliging en  bestrijding;

-Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten - zowel consultancy als implementatie -, advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid op het gebied van beveiliging, elektriciteit en elektronica;

-Meldkamer;

-Overige bewakings- en controlediensten;

-Tussenpersoon in de handel;

-De klein- en groothandel, import en export van goederen in de meest ruime zin van het woord.

-Het online verkopen via internet van alle goederen, Webshop;

-Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten (zowel consultancy als implementatie), advies en bijstand aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid hieronder begrepen het verlenen van adviezen van financiële, technische, (bedrijfs)economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard, adviesverlening rond marketing en marketing communicatie;

-Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

-Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden, De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- ais in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,00-EUR) en is verdeeld in achthonderd veertig (840) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achthonderd veertigste (1/840ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6.Statuut van de aandelen

De aandelen zijn op naam. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel.

p

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt ten aanzien van derden in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder of door iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, indien er meerdere zijn benoemd.

De zaakvoerder mag onder meer onroerende goederen kopen of vervreemden, toestemmen tot het vestigen van hypotheken op alle maatschappelijke goederen, handlichting geven van alle inschrijvingen gedaan ten voordele der vennootschap, met of zonder betaling.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger - natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in een andere vennootschap komt de bevoegdheid om de vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

8. De algemene vergadering

Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand september om negentien uur zal een jaarvergadering gehouden worden.

Zij zal plaats hebben, ten maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld in het bericht van bijeenroeping. ln geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Met uitzondering van de besluiten te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

9. Stemrecht

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

10. Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één april en wordt op éénendertig maart daaropvolgend afgesloten.

11. Bestemming van de winst

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd wordt aan de vennoten. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen worden naar het volgende boekjaar.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd

12, Ontbinding en vereffening

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

ln geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

13. Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Algemene bepalingen

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Zaakvoerder- benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Algemene vergadering

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de Algemene

Vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Tijdelijke bepalingen

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap (vanaf

de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel)

en eindigt op éénendertig maart tweeduizend veertien.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, sinds één september tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor ontledend uittreksel

Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris, te Buggenhout

Tegelijk hiermee neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel:

- volledig afschrift der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 25.09.2015 15597-0597-014

Coordonnées
ALARMCO

Adresse
VITSSTRAAT 109 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande