ALLFREDO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLFREDO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.837.239

Publication

17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.09.2013 13580-0232-012
23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.12.2012, NGL 21.01.2013 13011-0252-012
02/02/2012
ÿþ L. Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111I1l IIII 111.11111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0833.837.239

Benaming

(voluit) : ALLFREDO

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Caritasstraat 24, 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslagen quasi inbreng

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerders en het controleverslag van de bedrijfsrevisor bij de quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen.

Frédéric Van de Walle

Zaakvoerder

. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

01/03/2011
ÿþmod 2.9

A~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111ellp

" NEERGELEGD

1 7 FER. 2011

RECHTLí3rift-iÉe":~,~`: ~ 1C0Or1-? DEL TE JFNT

Ondernemingsnr:

Benaming : ALLFREDO

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Caritasstraat 24

9090 Melle...

Onderwerp akte : BVBA: oprichting .

Uit een akte verleden voor notaris';Dirk;Delbeere, te Gent (Ledeberg), op tien februari tweeduizend en elf,;

neergelegd ter registratie, blijkt dat door;; .

De Heer VAN dE WALLE, ' Frédéric Octaaf Fernand, geboren te Gent op eenentwintig september;

negentienhonderd vijfenzeventig; ongehuwd, wonende te 9090 Melle, Caritasstraat 24, houder van

identiteitskaart 591-1701264-83, hbùder;.yan nationaal nummer 75.09.21-247.82.

Een besloten vennootschap met beperkte-aansprakelijkheid werd opgericht met als:

Naam: "ALLFREDO"

Zetel: 9090 Melle, Caritasstraat 24 -

Duur: de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur

De vennootschap heeft tot doel:

1.1 De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

- het vervaardigen en verkopen, het onderhouden en herstellen, de handelsvertegenwoordiging van allerhande metaalconstructies, kantelpoorten en industriedeuren, de aankoop, invoer, bewerking en verwerking van aile nodige of nuttige grondstoffen en onderdelen voor dito en wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zou zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

21 De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland uitsluitend voor eigen rekening:

; - het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certifiacten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, ;; uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantore, instellingen en verenigingen al dan niet met een semi-publiekrechterlijk statuut;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, onroerende leasing, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3./ De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle soorten vennootschappen en mag alle leningen, van gelijke welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een ander wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend, en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen vans derden borg stellen, onder meer door haar goederen en/of erop gevestigde rechten in hypotheek of in pand te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.4

Kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Inschrijving  afbetaling:

De Heer Van de Walle Frédéric schrijft in op alle aandelen, dewelke hij volstort voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Dit bedrag werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek der Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 652-8163243-96 bij RECORD BANK NV, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLFREDO" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde bank op 8 februari laatst, dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd en in ons dossier zal bewaard blijven.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00)

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar. - Winstverdeling-reserve:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Vereffening:

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Bestuur:

i Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders (natuurlijke of rechtspersonen), aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of'. dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder. Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de BVBA ALLFREDO".

Het bedrag van de eventuele bezoldigingen van de zaakvoerder wordt vastgesteld door de algemene vergadering en is te boeken bij de algemene kosten.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Algemene vergadering:

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en " beslist over alle zaken die de vennootschap aan belangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de laatste vrijdag van de maand juni om " veertien uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats, telkens om achttien uur.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de vennoten die aanwezig zijn. Afschriften daarvan worden geldig ondertekend door de zaakvoerder.

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

t "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mOd 2.1

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één januari tweeduizend en elf overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in

" de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerder:

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat de benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, de Heer VAN dE WALLE, Frédéric, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart het mandaat te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in artikel tien en volgende van de statuten.

Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Volmacht.

Als bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld: de Heer VAN VLAENDEREN Frans, NN 58.01.08-413.87, wonende te 9860 Oosterzele, Geraardsbergse Steenweg 92, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank voor ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde BTW-administratie, teneinde aile verklaren te doen en in het algemeen alles te kunnen doen wat noodzakelijk blijkt te zijn.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Te Gent (Ledeberg)

Tegelijk hiermee neergelegd

- Een expeditie van de oprichtingsakte bestemd voor neerlegging op de Rechtbank van Koophandel te

Gent

Notaris Dirk Delbaere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALLFREDO

Adresse
CARITASSTRAAT 24 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande