ALHILUJA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALHILUJA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.284.293

Publication

26/06/2014
ÿþMoa warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECI-ITBANKMLAN

KOOPHANDEL GENT

12 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

ririie

1111111,111!111111811101

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0881.284.293

ALHlLUJA

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID KASTEELDREEF 71A - 9340 LEDE

NEERLEGGING VAN HET FUSIEVOORSTEL BETREFFENDE DE FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR VERLEYSEN-RINGOIR BVBA VAN ALHILUJA BVBA

Uittreksel uit het fusievoorstel betreffende de fusie door overneming door Verleysen-Ringoir BVBA van ALHILUJA BVBA

1IDENTIFICATIE VAN DE VERRICHTING

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen Is door de Zaakvoerder van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

In aanmerking nemende dat de Zaakvoerder van VERLEYSEN-RINGOIR BVBA en de Zaakvoerder van ALHILUJA BVBA, het initiatief hebben genomen ertoe strekkende fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de zaakvoerders van de genoemde vennootschappen zich te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

2IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN 2,1De overnemende vennootschap VERLEYSEN-RINGOIR BVBA

De vennootschap VERLEYSEN-RINGOIR, heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte voor Astrid De Wulf, met standplaats te Dendermonde, op 13 maart 2007, neergelegd op de griffie vende Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op 20 maart 2007 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 maart nadien onder nummer 07046942. De statuten werden gewijzigd blijkens akte voor voornoemde notaris op 30 maart 2009, neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op 8 april 2009 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 17 april nadien, onder nummer 09056327.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0888.084.686.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9308 Hofstade, Hekkestraat 16.

De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening , voor rekening van derden, of in deelneming van derden:

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1) het kopen, verkopen, verhuren, eererfpachten, beheren en uitbaten van alle roerende en onroerende goederen, met uitzondering van die activiteiten waarvoor een vestigingsattest als vastgoedmakelaar vereist Is.

2) Het verlenen van advies en hulp, organisatie en administratieve taken, het uitoefenen van beheer en dit aan andere vennootschappen.

3) Industrieel vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk

4) Vervaardiging op industriële schaal van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk (incl, diepvriesproducten), suikerwaren, hoofdzakelijk bestemd voor levering aan kleinhandel, horeca

5) Vervaardiging van versnaperingen

6) De groothandel in meel en andere producten voor bakkerijen

7) Groothandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers).

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

De vennootschap ma alle verrichtingen stellen van Commerciële, burgerlijke, Industriële, onroerende, roerende of financiële aard dle rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan de vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, hetzij alleen, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, of in samenwerking met derden, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten."

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het kapitaal bedraagt ¬ 18.600,00 en is verdeeld over 100 aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven als volgt:

t ede heer Alain Verleysen 9 300,0050 aandelen

Ltmevrouw Hilde Ringoir 9 300,0050 aandelen

18 600,00 100 aandelen

Het kapitaal is volgestort in speciën als volgt:

Lide heer Alain Verleysen 3 100,00

Dmevrouw Hilde Ringoir 3 100,00

6 200,00

De heer Alain Verleysen is gehuwd met mevrouw Hilde Ringoir onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge het huwelijkscontract verleden voor notaris De Ridder op 31 januari 1992, tot op heden niet gewijzigd.

De heer Alain Verleysen is de statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

VERLEYSEN-RINGOIR BVBA wordt hierna genoemd de "overnemende vennootschap" 2.2De over te nemen vennootschap ALHILUJA BVBA

De vennootschap ALHILUJA heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte voor Nicolas Moyersoen, notaris-plaatsvervanger, in vervanging op het kantoor van notaris Johan De Ridder met standplaats te Aalst, op 27 april 2006, neergelegd op de griffie van de Rechtbank van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Koophandel te Dendermonde op 12 mei 2006 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 mei nadien onder nummer 06086551. De statuten werden tot op heden niet gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register onder het nummer 0881.284.293.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9340 Lede, Kasteeldreef 71A.

De vennootschap heeft tot doel:

"Alle activiteiten en werkzaamheden verband houdende met de uitbating van een koude bakkerij. Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

Het verrichten van ai hetgeen et het voorgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de meest ruime zin genomen.

De vennootschap mag in het algemeen alle roerende en onroerender industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een gelijkaardig of aanverwant doel, of die een dergelijke activiteit uitoefenen zodat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze."

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het maatschappelijk kapitaal Is vastgesteld op ¬ 18.600,00 en is vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk 1/100e van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is integraal volgestort.

De huidige aandeelhouders van de vennootschap zijn:

- de heer Alain Verieysen, wonende te 9308 Hofstade, Hoogstraat 3, in het bezit van vijftig (50) aandelen; - mevrouw Hilde Ringoir, wonende te 9308 Hofstede , in het bezit van vijftig (50) aandelen;

Hetzij in totaal 100 aandelen.

De heer Alain Verieysen is de niet- statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

ALHILWA BVBA wordt hierna genoemd de "over te nemen vennootschap"

De sub 1 genoemde vennootschap zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is.

3RUILVERHOUDING

Twaalf (12) nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereeikt aan de

aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Deze 12 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande 100 bestaande aandelen.

Deze 12 nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de

aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden toegekend als volgt:

"Aan de heer Alain Verieysen zes (6) nieuwe aandelen in ruil voor vijftig (50) aandelen van de overgenomen vennootschap;

"Aan mevrouw Hilde Ringoir zes (6) nieuwe aandelen in ruil voor vijftig (50) aandelen van de overgenomen vennootschap;

Bovendien wordt er een opleg in geld betaald ten belope van E 2.170,80.

4DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN 1N DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders of vennoten van de overgenomen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

Deze inruiloperatie zal gebeuren door inschrijving in het aandeelhoudersregister van VERLEYSEN-RINGOIR BVBA, op diens maatschappelijke zetel, volgens afspraak tussen hen te maken, tegen uiterlijk 31 juli 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

5DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in winst, is bepaald op 1 januari 2014, zijnde datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals hierna bepaald.

6DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds het gemelde tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt warden.

7BIJZONDERE RECHTEN

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

8BIJZONDERE BEZOLDIGING

Er werd aan de BV BVBA Veerle Verdegem & Co, vertegenwoordigd door Veerle Verdegem, bedrijfsrevisor, gevraagd de verslagen op te stellen waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging van de bedrijfsrevisor wordt bepaald in functie van de gepresteerde uren aan een uurtarief van ¬ 120,00 (exclusief btw).

9BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE BESTUURSORGANEN VAN BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

10STATUTENWIJZIGINGEN

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende vennootschap uit de fusie vloeiende wijzigingen aangebracht te worden, met name:

" het artikel 3 met betrekking tot het doel van de vennootschap zal warden uitgebreid en aangepast teneinde het eveneens in overeenstemming te brengen met de activiteiten van de over te nemen vennootschap;

" het artikel 5 met betrekking tot het kapitaal en aantal aandelen van de vennootschap wordt aangepast om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalwijziging

Bovendien zal het artikel 13 met betrekking tot de statutaire zaakvoerder worden gewijzigd ingevolge gepland ontslag en benoeming van de zaakvoerder.

11 FORMALITEITEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zal de ondergetekende, de heer Alain Verleysen, zaakvoerder van de overnemende vennootschap, VERLEYSEN-RINGOIR BVBA en vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder, BVBA VERLEYSEN-RINGOIR, van de overgenomen vennootschap ALHILUJA BVBA, aan de aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden er zich toe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

Het onderhavig fusievoorstel wordt overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen in naam van de overnemende vennootschap, BVBA VERLEYSEN-RINGOIR en in naam van de over te nemen vennootschap, BVBA ALHILUJA, neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel waar haar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd, ten minste zes weken voor de datum van de buitengewone algemene vergadering die over de fusie zal beslissen en bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad overeenkomstig artikel 74 W. Venn.., met dien verstande dat de zaakvoerders er alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de streefdatum van deze goedkeuring uiterlijk 31 juli 2014 zou kunnen zijn.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting

gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt, door de zorgen van de heer Alain Verleysen, wonende te 9308 Hofstade, Hoogstraat 3, zaakvoerder van de overnemende vennootschap, VERLEYSEN-RINGOIR BVBA en vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder, BVBA VERLEYSEN-RINGOIR, van de overgenomen vennootschap ALHILUJA BVBA, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 18 juni 2014.

Opgemaakt in 5 exemplaren op 16 juni 2014.

- De Zaakvoerder van VERLEYSEN-RINGOIR BVBA en de Zaakvoerder van ALHILUJA BVBA, erkennen twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Eén exemplaar zal overgemaakt worden aan de betrokken notaris.

Voor de overgenomen vennootschap, ALHILUJA BVBA

BVBA VERLEYSEN-RINGOIR

Zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

Alain Verleysen

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd het fusievoorstel

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

- 4 SEP. 21314

AFDELI erd@RDERMONDE

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

II 1111RIIMIF

II

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort):

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

0881.284.293

ALHILUJA

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Kasteeldreef 71A te 9340 Lede

Onderwerp akte FUSIE DOOR OVERNEMING VAN EEN VENNOOTSCHAP DOOR EEN

BESTAANDE VENNOOTSCHAP KAPITAALVERHOGING  DOELSWIJZIGING STATUTENWIJZIGING  ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gestoten voor het ambt van Meester François DE CL1PPEL, notaris met standplaats Dendermonde, vervangende zijn ambtgenoot Meester Astrid DE WULF, notaris met standplaats te Dendermonde, op 31 juli 2014 omstreeks elf uur, houdende De buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA", met maatschappelijke zetel te 9340 Lede, Kasteeldreef 71A, opgericht bij akte verleden voor Notaris Nicolas Moyersoen, te Aalst op 27 april 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 mei daarna onder nummer 06086551, waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd, met ondernemingsnummer 0881.284.293, waaruit blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

Op zestien juni tweeduizend veertien werd een fusievoorstel opgemaakt door de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA", en door de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERLEYSEN - RINGOIR".

Het fusievoorstel werd door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA" neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde op zeventien juni tweeduizend veertien en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juni daarna onder nummer 14123937.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Veerle Verdegern & Co", bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9000 Gent, Coupure rechts 71, vertegenwoordigd door Mevrouw Verdegem Veerie, opgemaakt overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen luiden voor elk van beide vennootschappen als volgt:

- voor de overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met "VERLEYSEN - RINGO1R" en voor de over te nemen Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA"

'6. BESLUITEN

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de hierna genoemde vennootschappen, zullen zich dienen uit te spreken over de fusie van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALHILUJA middels overneming door de Besloten vennootschap met beperkt aansprakelijkheid VERLEYSEN-RINGOIR, zoals voorgesteld door de zaakvoerders van beide vennootschappen in hun fusievoorstel van 16 juni 2014, die op 17 juni 2014 daarna zijn neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent, afdeling Dendermonde en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 26 juni 2014, onder het nummer 14123936 (overnemende vennootschap) en nummer 14123937 (overgenomen vennootschap). Deze fusie zal effectief uitwerking hebben vanaf 1 januari 2014,

In elke vennootschap is slechts één categorie aandelen, noch zijn er andere effecten. In de fusieoperatie zijn, in het fusievoorstel, met uitzondering van de opleg in geld ten bedrage van E 2.170,80, geen bijzondere voordelen of vergoedingen voorzien.

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap hebben echter in hun verklaring van 18 juli 2014 verzaakt aan deze opleg in geld.

Wij hebben de controle van de fusieverrichting door overneming uitgevoerd overeenkomstig de betreffende norm van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Op basis van onze werkzaamheden kunnen wij besluiten dat:

° De toegepaste waarderingsmethode in elke vennootschap, namelijk de gecorrigeerde eigen vermogenswaarde, aanvaardbaar is en dat in de gegeven omstandigheden de toepassing van slechts één waarderingsmethode aanvaardbaar is;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

O De gecorrigeerde eigen vermogenswaarde van de bestaande 100 aandelen van de overnemende vennootschap VERLEYSEN RINGOIR E 219.185,46 bedraagt. Voor de totaliteit van de 100 aandelen van de overgenomen vennootschap ALHILUJA BVBA, is deze waarde E 28.472,94.,

° De voorgestelde ruilverhouding op redelijke wijze is vastgesteld op basis van passende waarderingsmethode beschreven in de respectieve fusieverslagen en die in onderhavig verslag werden samengevat. De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap hebben op 18 juli 2014 verzaakt aan de opleg in geld zoals werd voorgesteld in het fusievoorstel, zodat vooralsnog is voldaan de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

Gelet op het feit dat de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap en van de overnemende vennootschap dezelfde zijn en in gelijke verhouding blijven, zoals uiteengezet in onderhavig verslag, de patrimoniale belangen van elke aandeelhouder in zijn totaliteit gelijk zodat de ruilverhouding ingevolge de verzaking aan de opleg in geld in de gegeven omstandigheden redelijk blijft.

We merken tot slot op dat de termijn voor het terbeschikkingstelling van het verslag van de bedrijfsrevisor aan de algemene vergadering overeenkomstig artikel 697 niet gerespecteerd kon worden aangezien niet aile informatie voor het uitvoeren van deze opdracht tijdige terbeschikking werd gesteld door de betrokken zaakvoerders, De zaakvoerders zijn hiervan op de hoogte en hebben geen bezwaar geuit,"

Tevens wordt hiermee neergelegd het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA" en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'VERLEYSEN - RINGOIR", overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

EERSTE BESLUIT: BESLUIT TOT FUSIE

Na onderzoek, beslissen de onderscheiden algemene vergaderingen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA" en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERLEYSEN RINGOIR" ieder afzonderlijk, bij éénparigheid van stemmen de aangekondigde fusievoorstellen goed te keuren.

Zij besluiten aldus dat op de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERLEYSEN RINGOIR", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel. Deze overgang is volgens het fusievoorstel gebaseerd op een staat van actief van passief afgesloten op éériendertig december tweeduizend dertien.

TWEEDE BESLUIT: OVERGANG VAN HET VERMOGEN

De onderscheiden algemene vergaderingen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA" en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'VERLEYSEN RINGOIR" nemen, ieder afzonderlijk, met éénparigheid van stemmen.

Het gehele vermogen van de over te nemen Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  ALHILUJA", zowel de rechten als de plichten, over op de ovememende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERLEYSEN - RINGOIR", en dit ten algemene titeL

Voor een gedetailleerde beschrijving van de hiervoor weergegeven balansposten wordt verwezen naar het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Neerle Verdegem & Co", bedrijfsrevisor, dat aan de akte wordt gehecht.

Er wordt alhier opgemerkt door de onderscheiden algemene vergaderingen dat het vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA" geen onroerend goed bevat.

De overgang van het vermogen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA" op de overnemende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERLEYSEN - RINGOIR" geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het fusievoorstel.

De archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA" worden overgedragen aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERLEYSEN RINGOIR", die zich verbindt deze te bewaren,

DERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING  UITGIFTE VAN AANDELEN

Aan de vennoten van de overgenomen Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA" worden in vergoeding voor de overneming van het gehele vermogen twaalf (12) nieuwe aandelen uitgereikt van de ovememende Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERLEYSEN - RINGOIR".

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst ais hiervoor gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA".

VIERDE BESLUIT: TOEBEDELING VAN DE AANDELEN OVEREENKOMSTIG DE RUILVERHOUDING BEPAALD IN HET FUSIEVOORSTEL

De onderscheiden algemene vergaderingen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILUJA" en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'VERLEYSEN RINGOIR" besluiten met éénparigheid van stemmen overeenkomstig artikel 699 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de verdeling van de aandelen van de overnemende vennootschap onder de vennoten van de overgenomen vennootschap, zal geschieden overeenkomstig de hierboven beschreven ruilverhoudingen,

SLOT BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1, De voorzitter van de vergadering stelt vast dat aile punten van de agenda afgehandeld werden.

.40

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Onderg'etekende Notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALFIlLUJA" door overneming door de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "VERLEYSEN - RINGOIR" verwezenlijkt is, en dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALHILWA" opgehouden heeft te bestaan.

1 De Notaris stelt vast dat aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Zij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen, waartoe de vennootschappen gehouden zijn met het oog op de fusie van twee vennootschappen door overneming, aan de hand van de haar verstrekte inlichtingen.

.45

, e et Voorbehouden aan het 4, Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie akte

- staat van activa en passive

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.08.2012 12475-0525-015
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 25.08.2011 11443-0114-015
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.09.2010 10559-0578-015
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09694-0301-016
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 27.08.2008 08645-0384-015

Coordonnées
ALHILUJA

Adresse
KASTEELDREEF 71A 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande