ALFA TECHNICAL SERVICES, AFGEKORT : ALFA-TS

NV


Dénomination : ALFA TECHNICAL SERVICES, AFGEKORT : ALFA-TS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 847.511.071

Publication

16/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.05.2014, NGL 04.06.2014 14159-0490-027
25/01/2013
ÿþLuikt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

*13015

dRIFFIE RECHTBANK^ VAN KOOPHANDEL

~ü3~~é `

~~~~,~.~r~

I id. 2013

0 b ~ a~-

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0847,511.071

Benaming (voluit) :ALFA TECHNICAL SERVICES

(verkort) : ALFA-TS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SPIEVELDSTRAAT 51

9160 LOKEREN

Onderwerp akte :WIJZIGING DUUR EERSTE BOEKJAAR WIJZIGING DATUM EERSTE JAARVERGADERING.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.17.344) opgemaakt door Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 31 december 2012, blijkt dat de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap, besloten heeft :

1. het lopende eerste boekjaar van de vennootschap te verlengen om het te laten eindigen op 31 december 2013.

2. aansluitend op de voormelde wijziging, de datum van de eerste jaarvergadering van de vennootschap te wijzigen zodat deze zal worden gehouden op dinsdag 6 mei 2014 om 20.00; uur.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van het proces-verbaal van de bijzondere!

algemene vergadering.

Dirk Van Haesebrouck;

Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2012
ÿþmod

'1:-A--.111 E~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 JULI 2012

D ENrIMER IV1 O RI D E

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iaisssesx

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 'S yF . SAA. ©-4

Benaming (voluit) :Alfa Technical Services

(verkort) : Alfa-TS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Spieveldstraat 51

9160 Lokeren

Onderwerp akte :Oprichting.

Tekst : Uittreksel uit een akte (D.17344) verleden voor Dirk VAN HAE-SEBROUCK, geassocieerde notaris te KORTRIJK, op 12 juli 2012.

Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Alfa; Technical Services", in 't kort "Alfa-TS". De beide namen mogen zowel sa-Ï men als afzonderlijk worden gebruikt.

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Spieveldstraat 51.

3. Duur : de vennootschap is opgericht op 12 juli 2012 voor een onbeperkte duur.

:4.A. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichter:

"DELTA TECHNICAL ENGINEERING", in 't kort "DELTA-TE", besloten ;vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaasstraat 62, ingeschreven in het rechtspersonenregister te ;Dendermonde met ondernemingsnummer 0870.180.961 en met btw-nummer= BE 0870.180.961.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt' ;tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door duizend? (1.000) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

5.B. Gestorte bedrag : tweeënzestigduizend (62.000,00) euro.

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat; in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 12 juli 2012 tot en met 31 december 2012. Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor reke ning van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8.A. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van; de winst : de jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt tenminste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt; aangesproken.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van de raad van bestuur bij gewone meerderheid van stem men geregeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bij gebrek aan dergelijke meerderheid wordt de helft van het saldo uit- gekeerd en de andere helft gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of; indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B.B. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)1(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de aandeelhouders zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden :

- Bestuurders :

1. "ALFA INVESTMENTS" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9080 Lochristi, Sint-Niklaaslaan 4,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met

ondernemingsnummer 0893.962.094 en met btw-nummer BE 0893.962.094, met als vaste vertegenwoordiger de heer SPRUYT Philippe Jean Marie Achille, geboren te Gent op 12 december 1958, wonende te 9080 Lochristi, Sint-Niklaaslaan 4, die heeft aanvaard.

2. "DELTA TECHNICAL ENGINEERING", in 't kort "DELTA-TE", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer DEBOU Marc, geboren te Oostende op 7 januari 1969, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas=straat 62, die heeft aanvaard.

3. mevrouw SEGERS Hélène Marie Angélique, geboren te Watsa (destijds Belgisch Kongo) op 16 juli 1958, wonende te 9080 Lochristi, Sint-Niklaaslaan 4, die bij brief verklaard heeft haar opdracht te aanvaarden. '4. mevrouw MEULEMAN Christel François Roza Germaine, geboren te Antwerpen op 17 april 1969, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaasstraat 62, die bij brief verklaard heeft haar opdracht te aanvaarden. Hun opdracht zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, Het al dan niet bezoldigd karakter van dit mandaat zal jaarlijks door de algemene vergadering worden beoordeeld.

- Voorzitter van de raad van bestuur :

"ALFA INVESTMENTS" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, die haar opdracht heeft aanvaard- ---- ---- - -

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouders

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Het mandaat van de voorzitter is onbezoldigd.

- Gedelegeerd bestuurders :

1. "ALFA INVESTMENTS" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, en,

2. "DELTA TECHNICAL ENGINEERING", in 't kort "DELTA-TE", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd, die hun opdracht hebben aanvaard.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

In toepassing van artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen, staan de statuten de raad van bestuur toe zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer van zijn leden genaamd, gedelegeerd bestuurder of aan één of meer directeurs.

De vennootschap, vertegenwoordigd zoals hierna gezegd, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in haar handelingen en in rechte vertegenwoordigd door twee gedelegeerd bestuurders die gezamenlijk optreden.

Binnen het kader van de bevoegdheden die overgedragen worden aan het directiecomité, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerde voor dit bestuur indien er slechts één benoemd werd en door ieder gedelegeerde indien er meerdere zijn.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere gevolmachtigden binnen de grenzen van hun volmacht.

10. Aanwijzing van de commissarissen : geen.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel :

Het onderhouden van verwarmings-, koel-, vries-, luchtbehandelings-, airconditioning-, elektrische en elektrotechnische installaties.

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar.

Binnen dit kader

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden , aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

-

'- overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen, .voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

De vennootschap mag investeren in activa, dienstig voor eigen gebruik of ter verloning in natura van de zaakvoerders.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering : de gewone algemene vergadering der aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden de eerste dinsdag van de maand mei om 20.00 uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in gelijk welke andere plaats vermeld in de oproeping of uitnodigingsbrieven.

12.B. Voorwaarden van toelating : de raad van bestuur kan in de

oproepingen eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de aandeelhouders, tenminste vijf (5) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk moeten inlichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen meedelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

Zaterdagen, zondagen en/of wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voorgeschreven in voorgaande alinea's.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en):

1. mevrouw Hélène SEGERS, voornoemd, werd bij de akte vertegenwoordigd door de heer Philippe SPRUYT, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht die aan de akte -werd _gehecht,

----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

Aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2. mevrouw Christel MEULEMAN, voornoemd, werd bij de akte vertegenwoordigd door de heer Marc DEBOU, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht die aan de akte werd gehecht.

14. Deponering van het gestorte kapitaal : de ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, het voormeld bedrag van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE38 7380 3606 9672, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", te Brussel, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 12 juli 2012 afgeleverd bankattest, dat hem werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht : bijzondere volmacht werd verleend aan de hierna volgende medewerkers van Deloitte. Fiduciaire, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A:

1/ mevrouw Linda Martens, en,

2/ mevrouw Isabelle Vansteenkiste,

elk bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten alsook bij alle administraties.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel. Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte oprichting; - twee volmachten, aangehecht.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ir

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ALFA TECHNICAL SERVICES, AFGEKORT : ALFA-TS

Adresse
SPIEVELDSTRAAT 51 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande