ALL TILE SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL TILE SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.942.694

Publication

08/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-12-2014

Griffie

*14312010*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505942694

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ALL TILE SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 3 december 2014, blijkt dat de hierna vermelde vennootschap werd opgericht :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL TILE SOLUTIONS.

2. Zetel : Henri Brialmontstraat 6, 9140 Steendorp - Temse .

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten : 1) De heer Didier Maria Henri Raoul THIBAUT, die op zijn inbreng nog 6.050,00 euro dient te volstorten, en zijn echtgenote, 2) mevrouw Marijke Elvira Albert VAN DEN BERGHE, die op haar inbreng nog 6.050,00 euro dient te volstorten, samen wonende te 9140 Steendorp  Temse, Henri Brialmontstraat 6.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van 1/186ste ieder.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna. Het eerste boekjaar zal lopen tot 31 december 2015.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering. Werden benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, voor onbepaalde duur, de heer Didier Thibaut en mevrouw Marijke Van den Berghe, beide voornoemd.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

Onderwerp akte :

Henri Brialmontstraat 6 9140 Temse

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

10. Commissarissen : -

11. De vennootschap heeft tot doel :

- Klein- en groothandel in tegels, profielen, professionele materialen, lijmen en toebehoren voor vloerders;

- Import en export in tegels, profielen, professionele materialen, lijmen en toebehoren voor vloerders; - Leveren en plaatsen van wand- en vloertegels, parket, laminaat en ander toebehoren; - Verhuur van machines in de bouwnijverheid;

- Managementsactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere;

- Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren, enzovoort.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde woensdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de

uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2016.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Tuymans, met zetel te 2390 Malle, Hoogstraatsebaan 192 bus 3, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 6.500,00 euro voor de vennootschap in

oprichting bij de naamloze vennootschap KBC Bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
ALL TILE SOLUTIONS

Adresse
HENRI BRIALMONTSTRAAT 6 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande