ALL-V PROJECTS

Société en commandite simple


Dénomination : ALL-V PROJECTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 507.639.701

Publication

05/01/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Op datum van 10 december2014 werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht. De naam van de vennootschap luidt : "All-V projects".

Mevrouw GELDHOF Viviane, wonende Kapoenstraat 4, 9690 Kluisbergen, geboren te Avelgem op 21 september 1963, is de hoofdelijk aansprakelijke en beherende vennoot.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 18.600,00 EUR (achttienduizend zeshonderd euro) en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna uiteengezet, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt :

Inbreng in geld

De oprichter, mevrouw GELDHOF Viviane, heeft ingetekend op 90 (negentig) aandelen en betaalde

hierop 16.740,00 EUR (zestienduizend zevenhonderdveertig euro) (inbreng in geld).

De oprichter, stille vennoot, heeft ingetekend op 10 (tien) aandelen en betaalde hierop 1.860,00 EUR

(duizend achthonderdzestig euro) (inbreng in geld).

Samen 100 (honderd) aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Hoedanigheid vennoten

Mevrouw GELDHOF Viviane, als beherend vennoot, verklaart dat zij op de hoogte is van de artikelen 202

en volgende van het Wetboek van Vennootschappen o.a. betreffende de hoofdelijke en onbeperkte

aansprakelijkheid van de beherende vennoot in een gewone commanditaire vennootschap.

De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot

beloop van zijn inbreng.

De statuten luiden als volgt :

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, afgekort Comm. V.

De naam van de vennootschap luidt : `All_V projects".

De zetel van de vennootschap is gevestigd op het adres Kapoenstraat 4, 9690 Kluisbergen.

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing

van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

De vennootschap heeft tot doel :

Consultancy en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer.

Consultancy en dienstverlening inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management en diverse technische aangelegenheden; inzake product-management,

Op de laatste blz. van Luik à vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Dil

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MM 2.1

1

II

Gent

Afdeling Oudenaexde

2? DEC, 2014

Griffie

Ill

Ondernemingsnr : p S-01- , cj , '-i-oA Benaming

(voluit) : Ail-V projects

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap Zetel : Kapoenstraat 4, 9690 Kluisbergen Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

design en vormgeving; inzake PR, publiciteit en marketing; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening.

Consultancy en dienstverlening inzake informatie en communicatietechnologie (ICT), informatica en automatisering, computers en computersystemen, software, programma's en gebruiksklare systemen, systeembeheer en gegevensverwerking; inzake webdesign en webtoepassingen,domeinnamen, hosting en intemetservices; inzake communicatie, telefonie en multimedia; inzake grafisch ontwerp, design en productontwikkeling; inzake integrale kwaliteitszorg en diverse zorg-, kwaliteits- en veiligheidssystemen; het ter beschikking stellen en verhuren van (mobiele) ICT- infrastructuur en ICT-toepassingen.

Het maken van foto's en videomateriaal voor bedrijven en particulieren zoals onder meer portretfotografie, mode- en reclamefotografie, fotografie voor uitgeverijen, toeristische doeleinden, persfotografie, het maken van reportages voor huwelijken en andere feestaangelegenheden; alle overige activiteiten m.b.t. fotografie.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties, Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven

van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

Het geven van workshops i.v.m. gezonde voeding en het geven van kookiessen; traiteurdienst.

Het geven van workshops i.v.m. bloemschikken, decoratie en interieurinrichting.

Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning.

Diverse zakelijke dienstverlening.

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, fotografisch materiaal en toebehoren, bloemen en planten, geschenkartikelen, interieurartikelen en decoratiemateriaal, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere verkoopsorganisaties en verkoopssystemen; verkoop via internet en via diverse verkoopkanaten.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; De activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stelten van aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hefben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holding en instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering

genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 18.600,00 EUR (achttienduizend zeshonderd euro).. Het kapitaal is verdeeld in 100 (honderd) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene

vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging van de statuten.

is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

1s er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het handelt door de meerderheid van zijn leden.

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 19 uur of indien deze dag

een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur zoals vermeld

in de uitnodigingen.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen,

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Het eenparig akkoord van de stille veno(o)t(en) wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien

is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen,

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot de ontbinding van de vennootschap.

Met uitzondering van gerechtelijke ontbinding of ontbinding van rechtswege, zal de ontbinding van de

vennootschap enkel kunnen gebeuren na beslissing van de algemene vergadering.

Ingeval van ontbinding zal (zullen) de zaakvoerder(s) optreden als vereffenaar(s), behalve indien de algemene vergadering zelf een of meerdere vereffenaars aanstelt.

De zaakvoerder(s) of de vereffenaar(s) beschikt (beschikken) daartoe over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaar(s).

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist om te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, dit voor

onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: mevrouw GELDHOF Viviane,

voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar

2016.

l

. , \oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



Overname verbintenissen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 9 oktober 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Administratieve volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB PARTNERS OUDENAARDE, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, ingeschreven onder het ondernemingsnummer 0473.997.329 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale

Verzekeringskas en de directe belastingen.





Voor eensluidend uittreksel,

GELDHOF Viviane, Zaakvoerder,

Tegelijk hierbij neergelegd de oprichtingsakte van "All-V projects" Comm. V.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALL-V PROJECTS

Adresse
KAPOENSTRAAT 4 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande