ALGRONDBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGRONDBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 470.538.288

Publication

27/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 13.06.2013 13170-0116-041
09/04/2013
ÿþMod Woni 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0470.538.288

Benaming

(voluit) : ALGRONDBO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Baaikensstraat 5 te 9240 ZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: WIJZIGING BESTUUR -- VERTEGENWOORDIGIING - ALGEMENE VERGADERING -WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 22 maart 2013, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGRONDBO", met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Baaikensstraat Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met BTW nummer-BE : 0470.538.288.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Van Der Veken Raf te Belsele op zevenentwintig januari tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zestien, februari tweeduizend onder nummer 20000216-219,

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing : bestuur en vertegenwoordiging

De vergadering beslist dat de zaakvoerders steeds gezamenlijk dienen te beslissen met unanimiteit van; stemmen en;

Dat de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd wordt en verbonden is door" alle zaakvoerders gezamenlijk optreden,

Uit hoofde hiervan worden de volgende artikelen aangepast als volgt :

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan: niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, ' zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

ARTIKEL 21 : BESTUURSBEVOEGDHEID

Indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, zullen zij gezamenlijk optreden, beraadslagend met unanimiteit van stemmen.

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111 iii Ui iI UI 1111

*13055119*

bel a B4 stz

C3RIFFIE RrLt-S f BANK

VAN KOOPHANDEL

Z g MAART 2013

DENDERMONDE

vrrrne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, benoemen zij gezamenlijk onder haar leden een voorzitter. Bij

ri . ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 22 : VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Indien er meer dan één zaakvoerder is, zullen de zaakvoerders gezamenlijk de vennootschap

vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Tweede beslissing ; wijziging van de datum van de algemene vergadering.

De vergadering beslist om de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de tweede

dinsdag van de maand juni om 18 uur.

Uit hoofde hiervan wordt de eerste zin in artikel 11 van de statuten geschrapt en vervangen door de

volgende tekst

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand juni om achttien uur.

Derde beslissing : beraadslaging  schriftelijke besluitvorming.

De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake de beraadslaging van de algemene vergadering in die zin dat voortaan ook de procedure van de schriftelijke besluitvorming kan worden gevolgd.

Uit hoofde van de derde beslissing worden de teksten van artikelen 11 en 12 van de statuten geschrapt en vervangen door de hierna volgende tekest

"Artikel 11. --JAARVERGADERING -- BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering van vennoten, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt de algeheelheid van vennoten. Zij heeft geen andere bevoegdheden dan binnen de door het Wetboek van vennootschappen of de statuten bepaalde grenzen. AI haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten, ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze waarop zij gestemd hebben.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Telkens het belang van de vennootschap het vereist kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen worden. Algemene vergaderingen van aandeelhouders mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of door de commissaris(sen) en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die, alleen of gezamenlijk, één / vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen, indien ten minste de helft (1/2e) van de aandelen aanwezig of geldig vertegenwoordigd is.

Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de onthoudingen, blanco en ongeldige stemmen geacht niet te zijn uitgebracht.

Met uitzondering van de beslissingen welke moeten worden genomen door een buitengewone algemene vergadering kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven per brief, telefax of e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissaris(sen), warrant- of obligatiehouders en houders van certificaten die met medewerking van de Vennootschap zijn uitgegeven, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 12.  BERAADSLAGING  SCHRIFTELIJKE BESLUITVOR-MING

De oproepingsbrieven voor de vergaderingen worden vijftien dagen op voorhand door een bij de post aangetekende brief aan de vennoten gestuurd, behalve zo laatstgenoemden het bestuursorgaan ervan uitdrukkelijk en schriftelijk vrijstelten.

De oproeping vermeld steeds de agenda, De agenda moet eventueel de vaststelling van de prijs van de aandelen bepaald overeenkomstig onderhavige statuten behelzen.

Samen met de oproeping wordt aan de vennoten, aan het bestuursorgaan en aan de commissarissen) een ' afschrift toegezonden van de stukken, die hen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd, Dezelfde personen kunnen tevens, vóôr of na een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

Zitting van het bestuursorgaan Het bestuursorgaan geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het bestuursorgaan verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan : Alaska Antwerpen  Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Guy Baeke, mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD 111TTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd afschrift van de akte en de tekst van de gecoördineerde statuten.

4r-

4 Jouden

aan het

Belgiseh

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012
ÿþ iuod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0470.538.288

Benaming

(voluit) : ALGRONDBO

(verkort) : 1 RECH ï i:ANI{

VAN KQOPHbNDEL

2 4 J(1L! 2912

DEND:4û'niADE

i iiiii ~i lila um

"12136395*

V

beh

aa

Be

Sta;

Y



N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baaikensstraat 5 te 9240 Zele

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de jaarvergadering gehouden op 2 juli 2012 te 9220 Hamme, Zwaarveld 41D, blijkt de benoeming tot commissaris voor een nieuwe periode van drie jaar van:

ROELS, CRIEL & CO BVBA, met zetel te Vaartstraat 105 9270 Kalken, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc DE COCK.

Het mandaat van de commissaris zal verstrijken onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in het jaar 2015.

Vervolgens besluit de vergadering de jaarbezoldiging van de commissaris te bepalen op ¬ 6.000,00. Di bedrag wordt jaarlijks aangepast op basis van het indexcijfer der consumptieprijzen.

NACICO NV

Zaakvoerder

met als vaste vertegenwoordiger

Kristof Van Laere

DEFINCO INVEST BVBA

Zaakvoerder

met als vaste vertegenwoordiger

Jan Faingnaert

BECKINVEST BVBA

Zaakvoerder

met als vaste vertegenwoordiger

Luc Beck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.07.2012, NGL 13.07.2012 12287-0220-038
18/11/2011
ÿþN

1. 10, 2011

DEND ~M~fDNDE

ri -i1- 2i,M

tEEGISCH STaATS13 ~

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 evtol~:ri=U~ w lFEIE ~ ~E`

arRr_c rloN G t~~r~ r tsr~ï~i,

~ ~AN KOOPHANDEL

IMPIE*

Ondernemingsnr : 0470.538.288

Benaming

(voluit) : ALGRONDBO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baaikensstraat 5 te 9240 Zele

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 28 oktober 2011 op de zetel van dei vennootschap, blijkt:

1/ de kennisname van het vrijwillig ontslag als zaakvoerder van de heer Marc De Meyer, wonende te 9120* Vrasene, Brugstraat 51, met ingang vanaf 16 september 2011.

2/ de kennisname van de vervanging van de heer Marc De Meyer, wonende te 9120 Vrasene, Brugstraat' 51, door de heer Kristof Van Laere, wonende te 9120 Beveren-Waas, Heirbaan 94, als vaste vertegenwoordiger: van de zaakvoerder Nacico NV (met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Pareinpark 14,` ondernemingsnummer 0828.129.085, rechtspersonenregister Dendermonde), met ingang vanaf 16 september, 2011.

31 de benoeming tot bijkomende zaakvoerders voor onbepaalde duur met ingang vanaf 16 september: 2011 van:

° DEFINCO INVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Bergstraat 30A, ondememingsnummer 0828.042.181, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger' de heer Jan Faingnaert;

° BECKINVEST BVBA, met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Pottersdreef 12,` ondernemingsnummer 0828.044.755, rechtspersonenregister Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger; de heer Luc Beck.

De vennootschap heeft derhalve met ingang vanaf 16 september 2011 drie zaakvoerders, te weten:

° NACICO NV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Kristof Van Laere;

° DEFINCO INVEST BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Faingnaert;

° BECKINVEST BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Beck.

4/ dat de zaakvoerders steeds gezamenlijk dienen te beslissen met unanimiteit van stemmen.

5/ dat de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd wordt en verbonden is door alle zaakvoerders gezamenlijk optredend.

NACICO NV zaakvoerder vertegenwoordigd door Kristof Van Laere

vaste vertegenwoordiger

DEFINCO INVEST BVBA zaakvoerder vertegenwoordigd door Jan Faingnaert

vaste vertegenwoordiger

BECKINVEST BVBA zaakvoerder vertegenwoordigd door Luc Beck

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V bah aa Bel Staff

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 21.06.2011 11184-0493-037
28/01/2011
ÿþ/Fm, Mod 2.1

IMP%

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lll7



!II1! PII BIH IIi1 HIJ! IH! III !II1 1111 1ll GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

" 1115400"

1 8. 01. 2011

DENDZIWONDE







Ondernemingsnr: 0470.538.288

Benaming

(voluit) : ALGRONDBO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baaikensstraat 5 te 9240 Zele

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 14 september 2010 gehouden op de zetel van de vennootschap blijkt de benoeming tot bijkomende zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur met ingang vanaf 23 augustus 2010:

NACICO NV, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Pareinpark 14, ondememingsnummer 0828.129.085, RPR Dendermonde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc De Meyer, wonende te 9120 Vrasene (Beveren - Waas), Brugstraat 51.

Marc De Meyer

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J

18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 17.06.2010 10182-0261-039
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 24.06.2009 09271-0365-034
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 27.06.2008 08292-0325-034
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 15.06.2007 07222-0366-034
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.06.2006, NGL 27.06.2006 06336-0535-016
10/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 09.06.2005 05233-4595-015
16/09/2004 : ME090681
24/03/2004 : ME090681
18/06/2003 : ME090681
14/01/2003 : DE056898
18/12/2002 : DE056898
29/10/2002 : DE056898
16/02/2000 : DEA008112

Coordonnées
ALGRONDBO

Adresse
BAAIKENSSTRAAT 5 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande