ALIX - TABLE & JARDIN D'AMIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALIX - TABLE & JARDIN D'AMIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.919.552

Publication

16/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-03-2015

Griffie

*15304473*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600919552

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ALIX  TABLE & JARDIN D AMIS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden op 11.03.2015 voor geassocieerd Notaris Jean Francis Claerhout te Gent, ter registratie neer te leggen, blijkt dat:

Mevrouw AELTERMAN Alix Paul Catherine, geboren te Gent op 18 november 1988, (nationaal nummer 88.11.18-282.36), ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Sportstraat 133. Die verklaart geen enkele verklaring te hebben afgelegd van wettelijke samenwoning.

Mij, Notaris, heeft verzocht hen akte te verlenen van het feit dat zij een handelsvennootschap opricht onder de benaming ALIX  TABLE & JARDIN D AMIS , die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg, 206 en met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) dat volledig geplaatst en voor twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,-) volstort is.

De te publiceren artikelen uit de statuten luiden als volgt:

ARTIKEL EEN:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming van ALIX  TABLE & JARDIN D AMIS .

ARTIKEL DRIE:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of in medewerking met derden, alle hoegenaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

-volledige of gedeeltelijke organisatie, planning, catering, locatieverhuur voor allerhande feesten, events en foodevents;

-Catering op verplaatsing en thuisbezorging van allerhande voedingsmiddelen en dranken;

-De uitbating van restaurant, lunch-restaurant, taverne, tea-room, drankgelegenheid, feestzaal en traiteurdienst, verbruikssalons, hotel en bed & breakfast.

-het bereiden en de verkoop van afhaal maaltijden

- het vervaardigen, de in- en uitvoer, aan- en verkoop van alle horecagrondstoffen, ingrediënten, eetwaren, wijnen, waters, frisdranken, bieren en gistdranken, produkten van brood- en banketbakkerij, patisserie, pralines, afgewerkte en half-afgewerkte schotels evenals de bereiding ervan en aanverwanten, zowel groothandel als kleinhandel, de handel in deze sectoren in hoedanigheid van eigenaar, commissionair en geconsigneerde; de overdracht en de overname van handelsfondsen, de aankoop, de verkoop en de vervaardiging van alle materiële goederen met betrekking tot het maatschappelijk doel van de vennootschap; de vorming en de vervaardiging van dranken en gerechten.

-het uitbrengen, promoten en verkopen van kookboeken;

-het organiseren van workshops;

-de in- en uitvoer, aan- en verkoop van kunstvoorwerpen, geschenkartikelen, fantasieartikelen, kledij en wijn;

-de verkoop van rookwaren en frisdrank;

-het verwerven en aanhouden van participaties in eerder welke vorm, in alle bestaande of op te

Onderwerp akte :

Kortrijksesteenweg 206 9000 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

richten, industriële, commerciële, financiële vennootschappen of ondernemingen;

-het stimuleren, de planning, organisatie en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze al of niet een participatie aanhoudt;

-de inbreng, samensmelting, tussenkomst, overname, deelneming, aankoop, verkoop van en in andere ondernemingen, vennootschappen, verenigingen, die een gelijkaardig of een aanverwant doel nastreven of van aard zijn de aktiviteiten, toeleveringsbedrijven of afzetgebieden te ontwikkelen, te ondersteunen of uit te breiden;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, of administratieve aard in de ruimste zin, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks bijstand en dienstverlening op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen beheer, met uitsluiting van alle activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen en beroepsbeoefenaars, voor zover daartoe geen erkenning en/of inschrijving werd bekomen;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of aan particulieren onder gelijk welke vorm.

De vennootschap kan zich borg stellen of aval verlenen ten gunste van vennootschappen, waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op kortste termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

-alle verrichtingen van mandaat, agentuur, franchise of van commissie in verband met de hoger omschreven operaties;

-het verwerven van commissielonen als tussenpersoon in de handel;

-het beleggen van beschikbare middelen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

-het verwerven, verhandelen, verkopen, bezit, eigendom, pacht, huur, franchise, projectontwikkeling, leasing van alle vormen van roerende en onroerende goederen;

-het opnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen;

Dit alles in de meest brede zin.

De vennootschap mag om het even welke gelijkaardige of aanverwante handelingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten, die haar het best geschikt lijken.

Zij mag alle roerende of onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van haar doel kopen, in huur nemen, verhuren en verpachten, oprichten, verkopen of ruilen, alle vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alles verrichten; die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij kan zelfs zaken doen die geen verband houden met voorbeschreven maatschappelijk doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

ARTIKEL VIJF:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,-), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fraktiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal. ARTIKEL ZES:

Op deze aandelen wordt integraal in speciën ingeschreven door voormelde Mevrouw Aelterman Alix. Ieder ingeschreven aandeel werd voorafgaandelijk volgestort ten belope van 2/3 door storting in speciën op een bijzondere rekening nummer.

ARTIKEL VIJFTIEN:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer bezoldigde of onbezoldigde statutaire of niet-statutaire zaakvoerders en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering steeds een einde kan gesteld worden. De zaakvoerders moeten niet noodzakelijk vennoot zijn en kunnen een natuurlijk persoon of een rechtspersoon zijn.

ARTIKEL ZEVENTIEN:

Een zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen van intern bestuur en externe vertegenwoordiging van de vennootschap te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die de Wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG:

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede zaterdag van juni om 17.00 uur.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk jaar begint jaarlijks op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. ARTIKEL DERTIG:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

ARTIKEL EENENDERTIG:

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de ven-nootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG:

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden zaakvoerders overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

SLOT- EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN.

1° Eerste boekjaar en gewone algemene vergaderingen: Het eerste maatschappelijk jaar begint op 11.03.2015 en zal eindigen op 31 december 2016. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2017.

2° Aanvang activiteit: De comparanten verklaren dat de activiteiten van de vennootschap een aanvang nemen op 11.03.2015.

3° zaakvoerder:

Wordt tot zaakvoerder van de vennootschap benoemd voor onbepaalde duur, gemelde Mevrouw Aelterman Alix, die aanvaardt.

4° Bijzondere volmacht

De comparante geeft bij deze volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Bonne Fiduciaire met zetel te Gent (Sint-Amandsberg), Emiel Lossystraat, 13, en haar aangestelden om alle formaliteiten in verband met de oprichting te verrichten, ondermeer bij de griffie van de handelsrechtbank, het ondernemingsloket, BTW en alle andere administraties. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van oprichting dd. 11.03.2015.

01/06/2015
ÿþr i - Niadword 11.1

`fr~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

z ~ _



NEERG EL. E~D

a 0 lei 2015

REcefliii~e!( VAN

KOOPHANDEL TE GENT

r--

111111.11111glilii7

Ondernemingsnr : 0600.919.552

Benaming

(voluit) : AUX -- TABLE & JARDIN D'AMIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid

Zetel : Kortrijksesteenweg 206, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 4 mei 2015, gehouden ten maatschappelijke zetel, werden volgende beslissingen genomen:

Mevrouw Pattijn Marieke, wonende te Maisstreat 191, 9000 Gent, wordt vanaf heden benoemt tot zaakvoerder. Mevrouw Pattijn stemt in met haar mandaat

Aelterman Alix

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ALIX - TABLE & JARDIN D'AMIS

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 206 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande