ALEX DE WULF GEASSOCIEERD NOTARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALEX DE WULF GEASSOCIEERD NOTARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.266.694

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 01.07.2014 14237-0528-013
23/07/2014
ÿþ Mod wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



l*R1 jj11191lli 1111







NEERGELEGD

1 1 JULI 2014

RECerf NK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0825.266.694

Benaming

(voluit) : ALEX DE WULF, GEASSOCIEERD NOTARIS

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Christiaan Van der Heydenlaan 2, 9041 Oostakker

(volledig adres)

Onderwerp akte : Besluit tot de met fusie gelijkgestelde verrichting van de BVBA "ALEX DE WULF, GEASSOCIEERD NOTARIS" door de COMM VA "C & LM" en omzetting van de overnemende vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 26 juni 2014 door Meester Luc Dehaene, geassocieerd notaris te Sint-Amandsberg, vervangende zijn ambtsgenoot Meester Alex De Wulf, geassocieerd notaris te Oostakker, wettelijk belet, neergelegd ter registratie,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALEX DE WULF, GEASSOCIEERD NOTARIS, met maatschappelijke zetel te 9041 Oostakker, Christiaan Van der Heydenlaan 2, BTW BE0825.266.694, RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

A. Vaststellingen nopens de vervulling van de wettelijke formaliteiten inzake de opslorping

1/ De onderscheiden bestuursorganen van de overgenomen vennootschap, "ALEX DE WULF GEASSOCIEERD NOTARIS" en van de overnemende vennootschap, "C & LM", hebben het door artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste voorstel van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, houdende de gegevens als vermeld in artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld.

Het voorstel werd door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 3 maart 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 maart daarna onder nummer 0060839 voor de overgenomen vennootschap "ALEX DE WULF GEASSOCIEERD NOTARIS" en voor de overnemende vennootschap "C & LM" onder nummer 0060838.

2/Overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de bestuursorganen van de vennootschappen die de fusie aangaan, op 24 februari 2014, elk een omstandig schriftelijk verslag opgesteld over de voorgestelde fusie.

3/De aangewezen bedrijfsrevisor heeft het verslag opgemaakt voorgeschreven door artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma "AUDIT DEC RAD", met maatschappelijke zetel te 9230 Wetteren, Korte Massemsesteenweg 58/31, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer HAUSTRAETE José, bedrijfsrevisor, gedateerd op 23 mei 2014, bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies:

"Op basis van het specifiek nazicht van de toegepaste methoden van waardering en vaststelling van de voorgestelde ruilverhouding, zijn wij van oordeel dat:

1.de voorgenomen verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van Bedrijfsrevisoren inzak fusies en splitsingen en dat de bestuursorganen verantwoordelijk zijn voor de bepalingen van de ruilverhouding van de aandelen bij de fusie;

2.de door het bestuursorgaan toegepaste waarderingsmethoden, namelijk de intrinsieke waarde, rendabiliteitswaarde en cash flow waarde passen in het gegeven geval;

3.de door het bestuursorgaan voorgestelde ruilverhouding als redelijk kan aanzien worden en vanuit bedrijfseconomisch standpunt verantwoord baar;

4.het relatief belang en betrekkelijk gewicht dat door het bestuursorgaan wordt gehecht aan de gebruikte waarderingsmethoden passend is;

5.er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn;

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen fusie van "C & LM" Comm.VA en "ALEX DE WULF geessocieerd noiaris"_BVBAen_ traag _niet koer andere_doeleindenwor ien gebruilsi__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt te goeder trouw Te Wetteren 23 mei 2014.

(get.) BV ovv V.O.F "Audit Decrad" (B00764) Vertegenwoordigd door José Haustraete Bedrijfsrevisor (A01071)".

4/ De stukken bedoeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen werden uiterlijk één maand v5ôr de datum van de algemene vergadering in de zetel van de vennootschappen ter inzage van de aandeelhouders gelegd, welke er tevens kosteloos een afschrift van konden verkrijgen.

5/ Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen. B. Vaststellingen en uiteenzettingen nopens het aanwezigheids- en stemquorum

1/ De voorzitter deelt mee dat er voor de overgenomen vennootschap "ALEX DE WULF GEASSOCIEERD NOTARIS" thans 100 aandelen zijn uitgegeven, dat er voor de overnemende vennootschap "C & LM' thans 2.809 aandelen zijn uitgegeven en dat er voor beide vennootschappen geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

2/ De voorzitter stelt vast dat alle aandeelhouders aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

3/ De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN WIJZIGINGEN 1N DE VERMOGENSTOESTAND

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de mededeling van het bestuursorgaan van de overgedragen vennootschap dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de overgedragen vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot fusie door middel van opslorping en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering behoudens hetgeen hierna vermeld.

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VOORSTEL INZAKE OVERNAME.

De vergadering neemt kennis en bespreekt het fusievoorstel in het kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, en wenst over te gaan tot de overname door de commanditaire vennootschap op aandelen "C & LM" van alle activa en passiva, rechten en plichten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALEX DE WULF GEASSOCIEERD NOTARIS" zoals het door de bestuursorganen van de bij deze operatie betrokken vennootschappen werd opgesteld op 24 februari 2014.

Het voorstel werd door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 3 maart 2014, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 12 maart 2014 voor de beide vennootaschappen.

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

DERDE BESLUIT : BESLUIT TOT FUSIE

De vergaderingen keuren met eenparigheid van stemmen de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de commanditaire vennootschap op aandelen "C & LM", overnemende vennootschap, het ge-'hele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALEX DE WULF GEASSOCIEERD NOTARIS", zowel de rech-'ten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

a)De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

b)Aan de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De over te nemen vennootschap "ALEX DE WULF GEASSOCIEERD NOTARIS" heeft geen aandelen uitgegeven met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen, zodat terzake geen maatregelen dienen te worden voorgesteld.

c)De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal juridisch uitwerking hebben tussen partijen vanaf cie datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten zullen genomen hebben met dien verstande dat de verrichting pas tegenstelbaar zal zijn aan derden vanaf de publicatie van het besluit in het Belgisch Staatsblad.

d)De bestuursorganen van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dan ook dat het de bedoeling is om de hierbij met fusie gelijkgestelde verrichting belastingneutraal te laten plaatsvinden. Derhalve zal de geplande fusie gerealiseerd worden bij toepassing van artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992).

VIERDE BESLUIT: OVERGANG VAN DE VERMOGENS

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de vennootschap "ALEX DE WULF GEASSOCIEERD NOTARIS" ten algemene titel over op de overnemende vennootschap "C & LM".

Uitreiking van de nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Als gevolg van de overgang van het gehele vermogen, zowel rechten als verplichtingen, van de overgenomen vennootschap, zal het kapitaal van de overnemende vennootschap verhoogd worden niet honderd zevenenvijftigduizend zeshonderd éénenvijftig euro negenentachtig cent (¬ 157.651,89), om het van vijfhonderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 598.600,00) op zevenhonderd zesenvijftigduizend tweehonderd éénenvijftig euro negenentachtig cent (¬ 756.251,89) te brengen.

à

. a

En onmiddellijk hebben alle vennoten van de overnemende vennootschap, elk individueel (de minderjarige vennoot sub 5 voor dit agendapunt enkel vertegenwoordigd door de vennoot sub 2 alleen), verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op nieuwe kapitaalaandelen, die ingevolge de kapitaalsverhoging ontstaan, zoals voorzien door artikel 592 van het Wetboek van Vennootschappen.

De overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap in het kader van deze fusie en de kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap die eruit voortvloeit, zullen vergoed worden door de toekenning aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap van zevenhonderd negenenvijftig (759) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen. Deze aandelen zullen delen in de resultaten van het gehele lopende boekjaar van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014. Het kapitaal van 756.251,89 euro zal dus vertegenwoordigd worden door 3.641 aandelen, zonder nominale waarde.

De vergadering aanvaardt de voorgestelde ruilverhouding. Voor de berekening van de ruilverhouding sluit de vergadering zich aan bij het fusievoorstel en de verslagen waarvan sprake hierboven. De vergadering stelt vast uit de verslagen dat de rechten van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap gevrijwaard blijven.

Er zal geen opleg in geld betaald worden.

De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap zal geschieden door de inschrijving onder zijn naam van het aantal hem toekomende aandelen en de datum van het fusiebesluit in het register van aandelen op naam van de overnemende vennootschap.

Deze inschrijving zal ondertekend worden door een zaakvoerder of een gevolmachtigde namens de overnemende vennootschap en door de betrokken aandeelhouder van de overgenomen vennootschap of zijn gevolmachtigde.

Het register van aandelen op naam van de overgenomen vennootschap zal door de zorgen en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap vernietigd worden.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering beslist alle machten, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, te verlenen aan de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren te 9041 Gent, Oostakker, Gentstraat 337 of een van haar aangestelden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap en zo nodig, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde

VI.SLOTVERKtARINGEN

1. Eenparigheid van stemmen

De voorzitter van de vergadering, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALEX DE WULF GEASSOCIEERD NOTARIS door de commanditaire vennootschap "C & LM" verwezenlijkt is, dat de vennootschap "ALEX DE WULF GEASSOCIEERD NOTARIS" ophoudt te bestaan en dat de overnemende vennootschap omgezet werd in een BVBA.

2. Wettigheidsverklaring.

Ondergetekende notaris verklaart vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Luc Dehaene,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV de dato 26 juni 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

12/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD jj

03MAJ 2014

KOORPmDNIV SF NT

iii

*19060 9'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsar : 0825.266.694

Benaming

(voluit) : ALEX DE WULF Geassocieerd Notaris

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Christiaan Van der Heydenlaan 2 - 9041 Oostakker (volledig adres)

Onderwerp akte ; FUSIEVOORSTEL - FUSIE DOOR OVERNEMING 1.Identiteit van de vennootschappen

A.Overnemende vennootschap :

" Naam; "CUM"

" Rechtsvorm ; Commanditaire vennootschap op aandelen

" Zetel : 9041 Oostakker - Gentstraat 210

" Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als irº% het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden

-het deelnemen in de financiële, administratieve en commerciële leiding van ondernemingen, alsmede het bijstand verlenen op juridisch, fiscaal of personeelstechnisch vlak. De vennootschap kan daarbij de functie van bestuurder, zaakvoerder, bewindvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen; -het beheer van roerende en onroerende goederen. Zij mag onder meer alle onroerende goederen verwerven onder welke juridische vorm ook, bouwen, opschikken, uitrusten, verbouwen, huren en al dan niet uitgerust of gemeubeld verhuren. Zij zal slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig (Belgisch Staatsblad dertien oktober negentienhonderd drieënnegentig), kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend. Zij mag alle beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, deze verwerven onder welke juridische vorm ook, huren en verhuren.

-alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen of afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap werd opgericht op negentien mei tweeduizend en drie ingevolge akte van voor meester Annick Dehaene, notaris te Gent, Sint-Amandsberg, vervangende meester Alex De Wulf, notaris de Oostakker, Gent bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf juni daarna onder nummer 03063062.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op negen februari tweeduizend en elf bij akte gehouden voor meester Annick Dehaene notaris te Gent, Sint-Amandsberg, vervangende meester Alex De Wulf, notaris te Oostakker bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig februari daarna onder nummer 11031795.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen onder nummer 0480.358.747.

B.Over te nemen vennootschap:

" Naam : "ALEX DE WULF Geassocieerd Notaris"

" Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel : 9041 Oostakker Christiaan Van der Heydenlaan 2

" Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van notaris onder de eerbiediging van de wettelijke en deontologische

bepalingen die het notariaat beheersen.

De vennootschap werd opgericht op tweeëntwintig april tweeduizend en tien voor meester Luc Dehaene, notaris te Sint-Amandsberg, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vier mei tweeduizend en tien onder nummer 10064327.

De statuten werden sedertdien nog niet gewijzigd.

ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen onder nummer 0825.266.694.

2, Voorgenomen verrichtingen :

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zullen aan de algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen de voorgestelde fusie door overneming voorleggen tussen "C&LM" Comm.VA en "ALEX DE WULF Geassocieerd Notaris" BV BVBA.

3.Ruilverhouding van de aandelen :

Voor de bepaling van de ruilverhouding van de aandelen wordt rekening gehouden met een gewogen gemiddelde waarde op basis van de intrinsieke waarde en van de rendementswaarden op basis van resultaten en van cash-flow.

Naar aanleiding van de fusie door overneming van "ALEX DE WULF Geassocieerd Notaris" BV BVBA door "C&LM" Comm.VA zullen in ruil voor honderd (100) volstorte aandelen in "ALEX DE WULF Geassocieerd Notaris" BV BVBA, zevenhonderdnegenenvijftig (759) nieuwe aandelen in "C&LM" Comm.VA worden toegekend.

4.Wijze van uitgifte van de aandelen :

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap zullen als volgt worden toegekend in vergoeding van

de aandelen in de over te nemen vennootschap:

" Onmiddellijk na de fusie zullen de nieuwe gecreëerde aandelen worden ingeschreven in het register van aandelen van de overnemende vennootschap. Van deze inschrijving zullen certificaten worden afgeleverd aan de nieuwe aandeelhouders.

De aandelen van de overgenomen vennootschap worden door voormelde omruiling van rechtswege van onwaarde.

5.Datum van deelname in de winst :

De nieuw uit te geven aandelen in "C&LM" Comm.VA zullen delen in de winst vanaf hun uitgifte.

6,Boekhoudkundige datum van de verrichtingen :

Alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden vanaf 1

januari 2014 te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

7.Bijzondere rechten van aandeelhouders, vennoten of houders van andere effecten :

In geen enkele van de betrokken vennootschappen zijn er aandelen of andere effecten die recht geven op

bijzondere rechten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

8. Bezoldiging en aanstelling van de bedrijfsrevisor ;

De respectievelijke bestuursorganen van "C&LM" Comm.VA, en "ALEX DE WULF Geassocieerd Notaris" BV BVBA beslissen de VOF "AUDIT DEC RAD" vertegenwoordigd door de heer José Haustraete, kantoorhoudend te 9230 Wetteren, Korte Massemsesteenweg 58/31, aan te stellen als bedrijfsrevisor die verslag zal moeten uit brengen over de voorgenomen fusie tussen "C&LM" Comm.VA en "ALEX DE WIJLE Geassocieerd Notaris" BV BVBA.

9.Bijzondere voordelen voor de bestuursorganen :

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de respectievelijke bestuursorganen van de

verschillende vennootschappen naar aanleiding van de fusie.

10.Verdeling van de nieuw uit te geven aandelen in de overnemende "C&LM" Comm.VA" onder de aandeelhouders van "ALEX DE WULF Geassocieerd Notaris" BV BVBA

De aandelen zullen worden verdeeld zoals beschreven onder punt 4 hierboven betreffende de ruilverhouding.

11.Motivering van de voorgestelde verrichtingen :

De voorgestelde verrichtingen worden uit hoofde van de te fuseren vennootschappen als volgt verantwoord

Gelet op de verwevenheid van beide vennootschappen en teneinde het beheer van alle middelen in de toekomst gecentraliseerd en efficiënt te kunnen laten verlopen alsook het herenigen van het onroerend goed dat tot op heden in onverdeeldheid in bezit was van beide vennootschappen , wordt voorgesteld de beide vennootschappen te laten fuseren. Door de fusie zullen de krachten van beide vennootschappen gebundeld worden.

12.Bodemattest - Bodemsaneringsdecreet

De over te nemen vennootschap bezit onroerende goederen of zakelijke rechten op onroerende goederen die gelegen zijn in Vlaanderen, doch waarvoor op dit moment nog geen bodemattest voorhanden ïs. Volgens verklaring van de bestuursorganen zijn er geen risicogronden aanwezig.

13.Kosten

Ingeval van goedkeuring van de voorgenomen fusie zullen alle daaraan verbonden kosten worden gedragen

door de overnemende vennootschap, "C&LM" Comm.VA.

Ingeval de voorgenomen fusie niet wordt goedgekeurd, zullen de kosten verbonden aan de voorbereiding van de fusie gedragen worden door de overnemende en de over te nemen vennootschap, elk ten belope van de helft.

14.Voorgestelde statutenwijzigingen

Conform de in punt 3 voorgestelde ruilverhouding zullen naar aanleiding van de fusie 759 nieuwe aandelen worden gecreëerd voor deze inbreng. Deze nieuwe aandelen zullen elk een fractiewaarde hebben van één/drieduizend zeshonderd eenenveertigste (1/3.641ste) deel van het maatschappelijke kapitaal.

Dientengevolge zal de tekst van de statuten met betrekking tot het kapitaal vervangen worden door de volgende tekst

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd achtenvijftigduizend vijfhonderd negentwintig euro (758.529,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door drieduizendzeshonderd eenenveertig (3.641) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één drieduizend zeshonderd eenenveertigste (113.641 ste) deel van het maatschappelijk kapitaal."

Verbintenis

De respectievelijke bestuursorganen van "C&LM" Comm.VA en "ALEX DE WULF Geassocieerd Notaris" BV BVBA verbinden zich ertoe het hiervoor vermelde fusievoorstel binnen de kortste termijnen ter goedkeuring voor te leggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van "C&LM" Comm.VA en "ALEX DE WULF Geassocieerd Notaris" BV BVBA,

De respectievelijke bestuursorganen "C&LM" Comm.VA en "ALEX DE WULF Geassocieerd Notaris" BV BVBA zullen uiterlijk zes (6) weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel een exemplaar van dit fusievoorstel neerleggen.

Aldus opgemaakt te Oostakker, 24 februari 2014

Alex De Wulf

ALEX DE WULF geassocieerd notaris BV BVBA

Zaakvoerder

Tee_ P \.e.Aey1'

" .,..

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Vdor-

behouden

"aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13287-0050-013
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.07.2012 12356-0555-013

Coordonnées
ALEX DE WULF GEASSOCIEERD NOTARIS

Adresse
CHRISTIAAN VAN DER HEYDENLAAN 2 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande