ALGEMEEN LOGOPEDISCH KABINET SABINE SLOCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMEEN LOGOPEDISCH KABINET SABINE SLOCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.385.407

Publication

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.01.2014, NGL 14.02.2014 14036-0220-011
06/01/2015
ÿþ Modwon 11.1

Mii4 É= in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van t_uiBB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELGISCH STAATSBL.A

NEERGELEGD

16 -12+ 2014

xEcrenfe vaN

KOOPH

11

MONITEUR BELGE

29 -12- 2014

Ondernemingsnr : 0832.385.407

Benaming

(voluit) : Algemeen logopedisch Kabinet Sabine Slock

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leeuwerikstraat 4 - 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 29 oktober 2014 blijkt, met ingang vanaf 29

oktober 2014:

de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Adolphe della Faillelaan 5 te 9052 Zwijnaarde.

Sabine Stock,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 17.12.2014, NGL 12.01.2015 15010-0050-011
15/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 18.01.2013, NGL 12.02.2013 13033-0336-012
11/01/2011
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : "Algemeen Logopedisch Kabinet Sabine Slock"

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9090 Melle, Leeuwerikstraat 4

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Notaris Manleen VANDEWALLE te Wortegem-Petegem op 30 december 2010,. neergelegd ter registratie, blijkt dat een Burg. Venn. ovv BVBA werd opgericht als volgt:

1. OPRICHSTER : SLOCK Sabine, wonende te 9090 Melle, Leeuwerikstraat 4.

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vomi aan van Burg. Venn. ovv. BVBA met de naam "Algemeen Logopedisch Kabinet Sabine Slock".

3. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9090 Melle, Leeuwerikstraat 4.

4. DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel voor haar rekening als voor rekening van derden, zowel ins België als in het buitenland:

- Het uitoefenen van het beroep van logopedist, hetzij alleen, hetzij in groepsverband, en alle activiteiten die; verenigbaar zijn met het beroep van logopedist, met uitstuiting van alle handelsactiviteit. Voormelde activiteiten; kunnen afzonderlijk of samengesteld worden met andere specialisten, zodat een totaalpakket van diensten kans aangeboden worden. Dit kan onder andere bevatten:

. Onderzoek en behandeling van allerhande stoornissen op het vlak van spraak, taal, lezen, schrijven en rekenen, in de meest ruime zin van het woord;

. Het inrichten van algemene diensten en/of secretariaat in het bijzonder (volledige materiële infrastructuur; met alle apparatuur en begeleidende accommodatie) die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde; activiteiten;

. Het organiseren van en deelnemen aan congressen of voordrachten in dit verband;

. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van de beroepsactiviteit;

. studiebegeleiding en coaching in de meest ruime zin van het woord.

Deze opsomming is niet limitatief.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen binnen het' normaal patrimonium beheer van de onderneming.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen binnen het normaal patrimonium beheer van de onderneming.

- De vennootschap kan deelnemen in associaties of in vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

- De vennootschap kan, zonder afbreuk te doen aan de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van logopedist, onder het normaal beheer als een goede huisvader, een bestemming geven aan haar: gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een vennootschap zonder dat dit de vorm van een commerciële activiteit zou aannemen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en' manieren die zij het best geschikt zal achten. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen, voor zover de wet dit toelaat.

De algemene vergadering van vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

5. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt.

6. KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder: vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn' verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap' ervan te verwittigen. Zolang geen gemeenschappelijke volmachtdrager is aangewezen zullen de rechten aan:

3 1 On. 2o10

i=` ~C i-1-f~? \'rC V;~.l~ i r

.~

I llhI IO III III lUl IlI ll1 Il ll

" 11~~5881=

o 31S, 4o1-

deze_ aandelen verbonden,..geschorst worden. _Deze, volmachtdrager. oefent. ten_aanzien_van_ de_ vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

die rechten uit. In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in volgende gevallen : stemming in verband met . - een kapitaalverhoging; - de in-vereffening-stelling van de vennootschap; - de inlijving in het kapitaal van maatschappelijke reserves; in welke gevallen het stemrecht aan de bloot-eigenaar toebehoort.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort als volgt: Stock Sabine heeft ingeschreven op alle 186 aandelen voor een bedrag van 18.600,00 euro, volgestort ten belope van 12.400,00 euro, waardoor haar 186 aandelen als volgestort ten belope van 12.400,00 euro werden toegekend.

8. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders.leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren.Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten.De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Als statutair-zaakvoerder werd aangesteld: SLOCK Sabine die verklaard heeft te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling. De duurtijd van de opdracht van deze statutair-zaakvoerder is onbeperkt en de uitsluiting zal slechts om emstige en zwaarwichtige redenen mogen uitgesproken worden.

9.BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 juli en wordt op 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar afgesloten. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 juni 2012.

10. JAARVERGADERING : Ieder jaar, de derde woensdag van de maand december om tien uur zal een jaarvergadering gehouden worden.Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.lndien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel eenentwintig bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering wordt verstuurd.De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief - of via een ander communciatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen - toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.ls de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.De zaakvoerder(s) mag (mogen) de bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.lndien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2012.

11. WINSTAANWENDING : Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : 1) 5 % voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het kapitaal van de vennootschap bereikt; 2) het overige zal aan de aandelen toegekend worden. Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder 2) kan de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen. De zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het W. Venn.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie; uittreksel.

(getekend) Marleen Vandewalle, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.03

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 16.12.2015, NGL 06.01.2016 16004-0284-011

Coordonnées
ALGEMEEN LOGOPEDISCH KABINET SABINE SLOCK

Adresse
ADOLPHE DELLA FAILLELAAN 5 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande