ALBATROZ

Association sans but lucratif


Dénomination : ALBATROZ
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 846.132.285

Publication

18/07/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

- 9 MU 2013

RECHTB"' N

KOORFIAt~ID~=P1T

Ondernemingsnr : 0846.132.285

Benaming

(voluit) : VZW ALBATROZ

(verkort) : ALBATROZ

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Park ten Hovelaan 14, 9090 Melle, België

Onderwerp akte : Ontslag van een bestuurder en wijziging maatschappelijke zetel

De Algemene Vergadering van de VZW ALBATROZ heeft in haar zitting van 11 juni 2013 besloten dat, op diens verzoek, eervol ontslag wordt verleend aan de heer Marc Kleysman, lid van de Raad van Bestuur.

De Algemene Vergadering van de VZW ALBATROZ heeft in diezelfde zitting besloten dat het adres van de Zetel wordt gewijzigd naar Tussen 't Pas 9, 9000 Gent, België.

De Secretaris

Wilfried De Buck.

111M191111.119JII

N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/06/2012
ÿþ MO0 2.2

1 :< ier; '. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111

" izioo~a9

NEERGELEGD

2 if -05- 2012

RECH

KOOPMAN ENT

Ondernemingsnr : pgq 6 3-a -D,gs

Benaming

(voluit) : ALBATROZ

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Park ten Hovelaan 14, 9090 Melle

Onderwerp akte : Oprichting vzw Albatroz

De volgende personen:

1) André OCKERMAN, Sportstraat 181, 9000 Gent

2) Adelbrecht HAENEBALCKE, Bernard Spaelaan 113, 9000 Gent

3) Wilfried De BUCK, Krommepopulierenstraat 35, 9030 Gent

4) Marc KLEYSMAN, Park ten Hovelaan 14, 9090 Melle

zijn overeengekomen onder elkaar en met allen die later zullen toetreden, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921 en zijn latere wijzigingen (V&S-wet), onder de hierna volgende voorwaarden.

Statuten vzw ALBATROZ

Titel I -- Rechtsvorm, naam, zetel, doel en duur

Artikel 1

1° De vereniging is opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna afgekort ais'VZW') op grond van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen en zijn latere wijzigingen (hierna aangeduid ais de V&S-wet).

2° De vereniging draagt de naam ALBATROZ, hierna verder aangeduid als de vereniging.

3° Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden 'vereniging zonder winstoogmerk' of door de afkorting `VZW , met nauwkeurige aanduiding van de zetel.

Artikel 2

1° De zetel van de vereniging is gevestigd in de Park ten Hovelaan 14, 9090 Melle, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Gent. Aile stukken voorgeschreven door de V&S-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van voornoemd gerechtelijk arrondissement.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

2° De zetel van de vereniging kan worden verplaatst naar elke andere plaats in het gerechtelijk arrondissement Gent, na beslissing van de algemene vergadering,

3° De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en haar voertaal is het Nederlands,

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel een fonds samen te stellen en te beheren dat moet toelaten:

-de filosofische, wetenschappelijke en culturele vorming van haar leden te bevorderen en hen in nood bijstand en steun te verlenen;

-werken, vennootschappen, verenigingen, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, die door hun werking op sociaal, cultureel of ander gebied, hun doel, hun propaganda of hun publicaties, bijdragen tot de verwezenlijking onder om het even welke vorm van de in deze statuten omschreven doelstellingen, op te richten, eraan deel te nemen, ze te subsidiëren of' er belangen in te vormen, van welke aard dan ook.

Tot de verwezenlijking van haar doel mag de vereniging haar activiteiten uitbreiden tot elke sociale actie. De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengsten daarvan uitsluitend besteed worden aan het hoofddoel,

De vereniging zal, hetzij in vruchtgebruik, hetzij in volle- of in mede-eigendom, elk roerend of onroerend goed, nodig voor de verwezenlijking van haar doel kunnen bezitten.

Met het oog op het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel zal zij iedere handgift, toelage, schenking onder levenden of legaat, die haar zouden kunnen toegekend worden door natuurlijke personen of om het even welk organisme, kunnen ontvangen onder voorbehoud van de goedkeuring door de raad van bestuur en in overeenstemming met artikel 16 van de V&S-wet.

Artikel 4

De vereniging eist van haar leden een actief respect voor de medemens en de natuur, Zij staat een opvoeding in een open, pluralistische, democratische en co-educatieve geest voor. De vereniging stelt zich tot doel actief bij te dragen tot de bevrijding van de mens uit zijn huidige individuele en sociale vervreemding.

Daartoe zal zij een aantal gevestigde waarden en normen in verband met beschaving en cultuur, economische organisatie, welvaartsbeleving, gezag en autoriteit, prestatie en consumptie, bezit en winst, arbeid, man-vrouw rolpatronen, permanent in vraag stellen en desnoods daadwerkelijk bekampen

Zij onderschrijft daarbij uitdrukkelijk de principes vastgelegd in het Verdrag van 4 november 1950 tot bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden en de daaraan gehechte protocollen, evenals de principes vastgelegd in het Verdrag van 20 november 1989 inzake de rechten van het kind.

Titel ll  Het lidmaatschap

Artikel 5

1° De vereniging telt effectieve leden en toegetreden leden. Hun respectieve aantallen zijn onbeperkt en zij hebben alle rechten en verplichtingen die in de V&S-wet, deze statuten of in het huishoudelijk reglement worden beschreven. De effectieve en de toegetreden leden van de vereniging betalen een jaarlijkse bijdrage die wordt vastgesteld door de Algemene Vergadering en die een bedrag van ¬ 1000 niet mag overschrijden. De vereniging telt minimaal zeven effectieve leden.

2° De effectieve leden van de vereniging zijn de personen die als zodanig zijn erkend door de Algemene Vergadering en die voorkomen op de ter Griffie neergelegde ledenlijst. Enkel toegetreden leden kunnen de hoedanigheid van effectief lid verwerven. Zij dienen hiertoe een schriftelijke verzoek in bij de voorzitter van de Raad van Bestuur, Op de eerstvolgende Algemene Vergadering wordt over hun kandidatuur beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

t MOD 2.2

3° De raad van bestuur kan tevens toegetreden leden aanvaarden. Deze toegetreden leden worden niet opgenomen in het ledenbestand dat ter Griffie wordt neergelegd, zij kunnen zich ook niet verkiesbaar stellen voor een mandaat in de Raad van Bestuur en zij kunnen evenmin de vereniging vertegenwoordigen in andere verenigingen. Zij kunnen evenwel, indien zij de jaarlijkse bijdrage betalen, deelnemen aan de Algemene Vergadering met raadgevende stem,

Artikel 6

1° Effectieve leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vereniging terugtrekken als effectief lid door een

aangetekende brief te richten aan de Voorzitter ijan de Raad van Bestuur. Tenzij om het tegendeel werd verzocht, behoudt een effectief lid dat ontslag heeft genomen het statuut van toegetreden lid. Van het ontslag wordt akte genomen op de eerstvolgende

vergadering van de Raad van Bestuur, waarna het onmiddellijk ingaat.

2° Toegetreden leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vereniging terugtrekken door een schriftelijk bericht aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Het ontslag gaat onmiddellijk na ontvangst van het bericht in.

3° Ontslagnemende effectieve of toegetreden leden zijn echter verplicht tot betaling van het lidgeld en tot deelname in de kosten zoals die goedgekeurd werden voor het jaar waarin het ontslag wordt ingediend.

Artikel 7

1° Het lidmaatschap van effectieve leden die hun lidgeld voor het lopende jaar niet binnen de door de Raad van Bestuur bepaalde termijn betalen terwijl zij hiertoe werden aangemaand, wordt zonder verdere aanmaning opgeschort na verloop van één maand na een eerste en enige aanmaning tot regularisatie,

2° Effectieve [eden die hun lidgeld na de in vorige lid bedoelde termijn niet hebben betaald worden ambtshalve geacht ontslagnemend te zijn. Van hun ontslag wordt akte genomen op de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur, waarna het onmiddellijk ingaat.

3° Toegetreden leden die hun lidgeld voor het lopende jaar niet binnen de door de Raad van Bestuur bepaalde termijn betalen, worden ambtshalve en zonder verdere aanmaning geacht ontslag te hebben genomen.

Artikel 8

1° Het lidmaatschap van een effectief of toegetreden [id dat handelt in strijd met de doelstellingen, de statuten of het algemeen reglement van de vereniging, kan op voorstel van de Raad van Bestuur of op voorstel van minstens een vijfde van alle effectieve [eden, worden beëindigd door een bijzondere beslissing van de Algemene Vergadering,

2° Op de Algemene Vergadering waar wordt beslist over het voorstel tot beëindiging van het lidmaatschap van een effectief lid, dient een derde van de effectieve leden aanwezig of geldig vertegenwoordigd te zijn en waarbij voor de beslissing een twee derden meerderheid van de stemmen van de aanwezige of geldig vertegenwoordigde effectieve leden vereist is, De Algemene Vergadering dient voor de beslissing tot beëindiging geen verdere verantwoording te geven.

3° Het effectief of toegetreden lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld heeft het recht gehoord te worden door de Algemene Vergadering.

4° Het effectief of toegetreden lid dat van zijn politieke of burgerlijke rechten wordt beroofd, wordt ambtshalve beschouwd als ontslagnemend. Van vermeld ontslag wordt akte genomen op de eerstvolgende Algemene Vergadering van de vereniging.

5° Het lidmaatschap eindigt tevens door overlijden.

Artikel 9

De leden van de vereniging zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor verbintenissen van de vereniging.

Artikel 10

,

MOD 2,2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Geen enkel lid, noch diens erfopvolgers, kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging op grond van de loutere hoedanigheid van lid. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde.

Titel lil  De Algemene Vergadering

Artikel 11

1° De Algemene Vergadering bestaat uit de effectieve leden.

2° Alle effectieve leden hebben één stem en kunnen zich laten door middel van een volmacht laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid van de vereniging. Elk effectief lid kan slechts één volmacht dragen.

3° Toegetreden leden kunnen als waarnemer de Algemene Vergadering bijwonen op voorwaarde dat zij hun ledenbijdrage hebben betaald.

Artikel 12

De volgende bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend worden:

1.de wijziging van de statuten;

2.het aannemen van een huishoudelijk reglement;

3.de benoeming en afzetting van de bestuurders;

4.de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging;

5.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

6.de vaststelling van de jaarlijkse bijdrage;

7.de goedkeuring van de begroting en de rekeningen;

8.de ontbinding van de vereniging;

9.de erkenning en uitsluiting van een lid;

10.de omzetting van een vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

Artikel 13

1° Ingevolge oproepingsbrieven, waarin de dagorde vermeld wordt, die ten minste veertien dagen voor de vergadering worden toegestuurd aan de effectieve leden en de toegetreden leden, komt de Algemene Vergadering jaarlijks in het eerste kwartaal van het kalenderjaar bijeen op de maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt aangewezen,

2° pe dagorde van de Algemene Vergadering bevat ondermeer de goedkeuring der begroting en der rekeningen, de kwijting aan bestuurders en commissarissen evenals de benoeming van de bestuurders.

Artikel 14

Buitengewone Algemene Vergaderingen kunnen bijeengeroepen warden op initiatief van de raad van bestuur of op verzoek van ten minste één vijfde van de effectieve leden waarna de raad van bestuur gehouden is om binnen de maand na het verzoek een Buitengewone Algemene Vergadering samen te roepen.De oproeping geschiedt zoals bepaald in artikel 13, 1°,

Artikel 15

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

^ MOD 22

1° De beraadslagingen van de Algemene Vergadering verbinden alle leden, zelfs de afwezige Zij beraadslaagt over alles wat de vereniging aanbelangt, doch op voorwaarde dat het onderwerp ervan in de dagorde werd opgenomen.

2° De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur. In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt deze vervangen door de ondervoorzitter of bij ontstentenis door de oudste bestuurder.

3.°De beraadslagingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in processen-verbaal, in te schrijven in een bijzonder daartoe bestemd register. De uittreksels van processen-verbaal te vertonen in rechte of elders worden ondertekend door de voorzitter en door de secretaris. Geen enkel uittreksel mag worden afgeleverd zonder de toestemming van de Raad van Bestuur.

4° Het proces-verbaal van de Algemene Vergadering wordt bij de eerst volgende gelegenheid aan haar goedkeuring onderworpen.

5° Het effectief of toetredend lid of een derde die een uittreksel van het proces- verbaal wenst te bekomen, moet met de opgave van zijn persoonlijk belang, een schriftelijke aanvraag richten tot de voorzitter.

6° Voor het overige is de werking van de Algemene Vergadering onderworpen aan de bepalingen van de V&S-wet.

Titel IV -- De Raad van Bestuur

Artikel 16

1° De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste zes bestuurders. Om tot bestuurder van de vereniging benoemd te kunnen worden, dient men de hoedanigheid van effectief lid van de Algemene Vergadering te hebben. De bestuurders worden bij meerderheid van stemmen en voor een termijn van drie jaar benoemd door de Algemene Vergadering. Zij kunnen zich na afloop van hun mandaat opnieuw verkiesbaar stellen.

2° De in artiktel 16, 1° bedoelde Raad van Bestuur kiest uit haar leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester, evenals elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk blijkt, ln geval van een vacature, voorziet de Raad van Bestuur in de vervanging van de ontslagnemende of overleden bestuurder op de eerstvolgende Algemene Vergadering.

Artikel 17

1° De Raad van Bestuur beheert de goederen van de vereniging overeenkomstig de Wet. Hij heeft alle bevoegdheden die niet door de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering, daarin begrepen het treffen van dadingen en compromissen. Hij kan de goederen der vereniging ten bezwarende titel vervreemden en haar onroerende goederen met hypotheken bezwaren.

2° De Raad van Bestuur kan overgaan tot de benoeming van agenten en bedienden, waarvan hij de salarissen of bezoldigingen bepaalt. De vereniging wordt in rechte vertegenwoordigd door de voorzitter van de Raad van Bestuur, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder.

3° Alle akten die de vereniging verbinden, zullen de handtekening dragen van de bestuurder-voorzitter en van de bestuurder-secretaris. Bij ontstentenis van de voorzitter, zullen deze documenten ondertekend worden door de bestuurder-ondervoorzitter samen met de bestuurder-secretaris. In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter, wordt deze vervangen door de ondervoorzitter of bij ontstentenis door de oudste bestuurder.

4° Wanneer zij zich verbinden voor en ln naam van de vereniging, gaan de leden van de Raad van Bestuur geen enkele persoonlijke verbintenis aan; hun verantwoordelijkheid wordt beperkt door de Wet.

Artikel 18

,+ , , J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

De rekenplichtige boekhouding wordt bijgehouden door de bestuurder-penningmeester. Hij int de bedragen tegen kwijtschrift afgeleverd door hemzelf of op om het even welke andere praktische manier,

Hij ontvangt eveneens alle toelagen en vrijgevigheden, alsook alle sommen, welke de vereniging zouden kunnen toekomen. Hij doet de betalingen en verleent geldig kwijtschrift.

Het boekjaar start op 1 januari en eindigt op 31 december. Ieder jaar geeft hij rekening van zijn beheer aan de Algemene Vergadering. Hij geeft rekening aan de Raad van Bestuur, telkens deze hierom verzoekt.

Titel V -- Ontbinding en vereffening van de vereniging

Artikel 19

De vereniging kan niet ontbonden worden dan door de Algemene Vergadering, hiertoe speciaal bijeengeroepen, waarop tenminste de vier vijfden van de effectieve leden dienen aanwezig te zijn. De ontbinding zal slechts verwezenlijkt zijn zo het voorstel daartoe gestemd wordt door de vier vijfden van de aanwezige en stemgerechtigde leden.

Evenwel, zo een eerste vergadering onvoltallig blijkt te zijn, zal een nieuwe vergadering ten vroegste binnen de vijftien kalenderdagen bijeengeroepen worden, die geldig zal kunnen beslissen over de dagorde, welke ook het aantal aanwezige leden zij.

Artikel 20

In geval van ontbinding duidt de Algemene Vergadering, die ze besliste, onmiddellijk één of meerdere vereffenaars aan belast met de vereffening van de vereniging, en bepaalt hun bevoegdheden. Na aanzuivering van het passief, zal het netto-actief der vereffening van de vereniging aangewend worden, ten bate van een vereniging zonder winstoogmerk, waarvan het maatschappelijk doel gevoelig samenvalt met de doeleinden van de ontbonden vereniging. De bevoordeelde vereniging moet aangeduid worden door de Algemene Vergadering die de ontbinding uitspreekt, en dit ingevolge een bijzondere stemming met een meerderheid der vier vijlden van de aanwezige leden.

Titel VI  Diversen

Artikel 21

1° De huidige statuten kunnen niet gewijzigd worden dan door een Algemene Vergadering van de effectieve leden hiertoe speciaal opgeroepen, met aanduiding van het voorwerp der wijziging, en ingevolge een stemming die de twee derden der stemmen van de aanwezige effectieve leden verenigt.

2° Het huishoudelijk reglement dient eveneens goedgekeurd te worden door twee derden van de stemmen van de aanwezige effectieve leden, Diezelfde meerderheid is vereist om het huishoudelijk reglement orde te wijzigen.

Artikel 22

1° Onverminderd hetgeen wordt bepaald in artikel 17, 3° kan de bestuurder-penningmeester door Raad van Bestuur worden gemachtigd tot het openen van een rekening of een deposito op naam van ALBATROZ, in een door de Raad van Bestuur bepaalde financiële instelling en volgens door de Raad van Bestuur bepaalde modaliteiten.

2° Hij beschikt samen met de voorzitter van de Raad van Bestuur over de maatschappelijke handtekening voor alle handelingen van beheer betreffende de in artikel 22, 1° vermelde rekeneningen en deposito's en is slechts ten overstaan van de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering tot verantwoording gehouden, De bestuurders, bankinstellingen, postcheckambt, postdienst, telefoon, telegraaf, besteldiensten zullen aile documenten, stukken, speciën, brieven afleveren aan gezegde penningmeester of een andere door de Raad van Bestuur gemachtigde bestuurder op vertoon van een uittreksel der bijlagen van het Belgisch Staatsblad dat zijn benoeming vaststelt.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

3° De duur van het mandaat van een bestuurder bedraagt drie jaar. De bestuurders zijn onmiddellijk herkiesbaar voor een nieuwe termijn van drie jaar, De Raad van Bestuur waakt erover dat

de formaliteiten, voorgeschreven door de Wet, in acht genomen worden

4° De bestuurder-penningmeester van de vereniging wordt afgevaardigd om, in haar naam, de jaarlijkse verklaring van eigendom te ondertekenen, die vereist worden door artikel 47 van de V&S-wet.

AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR

De Stichtingsvergadering van ALBATROZ heeft op 15 mei 2012 onder haar leden volgende personen voor haar Raad van Bestuur aangeduid:

1.00KERMAN André, Sportstraat 181, 9000 Gent, geboren op 05/11/55 in Oudenaarde. 2.DE JAEGER Marian, Sint-Jacobsnieuwstraat 117, 9000 Gent, geboren op 13/07/65 in Gent 3.DE BUCK Wilfried, Krommepopulierenstraat 35, 9000 Gent, geboren op 08/10/48 in Gent 4.KLEYSMAN Marc, Park ten Hovelaan 14, 9090 Melle, geboren op 12/11/65 in Brugge 5.HAENEBALCKE Adeibrecht, Bernard Spaelaan 113, 9000 Gent, geboren op 23/01/71 In Gent 6.SERMON Armand, Kortrijkstraat 129, 8501 Heule, geboren op 16/05/46 in Halle

7.VERMEIRE Marleen, Zandstraat 58, 8490 Varsenare, geboren op 07/03/60 in Knokke-Heist .

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechterlijke en buitengerechterlijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten van de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering,

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Voor aile administratieve verplichtingen hebben de voorzitter en/of de secretaris cnbeperkte en afzonderlijke volmacht.

Voor aile financiele verplichtingen hebben de voorzitter enlcf de penningmeester onbeperkte en afzonderlijke volmacht.

Opgemaakt in vijf exemplaren in Melle op 15 mei 2012.

André OCKERMAN, bestuurder

Tegelijk hierbij neergelegd: - statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-7--'' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALBATROZ

Adresse
PARK TEN HOVELAAN 14 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande