ALGEMENE GRONDWERKEN BEKAERT, AFGEKORT : AG BEKAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE GRONDWERKEN BEKAERT, AFGEKORT : AG BEKAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.125.687

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 20.07.2013 13330-0388-010
19/04/2013
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

Mod Werd tl.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 0 APR. 2013

RECHTBANK VAV

~

1GOOPI-I A~~ifiiE GENT

~

i

NEERGELEGD

111111111engell

Ondernemingsar : 0810.125.687

Benaming

(voluit) : RATIO ET ACTIO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Manchesterstraat 47 te 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en kwijting zaakvoerder - benoeming nieuwe zaakvoerder - naamswijziging - kapitaalverhoging - doelswijziging - verplaatsing maatschappelijke zetel - aanpassing van de statuten aan de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen - coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van Meester Joost Vanderlinden, notaris te Brakel, op negenentwintig maart tweeduizend en dertien, houdende de buitengewone algemene vergadering der_ vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RATIO ET ACTIO, met zetel te 9000; ' Gent, Manchesterstraat 47, dat de volgende besluiten genomen werden, allen met éénparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

Nadat de voorzitter gewezen heeft op artikel 256, tweede alinea van het Wetboek van vennootschappen, waarin bepaald wordt dat een statutaire zaakvoerder slechts ontslagen kan worden met éénparig goedvinden van alle vennoten, heeft de vergadering ontslag verleend aan de heer VAN CAUWENBERGHE Robrecht, wonende te 9000 Gent, Hubert Frère-Orbanlaan 631, als statutair zaakvoerder, en dit met ingang van 29 maart 2013.

Dit besluit werd genomen met éénparigheid van stemmen.

De goedkeuring door de jaarvergadering van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal van rechtswege; gelden als décharge voor de ontslagnemende zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot op 29° maart 2013,

De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge dit ontslag de heer VAN CAUWENBERGHE Robrecht vanaf 29 maart 2013 geen enkele bevoegdheid meer bezit om te vennootschap te vertegenwoordigen noch te verbinden.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten te benoemen als nieuwe niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap de heer BEKAERT Kurt, wonende te 9660 Brakel, Heyveld 6, die uitdrukkelijk verklaard heeft zijn mandaat te! aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen wordt door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Net mandaat van zaakvoerder werd gegeven voor onbepaalde duur. Het is onbezoldigd.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de benaming van de vennootschap te wijzigen in "ALGEMENE. GRONDWERKEN BEKAERT', in het kort "AG Bekaert",

VEERDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeshonderd dertigduizend euro (¬ 630.000,00) om het kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) tel brengen op zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 650.000,00).

De vergadering heeft besloten dat deze kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door inbrengen in geld en dat' zij niet gepaard zal gaan met de uitgifte van nieuwe aandelen.

Er wordt onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de kapitaalverhoging, tegen de prijs van zeshonderd dertig euro (¬ 630,00) per aandeel.

VIJFDE BESLUIT

Aile aanwezige vennoten, elk individueel, hebben verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht zoals voorzien in artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

Vervolgens hebben alle aanwezige vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de kapitaalverhoging van zeshonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

. w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

dertigduizend euro (¬ 630.000,00) onder de hoger gestelde voorwaarden, elk in verhouding tot de aandelen die hij of zij bezit, te weten

- de heer BEKAERT Kurt, voornoemd, heeft in geld ingeschreven ten belope van vijfhonderd vijfendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 535.500,00);

mevrouw MERTENS Yardena, heeft in geld ingeschreven ten belope van vierennegentigduizend vijfhonderd euro (¬ 94.500,00),

De voorzitter heeft verklaard en alle aanwezigen op de vergadering hebben erkend dat de kapitaalverhoging volstort werd ten belope van éénvijfde. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volstort ten belope van honderd zesentwintigduizend euro (¬ 126.000,00).

De volstorting van één/vijfde van de toegezegde inbrengen in geld, of een bedrag van honderd zesentwintigduizend euro (¬ 126.000,00), is overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gebeurd door storting op de bijzondere rekening nummer 8E65 7450 6023 9796 op naam van de vennootschap bij KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 27 maart 2013.

ZEVENDE BESLUIT

De voorzitter heeft vastgesteld en mij, ondergetekende Notaris verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeshonderd dertigduizend euro (¬ 630.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 650.000,00), verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan de dato 29 maart 2013 aangaande het voorste! tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, waarin een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2012.

De aanwezige vennoten hebben erkend een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2012 ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering heeft vastgesteld dat er op het verslag van het bestuursorgaan de dato 29 maart 2013 geen opmerkingen werden gemaakt door de aanwezige vennoten. Het werd unaniem goedgekeurd,

NEGENDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten het doel van de vennootschap te wijzigen door de huidige activiteiten te schrappen en te vervangen door de volgende activiteiten

L Voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of in deelneming met derden

A. Het uitvoeren van alle aannemingswerken, zowel private als publieke, zoals grond- en funderingswerken, egalisatie- en nivelleringswerken, rioleringswerken, bagger- en draineringswerken, metsel- en betonwerken, renovatie- en restauratiewerken, afbraak- ruim- en slopingswerken, elektriciteitswerken, ijzer- en metaalwerken, loodgieterswerken, reinigingswerken, isolatiewerken, en dergelijke.

B. Aanleggen van opritten en parkings; tuinen en parken; regen- en afvalwaterinstallaties; steken van waterputten, septische putten, vijvers en zwembaden; keermuren; en dergelijke.

C. Alle loon- en landbouwwerken.

D, Transport en goederenvervoer over de weg,

E. Ophalen en afvoeren, alsook de opslag, het breken, zuiveren en reinigen, verwerken, bewerken, sorteren, recycleren, behandelen en verhandelen van grond, zand, groenafval, hout, steen- en bouwpuin, asfalt en andere wegverharding.

F. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, in groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordi-ging, herstelling en onderhoud van alle grond- en bouwstoffen, bouwmaterialen, gereedschappen en machines, rollend materieel, en dergelijke.

G. Uitoefenen van activiteiten van bouwpromotie en het uitvoeren van alle bouwwerkzaamheden al dan niet in coördinatie met onderaannemers en het oprichten van gebouwen en andere bouwwerken, bruggen en wegen.

H. Het ontwerpen of laten ontwerpen van plannen voor gebouwen, tuinen, parken, sportvelden en recreatieterreinen, evenals het opmaken van lastenkohiers en het vervullen van alle administratieve werkzaamheden die daar betrekking op hebben.

1. Uitoefenen van activiteiten van veiligheidscoördinator,

ii, Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

iii. Bijzondere bepalingen

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën-vennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin

vi ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

TIENDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de zetel van de vennootschap te verplaatsen van Manchesterstraat 47 te 9000 Gent naar Heyveld 6 te 9660 Brakel.

ELFDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen in verband met de bijeenroeping en de besluitvorming van de algemene vergadering en in verband met de ontbinding en vereffening van vennootschappen, meer bepaald

- door inlassing in de statuten van een nieuw artikel in verband met de nieuwe regels in verband met de bijeenroeping van de algemene vergadering, welk artikel na de coôdinatie van de statuten genummerd zal worden ais artikel vijftien bis;

- door inlassing in de statuten van een nieuw artikel in verband in verband met de mogelijkheid van schriftelijke besluitvorming, welk artikel na de coëdinatie van de statuten genummerd zal worden als artikel zestien bis;

- door aanpassing van artikel éénentwintig van de statuten aan de nieuwe regels in verband met de vereffening van vennootschappen;

- en in het algemeen, door actualisering van de bestaande teksten, schrapping van de overbodig geworden bepalingen en overgangsbepalingen, en aanpassing aan de nieuwe rechtsterminologie waar het behoort. TWAALFDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de bestaande statuten ais volgt aan te passen aan de voormelde beslissingen

a) Vervanging van de eerste alinea van artikel één van de statuten door volgende tekst

"De besloten vennootschap met beperkte ansprakelijkheid heeft als naam "ALGEMENE GRONDWERKEN

BEKAERT", in het kort "AG Bekaert".

b) Vervanging van de eerste alinea van artikel twee van de statuten door de volgende tekst "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9660 Brakel, Heyveld 6."

c) Vervanging van artikel drie van de statuten door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft ais doel :

i. Voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of in deelneming met derden :

A. Het uitvoeren van alle aannemingswerken, zowel private als publieke, zoals grond- en funderingswerken, egalisatie- en nivelleringswerken, rioleringswerken, bagger- en draineringswerken, metsel- en betonwerken, renovatie- en restauratiewerken, afbraak- ruim- en slopingswerken, elektriciteitswerken, ijzer- en metaalwerken, loodgieterswerken, reinigingswerken, isolatiewerken, en dergelijke.

B. Aanleggen van opritten en parkings; tuinen en parken; regen- en afvalwaterinstallaties; steken van

waterputten, septische putten, vijvers en zwembaden; keermuren; en dergelijke.

C, Alle loon- en landbouwwerken.

D. Transport en goederenvervoer over de weg.,

E. Ophalen en afvoeren, alsook de opslag, het breken, zuiveren en reinigen, verwerken, bewerken, sorteren, recycleren, behandelen en verhandelen van grond, zand, groenafval, hout, steen- en bouwpuin, asfalt en andere wegverharding.

F. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, in groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordi-ging, herstelling en onderhoud van alle grond- en bouwstoffen, bouwmaterialen, gereedschappen en machines, rollend materieel, en dergelijke.

G. Uitoefenen van activiteiten van bouwpromotie en het uitvoeren van alle bouwwerkzaamheden al dan niet in coördinatie met onderaannemers en het oprichten van gebouwen en andere bouwwerken, bruggen en wegen.

H. Het ontwerpen of laten ontwerpen van plannen voor gebouwen, tuinen, parken, sportvelden en recreatieterreinen, evenals het opmaken van lastenkohiers en het vervullen van alle administratieve werkzaamheden die daar betrekking op hebben.

I. Uitoefenen van activiteiten van veiligheidscoördinator.

ii. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

,s 1 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Iii, Bijzondere bepalingen

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin aile rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren."

d) Vervanging van artikel vijf van de statuten door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ZESHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO

(¬ 650.000,00).

Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijk deel van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

e) Toevoeging van een nieuw artikel vijf bis aan de statuten met volgende tekst

"Artikel vijf bis - Historiek

Bij de oprichting van de vennootschap op 27 februari 2009 bedroeg het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Op de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op 29 maart 2013 werd de volgende beslissing genomen

kapitaalverhoging met zeshonderd dertigduizend euro (¬ 630.000,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op zeshonderd vijftigduizend euro (¬ 650.000,00). De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbrengen in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen."

f) Vervanging van artikel elf van de statuten door de volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. De zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een tijdsduur door haar te bepalen.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen zij een college.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk herroepen worden door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Het mandaat van zaakvoerder wordt afzonderlijk en onbezoldigd waargenomen, tenware andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap."

g) Vervanging van artikel vijftien van de statuten door de volgende tekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"rie regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslisit over alle zaken die de vennootschap aanbelangen, Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegenstem men.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 18 uur op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien bis van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping."

h) Toevoeging van een nieuw artikel aan de statuten met de volgende tekst, welk artikel na de coördinatie van de statuten genummerd zal worden als artikel 15bis ;

"ARTIKEL VIJFTIEN bis.- Bijeenroeping

Het bestuursorgaan en, in voorkomend geval, de commissarissen kunnen zowel de gewone algemene vergadering bijeenroepen, als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering, telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De bijeenroeping is verplicht op aanvraag door de vennoten die samen één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval dient zij te worden bijeengeroepen binnen de maand na de aanvraag,

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de volledige agenda met de te behandelen onderwerpen. Over onderwerpen die niet in de agenda vernield zijn, kan slechts geldig gestemd worden indien alle vennoten aanwezig zijn.

De oproepingen worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en de eventuele commissarissen een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten gesteld worden. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken,

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerder(s) of de commissarissen van de vennootschap die de oproepingsbrief en de stukken bedoeld in artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen wensen te ontvangen via een ander communicatiemiddel, dienen individueel bij aangetekend schrijven te laten weten aan het bestuursorgaan van de vennootschap, binnen de maand nadat zij hun voormelde hoedanigheid verkregen hebben, dat zij voortaan de oproepingsbrief en de bedoelde stukken wensen te ontvangen : hetzij bij gewone brief, hetzij per e-mail, hetzij per faxbericht,

Bij een wijziging van hun adres, hun e-mailadres of hun faxnummer zijn de bedoelde bestemmelingen verplicht deze wijzigingen onmiddellijk door te geven aan het bestuursorgaan van de vennootschap.

Indien alle personen die moeten opgeroepen worden om deel te nemen aan de vergadering vrijwillig verschijnen, dan kunnen de convocaties achterwege gelaten worden."

i) Schrapping van de laatste zin van artikel zestien van de statuten.

j) Toevoeging van een nieuw artikel aan de statuten met de volgende tekst, welk artikel na de coördinatie van de statuten genummerd zal worden als artikel 16bis

'ARTIKEL ZESTIEN BIS.- Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Met uitzondering van

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen;

de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal het bestuursorgaan een rondschrijven, per brief, fax, e-mail of enig andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen per aangetekend schrijven naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten."

k) Vervanging van artikel éénentwintig van de statuten door de volgende tekst

"Bij vervroegde ontbinding wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering,

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap de dag van hei besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel gaat pas over tot de bevestiging 'van de bënoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat - alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel wordt bijgevoegd.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, ' eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel. Zo de Voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in dit artikel omschreven voorwaarden, dan wijst de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel zelf een vereffenaar aan.

De vereffenaars vormen een college,

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen

In geval de algemene vergadering geen vereffenaar(s) aangesteld heeft, zal (zullen) de zaakvoerder(s) optreden als vereffenaar(s).

De zaakvoerder(s) of de vereffenaar(s) beschikt (beschikken) daartoe over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen,

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaar(s),

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houden de vereffenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het evenwicht door aile aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate werden volstort.

Het saldo wordt verdeeld onder alle aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten,"

DERTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft aan ondergetekende notaris alle machten verleend om de gecoordineerde tekst van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten, op te stellen, te ondertekenen neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VEERTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VIJFTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft een bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm ' van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CORDENIER & VAN CAUWENBERGHE ACCOUNTANTS, in het kort CVC ACCOUNTANTS, met zetel te 9570 Lierde, Watermolenstraat 59, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

. '

V&or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt en getekend door notaris Joost Vanderlinden te Brakel, houder der minuut.

Samen hierbij neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal de dato 29 maart 2092;

de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 27.07.2012 12355-0584-010
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 08.07.2011 11272-0415-011
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 25.06.2010 10220-0458-010

Coordonnées
ALGEMENE GRONDWERKEN BEKAERT, AFGEKORT : AG …

Adresse
HEYVELD 6 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande