ALEGRESE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALEGRESE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.035.980

Publication

24/09/2013
ÿþAbd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111111,101Q267*







Ondernemingsnr : 0835.035.980

Benaming

(voluit) : Alégrese

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sparrenhofstraat 12, 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 2 september 2013 blijkt dat het bureau beslist heeft om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Sparrenhofstraat 12 te 9250 Waasmunster naar Koebrugstraat 4 te 9190 Stekene - Klein Sinaai.

De heer Johan Vlaminck

Zaakvoerder

Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHT BANK VAN KOOPHANDEL

13 SEP, 2013

DENDEFONDE

Cri i®M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 06.02.2013, NGL 05.04.2013 13082-0203-009
12/04/2011
ÿþ"-- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

RIFFIE FIECRhNK

C DCL~

3.1. 03. 2011

Voor behouc

aan hi Belgisi Staatsb

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : ó3 S 035 S Ëo

Benaming

(voluit) : ALÉGRESE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sparrenhofstraat 12 te 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

II~~N~I~I~IIW~IM~W

X11054985*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerde notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op negenentwintig maart tweeduizend en elf, blijkt hetgeen volgt:

1, De Heer Johan Arthur Karel Maria Coleta Vlaminck (identiteitskaart nummer 590-9457168-82 - Rijksregister nummer 55.04.29-401.09), wonende te 9250 Waasmunster, Sparrenhofstraat 12, heeft een: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "ALÉGRESE", met! maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Sparrenhofstraat 12.

2. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland zowel voor eigen rekening als voor rekening: van derden of door deelname van dezen, als tussen-persoon of als vertegenwoordiger, alle verrichtingen, die: rechtstreeks of on-rechtstreeks betrkking hebben, op:

-- De uitbating van een consultancy- en dienstenonderneming voor het verlenen als bedrijfsconsulent van: advies en bijstand in bedrijfsbeheer en technische studies in het algemeen en in het bijzonder inzake! management consultancy, doorlichting, begeleiding en optimalisatie van andere bedrijven. Deze diensten! kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externer raadgever of orgaan van de client;

- de uitbating van een dienstenondememing voor het verlenen van advies voor conservatie van antiquiteiten! en 2de-handsvoorwerpen en het uitvoeren van restauraties evenals de verkoop of verhuur ervan voor het: gebruik in decoratie. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen: en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client;

- het verwerven en aanhouden van participatie, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten: Belgische of buitenlandse industriele, commerciele, financiele of immobiliënvennootschappen of ondernemingen;

- het aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; het verwerven, beleggen in, intekenen op, verhandelen en beheren van eender welke titels, rechten, aandelen, deelbewijzen en andere roerende waarden,! uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi )publiekrechterlijk karakter;

-- het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle ver-richtingen met betrekking tot! onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten omvattende de aan- en verkoop, het bouwen, het: oprichten, uitrusten, ombouwen, ofbreken, verkopen, uitbaten, verhuren, verdelen en beheren, met inbegrip van; het aangaan in welke hoedanigheid ook van huur-, leasing-, opstal-, erfpacht- en vruchtgebruikscontracten van! aile onroerende goederen van welke aard ook;

 het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, het zich borg stellen! voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen en/of vennootschappen aangegaan, hen! hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ten dien einde al haar goederen, met inbegrip van het! handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag alle industriele, commerciele en financiele, roerende en onroerende handelingen! verrichten en alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap of van die aard zijn de verweznlijking ervan te vergamakkelijken, uit te breiden of te bevorderen. De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere: vennootschap of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-r

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door één (1) aandeel op naam, zonder nominale waarde, die de geheelheid van

het kapitaal vertegenwoordigt.

5. Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven door de Heer Johan Vlaminck, voornoemd, ten

belope van achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00).

Hiervoor wordt hem één (1) aandeel toegekend.

6. ln verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerder zijn, dienen zij gezamenlijk te handelen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

7. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

8. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand februari te achttien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

9. Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

- De Heer Johan Arthur Karel Maria Coleta Vlaminck (Rijksregister nummer 55.04.29-401.09), wonende te

9250 Waasmunster, Sparrenhofstraat 12;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

r" '

1

í,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

10. De zaakvoerder heeft beslist om,. overeenkomstig'artikel 60 van het Wetboek van- vennootsehappen, aile verbintenissen afgesloten in naam van onderhavige vennootschap in oprichting over te nemen en dit vanaf één maart tweeduizend en elf.

Bijgevolg, worden de ondertekenaars van deze verschillende verbintenissen ontslagen van elke verantwoordelijkheid in hoofde van het afsluiten van deze verbintenissen.

11. Bijzondere volmacht voor het vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondernemingsloket en het BTW-nummer aan Mevrouw Martine Buysse, Bedrijfsrevisor, wonend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato negenentwintig maart tweeduizend en elf.

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 03.02.2016, NGL 25.02.2016 16049-0510-009

Coordonnées
ALEGRESE

Adresse
KOEBRUGSTRAAT 4 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande