ALGEMENE BOUWONDERNEMING AUDENAERT & CO

Divers


Dénomination : ALGEMENE BOUWONDERNEMING AUDENAERT & CO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 849.509.766

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 30.06.2014 14241-0509-015
15/10/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305338*

Neergelegd

11-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849509766

Benaming (voluit): Bouwonderneming Audenaert - Vermeulen

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 24

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten, Geassocieerd Notaris, te Vrasene, gemeente Beveren, op 9 oktober 2012, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  ALGEMENE ONDERNEMING AUDENAERT JAAK , gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 24 en 2) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  BOUW- EN BETONWERKEN MARIO VERMEULEN , gevestigd te 9170 De Klinge, gemeente Sint-Gillis-Waas, Polenlaan 20.

2. Naam en rechtsvorm:  BOUWONDERNEMING AUDENAERT  VERMEULEN , Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 24.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

* Algemene bouwonderneming, inzonderheid allerlei grond- en betonwerken, het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk, de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, evenals het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

* De uitvoering van grondwerken, weg- en waterbouwwerken, kunstwerken, staalconstructies en rioleringswerken.

* Onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen, met uitzondering van hout.

* Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

* ,Het restaureren van monumenten en geklasseerde gebouwen; het bouwen van kunstwerken.

* Het huren en verhuren van machines, toestellen en gereedschappen, aangewend in de bouwnijverheid.

* Aan- en verkoop, in- en uitvoer van alle bouwmaterialen, machines, toestellen en gereedschappen dienstig in de bouwnijverheid, alsmede alle onderdelen hiervan.

* Verrichten van managementdiensten in het algemeen. Geven van beleidsondersteunend advies aan bedrijven in de ruimste zin van het woord, inzonderheid het verlenen van advies op het gebied van beveiliging, inclusief vieligheidsonderzoek.

* De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk te bevorderen. * Het beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium zonder enige beperking, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn: de aankoop, de verkoop, de ruiling, de verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, alle handelingen in verband met de verwerving of de overdracht en terbeschikkingstelling van alle onroerende goederen.

* De vennootschap zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, met het oog op het verwerven van roerende goederen of waarden indien zij dat doelmatig nodig acht. * Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van alle hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

* De vennootschap kan ook worden omgevormd in een rechtswezen met een andere vorm.

* De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

5. Kapitaal: Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld honderdvijftigduizend euro (150.000 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een duizendvijfhonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Alle aandelen werden onderschreven deels door inbreng in speciën en volgestort ten belope van de totaliteit en deels door inbreng in natura van diverse materialen dienstig voor een aannemersbedrijf, zoals uitvoerig beschreven in het verslag van de Bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  A & F , gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8B, hierna vermeld, de dato 26 september 2012, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

 Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, vekrlaren wij, de Burgerlijke Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  A & F Bedrijfsrevisoren , hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat:

* de intentie geuit is om een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de maatschappelijke naam  Bouwonderneming Audenaert-Vermeulen BVBA;

* de oprichters verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

* de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* de voor de inbreng in natura door de oprichters weerhouden methoden van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat deze leiden tot een waardebepaling van EUR 80.000,00;

* de volgende vergoedingen als tegenprestatie voor deze inbreng in natura zullen ontvangen worden door de BVBA  Algemene Onderneming Audenaert Jaak en de BVBA  Bouw- en Betonwerken Vermeulen Mario voor een totaal bedrag van EUR 80.000,00:

- aan de BVBA  Algemene Onderneming Audenaert Jaak 250 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap  Bouwonderneming Audenaert-Vermeulen BVBA, zonder aanduiding van nominale waarde en elk 1/1.500ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend, samen voor een waarde van EUR 25.000,00 en een vordering in rekening courant op de vennootschap  Bouwonderneming Audenaert-Vermeulen BVBA voor een bedrag van EUR 15.000,00:

- aan de BVBA  Bouw- en Betonwerken Vermeulen Mario 250 aandelen van de nieuw op te richten vennootschap  Bouwonderneming Audenaert-Vermeulen BVBA, zonder aanduiding van nominale warde en elk 1/1.500ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend, samen voor een waarde van EUR 25.000,00 en een vordering in rekening-courant op de vennootschap  Bouwonderneming Audenaert-Vermeulen BVBA voor een bedrag van EUR 15.000,00;

* de waarde van de inbreng minstens overeenstemt met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness opinion is.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op datum van 26 september 2012.

A & F Bedrijfsrevisoren, Burgelrijke BVBA,

Vertegenwoordigd door

Geert Van Hemelryck

Bedrijfsrevisor

(get)

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de laatste donderdag van de maand juni, om achttien uur en voor de eerste keer in tweeduizend veertien. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel

Luik B - Vervolg

van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

9. Bestuur: Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering,

zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerders al dan niet ten kosteloze titel

wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

10. Benoemingen:Werden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

1) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  ALGEMENE ONDERNEMING AUDENAERT JAAK , voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Audenaert Alain, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 24.

2) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  BOUW- EN BETONWERKEN MARIO VERMEULEN , voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Mario Vermeulen, wonende te 9170 De Klinge, gemeente Sint-Gillis-Waas, Polenlaan 20.

11. Overname verbintenissen: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds negen oktober tweeduizend en twaalf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

12. Volmacht: De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  De Kegel, Vervliet & Partners , gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 48/A, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/04/2015
ÿþ~1~~Y ]C'L .l~ r ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HLM

cRirriE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 if *ART 2015

AFDELING DENDERMONDE e

riÏEi>;

Ondernemingsnr : 0849.509.766

Benaming

(voluit) : BOUWONDERNEMING AUDENAERT - VERMEULEN (verkort) :

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HEISTRAAT 24 - 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en van de algemene vergadering van 25 februari 2015 bljkt dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgend punt goedgekeurd heeft.

Het ontslag van de BVBA Bouw- en Betonwerken Mario Vermeulen, vertegenwoordigd door de Heer Vermeulen Mario, als zaakvoerder van Bouwondememing Audenaert - Vermeulen BVBA en het verfenen van kwijting voor het gevoerde beleid.

Algemene Bouwondememing Audenaert BVBA Bouw- en Betonwerken Marlo Vermeulen BVBA

Vert. door Audenaert Alain Vert. door Vermeulen Mario

Zaakvoerder Ontslag nemend zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/05/2015
ÿþ~

!Md Word 11.1

(Érailla In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111§1110111

Ondernemingsnr : 849.509.766

Benaming

(voluit) : BOUWONDERNEMING AUDENAERT-VERMEULEN (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 SINT-NIKLAAS, Heistraat 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE . VERGADERING HOUDENDE: NAAMSWIJZIGING -AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Cédric Roegiers, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 2 april 2015, dat de volgende beslissingen werden genomen:

1. Wijziging naam van de vennootschap van de huidige naar "ALGEMENE BOUWONDERNEMING AUDENAERT & CO" en dit vanaf 2 april 2015,

2. Bevestiging ontslag van een niet-statutair zaakvoerder en kwijting

3. Aanpassing van artikel 1 van de statuten als volgt:

Artikel één wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en

werd opgericht onder de benaming: "BOUWONDERNEMING AUDENAERT-VERMEULEN".

Bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door geassocieerd notaris Cédric

ROEGIERS te Vrasene, gemeente Beveren, op 2 april 2015, werd de naam gewijzigd in "ALGEMENE

BOUWONDERNEMING AUDENAERT & CO".

4, Machtiging tot het opstellen van de coördinatie van de statuten om deze in overeenstemming te brengen

met de genomen beslissingen en de vigerende wetgeving..

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- uittreksel

- coordinatie der statuten

Verstraeten & Roegiers

Geassocieerde notarissen

Burg. venn. O.V.V. BVBA

Kerkstraat 78

9120 VRASENE (Beveren)

BTW BE 0843 049 269

Tel 03-750 97 50 - Fax 03-755 15 53

info@nofarissenvrasene.be

CHTANK

KOOPHANDEL GENT

2 8 APR. 2015

AFDELING rr ENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/05/2015
ÿþr

lsod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111 1i~iiun1111un1111WH

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL_ GENT

13 MEI 2015

AFDELING l {tigRMONDE

Ondernemingsnr : 0849.509.766

Benaming

(voluit) : Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heistraat 24 - 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit een fusievoorstel opgemaakt op 12 mei 2015 hetgeen volgt.

VOORSTEL TOT GERUISLOZE FUSIE

ALGEMENE BOUWONDERNEMING AUDENAERT & CO

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Heistraat 24

9100 Sint-Niklaas

Ondememingsnummer 0849.509.766 (RPR Gent, afdeling Dendermonde)

Over te nemen vennootschap

ALGEMENE BOUWONDERNEMING AUDENAERT

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Heistraat 24

9100 Sint-Niklaas

Ondememingsnummer 0407.026.945 (RPR Gent, afdeling Dendermonde)

Overnemende vennootschap

Voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" BVBA en "Algemene Bouwonderneming Audenaert" BVBA overeenkomstig de procedure van

de artikelen 676 juncto 719-727 van het Wetboek van Vennootschappen ("geruisloze fusie").

De zaakvoerder van "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co", een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 24, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel van Gent, afdeling Dendermonde, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer 0849.509.766 (RPR Gent, afdeling Dendermonde), over te nemen vennootschap (hierna genoemd "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" of "de over te nemen vennootschap"), en de zaakvoerder van "Algemene Bouwonderneming Audenaert", een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 24, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel van Gent, afdeling Dendermonde, ingeschreven in de Kruispuntenbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0407.026.945 (RPR Gent, afdeling Dendermonde), ovememende vennootschap (hierna genoemd "Algemene Bouwonderneming Audenaert" of "de overnemende vennootschap"), hebben elk op 12 mei 2015 onderhavig gezamenlijk voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goedgekeurd, overeenkomstig artikels 676 juncto 719-727 van het Wetboek van Vennootschappen ("W,Venn.")

1.Beschrijving van de verrichting

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

1.1 Beschrijving van de verrichting

Op 25 februari 2015 sloot "Algemene Bouwonderneming Audenaert", de overnemende vennootschap, een overeenkomst af tot verwerving van alle aandelen in "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co", de over te nemen vennootschap die zij nog niet in haar bezit had.

"Algemene Bouwonderneming Audenaert" heeft volgend op deze overname het voornemen om de vennootschap "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" op te slorpen door middel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig artikels 676 en 719-727 W.Venn.

De bestuursorganen van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap bevestigen dat "Algemene Bouwonderneming Audenaert" op datum van dit fusievoorstel eigenaar is van 100% van de aandelen uitgegeven door de over te nemen vennootschap. Er zijn geen andere effecten dan aandelen in "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co". Indien, om welke reden ook, "Algemene Bouwonderneming Audenaert" op datum van de voorgenomen verrichting geen eigenaar meer zou zijn van alle aandelen en andere effecten met stem recht uitgegeven door de over te nemen vennootschap, kan de procedure zoals beschreven in artikels 719-727 W.Venn. niet worden gevolgd.

Dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Ca".

Met toepassing van artikel 722, §6 juncto 657 W.Venn., is de goedkeuring door de algemene vergadering van de ovememende vennootschap niet van het besluit tot fusie niet vereist, indien aan de voorwaarden bepaald in artikel 722, §6 W.Venn, is voldaan, die luiden als volgt:

"1° de openbaarmaking van het fusievoorstel van artikel 719 geschiedt voor elke aan de rechtshandeling deelnemende vennootschap uiterlijk zes weken voordat de overneming van kracht wordt;

2° onverminderd artikel 720 heeft iedere aandeelhouder van de overnemende vennootschap het recht ten minste een maand voordat de overneming van kracht wordt, op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de stukken vermeld in artikel 720, §2;

3° één of meer aandeelhouders van de overnemende vennootschap die aandelen bezitten die 5% van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen, hebben het recht op bijeenroeping van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, die over het fusievoorstel moet besluiten. Aandelen zonder stemrecht worden bij de berekening van dit percentage buiten beschouwing gelaten."

Bijgevolg zal de zaakvoerder van de overnemende vennootschap een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen om te beraadslagen en te besluiten over de goedkeuring van dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

1,2 Motivering van de verrichting

"Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" is in hoofdzaak actief als algemene bouwonderneming, inbegrepen allerlei grond- en betonwerken, het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk, de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste als zij door onderaannemers worden uitgevoerd.

De kernactiviteiten van "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" zijn nauw verwant met de activiteiten en doelstellingen die "Algemene Bouwonderneming Audenaert" nastreeft.

De voorgestelde verrichting is hoofdzakelijk ingegeven door een behoefte aan operationele en administratieve vereenvoudiging, en het nastreven van synergie-effecten binnen de groep Audenaert.

Aangezien de activiteiten van "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" binnen de activiteitensfeer vallen van "Algemene Bouwonderneming Audenaert", en rekening houdend met het feit dat de overnemende vennootschap thans nog slechts zeer beperkte operationele activiteiten uitoefent en geen eigen personeel heeft, is er geen economisch voordeel verbonden aan het behoud van twee afzonderlijke juridische entiteiten. Het Samenbrengen van het vermogen van de twee vennootschappen in één enkele vennootschap zal een verbetering brengen van de kapitaalstructuur, en zal een beter beeld geven van de realiteit van de economische activiteiten van deze vennootschappen. Door de activiteiten van de over te nemen vennootschap onder te brengen binnen de juridische structuur van "Algemene Bouwonderneming Audenaert", wordt de operationele aansturing ervan immers vereenvoudigd.

Bovendien zou het hierdoor ook mogelijk moeten zijn om schaalvoordelen te realiseren, zowel op het vlak van het administratieve beheer (er moet slechts één boekhouding worden bijgehouden, slechts één jaarrekening opgemaakt) als op het vlakt van het financiële beheer van beide vennootschappen, door een vermindering van de beheers- en werkingskosten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Aangezien er, gelet op het voorgaande, geen bijzondere reden is om "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" als aparte vennootschap te laten voortbestaan, en gelet op de operationele en administratieve vereenvoudiging die daarmee gepaard gaat, wordt dan ook voorgesteld om over te gaan tot de fusie van "Algemene Bouwonderneming Audenaert" en"Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co".

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting kan slechts plaatsvinden voor zover de nodige instemmingen werden bekomen van houders van eventuele voorkoop-, terugkoop- of goedkeuringsrechten.

2,Identificatie van de te fuseren vennootschappen (art. 719, 1° W,Venn.)

2,1 De ovememende vennootschap

Maatschappelijke benaming: Algemene Bouwonderneming Audenaert

Rechtsvorm: BVBA (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid)

Maatschappelijke zetel: 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 24

ondememingsnummer: 0407.026.945 (rechtspersonenregister Gent, afdeling Dendermonde) Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-0e uitvoering van alle bouwwerken, grondwerken, betonwerken, weg- en waterbouwwerken, kunstwerken, staalconstructies, rioleringswerken, vloerwerken, metselwerken en stucwerk.

-0e organisatie van goederentransport voor derden als aannemer of onderaannemer.

-Het huren en verhuren van machines toestellen en gereedschappen, aangewend in de bouwnijverheid. -Aan- en verkoop, in- en uitvoer van alle bouwmaterialen, machines, toestellen en gereedschappen dienstig in de bouwnijverheid, alsmede alle onderdelen hiervan.

-Aan- en verkoop van alle onroerende goederen, de verhuring en verkaveling ervan, het bouwen en verbouwen van eigendommen, zowel op eigen gronden als op gronden toebehorend aan derden, het beheer van immobiliën toebehorend geheel of ten dele aan derden en aile studieopdrachten betreffende het exploiteren, valoriseren en bouwen van onroerende goederen,

-Het restaureren van monumenten en geklasseerde gebouwen.

-Aile commissiecontracten in verband met bovengenoemde activiteiten.

Bovendien kan de vennootschap onder alle vormen deelnemen aan andere bedrijven, welke een gelijkaardig doel nastreven, of kunnen bijdragen tot de verwezenlijking of uitbreiding van haar maatschappelijk doel.

2.2 De over te nemen vennootschap

Maatschappelijke benaming: Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co

Rechtsvorm: BVBA (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid)

Maatschappelijke zetel: 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 24

ondernemingsnummer: 0849.509.766 (rechtspersonenregister Gent, afdeling Dendermonde)

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-Algemene bouwonderneming, inzonderheid allerlei grond- en betonwerken, het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk, de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltoolingswerken of op de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, evenals het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

-0e uitvoering van grondwerken, weg- en waterbouwwerken, kunstwerken, staalconstructies en rioleringswerken,

-Onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen, met uitzondering van hout.

-Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

-filet restaureren van monumenten en geklasseerde gebouwen: het bouwen van kunstwerken.

-Het huren en verhuren van machines, toestellen en gereedschappen, aangewend in de bouwnijverheid, -Aan- en verkoop, in- en uitvoer van alle bouwmaterialen, machines, toestellen en gereedschappen dienstig in de bouwnijverheid, alsmede alle onderdelen hiervan.

-Verrichten van managementdiensten in het algemeen. Geven van beleidsondersteunend advies aan bedrijven in de ruimste zin van het woord, inzonderheid het verlenen van advies op het gebied van beveiliging, inclusief veiligheidsonderzoek.

-Het beheer en de uitbreiding van een onroerend patrimonium zonder enige beperking, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals daar zijn: de aankoop, de verkoop, de rulling, de verhuring, het onderhoud, de verfraaiing, alle handelingen in verband met de verwerving of de overdracht en terbeschikkingstelling van alle onroerende goederen.

-0e vennootschap zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, met het oog op het verwerven van roerende goederen of waarden indien zij dat doelmatig nodig acht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van alle hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel,

-De vennootschap kan worden omgevormd in een rechtswezen met een andere vorm.

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare, of van aard is haar maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

3.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (art. 719, 2° W.Venn.)

De verrichting zal worden verwezenlijkt zonder enige retroactiviteit voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden, en treedt derhalve voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden in werking op de dag van de juridische verwezenlijking ervan overeenkomstig artikel 676 juncto 724 W.Venn.

Bijgevolg wordt geen enkele verrichting, gesteld door de over te nemen vennootschap met betrekking tot de door de overnemende vennootschap in het kader van de verrichting verworven goederen, in de periode vóór de juridische verwezenlijking van de verrichting, beschouwd als zijnde boekhoudkundig en fiscaal verricht in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap.

4.Bijzondere voordelen en bezoldiging (art. 719, 30 en 4° W.Venn.)

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de over te nemen vennootschap.

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

6.Algemene beschrijving van de over te nemen vennootschap

"Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" is in hoofdzaak actief als algemene bouwonderneming, inbegrepen allerlei grond- en betonwerken, het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk, de bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze laatste als zij door onderaannemers worden uitgevoerd.

De over te nemen vennootschap is op datum van dit fusievoorstel geen eigenaar van enig onroerend goed.

De vennootschap beschikt over de nodige uitrustingsgoederen (gereedschappen, rollend materieel) om haar activiteiten uit te oefenen.

6.Fiscale verklaringen

De vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal geregeld worden door artikel 210, §1, 10, artikel 211, §1, lid 6 en artikel 217, lid 1, 1° bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 en zal dus niet gerealiseerd worden onder het stelsel van fiscale neutraliteit in de vennootschapsbelasting voorzien door artikel 211, §1, lid 1 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992. De vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal gerealiseerd worden met vrijstelling van registratierechten overeenkomstig artikel 117 van het Wetboek van Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten. De vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is niet onderworpen aan de belasting op de toegevoegde waarde (BTW) conform artikel 11 en artikel 18, § 3 van het BTW-Wetboek.

7.Rechten van de aandeelhouders van Algemene Bouwonderneming Audenaert (de overnemende vennootschap)

Iedere aandeelhouder van "Algemene Bouwonderneming Audenaert" heeft het recht ten minste één maand voordat de fusie door overneming van kracht wordt, op de zetel van "Algemene Bouwonderneming Audenaert" kennis te nemen van:

I>

,

(i)Het fusievoorstel

(ii)De jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie

betrokken zijn

(iii)De verslagen van de zaakvoerders over de laatste drie boekjaren

(iv)Tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van "Algemene Bouwonderneming Audenaert &

Co", die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld

Eike vennoot kan op zijn verzoek een kosteloos een afschrift krijgen van de documenten vernield onder (i)

tot (iv).

g,Bijzondere volmachten

De bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap hebben de hgerAlain Audenaert gemachtigd om in naam van de overnemende en van de over te nemen vennootschap alle verrichtingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn met het oog op de neerlegging van dit fusievoorstel bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde.

9,Ontheffing van aansprakelijkheid

De zaakvoerder van de ovememende vennootschap is ten opzichte van derden niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de over te nemen vennootschap die zijn ontstaan vóór de niet fusie gelijkgestelde verrichting, en die overeenkomstig dit voorstel op de overnemende vennootschap overgaan.

1 O.Neerlegging van het fusievoorstel

Dit fusievoorstel wordt door de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap of hun gemachtigden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde, in één exemplaar per betrokken vennootschap.

Algemene Bouwonderneming Audenaert BVBA

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door de heer Alain Audenaert,

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

,,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge



23/07/2015
ÿþr

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Wwd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

13 iUL1 2015

AFDELING feIffiERMONDE

1,q1111 1111 1 111

V

n

Ondernemingsnr : 0849.509.766

Benaming

(voluit) ALGEMENE BOUWONDERNEMING AUDENAERT & CO (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE: MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING (GERUISLOZE FUSIE)

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Notaris Cédric Roegiers, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op één juli tweeduizend vijftien, ter registratie neergelegd, houdende de buitengewone algemene vergadering van onder meer:

De algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALGEMENE BOUWONDERNEMING AUDENAERT & CO", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 24,

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister Gent afdeling Dendermonde met ondernemingsnummer 0849.509.766.

Opgericht onder de benaming Bouwonderneming Audenaert-Vermeulen bij akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren op negen oktober tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien oktober daarna, onder nummer 12305338.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Cédric Roegiers, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op twee april tweeduizend vijftien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf mei daarna, onder nummer 15066523.

De comparanten verklaren het volgende:

1, op twaalf mei tweeduizend vijftien werd een fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Algemene Bouwonderneming Audenaert",

2. het fusievoorstel werd neergelegd door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Dendermonde op dertien mei tweeduizend vijftien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig mei daarna, onder nummer 15074208.

3, het fusievoorstel werd neergelegd door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Algemene Bouwondememing Audenaert" op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Dendermonde op dertien mei tweeduizend vijftien, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsbiad van zesentwintig mei daarna, onder nummer 15074207.

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel hebben de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten genomen:

§1 Besluit tot fusie

A. Goedkeuring van het aangekondigde fusievoorstel door de algemene vergaderingen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" en van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Algemene Bouwonderneming Audenaert".

Zij hebben besloten dat het algehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, over gaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Algemene Bouwonderneming Audenaert" die houdster is van alle aandelen van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co".

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "Algemene Bouwonderneming Audenaert", werd bepaald op één juli tweeduizend vijftien._ _ _ _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" gedaan komen voor rekening van de ovememende vennootschap "Algemene Bouwonderneming Audenaert", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co" vanaf één juli tweeduizend vijftien op te bestaan.

§ 2. Ontslag

Aanvaarding van het ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Algemene i3ouwondememing Audenaert", met als vaste vertegenwoordiger de Heer Alain Audenaert, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 24, niet-statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co".

Bevestiging door de Notaris

Ondergetekende notaris heeft, na onderzoek, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten betreffende onderhavige fusie bevestigd.

Diverse verklaringen

A. Voor de uitvoering dezer werd de waanstkeuze gedaan in de maatschappelijke zetel van de ovememende vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Algemene Bouwonderneming Audenaert & Co".

B. Fiscale verklaringen:

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van de artikelen 117, § 1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De overnemende vennootschap is plichtig onder het nummer BE 0407.026.945.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- uittreksel;

- historiek van de vennootschap;

" . .aegieTs

notarissen

t'.""ri ~.: V.V BVBA

-+ 73

(Beveren)

'..049269

- 03-755 15 53 1

 ,sene.be

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3 oor-

` behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALGEMENE BOUWONDERNEMING AUDENAERT & CO

Adresse
Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Heistraat 24

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande