ALL BRACES COMPANY

Divers


Dénomination : ALL BRACES COMPANY
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 861.800.458

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 07.07.2014 14278-0582-011
26/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 3 MM 20%

RECHTBANK VAN

N~

KooPHARML TE GENT

Ondememingsnr : 0861.800.458

Benaming

(voluit) : ALL BRACES COMPANY

(verkort) : ABC

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Markt 116 9800 Deirtze

(volledig adres)

Onderwerp akte : REGIME ARTIKEL 537 WIB 92  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE  STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op vier en twintig februari tweeduizend en veertien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der commanditaire vennootschap op aandelen ALL BRACES COMPANY", afgekort "ABC", waarvan de zetel, gevestigd is te 9800 Deinze, Markt nr 116; B.T.W: ondernemingsnr BE 0869.800.458 RPR Gent; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen en met naleving van de wettelijke of statutaire beperkingen aan het stemrecht:

1/ De vergadering beslist tot vervanging in artikel 1 der statuten van:

- de woorden "andere stukken" door: "websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm"

- de laatste zin door: "Naast de naam moet de nauwkeurige aanduiding voorkomen van de zetel der vennootschap, en het ondememingsnummer gevolgd door de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding, van de zetel van de rechtbank in het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft; en in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.

2/ De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, EEN MILJOEN DRIEHONDERD EN VEERTIEN DUIZEND ZEVENHONDERD ZEVENENTACHTIG EURO ZEVEN EN ZESTIG CENT (¬ 1.314,787,67) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2012.

3/ De algemene vergadering stelt vast het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen EEN MILJOEN TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 1.250.000,00) bedraagt.

4/ Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 19 december 2013 werd beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van EEN MILJOEN TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 1.250.000,00). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB 92 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De voorzitter schort de vergadering op om het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor toe te laten hun verslag, te finaliseren.

5/ Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaal-verhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 19 februari 2014, opgesteld door Heer Verslype, Jeroen, bedrijfsrevisor te 8400 Oostende, Gistelsesteenweg 150, luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Comm.VA All Braces Company, bestaat uit .M25.000,00. Buro,_en emvat de_inbreng innaturavaneea als schuld geboekt te betalen dividend,. nainhouding Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vr behc

aai

Bel. Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

II 11 i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

van 10% roerende voorheffing, dit in het kader en binnen de beperkingen van de overgangsregeling ingeschreven in het artikel 537 W.I.B. 1992. De inbreng ten bedrage van 1.125.000,00 Euro bestaat uit een verhoging van het geplaatst kapitaal ten bedrage van 526.440,00 Euro, en een verhoging van de uitgiftepremie ten bedrage van 598.560,00 Euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaam-heden, zijn wij van oordeel dat

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 52.644 aandelen van de vennootschap Comm.VA All Braces Company, op naam en zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,"

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 92, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde EEN MILJOEN HONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (¬ 1.125.000,00), op nagemelde wijze, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB, zonder uitgifte van nieuwe aandelen als vergoeding voor de inbreng van de schuldvordering, zijnde de vordering tot een dividend-uitkering, die de vennoten lastens de Vennootschap bezitten, gezien de inschrijving zal geschieden door de bestaande vennoten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

Op de Kapitaalverhoging zal gestort worden ten belope van honderd procent (100%),

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor,

6/ De vergadering beslist namelijk het kapitaal een eerste maal te verhogen, met VIJF HONDERD ZESENTWINTIG DUIZEND VIERHONDERD VEERTIG EURO (¬ 526.440,00), om het van TWEE EN ZESTIG DUIZEND VIJF HONDERD EURO (¬ 62.500,00) te brengen op VIJFHONDERD ACHTENTACHTIG DUIZEND NEGENHONDERD VEERTIG EURO (¬ 588.940,00), door het creëren van tweeënvijftig duizend zeshonderd vier en veertig (52.644) nieuwe aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch elk één/achten-vijftigduizendachthonderd vierennegentigste (1/58.894e) van het kapitaal vertegenwoordigende, De tweeënvijftig duizend zeshonderd vierenveertig (52.644) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan alle huidige vennoten als vergoeding voor de inbreng van de schuldvordering, zijnde de vordering tot een dividenduitkering, die zij lastens de Vennootschap bezitten. De nieuwe aandelen die volkomen gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, zullen dezelfde rechten en voordelen genieten en in de winsten delen vanaf de verwezenlijking der kapitaalverhoging. Deze nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven a pari van TIEN EURO (¬ 10,00) per aandeel, bedrag te verhogen met een globale uitgiftepremie van VIJFHONDERD ACHTENNEGENTIG DUIZEND VIJFHONDERD ZESTIG EURO (¬ 598,560,00),

Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (100%).

Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst - Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten nagenoemd, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren aile vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van EEN MILJOEN HONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (¬ 1.125.000,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de vennoten, die aanvaarden, respectieve-Iijk volgende nieuwe aandelen op naam toegekend, alle zonder nominale waarde: aan:

11 Heer Tavernier, Rafaël Emiel Marie, rijksregister nr 41.09.23-025.15, identiteitskaart nr 591-2818568-44, geboren te Gent op drieëntwintig september negentienhonderd éénenveertig, wonende te 9800 Deinze, Heerdweg 61: tweehonderd en elf (211) aandelen

2f Mevrouw Thant, Myriam Julia Evarist Ghislaine, rijksregister nr 39.08.11-054.06, identi-teitskaart nr 5914010295-29, geboren te Zulte op elf augustus negentienhonderd negenendertig, met hem wonend: tweehonderd en elf (211) aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

3/ Mevrouw Tavernier, Annick Leonie, rijksregister nr 700420-114.08, geboren te Tielt op twintig april negentienhonderd zeventig, wonend te 9800 Deinze, Markt 126/2: zesentwintig duizend honderd en elf (26.111) aandelen

4/ Heer Moerkens, Philippe Alfons Maria, rijksregister nr 69.09.28-453.73, geboren te Gent op achtentwintig februari negentienhonderd negen en zestig, met haar wonend: zesentwintig duizend honderd en elf (26.111) aandelen

- hetzij samen alle tweeënvijftig duizend zeshonderd vierenveertig (52.644) nieuwe aandelen.

71 De vergadering beslist het kapitaal van de ven-nootschap een tweede maal te verhogen, met VIJFHONDERD ACHTENNEGENTIG DUIZEND VIJFHONDERD ZESTIG EURO (¬ 598.560,00), om het te brengen van VIJFHONDERD ACHT EN TACHTIG DUIZEND NEGENHONDERD VEERTIG EURO (¬ 588.940,00) op EEN MILJOEN HONDERD ZEVENENTACHTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 1.187.500,00), door inlijving bij het kapitaal van voormelde uitgiftepremie van in totaal VIJFHONDERD ACHTENNEGENTIG DUIZEND VIJF HONDERD ZESTIG EURO (¬ 598.560,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

5/ De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op EEN MILJOEN HONDERD ZEVENENTACHTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 1.187.500,00), vertegenwoordigd door achtenvijftigduizend achthonderd vierennegentig (58.894) aandelen zonder vermelding van waarde.

91 Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaan, beslist de vergadering de tekst van artikel 5 der statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN HONDERD ZEVENENTACHTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 1.187.500,00), verdeeld in achtenvijftigduizend achthonderd vierennegentig (58.894) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractie-'waarde van één/achtenvijftigduizendachthonderd vier en negentigste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volgestort."

10/ De vergadering beslist de tweede en volgende zinnen van artikel 11 der statuten te schrappen.

De vergadering beslist tot schrapping in artikel 12 der statuten van: "de omzetting der aandelen op naam in aandelen aan toonder; 5.".

12/ De vergadering beslist tot schrapping in artikel 34 der statuten van de woorden "effecten aan toonder of hun"

13/ De vergadering beslist tot toevoeging in fine van artikel 40 der statuten van: "De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten bepaald in artikel 537 van het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen." 14/ De vergadering beslist tot aanpassing van artikel 49 der statuten aan de huidige wetsbepalingen in verband met de procedure van vereffening, door.

- inlassing van volgende tekst na de woorden "vereffenaars vast.":

"De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap."

- toevoeging in fine van zelfde artikel van:

"In afwijking van het voorgaande en onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de ontbinding en vereffening in één akte gebeuren mits naleving van volgende voorwaarden:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

3. aile aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met éénparigheid van stemmen,"

15/ De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOLMACHT. Heer Tavernier, Rafaël, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "Ernst & Young Accountancy

Services" BV BVBA, met kantoor te 9000 Gent, Moutstraat 54, en al haar medewerkers, kunnende afzonderlijk optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruispuntbank van Ondernemingen"

geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijving/wijziging van een vestigingseenheid) aanvraag van een vestigingseenheidnummer/schrapping van een vestigingseenheidnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registraíiefaangifte van stopzetting van werkzaamheid).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

-(-behodden

1' aan Eet Belgisch Staatsblad

07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 04.06.2012 12145-0219-012
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 27.06.2011 11214-0027-012
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 20.07.2010 10325-0457-011
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 28.07.2009 09499-0124-011
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 13.08.2008 08564-0386-011
02/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 01.08.2005 05616-4686-012
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 21.07.2015 15348-0253-011
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 13.07.2016 16316-0049-011

Coordonnées
ALL BRACES COMPANY

Adresse
MARKT 116 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande