ALL-IN PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL-IN PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.011.864

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 18.11.2013 13663-0053-009
03/01/2012
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





B IIIIIIIIYI IIIII III~I

*12001439"

2 b ~~Zo 2011

Griffie. '"

;; Ondernemingsnr : O%t. . . .cvot4

"

Benaming (voluit) : ALL-IN PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wezenstraat 11 A

9090 Melle

; Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-

Amandsberg, ondergetekend op 19 december 2011, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

I. De heer VAN DER STRAETEN Claude, geboren te Zottegem op! vierentwintig mei negentienhonderd negenenzeventig, ongehuwd, wonende te Melle, Wezenstraat 11 A, onder; hem een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht.

II. De vennootschap als naam heeft : ALL-IN PROJECTS.

III. De zetel is gevestigd te Melle, met als eerste adres Wezenstraat 11; A. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen:

naam en voor eigen rekening, evenals in naam en voor rekening van derden:

-Alle beroepswerkzaamheden van aannemer-schrijnwerker-timmerman;

-Alle beroepswerkzaamheden van metsel- en betonwerken, aanbrengen;

van chape, het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekistingen, en dergelijke ;

-Alle activiteiten met betrekking tot de interieurafwerking;

-Alle activiteiten van afwerkingsbedrijf;

-Alle activiteiten met betrekking tot de keukensector, de plaatsing van

keukens, de verdeling van keukens, en dergelijke;

-Alle werkzaamheden met marmer, graniet, andere natuurstenen

keramische stenen, en dergelijke;

-Onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede het invoegen en

reinigen van gevels;

-Onderneming voor het bouwrijp maken van terreinen, slopen van

; gebouwen, grondverzet;

Onderneming voor het optrekken van de ruwbouw, de begeleiding en de afwerking van gebouwen, de montage van hangars, loodsen, schuren, silo's, bruggen, tunnels;

-Onderneming voor dakbedekking en de bouw van dakconstructies, de; bouw van daken, het plaatsen van dakgoten, en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken ent dakterrassen, en dergelijke;

-Onderneming voor het plaatsen van afsluitingen;

-Onderneming in het plaatsen van glas en allerhande glaswerken; -Onderneming voor thermische, warmte- en geluidsisolering en

; isolering tegen trillingen, en dergelijke; .

-Onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van houten; vensterluiken;

-Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en; metalen schrijnwerk;

-Fabricatie en garnering van meubelen, het monteren van niet-:

zelfvervaardigde metalen constructiewerken, en dergelijke; ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-Onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt;

-Onderneming voor het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden lokalen, meubelen, stoffering en allerhande voorwerpen;

-De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export, verhuring, en dergelijke, van één van de vorige doelstellingen;

-Het optreden als tussenpersoon in de handel;

-De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen. Zij mag om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming;

-De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige andere verrichtingen en handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar sociaal voorwerp of die eenvoudig nuttig of bevorderlijk zijn of zouden zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijking.

-De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/duizend achthonderd zestigste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. De aandelen van het kapitaal zijn beschikbaar voor onderschrijving met volstorting in speciën tegen pari van tien euro (E 10,00) per aandeel. De duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen en het kapitaal worden onderschreven voor afbetaling in speciën door de oprichter, de heer Claude VAN DER STRAETEN, voornoemd. Hetzij in totaal duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen voor achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) of het kapitaal.

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder in geld volledig volstort, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volledig volstort, aan de oprichter toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene

vergadering anders heeft beslist.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Inge val een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voor behouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt zijn betreffende de zaakvoering volgende bepalingen van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.



Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op negentien december tweeduizend en elf en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de tweede zaterdag van de maand juni om elf uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met éénparig goedvinden één zaakvoerder te benoemen voor onbeperkte duur, namelijk : de heer Claude VAN DER STRAETEN, voornoemd. De heer Claude VAN DER STRAETEN heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

Bijtagen bij hetBelgischSta t"sbrad 03101/2012 - Annexes du Moniteur berge VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 19 december 2011





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 20.08.2015 15445-0474-010
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 31.08.2015 15571-0055-010
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0280-011

Coordonnées
ALL-IN PROJECTS

Adresse
HUNDELGEMSESTEENWEG 821 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande