ALLURE SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLURE SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.774.361

Publication

24/07/2014
ÿþ"

Mod wpld 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

i 4 JULI 20t4

AFDELINCffleMERMONDE

191121181 ion

Ondernemingsnr : 0534.774.361 Benaming

(voluit) : Allure Services

(verkort) :

V beh il II

aa

Bel Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Starter BVBA

Zetel : 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 91 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De buitengewone algemene vergadering van 20 mei 2014 heeft volgende beslissingen getroffen:

"1.Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om vanaf vandaag de maatschappelijke zetel, tevens uitbatingszetel, te verplaatsen naar 9280 Lebbeke, Lange Minnestraat lia bus 1.

2.Er wordt uitdrukkelijke volmacht verleend aan Cobofisca bvba (0462.417,410), vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, haar bedienden of haar aangestelden, om de met deze wijziging betrokken administratieve verrichtingen te verrichten bij een erkend ondememingsloket (wijziging KBO) en bij de controle BTW."

Bosteels Kelly,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

31/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303180*

Neergelegd

29-05-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0534774361

Benaming (voluit): Allure Services

Rechtsvorm : Starter Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 91 .

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 24 mei 2013, blijkt onder meer het volgende :

Mevrouw BOSTEELS Kelly Jeannette Mora, geboren te Dendermonde op zestien juni duizend negenhonderdnegenenzeventig, wonende te 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 91, heeft een vennootschap opgericht als volgt:

Rechtsvorm en naam : een starter besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "Allure Services".

Zetel : te 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 91.

Doel : De vennootschap heeft tot doel: - Alle schoonmaakwerkzaamheden, het lappen van ramen, het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen, zowel woningen, kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen; - Reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, schepen, inclusief olietankers; - Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden; - Alle andere reinigingsactiviteiten; - Zakelijke dienstverlening, inclusief doch niet beperkt tot advies inzake bedrijfsvoering en administratie; - Alle activiteiten die verband houden met de uitbating van een schoonheidssalon in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend: pedicure en manicure, lichaams-en gelaatsverzorging; -De kleinhandel in verzorgingsproducten, cosmetica, geschenkartikelen, parfums, accessoires, fantasiejuwelen en toiletartikelen; - Het organiseren van commerciële evenementen, beurzen, aankoop- en verkoopdagen en incentives; - Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, workshops in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap; - Het huren, verhuren en leasen van diverse materialen; - Het oordeelkundig beleggen in en beheren van roerend en onroerend vermogen, inclusief doch niet beperkt tot aankoop, verkoop, huur, verhuur, in erfpacht nemen en/of geven, recht van opstal nemen en/of geven, in vruchtgebruik nemen en/of geven en in leasing nemen en/of geven. Derhalve mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat. Zij mag zich borg stellen voor de verbintenissen van derden. Zij mag bestuurdersopdrachten vervullen in andere vennootschappen. Op ieder ogenblik kan zij haar maatschappelijk doel wijzigen onder de vormen en voorwaarden vereist door het wetboek van vennootschappen. Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle wijzen en modaliteiten die haar passen. De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving op aandelen of door elke andere wijze, aan alle andere Belgische of vreemde ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijbehorend doel nastreven en die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp en die aldus zouden bijdragen tot haar ontwikkeling of tot de verbetering van haar verrichtingen.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend vijfhonderd euro (1.500 EUR). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen op naam die elk één/ honderdste (1/100ste) van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving-volstorting : op het maatschappelijk kapitaal is ingeschreven is in geld als volgt : door mevrouw BOSTEELS Kelly, voornoemd, voor duizend vijfhonderd euro (1.500,00) waarvoor haar honderd (100) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die zij aanvaardt. De inschrijver heeft het kapitaal volledig volgestort. Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij Axa Bank Europe naamloze vennootschap, op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 24 april 2013.

Winstverdeling-reserves : Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze bepaalt het gedeelte van de uitkeerbare winst dat zij bestemt voor dividenden aan de vennoten. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren, of ze over te dragen naar het volgend boekjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Bestuur-vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de 3de vrijdag van de maand juni om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op de 3de vrijdag va de maand juni 2014.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op een (1). Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: mevrouw BOSTEELS Kelly, voornoemd. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- De oprichters en de aangestelde zaakvoerders geven volmacht aan Cobofisca, Kleine Steenweg 2, 9420 Erpe, met ondernemingsnummer 0462.417.410, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de fiscale instanties.

- Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de comparanten qualitate qua en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan door de oprichter namens de vennootschap in oprichting over te nemen onder het voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

Voor analytisch uittreksel.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 24/05/2013,

neergelegd voor registratie krachtens artikel 173 Wetboek Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 09.02.2016 16040-0267-014

Coordonnées
ALLURE SERVICES

Adresse
LANGE MINNESTRAAT 11A, BUS 1 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande