ALGEMEEN PATRIMONIUM BEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALGEMEEN PATRIMONIUM BEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.617.082

Publication

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 19.10.2013, NGL 28.11.2013 13674-0140-012
22/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

IIyÎ` = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111A 11glo 1,0

V

u

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 DEC> 2014

AFDELING eeRMONDE

, Ondernemingsnr : 0437.617.082

Benaming

(voluit) : ALGEMEEN PATRIMONIUM BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Dubbelhofstraat 12 te 9111 BELSELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: DOELUITBREIDING EN AANPASSING STATUTEN WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - REPERTORIUMNR 2014/1635

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 3 december 2014, vóór registratie, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ALGEMEEN PATRIMONIUM BEHEER", met maatschappelijke zetel te 9111 Sint-Niklaas deelgemeente Belsele, Dubbelhofstraat, 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent afdeling Dendermonde met ondernemingsnummer 0437.617.082.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Hopchet Philippe te Antwerpen op 07 juni 1989, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 juni 1989 onder nummer 890628-190.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal bij akte verleden voor notaris Hopchet, voornoemd te Antwerpen op 30 maart 2000 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 april daarna onder nummer 20000426-431.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing

De vergadering neemt kennis dat de maatschappelijke zetel als volgt wordt uitgeschreven : 9111 Sint-

Niklaas deelgemeente Belsele, Dubbelhofstraat, 12.

Tweede beslissing

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur waarin de uitbreiding van het doel

wordt verantwoord op grond van de staat van actief en passief afgesloten per 31 oktober 2014.

Dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte worden neergelegd op de Kruispuntbank voor

ondernemingen.

Derde beslissing

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap uit te breiden als volgt

"-het uitoefenen van syndicus, zijnde onder meer het beheer van mede-eigendom voor rekening van de

mede-eigenaars in de ruimste zin van het woord.

-Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan iet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

-Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

-Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggings-ondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

-Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

-Uit voeren van alle mogelijke makelaarsverrichtingen, met name op het vlak van verzekeringen, financieren, persoonlijke en hypothecaire leningen; leasings, enz.

Zij zal eveneens kunnen optreden als tussenpersoon op het vlak van beleggingen en het aantrekken van spaargelden.

Tegelijkertijd zal zij, in strike naleving van de Belgische en internationale wetgevingen en reglementeringen, alle vormen van consultancy kunnen leveren op het vlak van diensten.

-zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle mogelijke soorten industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderwerp, de studie, de coördinatie, de expertise, de onteigening, de verbouwing, de decoratie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, het beheer, de zaakvoering en de verkaveling van aile roerende goederen, alsook de promotie, in België en in het buitenland en in elke mogelijke vorm, inzake immobiliën.

De vennootschap heeft ook de financiering van dergelijke verrichtingen als doel.

-In België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening : het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschapen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfunctie waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een- contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap."

Vierde beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel drie van de statuten door volgende tekst :

*Het verlenen van diensten, onder meer het ter beschikking stellen van informatie in de onroerende sector. Het verlenen van adviezen onder andere ten aanzien van het beheren, het uitrusten en inrichten van gebouwen.

Het verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten hierop, in België of in het buitenland, daartoe kan zij kopen, verkopen, vatorizeren, verkavelen, doen bouwen doen verbouwen, huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen, beheren, inrichten en uitbaten van onroerende goederen als dan niet gemeubeld.

Het verhandelen van alle onroerende beleggingsobjecten; de leasing van onroerende goederen;

Alle dienstverlening, zelfs in hoedanigheid van makelaar, met het oog op alle bovenstaande verrichtingen ten behoeve en voor rekening van derden;

Het verstrekken van juridische en praktische adviezen betreffende het beheer van gebouwen.

Het uitoefenen van syndicus, zijnde onder meer het beheer van mede-eigendom voor rekening van de mede-eigenaars in de ruimste zin van het woord.

*Het vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande Uit lichamelijke of onlichamelijke goederen;

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggings-ondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

*Uit voeren van alle mogelijke makelaarsverrichtingen, met name op het vlak van verzekeringen, financieren, persoonlijke en hypothecaire leningen; leasings, enz.

Zij zal eveneens kunnen optreden ais tussenpersoon op het vlak van beleggingen en het aantrekken van spaargelden.

Tegelijkertijd zal zij, in strike naleving van de Belgische en internationale wetgevingen en reglementeringen, aile vormen van consultancy kunnen leveren op het vlak van diensten.

-zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle mogelijke soorten industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderwerp, de studie, de coördinatie, de expertise, de onteigening, de verbouwing, de decoratie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, het beheer, de zaakvoering en de verkaveling van alle roerende goederen, alsook de promotie, in België en in het buitenland en in elke mogelijke vorm, inzake immobiliën.

De vennootschap heeft ook de financiering van dergelijke verrichtingen als doel.

*In België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening : het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschapen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfunctie waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

*het ontwikkelen van oomputerprogramma's aangepast aan de behoeften van het hiervoor beschreven doel.

De vennootschap mag bovendien alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking , de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Vijfde beslissing: conversie maatschappelijk kapitaal in euro.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal om te zetten in euro, zoals dit reeds in de boekhouding

staat ingeschreven als volgt, zijnde :

Honderd twintigduizend negenhonderd tweeëntwintig euro zesenveertig cent.

Met het oog hierop wordt voor het overige in de statuten, de Belgische frank tevens aangepast en gelezen als euro.

Zesde beslissing: omzetting van aandelen op naam.

De vergadering beslist dat de bestaande aandelen kunnen worden omgezet in aandelen op naam.

Bijgevolg beslist zij de bestaande tekst betreft artikel negen wordt geschrapt en vervangen door de volgende

tekst :

Alle aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt

opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer

het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen de overdrachten en overgangen met hun

A rR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De omzetting van de aandelen aan toonder op de aandelen op naam geschiedt op kosten van de vennootschap.

Zevende beslissing : aanpassing aan de reparatiewet.

De vergadering beslist ingevolge de reparatiewet de samenstelling van de raad van bestuur aan te passen, te weten :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Achtste beslissing : aanpassing van artikelen van de statuten aan de nieuwe nummering in het licht van de

codificatie van de vennootschappenwet en van de invoering wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist :

De verwijzing in de statuten naar de vroegere artikelen van de vennootschappenwet te schrappen en deze

aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen.

Deze aanpassingen gebeuren in artikel : zes, acht, twintig, zevenendertig en tweeënveertig van de statuten.

Schrapping van artikel vijf b) betreft het toegestaan kapitaal, daar dit niet meer van toepassing is.

Negende beslissing : Wet Corporate Governance.

De aanpassing van de statuten aan de nieuwe wet van " Corporate Governance " zijnde de wet' Deugdelijk

Bestuur' met de figuur van de vaste vertegenwoordiger' en de 'schriftelijke algemene vergadering'.

Uit hoofde van de vaste vertegenwoordiger worden de statuten als volgt aangepast :

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoeders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die betast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Uit hoofde van de schriftelijke algemene vergadering worden de statuten als volgt aangepast :

ALGEMENE VERGADERING

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

DE TER BESCHIKKINGSTELLING VAN STUKKEN.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de bestuurder(s) een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan zal de bestuurder/bestuurders/raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

DE SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten/aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van  de beslissingen te nemen in kader van verlies van het maatschappelijk kapitaal en -- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verreden.

Daartoe zal door de bestuurdersfraad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Tiende beslissing : Herschrijving van de statuten - goedkeuring

De vergadering beslist uit hoofde van de voorgaande beslissingen en overeenkomstig de huidige situatie

waarin de onderhavige vennootschap zich bevindt de artikelen van de statuten aan te passen waardoor de

statuten worden geherformuleerd, als volgt, waarvoor zij de goedkeuring geeft :

STATUTEN:

ARTIKEL 1.- RECHTSVORM - BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam " ALGEMEEN

PATRIMONIUM BEHEER " naamloze vennootschap.

ARTIKEL 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9111 Sint-Niklaas deelgemeente Belsele,

Dubbelhofstraat, 12.

ARTIKEL 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

*Het verlenen van diensten, onder meer het ter beschikking stellen van informatie in de onroerende sector.

Het verlenen van adviezen onder andere ten aanzien van het beheren, het uitrusten en inrichten van

gebouwen.

Het verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten hierop, in België of in het

buitenland, daartoe kan zij kopen, verkopen, valorizeren, verkavelen, doen bouwen doen verbouwen, huren,

verhuren, in erfpacht of gebruik nemen, beheren, inrichten en uitbaten van onroerende goederen als dan niet

gemeubeld.

Het verhandelen van alle onroerende beleggingsobjecten; de leasing van onroerende goederen;

Alle dienstverlening, zelfs in hoedanigheid van makelaar, met het oog op alle bovenstaande verrichtingen

ten behoeve en voor rekening van derden;

Het verstrekken van juridische en praktische adviezen betreffende het beheer van gebouwen.

Het uitoefenen van syndicus, zijnde onder meer het beheer van mede-eigendom voor rekening van de

mede-eigenaars in de ruimste zin van het woord.

*Het vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke goederen;

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggings-ondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

J 4

*Uit voeren van aile mogelijke makelaarsverrichtingen, niet name op het vlak van verzekeringen, financieren, persoonlijke en hypothecaire leningen; leasings, enz.

Zij zal eveneens kunnen optreden als tussenpersoon op het vlak van beleggingen en het aantrekken van spaargelden.

Tegelijkertijd zal zij, in strike naleving van de Belgische en internationale wetgevingen en reglementeringen, alle vormen van consultancy kunnen leveren op het vlak van diensten.

-zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle mogelijke soorten industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderwerp, de studie, de coördinatie, de expertise, de onteigening, de verbouwing, de decoratie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, het beheer, de zaakvoering en de verkaveling van aile roerende goederen, alsook de promotie, in België en in het buitenland en in elke mogelijke vorm, inzake immobiliën.

De vennootschap heeft ook de financiering van dergelijke verrichtingen als doel.

*In België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening : het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschapen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfunctie waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

*het ontwikkelen van computerprogramma's aangepast aan de behoeften van het hiervoor beschreven doel.

De vennootschap mag bovendien alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële

c roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking , de bevordering of de uitbreiding van

haar maatschappelijk doel.

e Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. ARTIKEL 4.- DUUR.

ó De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen

van de rechtspersoonlijkheid.

ARTIKEL 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Het kapitaal bedraagt HONDERD TWINTIGDUIZEND NEGENHONDERD TWEEENTWINTIG EURO

ZESENVEERTIG CENT.

Het is vertegenwoordigd door vierhonderd zesennegentig (496) aandelen zonder aanduiding van nominale

et et waarde, die elk één/vierhonderd zesennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen. ARTIKEL 10. RAAD VAN BESTUUR

et De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden natuurlijke of

et

rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering

van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap

" niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

t Indien de vennootschap zelf tot bestuurderfzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen dor de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

ARTIKEL 12. MACHTEN VAN DE RAAD

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens deze die door de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

ARTIKEL 14. DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap met betrekking tot dit bestuur, opdragen :

- hetzij aan één of meer van zijn leden die in dit geval de titel van gedelegeerd bestuurder dragen;

- hetzij aan één of meer directeurs, gekozen buiten zijn schoot.

De raad van bestuur kan het bestuur van het geheel of van een gedeelte of van een speciale tak van de zaken van de vennootschap aan één of meer personen toevertrouwen.

De raad van bestuur alsmede de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, in het kader van dit bestuur, kunnen eveneens speciale en welbepaalde machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. ARTIKEL 15. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in de akten en in rechtsaangelegenheden :

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk, of door een gedelegeerd bestuurder,

- hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde(n) tot dit bestuur.

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door speciale volmachtdragers, binnen de grenzen van hun mandaat.

ARTIKEL 21. DATUM PLAATS

De gewone jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand september te vijftien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zevenentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeen geroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Zij moet worden bijeen geroepen wanneer aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping, en bij gebreke hiervan, op de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 24. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 28. BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één april en eindigt op eenendertig maart.

Op deze laatste datum worden de boeken en geschriften afgesloten en de raad van bestuur maakt de door de wet vereiste documenten op.

De jaarrekeningen bevatten de balans, de resultaatrekeningen alsmede de bijlage en vormen één geheel.

Deze documenten worden opgesteld overeenkomstig de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig, op de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de uitvoeringsbesluiten hierop, in de mate dat de vennootschap hieraan onderworpen is, en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en reglementaire beschikkingen die eventueel op haar toepasselijk zijn.

De bestuurders maken bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven over hun bestuur. Zij maken de stukken, samen met het verslag over hun bestuur ten minste een maand voor de jaarvergadering over aan de commissarissen, indien er zijn. Deze moeten dan een geschreven uitvoerig verslag opmaken overeenkomstig de wet.

ARTIKEL 29. WINSTEN

De nettowinst, na aftrek voor de wettelijke reserve, wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering die er de bestemming van bepaalt, op voorstel van de raad van bestuur en binnen de perken van de wet.

ARTIKEL 32. VERDELING

De opbrengst van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, wordt gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen, desgevallend, na onderzoek van de aandelen met betrekking tot hun volstorting.

Elfde beslissing :

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en de vergadering verleent bijzondere volmacht aan Kantoor De Kegel Vervliet & Partners, gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat, 48 b A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de formaliteiten te vervullen van alle wijzigingen via de ondernemingsloketten.

s +

4 r

' Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de Raad van Bestuur en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 20.10.2012, NGL 12.11.2012 12636-0148-010
24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.11.2011, NGL 17.11.2011 11611-0214-010
30/06/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbiac

*11098063

Ondernemingsnr " 0437.617.082

Benaming

(voluit) : ALGEMEEN PATRIMONIUM BEHEER

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DUBBELHOFSTRAAT 12 - 9111 BELSELE

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDER EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit de notulen van de bijzonder algemene vergadering gehouden op 22/04/2011 blijkt dat de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur met éénparigheid van stemmen volgende punten goedgekeurd hebben.

De herbenoeming van de Heer Geerts Benny als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder van de NV per 2410412011. Deze mandaten zijn zes jaar geldig.

Geerts Benny

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 23.10.2010, NGL 08.11.2010 10602-0209-010
13/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 24.10.2009, NGL 09.11.2009 09847-0306-010
27/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 08.11.2008, NGL 24.11.2008 08821-0200-010
03/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 24.11.2007, NGL 29.11.2007 07812-0357-010
01/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 25.11.2006, NGL 30.11.2006 06892-0620-012
01/12/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 05.11.2005, NGL 30.11.2005 05880-1185-012
08/12/2004 : ME. - JAARREKENING 31.03.2004, GGK 30.10.2004, NGL 30.11.2004 04822-3795-012
15/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.03.2003, GGK 03.07.2004, NGL 14.07.2004 04458-0490-011
07/05/2003 : SN049743
29/01/2003 : SN049743
26/04/2000 : SN049743
25/01/2000 : SN049743
20/05/1999 : SN049743
15/01/1992 : SN49743
01/01/1992 : SN49743
05/03/1991 : SN49743
28/06/1989 : AN270382

Coordonnées
ALGEMEEN PATRIMONIUM BEHEER

Adresse
DUBBELHOFSTRAAT 12 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande