ALL-CONSTRUCT-RDS

Divers


Dénomination : ALL-CONSTRUCT-RDS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 457.703.012

Publication

16/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 7 OKT. 2014

RECHIDAN, K VAN

KOOPFMMEL TE GENT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblat iligt!IIIMR1111111111

Ondememingsnr : 0457.703.012

Benaming (voluit) : ALL-CONSTRUCT-RDS

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Langendam 27/E

;i 9940 Evergem (Sleidinge)

1: Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Fol Vanden Broecke, geassocieerd notaris te Evergem. Ertveide, te registreren, blijkt dat is samengekomen op 29/09/2014 : de Buitengewone Algemene Vergaderingi der vennoten van BVBA ALL-CONSTRUCT-RDS met maatschappelijke zetel te 9940 EVERGEWq (SLEIDINGE), Langendam 27/E, RPR Gent BE0457.703.012 dat geheel het maatschappelijk kapitaal vertegenwourdigd was en dat, met eenparigheid van stemmen onder meer yolgende besiissingen werden' genomen:

Eerste agendapunt/beslissing

De enige vennoot zet uiteen dat volgende stukken en verslagen voorgeschreven door artikel 181 paragraaf I van het Wetboek van Vennootschappen, werden opgemaakt, te weten:

bijzonder verslag van het bestuursorgaan de dato 26 september 2014, waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht

staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 22 september 2014.

verslag over voormelde staat van activa en passiva opgesteld door de burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "bedrijfsrevisorenkantoor VOSSEN en C° bedrijfsrevisor", te 9185 Wachtebeke, Langelede 28/a, vertegenwoordigd door de heer Filip Vossen, bedrijfsrevisor, in datum van 29 september 2014.

De enige vennoot stelt vast dat het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor letterlijk luidt ais volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft; !iondergetekende de staat van activa en passiva, afgesloten per 22 september 2014, van de BVBA « ALL-1 :1CONSTRUCT-RDS » aan een nazicht onderworpen en dit met het oog op haar invereffeningstelling.

ln het kader van de procedure tot ontbinding zoals voorzien door het vennootschapsrecht heeft de !; zaakvoerder van de BVBA « ALL-CONSTRUCT-RDS »  met maatschappelijke zetel gelegen te 9940 Evergem !1(Sleidinge) Langendam 27/E  onder haar verantwoordelijkheid een boekhoudkundige staat van activa en !1passiva afgesloten op 22 september 2014 die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van !1de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 828.320,86 EUR en een netto-actief van 620.087,74 EUR.

ij In voornoemde staat van activa en passive werd door de zaakvoerder een voorziening, ad 4.684,79 EUR:

.; aangelegd voor de kosten verbonden aan de beëindiging van de werkzaamheden zoals voorgeschreven door: i; art 28 § 2 KB 30.01.2001. Voor zover deze toereikend zef zijn, geen bemerkingen dien aangaande.

1! Op grond van de controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele:1

normen, kan ondergetekende, onder voorbehoud van het eventuele effect voor wat betreft

de volledigheid van enige (latente) schuld ten aanzien van eender welke (para)fiscale11

administratie voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren/-perioden, =:

!: de afloop van enig lopend geschil waarin de vennootschap mogelijks in verwikkeld zou zijn, 1;

bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de; vennootschap én dat de staat afgesloten op 22 september 2014 de toestand van de vennootschap

!; getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de aangeleverde informatie door de zaakvoerder en als gevolg van de uitgevoerde controles! in toepassing van de beroepsnormen, heeft ondergetekende vastgesteld dat alle schulden ten aanzien vann! derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald dan wel de nodige gelden omi! !1die te voldoen werden geconsigneerd Ondergetekende wijst er wel op dat de roerende voorheffing op dej! liquidatieboni, thans door de zaakvoerder ter goeder trouw geraamd op een bedrag van afgerond 60.150,001! ,=

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

maditl

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

EUR, die zal ontstaan op het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet' geconsigneerd werd.

Verder zijn er geen andere inlichtingen die ondergetekende ter voorlichting van de vennoten onontbeerlijk acht.

Ondergetekende wenst er aan te herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dat onderhavig verslag niet kan worden beschouwd als een »falmess opinion».

Onderhavig verslag (in totaal 15 pagina's) werd opgemaakt in toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen en kan geenszins worden aangewend voor andere doeleinden.

Opgemaakt te Wachtebeke, op 29 september 2014".

De enige vennoot verklaart geen opmerkingen te maken op voormelde verslagen en documenten en zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

Tweede adendaount/beslissinu

De enige vennoot beslist vanaf heden de vennootschap vrijwillig te ontbinden en in vereffening te stellen. Derde agendapuntlbeslissing

De zaakvoeder, te weten de heer Ronny De Schepper, verklaart:

dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in elke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen wegens haar vereffening, voor heden werden betaald.

Dienaangaande verklaart de zaakvoerder dat vereffeningskosten, waarvoor een voorziening werd geboekt, zoals blijkt uit gemelde staat van activa en passiva, voor heden werden vereffend.

dat alle belastingsschulden, zo onder meer de vennootschapsbelasting, inclusief de latente vennootschapsbelasting, de belasting op de toegevoegde waarde, voor het boekjaar lopend tot op heden, inclusief de belastingen voorvioeiende uit de vereffening van de vennootschap, voor heden werden geconsigneerd in de Deposito en Consignatiekas. Dienaangaande legt de zaakvoerder het betalingsbewijs voor ten bedrage van tweehonderd en drieduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 203.550,00) ter betaling van 1) de roerende voorheffing dividenden 2011, 2) de vennootschapsbelasting aanslagjaar 2014 (boekjaar 31.03.2014) en de geraamde vennootschapsbelasting voor periode van 1/04/2014 tot en met heden,

dat er geen andere schulden zijn in hoofde van de vennootschap.

- dat de vennootschap sedert het opstellen van gemelde staat geen schulden meer heeft aangegaan.

- dat de vennootschap op heden niet betrokken is bij enige betwisting of geschil, noch bij enige gerechtelijke procedure

De zaakvoeder, te weten de heer Ronny De Schepper, verklaart er kennis van te hebben dat bij gebreke aan vereffenaar, het bestuursorgaan ten aanzien van derden ais vereffenaar wordt beschouwd, in toepassing van artikel 185 Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot verklaart zich aan te sluiten bij voormelde uiteenzetting en besluit, ingevolge het voorgaande, dat de vennootschap op heden voldoet aan de voorwaarden opgenomen in artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen, waarbij de ontbinding en de sluiting in één akte mogelijk is.

Dienvolgens beslist de enige vennoot NIET over te gaan tot benoeming van een vereffenaar

Vierde agendapunt/beslissing

Beslissing tot toebedeling van het volledige vennootschapsvermogen, inclusief aile nog te innen vorderingen en vergoedingen, niets uitgezonderd en zonder voorbehoud, van de ontbonden vennootschap aan de enige vennoot.

De enige vennoot verklaart dat er zich in het vermogen van de vennootschap geen onroerende goederen of rechten bevinden.

Vijfde adendapunt/beslissing

Bijgevolg verzoekt de enige vennoot, ons notaris te akteren hetgeen volgt:

Beslissing tot sluiting van de vereffening van de vennootschap "ALL-CONSTRUCT-RDS" waarbij de vennootschap definitief ophoudt te bestaan op heden, na afloop van onderhavige besluitvorming.

- De enige vennoot treedt in rechten en plichten van de ontbonden vennootschap, zonder voorbehoud

- In voile kennis van de toestand van de vennootschap en op basis van de voormelde staat van activa en passive de dato 22 september 2014, vaststelling ingevolge ontbinding van het ontslag van de zaakvoerder, te weten de heer DE SCHEPPER Ronny Kamiel Georges, wonende te 9940 Evergern (Ertvelde), Kroonstraat 40 en beslissing om deze zaakvoerder complete kwijting te verlenen, zonder enig voorbehoud of beperking voor het door hem uitgeoefende mandaat

- De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de bij de wet bepaalde termijn worden neergelegd en bewaard op volgend adres: 9940 Evergem (Ertvelde), Kroonstraat 40.

Zesde agendapunt/beslissing

De enige vennoot verleent aan kantoor "Vandermander Vanden Broecke, geassocieerde notarissen, te Evergem, Ertvelde, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten/historiek van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pol Verden Broecke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bipagen-birketite1gisetrStavtsble-jle/I0/2014--"Annexes üii MonifeurIële

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal

- historiek der vennootschap en coördinatie der statuten

- bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht

- staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 22 september 2014.

- verslag van een bedrijfsrevisor handelend over voormelde staat van activa en passiva, inzonderheid of

daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven

DL

" =1

; c;)

; e

Nzr g

,

:et

:et

4..b

Lce

=1

4,4 cc,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 29.07.2013, NGL 29.11.2013 13670-0468-015
02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.02.2013, NGL 29.11.2013 13670-0473-015
20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 14.12.2011, NGL 15.12.2011 11636-0078-015
24/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 26.07.2010, NGL 22.09.2010 10546-0509-016
24/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 14.11.2009, NGL 20.11.2009 09855-0262-015
07/04/2009 : GE181071
23/12/2008 : GE181071
03/12/2007 : GE181071
03/11/2006 : GE181071
30/08/2005 : GE181071
20/09/2004 : GE181071
02/10/2003 : GE181071
13/09/2002 : GE181071
28/12/1999 : GE181071
04/05/1996 : GE181071

Coordonnées
ALL-CONSTRUCT-RDS

Adresse
i 9940 Evergem (Sleidinge)

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande