ALFA LICHT GENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALFA LICHT GENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.553.331

Publication

18/06/2013
ÿþw*~ .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

11111111elloglo

~--~,ee^~~

 N-Er-r,r+r +~

i... 1.~ L. L. 1.-. ~I I..J

- 7 J~ 1M 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHP.rffl feTE GENT

Ondernemingsnr : ©Qj 93 b53 111

Benaming

(voluit) : ALFA LICHT GENT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Palinghuizen 96

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Paul DE JAEGER, met stand-plaats Watervliet, gemeente Sint-Laureins, op 5 juni 2013, neergelegd voor registratie, houdende oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1. Identiteit van de oprichters: 1/ De heer DE WULF Maarten Hugo Jeanine Myriam, geboren te Gent op 9 oktober 1969, (met identiteitskaartnummer 591-0168882-10 en rijksregistemummer 69.10.09-119.63), en zijn echtgenote 2/ mevrouw BRAL Elsie Irma Jules, geboren te Sleidinge op 27 december 1967, (met identiteitskaart nummer 590-8933686-12 en rijksregisternummer 67,12.27-358.32), samenwonende te 9968 Assenede (Oosteeklo), Rijkestraat 72, gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van aanwinsten, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris De Jaeger op achttien juli tweeduizend, welk stelsel volgens hun verklaringen tot op heden niet werd gewijzigd.

2. Rechtsvorm en naann De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij ver-krijgt de naam "ALFA LICHT GENT",

3. Doel: De vennootschap zal tot doel hebben:

1/ Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening als voor rekening van derden: - aan- en verkoop van, de in- en uitvoer van, het exploiteren van een algemene groot- en kleinhandel in verlichtingsarmaturen en verlichtingstoestellen zowel voor binnen als buiten en alle goederen die hiermee verbonden zijn. 2/ Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland: - Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genct zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen, De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan. - De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren. 3/ Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. 4/ Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of fi-man-ciële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennoot-schappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doet hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggings-'advies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werk-zaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

4, Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Palinghuizen 96.

5. Duur en tijdstip van aanvang van werkzaamheden: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerleggingl van de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de

Recht-bank van Koop-handel,' 1 r

6, Maatschappelijk kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZES-ION-DERD EURO (E 18.600,) en wordt vertegenwoordigd door hon-'dgrd zes en tachtig el86) aandelen zonder nominale waarde, Alle aandelen werden onderschreven enihet kapitaal werd volstort ten belope van éénlderde.

7. Zaakvoerders: De vennootschap wordt bestuPrd door één of meer zaak--voerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene verga-dering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar. Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Bevoegdheid der zaakvoerders. Iedere zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke man-dataris.

8, Boekjaar: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar begint op de dag van de neer-legging van onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 30 juni 2014.

9. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden de eerste zaterdag van de maand december, om 10 uur, ten zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

Eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van december 2014 om 10uur

10. Bijzondere bepalingen:

Aanleggen van reserves: Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd vooraf-genomen voor de vorming van een wettelijke reser-ve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve éénitiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. Zij kan beslissen geheel of een deel van dit batig saldo te bestemmen voor de stijving van een fonds voor voorzieningen of voor reser-ve, ze over te dragen of ze aan te wenden voor de tantièmes van de zaakvoerder, kortom om ze gelijk welke andere bestemming te geven overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. Maar in elk geval van verdeling heeft elk aandeel recht op een gelijk dividend.

verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief verdeeld onder de ven-noten. OVERGANGSMAATREGELEN:

De algemene vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee. Zij benoemt tot zaakvoerders onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid:

-De heer Maarten De Wulf, voornoemd

-Mevrouw Elsie Bral, voornoemd

die verklaren dit mandaat te aanvaarden. Zij worden benoemd tot herroeping en kunnen rechts-geldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL, getekend notaris Jean-Paul De Jaeger

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift oprichtingsakte;

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~~

Vodr-

Y

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALFA LICHT GENT

Adresse
PALINGHUIZEN 96 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande