ALGEMEEN BOUWBEDRIJF DE JONGHE LUC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMEEN BOUWBEDRIJF DE JONGHE LUC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.638.478

Publication

06/10/2014
ÿþmod 11.1

171'1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

X141 1304k

GR1FF!E RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 5 SEP. 2014

AFDELIN%FeWERMONDE

Ondernemingsnr : 0446.638.478

Benaming (voluit) : Algemene bouwbedrijf Luc De Jonghe

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alexander Fameselaan 67 9120 Beveren (Melsele)

Onderwerp akte :ONTBINDING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op drieëntwintig september tweeduizendveertien, ter registratie aangeboden

: BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen; volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: Lezing en onderzoek van het Verslag van de zaakvoerder - Verslag van de be.rijfsrevisor

Er wordt voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op één : augustus tweeduizend veertien, omtrent het voorstel tot ontbinding zoals vereist1 : overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarbij de staat van activa en passiva de dato dertig juni tweeduizend veertien werd; gevoegd.

: Met betrekking tot deze in vereffeningstelling werd door de heer Geert Van Goolen bedrijfsrevisor, de dato achttien september tweeduizend veertien een verslag opgemaakt] ;: over de staat van activa en passiva de dato dertig juni tweeduizend veertien.

De besluiten van dit verslag van de heer Geert Van Goolen, voornoemd, luiden letterlijk: "... !1111. CONCLUSIES

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van; Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte; ,Aansprakelijkheid DE JONGHE LUC een boekhoudkundige staat afgesloten op datum; van 30/06/2014 rekening houdend met de vooruitzichten van vereffening van de :: vennootschap, Deze geeft in discontinuïteit een balanstotaal op van 62.178,35E en een; netto actief van 50.760,88¬

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de normen van het] l lBl hebben we vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van: ondertekening van dit controleverslag werden betaald of de nodige gelden om die te! :!voldoen werden geconsigneerd

: Bovendien willen we erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni)geraamd op 4.951,21 E, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de; :: beslissïng tot vereffening door de algemene vergadering, werd betaald.

i Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig; de toepasselijke professionele normen en met voorbehoud voor de preciese afwikkeling; van deze vereffening blikt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw en3 çlist w erge.e _!n zoverre er geen_d gep_ce ion_e_,erae_eente sçthulclen celuren.:: _,"__, _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan liet

Belgisch

Staatsblad

Tweede beslissing

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering gelet op het

voorgaande - tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. Tevens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen geen vereffenaars aan te stellen, waardoor voldaan is aan de voorwaarde van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen zodat de bestuurders ten aanzien van derden als vereffenaar dient te worden beschouwd.

Derde beslissing

Gelet op het feit dat er geen andere schulden meer zijn dan deze die blijken uit voormelde staat van activa en passiva de dato dertig juni tweeduizend veertien, en vermits de schulden die blijken uit zelfde staat van activa en passiva luidens verklaring van de comparanten volledig voldaan zijn, inclusief de vennootschapsbelasting, stelt de voorzitter vast dat, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, de sluiting van de vereffening in onderhavige akte kan geschieden.

Wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 W. Venn. bevestigen comparanten, en in het bijzonder het bestuursorgaan, dat er:

L sedert de datum van voormelde staat van activa en passiva weliswaar nog schulden zijn bijgekomen maar dat deze allen vereffend z jn vedr heden;

2. er geen fiscale of sociale schulden zJjn in hoofde van de vennootschap;

3. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De zaakvoerder stelt voor om, overeenkomstig artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen, de ontbinding en de sluiting van de vereffening in één akte te laten plaatsvinden. Het bestuursorgaan bevestigt, conform artikel 184 § 5, dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien bevestigt het bestuursorgaan, conform artikel 184 § 5, dat alle (eventuele) toekomstige schulden ten aanzien van derden zullen worden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen zullen worden geconsigneerd.

Onroerende goederen

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen.

Vierde beslissing

Met eenparigheid van stemmen keurt de buitengewone algemene vergadering het verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot in ,de vereffening, goed. Zij geeft bij deze uitdrukkelijk volmacht aan de heer DE JONGHE Lucien, voornoemd, voor de betaling, in voorkomend geval, van de roerende voorheffing, en voor de verdeling van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

Vijfde beslissing

Met eenparigheid van stemmen keurt de buitengewone algemene vergadering de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van onderhavige algemene vergadering goed.

Zesde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering ontslag te verlenen aan de zaakvoerder zijnde:

de heer DE JONGHE Lucien Gustaaf Clement, geboren te Melsele op twee augustus negentienhonderdeenenveertig, rijksregister nummer 41.08.02-233.42, wonend te 9120 Beveren, Alexander Farnèselaan(MEL) 67.

Hem wordt bovendien kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid.

Zevende beslissing

Gelet op het voorgaande stelt de algemene vergadering vast dat de voorwaarden van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11 .1

t 4 Voor-

r ~ behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



artikel 184, § 5, eerste lid W.Venn. vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte.

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering verder dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij hun weten alle schulden ten aanzien van derden werden aangezuiverd, en dat zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijf jaar bewaard blijven door de heer DE JONGHE Lucien, voornoemd.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen in hun bezit. indien er na de vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde vennoten, die deze evenwel slechts ten laste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

Achtste beslissing: volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens, Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, met recht van indeplaatsstelling, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

(i) alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

(ii) alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

(iii) de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

(iv) alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen : expeditie akte en verslag van de bedrjfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2013 : DE050759
02/08/2012 : DE050759
06/09/2011 : DE050759
18/08/2010 : DE050759
17/07/2009 : DE050759
02/07/2008 : DE050759
21/06/2007 : DE050759
27/06/2005 : SN050759
07/07/2004 : SN050759
04/07/2003 : SN050759
29/06/2002 : SN050759
11/07/2000 : SN050759
15/10/1992 : SN50759

Coordonnées
ALGEMEEN BOUWBEDRIJF DE JONGHE LUC

Adresse
ALEXANDER FARNESELAAN 67 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande