ALIESOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALIESOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.829.090

Publication

18/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

14-11-2014

Griffie

*14310824*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567829090

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ALIESOF

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 13 november 2014, neergelegd ter publicatie, voor registratie, dat :

1) Mevrouw VAN PETEGHEM Ariane Lucienne, geboren te Moeskroen op eenentwintig september negentienhonderd zesenzestig (nationaal nummer 66.09.21-262.72), echtgenote van de heer VAN VLAENDEREN Koen, wonende te 9070 Destelbergen, Pensstraat 10.

2) Mevrouw VAN VLAENDEREN Liesbet Agnes Andre, geboren te Gent op twintig oktober negentienhonderd zevenentachtig (nationaal nummer 87.10.20-186.44), echtgenote van de heer VERBAUWEN Tom, wonende te 9070 Destelbergen, Kalverbosstraat 15.

3) Mevrouw VAN VLAENDEREN Sofie Gabriëlla Jacques, geboren te Gent op dertig oktober

negentienhonderd achtentachtig (nationaal nummer 88.10.30-158.84), ongehuwd, wonende te 9070

Destelbergen, Pensstraat 54, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben

opgericht onder de naam  ALIESOF , met maatschappelijke zetel te 9051 Gent/Sint-Denijs-Westrem,

Poolse-Winglaan 84/b.

- De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor

eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als

vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

1.Algemeen

- de uitbating van een verbruikssalon in het bijzonder ijssalon, soepbar, yoghurtbar,de uitoefening

van horeca activiteiten in het

algemeen, met uitsluiting van de activiteiten waarvoor een bijzondere erkenning is vereist, indien

deze erkenning niet verkregen is;

-de bereiding , aan - en verkoop in verbruikszaal met of zonder

bediening of ambulant van lichte maaltijden, soepen, croques en toosten van allerlei aard; kroketten

 uitgezonderd aardappelkroketten;vol-au-vents, bloedworsten en witte worsten; satés; belegde

broodjes, hamburgers, hot-dogs, pitta s encroissants, deegwaren,pizza s,quiches of andere hartige

taarten, koude salades,

koude vleesschotels,

bereide eieren, nagerechten inzonderheid pannenkoeken, ijs, wafels, gebak, koeken, yoghurts en

milkshakes.

De maaltijden worden alleen met brood opgediend.

- bereiding, aan  en verkoop van consumptie-ijs, warme dranken

waaronder koffie, chocolademelk en andere dranken;

-slagers-spekslagers, visverkopers, poeliers, wat betreft eigen bereidingen op basis van vlees, vis,

wild en gevogelte;

- consumptiesalons van bakkers, banketbakkers, flensjesverkopers en

ijsverkopers;

-frituren onderworpen aan de reglementering van de Ambulante handel;

- de frituren voor wat betreft de bereiding in frituurvet of  olie

Onderwerp akte :

Poolse-Winglaan 84 Bus b 9051 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

van frieten van aardappelen of van gerechten die volledig klaar

voor dergelijke bereiding in frituurvet of  olie van frieten van

aardappelen of van gerechten die volledig klaar voor dergelijke bereiding worden ingekocht; de

opdiening van sausen, specerijen, het snijden of

toevoegen van ui of conserven van uien, komkommers, augurken of conserven van mosselen of

koude gekookte worsten, stoofvlees,goulash of gehaktballetjes in tomatensaus;

2.Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

3.Holding

1.het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2.het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3.het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

4.Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

-De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden. Kapitaal  aandelen  volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

 door mevrouw Ariane Van Peteghem, voornoemd sub 1), ten belope van tachtig (80) aandelen, hetzij 14.880,00 euro;

 door mevrouw Liesbet Van Vlaenderen, voornoemd sub 2), ten belope van tien (10) aandelen, hetzij 1.860,00 euro;

- door mevrouw Sofie Van Vlaenderen, voornoemd sub 3), ten belope van tien (10) aandelen, hetzij 1.860,00 euro.

totaal: honderd (100) aandelen.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer IBAN BE49 7380 4142 3971 bij de BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 12 november 2014 afgeleverd bankattest. Het bankattest zal in het dossier van de instrumenterende notaris bewaard worden.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het kapitaal is volledig volgestort.

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 22  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Artikel 23 Bijeenkomsten  beraadslaging  besluitvorming bestuursorgaan

Het college van zaakvoerders wordt bijeenge¬roepen door de voorzitter of twee zaakvoerders. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of ¬e-mail.

Elke zaakvoerder die een vergadering van het college bijwoont of zich erop laat vertegen¬woordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregel¬matigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van het college van zaakvoerders wordt gehouden in België of in het buiten¬land, op de plaats aangeduid in de oproeping. Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag meerdere van zijn collega's verte¬genwoor¬digen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmach¬ten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders, slechts geldig beraadsla¬gen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of verte¬gen¬woor¬digd is.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. Het college van zaakvoerders kan eveneens vergaderen via internet gebaseerde communicatiemiddelen.

Elke beslissing van het college wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of verte¬gen¬woordigde zaakvoerders, en bij onthou¬ding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de verga¬dering voorzit door¬slagge¬vend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden geno¬men bij eenparig schrif¬telijk akkoord van de zaakvoerders. Deze procedure kan echter niet worden ge¬volgd voor de vaststelling van de jaarrekening. Behoudens in de uitzonderingsgeval¬len bedoeld in het Wetboek van vennoot¬schappen, dient een zaakvoerder die, rechtstreeks of onrecht-streeks, een belang van vermogensrechtelij¬ke aard heeft dat strijdig is met een beslis¬sing of een verrichting die tot de bevoegd¬heid van het college van zaakvoerders behoort, dit mede te delen aan de andere zaakvoerders voor het college van zaakvoerders een besluit neemt en dient het college van zaakvoerders en de ven¬nootschap de voorschrif¬ten van artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden vastge¬legd in notulen die onderte¬kend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlan¬gen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De vol¬machten worden ge¬hecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

Artikel 24  Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 25  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

- De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van juni om 19.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. - De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

- Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur

1) Mevrouw VAN PETEGHEM Ariane Lucienne, geboren te Moeskroen op eenentwintig september negentienhonderd zesenzestig (nationaal nummer 66.09.21-262.72), echtgenote van de heer VAN VLAENDEREN Koen, wonende te 9070 Destelbergen, Pensstraat 10, die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

2) Mevrouw VAN VLAENDEREN Liesbet Agnes Andre, geboren te Gent op twintig oktober negentienhonderd zevenentachtig (nationaal nummer 87.10.20-186.44), echtgenote van de heer VERBAUWEN Tom, wonende te 9070 Destelbergen, Kalverbosstraat 15, die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

3) Mevrouw VAN VLAENDEREN Sofie Gabriëlla Jacques, geboren te Gent op dertig oktober negentienhonderd achtentachtig (nationaal nummer 88.10.30-158.84), ongehuwd, wonende te 9070 Destelbergen, Pensstraat 54, die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA DEVEFISC, te Brusselsesteenweg 704 b, 9050 Gentbrugge, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

H. POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Expeditie van de akte Oprichting.

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 22.06.2016 16213-0150-018

Coordonnées
ALIESOF

Adresse
POOLSE-WINGLAAN 84, BUS B 9051 GENT

Code postal : 9051
Localité : Afsnee
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande