ALMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.599.491

Publication

27/04/2015
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kerselarenhof 5, 9120 Beveren

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het jaar tweeduizend en vijftien, zeven april, hebben volgende ondergetekenden

1 Verhuist Annelles, rr70.04.21-270.16 , geboren te Beveren, wonende te 9120 Beveren, kerselarenhof 5 hierna te benoemen de ondergetekende beherende vennoot subi

2 Vanhaelst Winand, rr151167266 , geboren te Hulst , wonende te te 4568 PR Nieuw-namen( Nederland), vercauterenweg 3, hierna te benoemen als stille vennot sub 2 ,

Met deze onderhandse akte overgegaan tot de oprichting van de hierna genoemde commanditaire: vennootschap.

TITEL 1 : OPRICHTING

Artikel 1 : Vorm van de vennootschap

Er wordt een vennootschap met de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap . De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Artikel 2.: Benaming-zetel

De naam van de vennootschap luidt ; ALMI

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren, Kerselarenhof 5 . Hij kan worden verplaatst bij, beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3 : Gecomanditeerde en stille vennoten

Mevrouw Verhuist Annelles neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot. De heer Vanhaelst Winand neemt deel aan de oprichting als stille vennoot,

Artikel 4: Kapitaalplaatsing en storting van het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 170.000 euro (honderdzeventigduizend euro) en is verdeeld in. 1.000 (duizend aandelen) met een fractie waarde van één/duizendste(1/1000ste) van het kapitaal. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet. De oprichters hebben zich; onvoorwaardelijk verbonden tot de nagemelde inbreng.

Artikel 5 : Inbreng

De oprichter , Annelies Verhuist, heeft ingetekend op 10 aandelen en betaalt hierop 1,700. euro(duizendzevenhonderd euro)

Op de laatste blz. van Luika vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

15 API 2015

AFC3ELINGmgERMONDE

1111111111.1111,1,1111,1.11 111111

Ondernemingsnr : 6 d b S99 4Jt Benaming

(voluit) : ALMI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De oprichter , van Haelst Winand, heeft ingetekend op 990 aandelen en betaalt hierop 168.300

euro(honderdachtenzestigduizend driehonderd euro).

Samen 1.000 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

Artikel 6 : Verdeling en participatie in het kapitaal in de vennootschap.

De toegekende aandelen naar aanleiding van de hierboven beschreven goederen, komen de comparanten

toe als volgt :

-comparant Annelies Verhuist : 10 aandelen

-comparant van Haelst Winand : 990 aandelen

samen : 1.000 aandelen

Artikel 7 : Kennisgeving door beide comparanten of partijen

De oprichters erkennen lezing te hebben gekregen van :

-ART 1401, 50 van het burgerlijk wetboek betreffende lidmaatschapsrechten verbonden aan

gemeenschappelijke aandelen.

-ART 1422 van het burgerlijk wetboek met betrekking tot zekere goederen afhankelijk van het gemeenschappelijk vermogenwaarover door een echtgenoot is beschikt zonder de uitdrukkelijke instemming van de andere echtgenoot.

TITEL 2 : STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 1 : Rechtsvorm-naam-identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap is ; ALMI

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren, Kerselarenhof 5. De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-Voor eigen rekening of derden, of in deelneming niet derden, de fabricatie en distributie, de aankoop en verkoop, de in- en uitvoer, de groothandel, de kleinhandel , de commissiehandel van aile groenten en fruitwaren, alsook alle produkten die hier van afgeleid of verwerkt zijn. Tevens alle eet-en drinkwaren die hier betrekking mee hebben, en dit in de breedste zin van het woord. Deze opsomming is niet limitatief.

-Voor eigen rekening of derden , of in deelneming niet derden , de fabricatie en distributie , de aankoop en verkoop , de in- en uitvoer , de groothandel, de kleinhandel , de commissiehandel van alle textielprodukten,gaande van kledij voor dames en heren , tot accessoires in de breedste zin van het woord. Deze opgave is niet limitatief.

-Voor eigen rekening of derden , of in deelneming met derden , de fabricatie en distributie , de aankoop en verkoop , de in- en uitvoer , de groothandel, de kleinhandel , de commissiehandel van juwelen of fantaisiejuwelen en alle aanverwante artikelen, Dit omvat ook alle decoratie- en reclameartikelen die hier betrekking mee hebben.. Deze opgave is niet limitatief.

-Voor eigen rekening of derden , of in deelneming met derden , de fabricatie en distributie , de aankoop en verkoop , de in- en uitvoer , de groothandel, de kleinhandel , de commissiehandel van textielprodukten, lederwaren, synthetische lederprodukten, grondstoffen, decoratieartikelen, evenals alle toebehoren , gadgets,en accesoires en in het bijzonder de omvorming, de verwerking en bewerking van textielprodukten en het ontwikkelen van modellen. Deze opgave is niet limitatief.

-De merchandising en het ontwikkelen van reclamecampagnes voor alle hogergenoemde produkten.

-het aanleggen , het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen : alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering vanonroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen bouwen , onderhouden , verhuren, huren, verkavelen, prospecteren , uitbaten van onroerende goederen : de aan- en verkoop, huur en verhuur van de roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan , die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen , onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan. De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aankopen of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik. Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

R

W

j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

-voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties , kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse , bestaande of nog op te richten rechtpersonen en ondernemingen.

-adviezen verlenen van technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met

uitzondering van adviezen inzake geldbeleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie van financiën, verkoop productie en algemeen bestuur. De vennootschap kan bestuursopdrachten waarnemen, opdrachten en functies uitoefenen

-voor eigen rekening of rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals ;

a, het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en ondernemingen waar zij al of niet een participatie aanhoudt.

b. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen , ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

c. het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

d. het ontwikkelen , kopen , verkopen , in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële activa

- het organiseren van evenementen, waarbij zowel catering als andere diensten inbegrepen zijn.

-Het leveren van managementadvies

Zij zal dit doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor reKening van derden, op de wijze die haar het

meest

geschikt lijkt,

Te dien einde kan zij op gelijk welke wijze samenwerken met, deelnemen in, en rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen, instellingen en organisaties van welke aard ook, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan en aangaan, haar goederen of tsaar handelszaak voor zichzelf of voor derden in pand of in hypotheek geven, en alles doen wat verband houdt met, of kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap is van onbepaalde duur. Zij kan slechts dcor de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 170.000 euro (honderdzeventigduizend euro) en is verdeeld in 1.000 aandelen, met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1000ste) van het kapitaal.

Artikel 6 :Aandelen

§1. overdracht van aandelen onder levenden

een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap onder levenden aan een medevennoot of aan een derde

overlaten onder voorbehoud van hetgeen onder §5 staat vermeld.

§2 vorm van de overdracht

De overdracht van de aandelen geschiedt bij toepassing van art 1690 van het burgerlijk wetboek.

§3 publiciteit van de overdracht : ;

De overdracht van de aandelen van de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een

publicatie in het Belgisch staatsblad overeenkomstig het wetboek van de vennootschappen,

§4overdracht van aandelen in geval van overlijden

Het aandeel of aandelen van een overleden vennoot gaan over op zijn erfgenamen of rechtverkrijgenden,

onder voorbehoud van hetgeen in §5 staat vermeld.

§5 voorkeurrecht van de vennoten

De aandelen kunnen slechts worden overgedragen nadat zij bij voorkeur bij overname zijn aangeboden aan

alle vennoten.

Daartoe moeten volgende regels nageleefd worden :

De vennoot die één of meerdere aandelen wil overlaten aan een andere vennoot of een derde , moet de

zaakvoerder of het college van zaakvoerders hierover schriftelijk inlichten. In deze kennisgeving vermeldt hij het

aantal, de voorgestelde overnameprijs, alsook de naam, de voornamen, beroep, woonplaats of de benaming ,

rechtsvorm en zetel van de vooropgestelde of aanvaarde kandidaat vennoot,

Binnen de vijftien dagen na de datum van de verzending van deze kennisgeving, maakt de zaakvoerder of

het college van zaakvoerders de inhoud van dit schrijven aan de andere vennoten bekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

In geval van overlijden van een vennoot maakt de zaakvoerder op eigen initiatief, vijftien dagen na ontvangst van het overlijdensbericht of een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de vennoten bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

Na deze bekendmakingen wordt aan de bestaande vennoten de kans gegeven bij voorkeur , aile aandelen waarover het gaat over te nemen.

Indien één of meer vennoten het hun geboden voorrecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de andere vennoten

Het overblijvende aandeel of aantal aandelen wordt , indien geen evenredige verdeling mogelijk is tussen de gegadigde vennoten, gesplitst in aandelenfracties tot de evenredigheid is bereikt, waarna alle aandelen worden gelijkgeschakeld door uitgifte van nieuwe effecten gelijk aan het kleinste onderaandeel en omwisseling van de bestaande aandelen tegen even zoveel nieuwe aandelen als er onderaandelen nodig zijn om een volledig aandeel te vormen.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken, moet er , op straf van verval, de zaakvoerder over inlichten binnen de vijftien dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerder.

indien geen van de vennoten zijn voorkeurrecht uitoefent, worden de door de overlater voorgestelde overnemer(s)/kandidaat-venno(o)t(en) of de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot eigenaar(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid door deze 'statuten opgelegd, deze overnemer(s) of rechtverkrijgende(n) afwijst als vennoten.

Daartoe moet de zaakvoerder of de gecommanditeerde vennoten het voorstel van de overdracht op de agenda plaatsen van een bijzondere algemene vergadering , die in elk geval moet worden gehouden binnen de drie weken na kennisgeving door de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of van de kennisgeving door de zaakvoerder van het overlijden.

Indien de vergadering de vooropgestelde overnemers of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot afwijst dan moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de uittredende vennoot of de rechthebbenden van de overleden vennoot defenitief is. De algemene vergadering moet dan een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen , tegen de waarde van dit scheidingsaandeel, zoals dit hierna wordt uiteengezet, Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat - overnemer binnen de veertien dagen niet bereid gevonden tot overname van de aandelen, dan heeft de uittredende vennoot of diens vertegenwoordiger(s) of rechtverkrijgende(n) recht op de waarde van de aandelen. De waarde van deze aandelen wordt door de betrokken partijen vrij bepaald, Bij gebrek aan een akkoord wordt de prijs bepaald door twee deskundigen, van wie er één wordt aangewezen door de vennootschap en één door de uittredende vennoot of de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot.

Komen de twee deskundigen niet tot een akkoord, dan duiden zij een scheidsrechter aan die de prijs definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat.

Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meest gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel in wiens ambtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

De waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moet ten laatste 6 maanden na de uittreding vastgesteld zijn.

Artikel 7 : vennoten

De rechten en de verplichtingen van vennoten en erfgenamen :

a)gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

b)Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en de verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van

hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zij zullen het recht

hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften

en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 8 : bestuur

De leiding van de vennootschap berust bij één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Een

zaakvoeder kan slechts worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering met inachtname van

de regels geldend voor wijziging der statuten.

Is er één zaakvoerder , dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er meerdere zaakvoerders dan dienen

zij bij consensus akkoord te gaan om geldig te beslissen,

Het dagelijks bestuur wordt uitgevoerd door één of meerder zaakvoerders.

Artikel 9: Controle

ieder vennoot , zowel gecommanditeerde als stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 10 : Algemene vergadering.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand maart om 18'00,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of

van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen worden op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit

binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering bij middel van een uitnodigingsbrief die

hen verstuurd is tenminste acht dagen voor de vergadering,

Elk aandeel geeft recht op een stem tijdens de algemene vergadering.

Besluiten van de algemene vergadering worden in regel genomen bij gewone meerderheid.

Artikel 11 : Boekjaar-inventaris-jaarrekening-winstverdeling

§1 boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september van het jaar daarna.

§2 Inventaris-jaarrekening

op het einde van elk boekjaar w ordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld , wordt de jaarrekening opgemaakt van het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§3 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans , na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het

eenparig akkoord van de stille vennoten is vereist.

Artikel 12 : Ontbinding-vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebrek van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

TITEL 3 ; SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Artikel 1 : benoeming van een zaakvoerder

De oprichters hebben beslist te benoemen als niet-statutair zaakvoerder , en dit voor onbepaalde duur, en

volledige externe vertegenwoordigingbevoegdheid :

Verhuist Annelies

De zaakvoerder zal zijn mandaat bezoldigd uitvoeren., behoudens een andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Artikef2 : eerste bcekjaar

Het eerste (verlengd) boekjaar begint op heden en eindigt op 30 september 2016.

Het tweede boekjaar begint op 1 oktober 2016 en eindigt op 30 september 2017.

Artikel 3: eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering neemt plaats op de derde donderdag van de maand maart van het jaar 2017 om

18u00.

Artikel 4 :Bekrachtiging

Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigd door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van de onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Artikel 5: Kosten

De oprichtingskosten in welke vorm dan ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden

gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 650 euro,

Artikel6 : Informatie

De partijen verklaren dat zij op de hoogte zijn van aile bepalingen die voortvloeien uit het

vennootschapsrecht, door de oprichting van deze vennootschap.

Opgemaakt in zoveel originelen als er partijen zijn en als voor de registratie vereist is, te Beveren op 7 april 2015.

Verhuist Annelles

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

van Naelst Winand

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 28.04.2017 17110-0446-011

Coordonnées
ALMI

Adresse
KERSELARENHOF 5 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande