ALKOKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALKOKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 565.993.911

Publication

18/11/2014
ÿþ(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid

Zetel : Frank Van D . yekelaan 181E

9140 Temse

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Lucas NEIRINCKX geassocieerd notaris, te Temse, op 23 oktober 2014 voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Blijkt dat :Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken Oprichters:

1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COMANNO met zetel te 9150 Bazel, Theophiel Hielsstraat, nummer 16.

Hebbende als ondernemingsnummer 0820,515.179.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Patrick Pien, te Kruibeke, op 12 november 2009, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 november daarna, onder nummer 09164821 en waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden.

Hier vertegenwoordigd, ingevolge artikel 19 van de statuten door haar zaakvoerder : de heer DUYM Manno Leon, (nationaal nummer 71.02.15-413.60), geboren te Beveren op 15 februari 1971, wonende te Kruibeke/Bazel, Theophiel Hielsstraat, nummer 16.

2, De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AC Technics, met zetel te 9140 Temse/Tielrode, Kerkstraat, nummer 15.

Hebbende als ondernemingsnummer 0887.834.268.

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Lucas Neirinckx, op 1 maart 2007, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 maart daarna, onder nummer 07042033 en waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden.

Hier vertegenwoordigd, ingevolge artikel 13 van de statuten door haar zaakvoerder : de Heer CHIUA Abdollah, geboren te Temse op vijfentwintig juli negentienhonderd vierenzeventig, (nationaal nummer: 74.07.25-211.60), wonende te 9140 Temse, Kerkstraat, nummer 15.

ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt veertigduizend euro (40.000,00 EUR) vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De vierhonderd (400) aandelen

werden als volgt onderschreven:

1,De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COMANNO,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Duym Manno, voornoemd, titularis van tweehonderd (200) aandelen

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AC TECHNICS,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Abdollah Chlua, titularis van tweehonderd (200)aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn ten belope van

veertigduizend euro (40.000,00 EUR).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van veertigduizend euro (40.000,00 EUR).

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITFU : t3EL.G

1Q -11- 2014 I.GISCH STAATSB1AL

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 8 OKT, 2014

AFDELI ixpDERMONDE

Ondernemingsnr : S 6 S. 993 , 91/) Benaming (voluit) : ALKOKO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

I mad 11.1



Voorbehouders aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE BE21 0689 0112 7603 geopend namens de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank NV, te Brussel.

Een bankattest, gedateerd op 22 oktober 2014, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

STATUTEN.

NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de naam : "ALKOKO".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse, Frank Van Dyckelaan, nummer 181E. Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1. De aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer, de leasing, de huur, de verhuur, de constructie, de bouw, de opbouw, het onderhoud en de herstelling van aile koetswerken, koetswerkonderdelen en onderstellen (chassis) voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, marktwagens, aanhangwagens, opleggers, autobussen, autocars, werktuigdragers, landbouwtractoren, machines, vaartuigen, kortom alle voer- en vaartuigen dienstig voor vervoer van goederen, personen en dieren.

2. De uitbating van een werkplaats voor de constructie, opbouw, herstelling en onderhoud van alle metaalconstructies en metalen kunstwerken.

3. De installatie van alle elektrotechnische, sanitaire en hydraulische installaties dienstig in gemelde voertuigen.

4. De onderneming voor schilder- en versieringswerken, zijnde carrosserieschilderwerken van aile voornoemde voertuigen.

5. De uitbating van een werkplaats voor het herstellen van motorvoertuigen en hun carrosserie,

6. De groot- en kleinhandel in aile motorvoertuigen, onderdelen en toebehoren, alsmede alle hierbij horende producten zoals oliën, benzine en vetten.

7. Alle verrichtingen van vervoer van zaken, grondstoffen, stukgoed, brandstoffen, containers, evenals alle bevrachtingen, verhuizingen en alle verrichtingen van vervoeronderneming van goederen en aanverwante artikelen langs de weg en dit zowel in het binnenland, op transit als in het buitenland.

De opslag en bewaring van al deze goederen en handelswaren.

8. Alle handel, invoer en uitvoer, aankoop en verkoop, huur en verhuur, leasing en herstellingen van alle nieuwe en tweedehandsvoertuigen en machines.

9. Onderneming in het aanleggen, het onderhoud en draineren van sportvelden, speelpleinen, parken en plantsoenen, landbouwgronden, tuinen, wegbermen, waterlopen, openbare en private eigendommen, het onderhoud van industriële en nijverheidsgebouwen, eigendommen en installaties voor aile gebruik, vacuüm- en hoogdrukreiniging.

Dit alles zowel voor eigen rekening, als tussenpersoon en voor rekening van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt docr middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt en stemt met naleving van de vereisten voor een statutenwijziging.

De activiteiten vatten aan op 1 november 2014.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - INBRENG - AANDELEN.

Het kapitaal bedraagt VEERTIGDUIZEND EURO (40.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen,

ZAAKVOERDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig zijn of dienstig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, vormen deze een college dat een voorzitter aanstelt, en verder handelt zoals een raadsvergadering. Deze bepalingen doen niets af aan de bevoegdheid van elke zaakvoerder om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen, zoals hierna zal worden bepaald.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van een bijzondere volmacht gezamenlijk overdragen aan een gevolmachtigde.

De zaakvoerders regelen zelf de uitoefening van de bevoegdheid.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding voor hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

De zaakvoerders kunnen in voorkomend geval voorschotten opnemen op hun wedde.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen, komt toe aan het bestuursorgaan.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

VERTEGENWOORDIGING.

ledere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers, natuurlijke personen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat zij de grenzen van dit voorwerp overschreden of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig mochten zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiervan geen voldoende bewijs. JAARVERGADERING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

h `

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden telkens op de derde vrijdan van de maand december te neventien uur op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele- of videoconferentie.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING (toepassing_artikel 280 Wetboek van Vennootschappen). Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax of email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correote manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. ls binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

INVENTARIS - JAARREKENING.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar,

Alsdan worden de boeken afgesloten en de inventaris en de jaarrekening (balans,

resultatenrekening en toelichting) op- gemaakt; deze bescheiden worden op de zetel neergelegd vijftien dagen voor de algemene vergadering waar ze ter beschikking blijven van de vennoten. WINSTVERDELING.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van de winst wordt ten minste vijf procent (5%) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot deze tien procent (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de algemene vergadering welke er naar goeddunken kan over beslissen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan, De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank.

Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar, Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de voorwaarden omschreven in artikel 184 Wetboek Vennootschappen, dan wijst de voorzitter zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder/zaakvoerder van de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is ingediend. Bij gebreke van een uitspraak binnen deze termijn wordt de benoeming van de eerst aangewezen vereffenaar beschouwd als zijnde bevestigd dan wel gehomologeerd.

De voorzitter van de rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel van iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, ten tweede worden neergelegd en openbaar gemaakt.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd, behoudens het geval dat er geen uitspraak is, In dat geval moet het bewijs geleverd worden door de vennootschap dat zij dit aangevraagd heeft. Voor deze akten begint de termijn van 15 dagen zoals bedoeld in artikel 68 pas te lopen vanaf de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank of vanaf het verstrijken van de termijn van vijf werkdagen.

Verder wordt verwezen naar de artikelen 184 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen. In afwijking van de voorgaande alinea's, kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

' OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

' 1. Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt op 30 juni 2016.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde vriidaq van de maand december 2016 te 19 uur overeenkomstig de statuten.

IV. SLOTBEPALINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur,

1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COMANNO met zetel te 9150 Bazel, Theophiel Hielsstraat, nummer 16.

Er wordt overeengekomen om de heer Duym Manne, voornoemd, te benoemen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Comanno binnen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Alkoko,

2, De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AC Technics, met zetel te 9140 Temse/Tielrode, Kerkstraat, nummer 15.

Er wordt overeengekomen om de heer Chiva Abdollah, voornoemd, te benoemen als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AC Technics binnen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Alkoko.

c. het mandaat van de zaakvoerders niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

d. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALKOKO

Adresse
FRANK VAN DYCKELAAN 18E 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande