ALGEMENE BOUWONDERNEMING GEERTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE BOUWONDERNEMING GEERTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.036.960

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.08.2014 14498-0372-016
24/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0405.036.960

Benaming (voluit) : ALGEMENE BOUWONDERNEMING GEERTS

(verkort) :

Rechtsvorm i besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bijlstraat 59

9120 Beveren

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KAPITAALVERHOGING IN HET KADER VAN ARTIKEL 537W1B 1992 - AANPASSING STATUTEN COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmade), Antwerpsesteenweg 93, op 12 december 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 17/12/2013, boek 130, blad 30, vak 4. Ontvangen: ¬ 50. Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMENE; BOUWONDERNEMING GEERTS", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1. Wijziging maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel te. verplaatsen naar 2070 Zwijndrecht, Westpoort 29, en dit met ingang vanaf heden,

Het desbetreffende artikel van de statuten zal aangepast worden in die zin.

2, Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De vennoten hebben individueel beslist om een tussentijds dividend uit te keren onder de voorwaarden van artikel 537 WIB voor een bruto bedrag van honderddrieënzeventigduizend tweehonderdtweeëntwintig euro i tweeëntwintig cent (173.222,22 ¬ ). De vennoten hebben vervolgens individueel beslist dat zij deze dividenduitkering willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits in houding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %), zijnde zeventienduizend driehonderdtweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (17.322,22 ¬ ) van het tussentijds dividend aan FOD!; Financiën.

3. Kapitaalverhoging

A. Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen en over; de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaandelijk dezer in kennis gesteld te zijn van deze verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Het besluit van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van bvba C.;; ROMBAUT bedrijsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Cari Rombaut, bedrijfsrevisor, luidt ais volgt: "6. Conclusie

Ondergetekende, burg. BVBA C. Rombaut Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut , bedrijfsrevisor, verklaart:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging bij de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Algemene Bouwonderneming Geerts bestaat uit de inbreng van een deel van een rekening courantverhouding; ad 155.900,00 Euro ten aanzien van de aandeelhouders. Deze rekening courantverhouding is het gevolg van, een onmiddellijk voorafgaande dividenduitkering van 173.222,22 Euro verminderd met de roerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

i

M

~

bEl' aa Be Stal

*1902965

Fil

VAN KOOPHANDEL

15 JAN, 201'1

DENDERMONDE

~ri--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

. mod 11.1



n Voois behouden aan het Belgisch Staatsblad

voorheffing van 10 %. Hierdoor stijgt het maatschappelijk kapitaal van 18.600,00 Euro naar 174.500 Euro. Dit maatschappelijk kapitaal werd volledig volstort.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal nieuw uit te geven aandelen door de vennootschap.

- De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- Dot de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tot een toename van het aantal beschikbare aandelen ten belope van 750 aandelen naar in totaal 1.284 aandelen na afronding van de transactie.

De inbreng in natura zal worden vergoed door middel van de creatie van 534 nieuwe aandelen zonder aanduiding van waarde. Er worden geen andere voordelen als tegenprestatie voor deze inbreng toegekend. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag bevat 13 pagina's zonder de bijlagen en is uitsluitend opgesteld in toepassing van Artikel 312 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag enkel ten dien einde worden aangewend.

Opgesteld te goeder trouw,

Antwerpen, 4 december 2013.

C. ROMBAUT bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

Vertegenwoordigd door

De heer C. ROMBAW'

Bedrijfsrevisor"

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor worden samen met een uitgifte van de akte neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

B. Kapitaalverhoging door niet-geldelijke inbreng

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap een te verhogen met honderdvijfenvijftigduizend negenhonderd euro (155.900,00 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op honderdvierenzeventigduizend vijfhonderd euro (174.500,00 ¬ ) door inbreng in natura van een rekening-courant gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten bedrage van honderddrieënzeventigduizend tweehonderdtweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (173.222,22 ¬ ), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing ten bedrage van zeventienduizend driehonderdtweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (17.322,22 ¬ ), en dit in twee fases: *EERSTE FASE:

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met dertienduizend tweehonderddrieënveertig euro twintig cent (13.243,20 ¬ ) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18,600,00 ¬ ) tot éénendertigduizend achthonderddrieënveertig euro twintig cent (31.843,20 ¬ ) door inbreng in natura van een rekening-courant gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend,

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vijfhonderdvierendertig (534) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal door de huidige aandeelhouders worden ingeschreven in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, zodat de onderlinge verhouding tussen de aandeelhouders en het gewicht van hun respectievelijke aandelen ongewijzigd blijft en geen enkele vennoot benadeeld of bevoordeeld wordt als volgt

-dertienduizend tweehonderddrieënveertig euro twintig cent (13.243,20 ¬ ) zal geboekt worden als kapitaal en

-honderdtweeënveertigduizend zeshonderdzesenvijftig euro tachtig cent (142.656,80 ¬ ) als uitgiftepremie. Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd procent (100 %).

(..)

C. Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus gebracht werd op éénendertigduizend -achthonderddrieënveertig--euro-.twintig--cent .(31,843,20 -¬ ), vertegenwoordigd" door-Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

duizendtweehonderdvierentachtig (1.284) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderdvierentachtigste (111.284e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

D. De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal honderdtweeënveertigduizend zeshonderdzesenvijftig euro tachtig cent (142.556,80 ¬ ) te plaatsen op een onbeschikbare rekening `Uitgiftepremies', die zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek Vennootschappen.

*TWEEDE FASE:

E. De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met honderdtweeënveertigduizend zeshonderdzesenvijftig euro tachtig cent (142.656,80 ¬ ), om het te brengen op honderdvierenzeventigduizend vijfhonderd euro (174.500,00 ¬ ) door incorporatie bij het kapitaal van voormelde uitgiftepremie.

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

F. De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus gebracht werd op honderdvierenzeventigduizend vijfhonderd euro (174.500,00 ¬ ),

4. Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vierenzeventigduizend vijfhonderd euro (174.500,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vierentachtig (1.284) aandelen, zonder aanduiding van waarde, ieder aandeel één/duizend tweehonderd vierentachtigste (1.284e) van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigend, volledig onderschreven en volgestort tot beloop van de geheelheid.

5. Coordinatie van de statuten

De vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

6. Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

7. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Nancy Loffens, Jachthoornlaan 24, te Zoersel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle),

Samen hiermee neergelegd

-afschrift van de akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

'4-- Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.08.2013 13454-0201-016
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 21.08.2012 12420-0523-015
12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 10.08.2011 11390-0112-015
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10479-0336-014
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 20.08.2009 09598-0105-014
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 11.08.2008 08547-0135-014
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 31.07.2007 07502-0013-014
14/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 11.08.2006 06622-1494-016
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 30.09.2005 05745-1297-016
31/12/2004 : SN026710
30/07/2004 : SN026710
12/08/2003 : SN026710
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.08.2015 15503-0391-017
22/08/2002 : SN026710
20/07/2001 : SN026710
06/08/1999 : SN026710
01/01/1995 : SN26710
01/01/1993 : SN26710
25/04/1990 : SN26710
01/01/1988 : SN26710
01/01/1986 : SN26710

Coordonnées
ALGEMENE BOUWONDERNEMING GEERTS

Adresse
BIJLSTRAAT 59 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande