ALEXO WEBDESIGN & VORMGEVING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALEXO WEBDESIGN & VORMGEVING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.965.757

Publication

16/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

- 5 DEC, 2014

AFDELING DENDERMONDE t~nttte

-rYi

11111111j111E1111

Ondernemíngsnr Benaming SGS.



(voluit) : ALEXO Webdesign & Vormgeving

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Krepelstraat 115 te 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kris De Witte te Ninove op 1 december 2014, ter registratie neer

te leggen op het eerste registratiekantoor te Oudenaarde, dat een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1° Rechtsvorm en Benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALEXO Webdesign &

Vormgeving"

2° Zetel: te 9400 Ninove, Krepelstraat 115.

3° Duur: voor onbepaalde tijd.

4° Vennoten:

a) De heer WOUTERSE, Alexander Stefanus, geboren te Amersfoort (Nederland) op 10 augustus 1970, wonende te 9400 Ninove (Denderwindeke), Krepelstraat 115.

b) Mevrouw STRIEKWOLD, Lisette Antoinette Maria, geboren te Heemstede (Nederland) op 28 december 1971, wonende te 9400 Ninove (Denderwindeke), Krepelstraat 115.

5° Bedrag van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal wordt volledig onderschreven door:

-de heer Alexander Wouterse, ten belope van veertien duizend achthonderd tachtig Euro (¬ 14.880,00), waarvoor hem tachtig (80) aandelen van de vennootschap worden toegekend.

-mevrouw Lisette Striekwold, ten belope van drie duizend zevenhonderd twintig Euro (¬ 3.720,00), waarvoor haar twintig (20) aandelen van de vennootschap worden toegekend.

Het kapitaal van achttien duizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00) wordt evenwel slechts volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00), hetzij door:

-de heer Alexander Wouterse, ten belope van vierduizend negenhonderd zestig (¬ 4.960,00);

-mevrouw Lisette Striekwold, ten belope van duizend tweehonderd veertig Euro (¬ 1.240,00);

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Belgiié Nv.

De heer Wouterse dient nog een bedrag te volstorten ten belope van negenduizend negenhonderd twintig Euro (¬ 9.920,00);

Mevrouw Striekwold dient nog een bedrag te volstorten ten belope van tweeduizend vierhonderd tachtig Euro (¬ 2.480,00);

6° Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd samengesteld door inbreng in geld.

7° Boekjaar: gaat in op 1 januari om telkens te eindigen op 31 december van elk kalenderjaar.

8° Reserves en winstverdeling: Het saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en voorzieningen zijn verrekend, maakt het netto resultaat van de vennootschap uit.

Ingeval van positief resultaat wordt tenminste éénitwintigste voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, tot dat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wat de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo betreft, dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

9° Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Indien er meer dan een zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De opdracht van de zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergade-ring bevoegd is.

De vervreemding, verkoop, hypotheekstelling of inpandgeving van onroerende goederen worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerder voormelde heer Alexander Wouterse.

Deze zaakvoerder heeft zijn mandaat aanvaard, onder bevestiging dat hij niet getroffen werden door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

10° Commissarissen; Er werd geen commissaris benoemd.

11° Doel; Doel van de vennootschap:

A, De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

*de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering en algemene vertegenwoordiging van websites, logo's en gra-fisch materiaal, zowel hardware als software.

*het onderzoeken en beinvloeden van de relatie tussen mensen en merken; alle vormen van communicatie zoals bijvoorbeeld on- en offline reclamecampagnes, evenementen, 1-to-1 communicatie, direct marketing, en dit middels alle vormen van nieuwe media.

*alle activiteiten die verband houden met publiciteit en promotie zowel wat betreft de conceptie en de creatie alsook de materiële uitvoering ervan, hierbij gebruik makend van alle mogelijke informatiedragers, communicatiemiddelen en alle hui-dige en toekomstige multimedia toepassingen.

*het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe producten, methodes of procédés voor alle mogelijke toepassingen, voor de vennootschap zelf of voor derden,

*het voorbereiden, ontwerpen, opstellen, aanpassen, coördineren en uitvoeren van alle activiteiten van communicatie, public relations, e-marketing, media buying, media planning, internetontwikkeling en audiovisuele productie en het doen van alle verrichtingen die algemeen genomen, op één of andere wijze verband houden met alle mogelijke advies en/of dienstenfuncties op het vlak van voornoemde activiteiten.

*computer consultancy.

*software integratie en begeleiding.

B. De vennootschap heeft als doel, zowel in België ais in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

liet verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en (overheids)instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, communicatie, marketing, verkoop, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raad-gever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

*consultancy, opleiding, technische en organisatorische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

*het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoor-diging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

*het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

*de organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbe-grepen de logistieke en intellectuele bijstand.

Daartoe kan de vennootsohap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

C. De vennootschap heeft tot slot tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam :

1)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de bin-nenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bij-zonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3)het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw -of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; liet stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede liet verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in. België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies In deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten,

het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of on rechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optre-den als bestuurder, volmachtd rager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

12° Jaarvergadering: op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur (20.00 uur) cp de maatschappelijke zetel of op een ander uur en plaats vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergade-iring de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Er dienen geen formaliteiten te worden vervuld om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Voor de uitoefening van het stemrecht dient gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Volmacht.

De zaakvoerder heeft bij deze volmacht verleend aan de heer Jos Roosens, boekhouder kantoorhoudend te , 9400 Denderwindeke, Bosveld 24 teneinde voor hem en in naam van de ven-nootschap alle formaliteiten te , vervullen bij de kruispuntbanken voor ondernemingen en het cndernemingslcket, de post en de fiscale administraties.

Deze volmacht is delegeerbaar.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- uittreksel van de akte;

Notaris Kris De Witte

Op de Laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

4

a PJ"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ALEXO WEBDESIGN & VORMGEVING

Adresse
KREPELSTRAAT 115 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande