ALL STARS, AFGEKORT : AS

Association sans but lucratif


Dénomination : ALL STARS, AFGEKORT : AS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 810.199.230

Publication

20/03/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte te'-griffie

NEERGE FGJ)

7 «I 2014

RECHTBANK VAN

,i goOPHANDEL TE GENT

Griffie

Ondernemingsnr : 8101.99.230

Benaming

(voluit) : All Stars vzw

(verkort) : AS

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Vlaanderen, gerechtelijk arrondisement Gent, 9000 Gent, Sint Lievenspoortstraat 13,

O derwerp akte : Ontbinding en afsluiting vereffening

In overeenstemming met de wet van 27 juni 1921 betreffende de veringingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 neemt de bijozndere Algemene Vergadering van vzw All Stars, bijeen te Sint Lievenspoortstraat 13 te 9000 gent, op 14/12/2013 de volgende besluiten aan: (Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemen Vergadering)

Criteria:

De voorzitter van de Raad van Bestuur, die de Bijzondere Algemene Vergadering voorzit stelt vast dat aan de criteria is voldaan om wettig te vergaderen.

De agenda is twee weken voorafgaand naar de effectieve leden van de AV gestuurd met melding van de agendapunten; "voorstel van besluit tot ontbinding' en 'onmiddellijke afsluiting van de vereffening'. Er zijn meer dan twee derde van de effektieve leden aanwezig of vertegenwoordigd. De Vergadering kan geldig beraadslagen en beslissen.

Ontbindingsbesluit:

De Algemene Vergadering van vzw All Stars besluit op 14 december 2013 over te gaan tot de ontbinding van de vzw en de procedure tot vereffening op te starten met het doel deze ook onmiddellijk af te sluiten.

Vereffeningsprocedure:

De Algemene Vergadering neemt akte van de jaarrekeningen en de balans en kwijt de bestuurders van hun verantwoordelijkheid. De Algemene Vergadering neemt akte van het feit dat er geen netto-aktiva zijn. De vergadering stelt vast dal er bij afwezigheid van netto-aktiva geen noodzaak bestaat om een vereffenaar aan te duiden. De vergadering stelt vast dat er geen noodzaak, is een besluit te publiceren over de bestemming van netto-aktiva gezien die er niet zijn. De vereffening kan onmiddellijk worden afgehandeld en afgesloten.

Vereffeningsbesluit:

De Algemene Vergadering van vzw All Stars besluit op 14 december 2013 over te gaan tot de definitieve afsluiting van de vereffening. Er is geen netto-aktiva.

Publicatiebesluit:

Op de laatste blz. van Link B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD2,2

bet,ouden aan het pelgisch Staatsblad

Luik B -Vervolg

De Algemene Vergadering gelast de voorzitter van de raad van Bestuur, met het neerieggen van het verslag van de Algemene Vergadering en met de publicatie van de ontbinding en de afsluiting van de vereffening in het Belgische Staatsbald binnen de termijn van één maand, deze publicatie stelt een definitief einde aan het bestaan van de vzw All Stars en aan de ambtstermijn van de huidige bestuurders zijnde Patrick Kamdem RR 72061555366, Aristide Atayi RR 72070648325, Jan Beddeleem 69121236730.

De vzw is ontbonden en de vereffening is afgesloten.

(3- vue,tviv

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

13/08/2012
ÿþ MOD 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad





" iaiaiaav



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

-2 A06, 2012

~ "

RECR-#T'SANK VAN

KOOPHANC~E~~GEMf 1

Benaming

(voluit): G-ke..J- ï" - &. S~c" -ss ~u-.~~t~C d~2~ -zn" .~aT2ct^1 Rechtsvorm : vzw

Zetel: 37 71 eet

Ondernemingsar : 8101.9 .30

Voorwerp akte : Wijziging statuten: maatschappelijke zetel, doel, benoeming bestuurders

in overeenstemming met artikel 16 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals gewizjigd door de Wet van 2 mei 2002, zijn de volgende statutenwijzigingen aangenomen tijdens de algemene vergaderingen 27/06/2012 te Gent:

Wijziging Statuten en maatschappelijke zetel:

Art. 1. De Vereniging draagt de naam "All Stars vzw", afgekort "AS"

Art. 2 De zetel van de vereniging is gevestigd in Vlaanderen, gerechtelijk arrondisement Gent, 9000 Gent, Sint t_ievenspoortstraat 13,

Art 3A De vereniging Ali Stars is een verening met ais doel het stimuleren van talent, met een sterke focus op getalenteerde jongeren actief op sportief vlak:

De ontplooing en de intergatie van randgroepjongeren, allochtone jongeren, nieuwkomers, perosnen afkomstig uit de lagere inkomensklasse en andere kwetsbare groepen.

De vereniging ontplooit een kader ter bevordering van actieve particiaptie aan sport, cultuur en sociale activiteiten, zoals buurtwerking en culturele uitwisselingen.

De vereniging stelt een kader, initiaties en vormingen ter beschikking ter beoefening van sport in het algemeen, met de vrijheid in de diverse sportdisciplines eigen ploegen of teams te vormen conform de vigerende regelgeving.

De vereniging biedt gratis praktische ondersteuning aan doeigroepjongeren die reeds zijn ingeschreven in een reguliere sportvereniging

op technisch en fysiek gebied (vorming en training),

op mentaal en psychologisch gebied (coaching en begeleiding, disciplinaire aangelegenheden),

op vlak van carrière planning (consulting, keuzemomenten, info over combinatiemogelijkheden met onderwijs).

De vereniging stimuleert korstakten met verenigingen uit de landen van herkomst (focus op Afrika) om daar ondersteuning te bieden aan gelijkaardige sportieve en culturele initiatieven die de actieve participatie van bovenvermelde doelgroepen bevorderen. Deze activiteiten kunnen zowel uitgevoerd worden onder de vorm van het verstrekken van hulpmiddelen (vb, export tweedehands sportmateriaal), ontwikkelingssamenwerking of als culturele uitwisselingen.

De vereniging kan op identieke wijze als hierboven omschreven culturele, artistieke of ondememingstalenten stimuleren.

Art 3B, 3C, 3D blijven ongewijzigd.

Op de laatste biz. van L uik_ B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Mon 2.0

Luik B - Vervolg





..

Aanduiding bestuurders:

De Algemene vergadering van 27/06/2012 heeft rechtsgeldig en unaniem de voglende personen aangeduid als raad van bestuur.

Patrick Kamdem, RR 72061555366, Sint Lievenspoortstraat 13, 9000 Gent, voorzitter, Aristide Atayi, RR 72070648325, Asselsstraat 72, 9031 Drongen, penningmeester, Jan Beddeleem, RR 69121236730, Fuchsiastraat 23, 9000 Gent, secretaris,

Het mandaat van eerdere bestuurders dan bovenvermelde is door de algemene vergadering beëindigd.

De gecoördineerde versie van de statuten en het ledenregister zijn op de maatschappelijke zetel van de vereniging ter beschikking op eenvoudig verzoek.

Gedaan te Gent op 27/06/2012, door Dhr. Patrick Kamdem, voorzitter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,"

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALL STARS, AFGEKORT : AS

Adresse
SINT LIEVENSPOORTSTRAAT 13 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande