ALGEMENE BOUWONDERNEMING WILLEM MARTENS

Divers


Dénomination : ALGEMENE BOUWONDERNEMING WILLEM MARTENS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 555.709.238

Publication

15/07/2014
ÿþ MM Werd 11.1

L rbS In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111!Iil.t 111111111111111



NEERGELEGD

Q k JULI 2614



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ALGEMENE BOUWONDERNEMING WILLEM MARTENS

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9990 Maldegem, Pollepelstraat 39

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden op 03 _pli 2014 voor notaris Frank Desmet te Eeklo, neergelegd voor registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, houdende:

1. Rechtsvomri  benaming.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de

maatschappelijke benaming "ALGEMENE BOUWONDERNEMING WILLEM MARTENS .

2. Zetel,

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9990 Maldegem, Pollepelstraat 39.

3 Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. Vennoten  oprichter(s).

De Heer MARTENS Willem Roger, geboren te Knokke-Heist, op 27 augustus 1990, ongehuwd, wonende te

9990 Maldegem, Pollepelstraat 39.

5. Kapitaal  samenstelling.

Het gehele geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) en is verdeeld in honderd (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalsaandelen wordt als volgt a pari ingeschreven

1. Inbreng in natura. Voornoemde Heer Martens Willem verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van de activabestanddelen van de eenmanszaak, die werd uitgebaat onder de naam "Willem Martens" die gevestigd is te 9990 Maldegem, Pollepelstraat 39 en die geregistreerd werd bij de BTW administratie onder het nummer 13E0846.292.039. Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren" met zetel te 9090 Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de Heer Filip Cobert, bedijfsrevisor, op 27 juni 2014. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt: "Ik bevestig op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening, rekening houdend met een voorbehoud voor de voorraden ten belope van 3.998,11 : -de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat de toekomstige oprichter van de BVBA Algeme-ne Bouwonderneming Willem Martens verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte activabestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; -de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt; -de inbreng in natura bestaat uit goodwill voor een pro-memoriewaarde, installaties, machines en uitrusting voor een bedrag van E 15.507,75, het rollend materieel voor een bedrag van E 7.492,25 en de voorraad voor een bedrag van 3.998,11. -de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering m.b.t. de materiële vaste activa, bedreseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met he aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de vergoeding onder de vorm van een openstaande schuld zodat de inbreng in nature niet over-gewaardeerd is. De toegepaste methoden van waardering van de eigen opgebouwde goodwill zijn niet bedrijfseconomisch verantwoord, maar ondergetekende neemt akte van de wil van de inbrengende en oprichtende partij om deze activa te waarderen tegen een 'pro memorie' waarde. Gezien ondergetekende geen fysische voorraadcontrole heeft kunnen uitvoeren, maakt ondergetekende een voorbehoud voor de voorraad ten bedrage van ¬ 3.998,11. Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng ter waarde van ¬ 26.998,11 zullen -62 aandelen op naam zonder nominale waarde worden toegekend aan de Heer Willem Martens met een totale fractie-waarde van E

c>..S S s o 5 .

Bijlagen bij hètilelgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.200,00;-een bedrag van E 20.798,11 zal op rekening-courant van de Heer Willem Martens geboekt worden. Ondergetekende wenst te benadrukken dat enkel en alleen de in dit verslag beschreven activabestanddelen deel uitmaken van de voormelde inbreng in nature, De Heer Willem Martens zal alle in dit verslag niet beschreven vermogensbestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in dit verslag niet vermelde schulden ten opzichte van derden. Bij een gedwongen verkoop van de voormelde activa of bij een stopzetting van de activiteit zal mogelijks de inbrengwaarde van de voormelde activa niet gerealiseerd kunnen worden. Ondergetekende wenst uitdrukkelijk te stellen dat de betreffende waardering uitgaat van een waarde die bepaald werd op going-concern-basis.De voornoemde inbrengwaarde mag niet aanzien worden als een prijs  verkoopwaarde  doch eerder als een economische en technische gebruikswaarde nodig om eenzelfde capaciteit op te bouwen. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Melle, 27 juni 2014.Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA-Vertegenwoordigd door Filip Cobert, vennoot-bedrijfsrevisor?

Vergoeding voor de inbreng in natura.

Voormelde inbreng in natura voor een totale waarde van zesentwintigduizend negenhonderd achtennegentig euro elf cent (E 26.998,11) zoals uitvoeriger beschreven in het hierboven vermeld verslag van de revisor, zal vergoed worden als volgt:

-enerzijds wordt aan de Heer Martens Willem tweeënzestig (62) volledig volgestorte aandelen toebedeeld zonder nominale waarde met een totale fractiewaarde van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

-anderzijds door een rekening-courant in de BVBA Algemene Bouwonderneming Willem Martens op naam van de inbrenger, de Heer Martens Willem ten bedrage van twintigduizend zevenhonderd achtennegentig euro elf cent (¬ 20.798,11).

B/ Inbreng in geld.

Op de resterende honderd vierentwintig (124) aandelen wordt in speciën ingetekend door genoemde Heer Martens Willem ten belope van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). De omparant verklaart dat elk aandeel waarop werd ingeschreven tegen inbrengen in speciën ten belope van de totaliteit is volgestort.De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

6. Doel.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of door deelname van dezen

Het optrekken van ruwbouw van individuele woningen, het ruimen van bouwterreinen, het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van eredien-sten, cultuur, sport, recreatie enzovoort.

Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk, het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, het uitvoeren van voegwerken, het plaatsen van faiences en dekvloeren.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.Zij mag betrokken zijn bij wijze inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en de Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies,

7. Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend ais algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerd ers, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Statutaire zaakvoerder:Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn : de Heer Martens Willem, wonende te 9990 Maldegem, Pollepeistraat 39 en die zijn opdracht aanvaardt.

Bevoegdheden en vertegenwoordiging

Ais er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden, ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Zijn er meer dan twee zaak-voerders dan is de vennootschap

À,- - P

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



e slechts geldig vertegenwoordigd door de meerderheid van de zaakvoerders. Hij Kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, en dit op de laatste zaterdag van de maand mei om achttien uur (18h). Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring onciertekenen.Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zulten de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.De oproepingen tot een algemene vergadering vernielden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend gavai, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen, ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval ais regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

9. Boekjaar.

Het beekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

10, Winstverdeling,

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve;

deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

11. Ontbinding  vereffening.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering

beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening

verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om

één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De benoeming van één of meer vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging

worden voorgelegd.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

1, Eerste jaarvergadering eerste boekjaar:

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden op de laatste zaterdag van de maand mei van het jaar tweeduizend en zestien. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de opriehtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend en vijftien.

2, Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

3. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in op-richting

Aile verbintenissen en aile verplichtingen die eruit voortvloeien, en aile activiteiten ondernomen sinds 30 juni 2014 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij be-slissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

4, Volmacht

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bruvan', met zetel te 8340 Sijsele, Stakendijke

3, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Mevrouw Vandaele Jeannine of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, aile documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.



-Bijlagen bifliet-Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Frank DESMET

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte dd 3f712014

-verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALGEMENE BOUWONDERNEMING WILLEM MARTENS

Adresse
Zetel: 9990 Maldegem, Pollepelstraat 39

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande