ALLSECCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLSECCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.378.772

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 28.04.2014 14106-0022-010
20/01/2015
ÿþ mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 8 JAN. 2015

AFDELING DENDEMDE

II 11 i



Ondememingsnr: 0843.378.772

Benaming (voluit) : ALLSECCON

(verkort) :

Rechtsvorst : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Kerkstraat 70

9406 NINOVE

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy

BRACKE, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op dertig december tweeduizend veertien, neergelegd ter publicatie, véér registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLSECCON", met zetel te 9406 Ninove, Kerkstraat 70, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Dendermonde met als

ondernemingsnummer 0843.378.772 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0843.378.772, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1) De vergadering ontslaat met éénparigheid van stemmen de voorzitter van de voorlezing van het bijzondere verslag van de zaakvoerders de dato drieëntwintig december tweeduizend veertien met staat van actief en passief per dertig september tweeduizend veertien. De vennoten bevestigen en erkennen reeds voor heden volledig kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

2) Er wordt besloten tot wijziging en uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Artikel 4 van de statuten wordt opgeheven en vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het uitvoeren van opdrachten die zich situeren in de beveiligings- en/of bewakingssfeer, evenals de aankoop, de verkoop, de huur en verhuur, import en export, klein- en groothandel van alle producten die hiermee betrekking hebben alsook de daarop betreffende diensten en meer in het bijzonder:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Projectmanagement, conceptieveiligheid (namelijk het bepalen van de beveiliging), het analiseren van de risico's en het bieden van oplossingen, veiligheidsadvies, coordinatie van installaties door erkende installateurs, het samenwerken met erkende beveiligings- en bewakingsbedrijven, het leveren van consultancy prestaties, security audits, opstellen van lastenboeken, begeleiden van klanten bij bepaalde projecten, single point of trust voor VIPS.

De conceptie en verkoop van alarmsystemen -- de installatie, het onderhoud en de herstelling van alarmsystemen - de uitbating van de activiteiten van installateur van alarmen - de studie, de ontwikkeling, het verlenen van technische bijstand, in verband met het vervaardigen van alarm- en beveiligingstoestellen, van toestellen gebruikt in een alarm of beveiligingssysteem, video- en camerabewaking, toegangscontrolesystemen, video - en parlofooninstallaties, technische alarmen, beeldtransmissie, brandkasten en gepantserde deuren alsook de verkoop van deze voornoemde apparaten en toestellen. Dit alles mag uitgevoerd worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden alsook in onderaanneming.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is niet limitatief en moet steeds als louter exemplatief worden beschouwd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap is verbonden door de handelingen die verricht zijn door haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, behoudens in het geval dat ze kan bewijzen dat een derde ervan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende

bewijs." r

3) Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving, beslist de vergadering artikel 30 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 30.- Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

4) De vergadering beslist de zaakvoerders te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten en tot coordinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik (3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

goor.

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces--verbaal van de buitengewone algemene vergadering, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief en gecoordineerde statuten

D. Bracke, geassocieerd notaris.

.Voor-

behouden aai het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12300907*

Neergelegd

03-02-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0843378772

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Thierry VAN SINAY, geassocieerd notaris te 9402 Ninove - Meerbeke, op twee februari tweeduizend twaalf, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam  Allseccon , met zetel te Ninove, en met als eerste adres: 9406 Ninove, Kerkstraat 70 door :

De heer Wim BUYL, geboren te Aalst op 18 maart 1967, en zijn echtgenote, mevrouw Conny DE BLANDER, geboren te Ninove op 2 april 1965, samenwonende te 9406 Ninove-Outer, Kerkstraat 70.

Verklarend gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel der gemeenschap, zonder huwelijkscontract, welk werd gewijzigd, met behoud van stelsel, blijkens akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh, te Lierde op dertig september negentienhonderd drieënnegentig; sedertdien ongewijzigd, zo zij verklaren.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00,-) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volstort.

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen door hen werden onderschreven en gestort als volgt:

- de heer Wim Buyl, voornoemd, schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen of negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00,-), gestort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00,-). - mevrouw Conny De Blander, voornoemd, schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen of negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00,-), gestort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00,-).

Totaal: achttienduizend zeshonderd (18.600.-) Euro of honderd zesentachtig (186) aandelen, gestort ten belope van één/derde of zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200).

Bedoeld bedrag werd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1006498-66, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de ING Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op één februari tweeduizend en twaalf, dat mij is overhandigd om door mij te worden bewaard.

Dienvolgens beschikt de vennootschap over het bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,-) Euro.

De heer Buyl Wim dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00,-) te storten.

Mevrouw De Blander Conny dient nog een bedrag zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00,-) te storten.

De vennootschap heeft tot doel:

Benaming (voluit): Allseccon

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9406 Ninove, Kerkstraat 70

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het uitvoeren van opdrachten die zich situeren in de beveiligings- en/of bewakingssfeer, evenals de aankoop, de verkoop, de huur en verhuur, import en export, klein- en groothandel van alle producten die hiermee betrekking hebben alsook de daarop betreffende diensten en meer in het bijzonder: Projectmanagement, conceptieveiligheid (namelijk het bepalen van de beveiliging), het analiseren van de risico s en het bieden van oplossingen, veiligheidsadvies, coördinatie van installaties door erkende installateurs, het samenwerken met erkende beveiligings- en bewakingsbedrijven, het leveren van consultancy prestaties, security audits, opstellen van lastenboeken, begeleiden van klanten bij bepaalde projecten, single point of trust voor VIPS.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is niet limitatief en moet steeds als louter exemplatief worden beschouwd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap is verbonden door de handelingen die verricht zijn door haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, behoudens in het geval dat ze kan bewijzen dat een derde ervan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald.

Hij is ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan voorzien worden.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheden van de vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich overeenkomstig de wet laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat. Ingeval de vennootschap op een gegeven ogenblik voldoet aan de vereisten, opgelegd door het Wetboek van Vennootschappen of door onderhavige statuten, om over te gaan tot de benoeming van een commissaris, dan is de zaakvoerder gehouden binnen de twee maanden na kennisname van de gewijzigde toestand de algemene vergadering bijeen te roepen die overgaat tot de benoeming. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen, op de derde vrijdag van de maand maart om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Ingeval van ontbinding, na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

III.- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

A.- Eerste zaakvoerder.

Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder(s) benoemd: 1. de heer BUYL Wim, voornoemd, wiens mandaat bezoldigd zal zijn en 2. mevrouw DE BLANDER Conny, voornoemd, wiens mandaat onbezoldigd zal zijn, dewelke elkeen bevestigen dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

B.- Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal worden gehouden in het jaar

2014.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

30 september 2013.

C.- Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT.

De zaakvoerders geven aan de BVBA  Fiboca te Ninove  Nederhasselt,Vogelzangstraat 11, vertegenwoordigd door de heer Theo Camphyn, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen.

De verantwoordelijkheid van voornoemde vennootschap en haar vertegenwoordigers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten. Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde vennootschap wat betreft de wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Th. Van Sinay, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke.

Coordonnées
ALLSECCON

Adresse
KERKSTRAAT 70 9406 OUTER

Code postal : 9406
Localité : Outer
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande