ALIDES PROJECTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALIDES PROJECTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 845.171.886

Publication

30/05/2014
ÿþOndeMeMillganr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

Nk4 POF 11.1

20 MEI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEMU GENT

0845.171.886

Alides Projects

Naamloze vennootschap

Toemaattragel 1 9000 Gent

Benoeming bestuurder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

1111 lRIll1j1L1118

Zetel

(volledig adres) Onderwerp(en) akte:

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 24/03/2014 IDe vergadering beslist om te benoemen ais bestuurder met ingang vanaf 01/04/2014:

- BVE3A Real Value Management, 9170 Sint-Gillis-Waas - Klompenstraat 17, met als vaste vertegenwoordiger de heer Rikkert Leeman

Haar opdracht wordt toegekend voor een periode van zes jaar die een einde zal nemen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2020.

Het mandaat is bezoldigd.

Uit de notulen van de zaakvoerder van 28 maart 2014 van BVBA Real Value Management, voornoemd, blijkt dat de heer Rikkert Leeman, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Klompenstraat 17, werd aangesteld tot vaste vertegenwoordiger om voormeld bestuurdersmandaat waar te nemen in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder

Insumat NV, vast vertegenwoordigd door Maes Sophie

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste bli J;ïik vermelden ke-Cf6-: Niàni ---- edé id it

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 17.07.2014 14313-0065-033
29/07/2013
ÿþR

Mod PUF 11,1

f_rtjk r1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

0845.171.886

Alides Projects

Naamloze vennootschap

Toemaattragel 1 - 9000 Gent

Bijlagen bij het Belg,_isch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderweroten) akte,: Ontslag en benoeming bestuurder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 14 mei 2013

Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 14 mei 2013 blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen het vrijwillig ontslag aanvaard heeft van: mevrouw Sophie Maes, wonende te 9000 Gent, Moutstraat 9 als bestuurder van de vennootschap

De Buitengewone Algemene Vergadering wenst de mevrouw Sophie Macs te bedanken voor de geleverde prestaties.

Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 14 mei 2013 blijkt dat de

vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist om:

- NV Orelio, RPR Gent, met ondememingsnummer 0478.405.285, met zetel te 9000 Gent,

Toemaattragel 1, met als vaste vertegenwoordiger de heer Louis Verbeke

te benoemen als bestuurder van de vennootschap

Haar opdracht wordt toegekend voor een periode van zes jaar die een einde zal nemen na de jaarlijkse algemene vergadering van 2019

Uit de notulen van de raad van bestuur dd.23 april 2013 van Orelio NV, voornoemd, blijkt dat de heer Louis Verbeke, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Buizenbergstraat 1, werd aangesteld tot vaste vertegenwoordiger om voormeld bestuursmandaat waar te nemen in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 14 mei 2013

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van 14 mei 2013 blijkt dat de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen heeft beslist om:

- De NV Insumat, RPR Gent, met ondememingsnummer 0437.119.216, met zetel te 9000 Gent, Moutstraat 9, vast vertegenwoordigd door Sophie Maes te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

Haar functie geldt voor dezelfde duur als haar mandaat als bestuurder,

Insumat nv, vast vert door Sophie Maes

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

23/04/2012
ÿþJ Yod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 1111111111 I III II I

~aoiz~

Vo beha aan Belg Staat

N

NE-ER" GE;L_E

1 APR. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : ALIDES PROJECTS

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TOEMAATTRAGEL 1 TE 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op vier april tweeduizend en twaalf, ter registratie, dat:

1. Vennoten:

1. De naamloze vennootschap "ALIDES", met zetel te 9000 Gent, Toemaattragel 1, met

ondernemingsnummer 0415.188.902 en met BTW-nummer 415.188.902.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Freddy

2. De naamloze vennootschap "ORELIO", met zetel te 9000 Gent, Toemaattragel 1, ondernemingsnummer 0478.405.285 en met BTW-nummer 478.405.285.

2. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een Naamloze Vennootschap en draagt de naam "Alides Projects".

3. Zetel: de zetel wordt gevestigd te 9000 Gent, Toemaattragel 1.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-het ontwikkelen en realiseren van vastgoedprojecten ten behoeve van eigenaars/gebruikers en beleggers, alsmede het verwerven, ontwikkelen, realiseren; vervreemden en exploiteren van onroerende zaken en vastgoed in het algemeen, alsook het deelnemen in bij het voorgaande betrokken ondernemingen, het nemen en verstrekken van leningen en kredieten ter financiering van zodanige zaken, het verstrekken van zekerheden en garanties voor de verplichtingen van de vennootschap en van derden, doch telkens uitsluitend voor verplichtingen die rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en het optreden als adviseur en projectontwikkelaar, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

-het verwerven van participaties in vennootschappen met een gelijkwaardig of aanvullend doel of waarvan het doel van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen en dit bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins; het beheren van deze participaties, alsook het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de vennootschap.

-De projectontwikkeling in de meest ruime zin van het woord, het stellen van de nodige en nuttige daden en stellen van rechtshandelingen teneinde al het nodige te doen voor de totale realisatie van gebouwen, zo ondermeer, zonder dat deze opsomming limitatief is, het aanvragen van vergunningen allerhande, het voeren van onderhandelingen met publiekrechtelijke en andere instanties, het contacteren en contracteren van architecten en (onder)aannemers, de coördinatie van aan andere (onder)aannemers toevertrouwde werken;

-Het voeren van toezicht en algemeen management op voormelde projecten.

Het maatschappelijk doel dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd, en deze opsomming is louter ter verduidelijking en geenszins limitatief.

De vennootschap mag echter op geen enkele manier aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut

van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of uitvoeringsbesluiten die deze wet en/of uitvoeringbesluiten zouden komen te vervangen.

De vennooschap mag in België en in het buitenland, in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o?ntem bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeni.vcord!gen

Verso Naam en handtekening

`Sijlagenbl Tie Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijke doel of die van aard zouden kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en te bevorderen.

mag haar maatschappelijk doel op elke plaats verwezenlijken, op elke wijze en volgens de modaliteiten die haar het beste schikken.

[)e vennootschap zal de leiding en controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

zal door middel van inbreng, overname, fusie, versmelting, splitsing, opslorping, deelneming, inschrijving of op gelijk welke wijze ook mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, bestaande of nog op te richten, die een gelijkaardig of aanverwant, bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen.

Zij mag ook leningen toestaan en zich borg stellen ten gunste van haar eigen bestuurders en aandeelhouders, in de limieten door de wet voorzien.

e. Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijfig duizend euro (250.000,00 ¬ ), verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigend ieder eenitweeduizend vijfhonderdste (1/2.500ste) van het kapitaal.

6. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

IDe bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste - behoudens in geval van hoogdringendheid - drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheden van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

ledere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex of telecopie, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend dcor de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet,

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteit of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alteen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

7. Jaarvergadering:

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede dinsdag van de maand mei, om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering dezelfde dag volgende week plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden

telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

9. Winstverdeling:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van. de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

10. Overgangsbepalingen.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

11 Mevrouw Sophie Maes, wonende te Gent, Moutstraat 9;

2/ De naamloze vennootschap Insumat, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Moutstraat 9, ondernemingsnummer 0437.119.216, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Sophie Maes, voornoemd;

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend achttien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 (van het) Wetboek van vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vôôr de ondertekening van de oprichtingsakte.

BENOEMING COMMISSARIS.

Door de oprichters wordt tot commissaris benoemd:

Het kantoor Grant Thornton BVCV, met zetel te 9000 Gent, Lievekaai 21, vertegenwoordigd door haar vennoot, de heer Stefaan Rabaey, wordt aangesteld tot commissaris, dit tot na de algemene vergadering over het boekjaar tweeduizend vijftien.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien,

BEKRACHTING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de raad van bestuur te laten vestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijzer te laten bekrachtigen door de raad van bestuur zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT.

Volmacht wordt gegeven aan de Heer Henk Cardon, wonende te 9700 Oudenaarde, Doornikse Heerweg 32, om alle formaliteiten in verband met het Ondernemingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderlijk aile macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk na de algemene vergadering komt de nieuw benoemde raad van bestuur bijeen om te benoemen tot gedelegeerd bestuurder: Mevrouw Sophie Maes, voornoemd, en dit voor de duur van haar mandaat als bestuurder.

P

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (Getekend) Jozef Verschueren notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie

Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz van Luik 8 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/07/2015
ÿþ Mod POF 11.1

.f.t ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELE e3r:

0 7 itiLt 2015

RECHTBANK VAN

KOOP4L TE GENT

Ondernemingsar : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

0845.171.886

Alides Projects

Naamloze vennootschap

Toemaattragel 1 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp¬ en? akte : Wijziging vaste vertegenwoordiger Commissaris

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur dd. 14/04/2014

De vergadering neemt kennis van de beslissing van Ernst & Young Assurance services BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2 en kantoor houdende te 9000 Gent, Moutstraat 54, om mijnheer Stefaan Rabaey, bedrijfsrevisor, ais vaste vertegenwoordiger van Ernst & Young Assurance Services BV CVBA voor zijn mandaat ais commissaris van de vennootschap, met ingang vanaf heden te vervangen door mevrouw Marseen Mannekens, bedrijfsrevisor.

Insumat NV, vast vertegenwoordigd door Sophie MAES

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. vaií i ùil< B verítleided: S'éctn . Naurn énhôê anigheidvan dé"'i nstrilnienterènde na#agis,#iétzEj van de përsa(ó)n(en1

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

vszrso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ALIDES PROJECTS

Adresse
TOEMAATTRAGEL 1 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande