ALP FUND

Société en commandite simple


Dénomination : ALP FUND
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.863.988

Publication

09/01/2014
ÿþ Mou 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t11111!11111,111111

bel a~ Be Sta

= Ondernemingsnr : 0841.863.988

Benaming

(voluit) : ALP FUND

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Jeroorn Duquesnoylaan 16, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uittreksel uit de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 20 december 2011:

Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd niet 124.500 euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om= het kapitaal zo te brengen op 127.500 euro.

Denis Van Waetermeulen

Zaakvoerder

dA.v! dd. Yc)%fi~~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2014
ÿþ Motl Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

bet.

aa

Be

Stat

Ondernemingsnr : 0841.863.988

Benaming

(voluit) : ALP FUND

(verstart)

NEERGELEGD

3 0 DEC, 2013

RECHTBANIfflitié

KOOPHANDEL TE GENT

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jeroom Duquesnoyslaan 16, 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vereffening en ontbinding en sluiting van de vereffening Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 6 december 2013:

Aile vennoten zijn aanwezig, De algemene Vergadering der aandeelhouders besluit met eenparigheid van. stemmen de vennootschap te ontbinden, vereffenen en te sluiten. Het verslag van de zaakvoerder voor de ontbinding alsook de bijgevoegde staat van activa en passiva dd 30/11/13 worden met eenparigheid van stemmen goedkgekeurd. Het voorstel van verdeling met bijgevoegde staat van activa en passiva waaruit geen, passiva meer blijkt, wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd, hierdoor kan de vereffening in dezelfde' akte opgenomen worden zonder aanstelling van vereffenaar, De heer Denis Van Waetemteulen, zaakvoerder, wonende te Jeroom Duquesnoyslaan 16, 9051 Sint-penijs-Westrem, staat in voor het voldoen van de schulden'. en belastingen die nog volgen bij de afsluiting. De heer Denis Van Waetermeulen bewaart de facturen en= bescheiden van de vennootschap gedurende 10 jaar. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ABP: Consult bvba, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Petit Patricia, De Heide 23, 9831 Deurle, evenals haar; aangestelden, om met mogelijkheid tot in de plaats stelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen, onder: meer van de schrapping bij de BTW-administratie, KBO en directe belastingen.

Denis Van Waetermeulen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2011
ÿþBijlagcii bij liét Butgisch Stxatsblad 28f12f26tt Annexes du 1Vioniteurbelge

Mod 2.1

g kr3 , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11195046*

IN

RECfii13:ytik KOOPHA`I)Ei, TE GENT

Ondernemingsar : O-1ÿ .?:D63

Benaming

(voluit) : ALP FUND

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Jeroom Duquesnoylaan 16, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de onderhandse oprichtingsakte van 6 december 2011:

De Heer Denis Van Waetermeulen, woonachtig te Jeroom Duquesnoylaan 16, 9051 Sint-Denijs-Westrem,' treedt op als hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijke actieve vennoot.

Artikel 1 : Voorwerp

De actieve vennoot en de stille vennoten richten gezamenlijk een vennootschap op onder de rechtsvorm

van een gewone commanditaire vennootschap, hierna genoemd "de vennootschap".

Artikel 2 : Naam

De vennootschap draagt de naam ALP Fund, "Op alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere van de vennootschap uitgaande stukken, zal de naam ALP Fund vermeld worden, gevolgd door de woorden "Gewone Commanditaire Vennootschap" of door de afkorting "Comm. V.". ln vertalingen zullen laatstgenoemde begrippen in de desbetreffende taal vernield worden.

Artikel 3 : Maatschappelijke Zetel

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel op het volgende adres: Jeroom Duquesnoylaan 16, 9051 Sint-Denijs-Westrem. De maatschappelijke zetel kan te allen tijde door een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden.

Artikel 4 : Maatschappelijk doe[

De vennootschap heeft tot doel a) het beheer van een vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen; b) het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden

De vennootschap heeft tot doel bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen,: inzonderheid:

a) Het verwerven, voor eigen rekening, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of op te richten vennootschappen;

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders: van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

d) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante: immateriële duurzame activa;

e) verrichten van prestaties van intellectuele aard, waaronder financieel, organisatorisch en; managementadvies in hun ruimste betekenis.

Zij mag haar doel verwezenlijken in de meest uitgebreide zin ; zij kan alle hoegenaamde handels-,; financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan' met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen; zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere; onderneming waarvan het doel al of niet gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen en vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Artikel 5 : Duur

De vennootschap wordt aangegegaan voor onbepaalde duur en kan te allen tijde door elk der vennoten opgezegd worden mits goedkeuring van de algemene vergadering, die daartoe besluit met 3/4 meerderheid. De vennootschap neemt een aanvang op datum van onderhavige oprichtingsakte.

Artikel 6 : Voortzetti n gsbedi n g

Partijen bevestigen dat het wegvallen van een stille of actieve vennoot het bestaan van de vennootschap niet in het gedrang brengt. De stille of actieve vennoot kan vervangen worden door een andere persoon of meerdere andere personen mits unaniem akkoord van de overblijvende vennoot of vennoten (actieve én stilte).

Artikel 7 : Bestuur

De vennootschap wordt zowel intern als t.a.v derden bestuurd door de actieve vennoot die daartoe optreedt

als zaakvoerder.

Artikel 8 : Inbreng en kapitaalvorming

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 3.000,00 (drieduizend komma nul Euro) en is vertegenwoordigd door 3 (drie) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/3de van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9 : Algemene Vergadering

De algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden ter maatschappelijke zetel, en dit elke derde zaterdag van de maand juni om 10 uur. De oproeping ter AV geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de I vennoten, minstens één maand voor de vergadering.

Alle beslissingen die aan de algemene vergadering toebehoren, worden genomen met unanimiteit van stemmen. Indien een vennoot slechts het vruchtgebruik bezit van een aandeel in de vennootschap, dan zal deze vennoot het stemrecht uitoefenen. Wanneer meerdere personen eigenaar of vruchtgebruiker zijn van een aandeel, dan wordt de uitoefening van de aan het aandeel verbonden rechten opgeschort totdat één enkele persoon is aangeduid als vertegenwoordiger van de anderen voor wat betreft het stemrecht.

Artikel 10 : Winstverdeling "

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het aantal aandelen aangehouden, behoudens andersluidend unaniem akkoord daaromtrent op de AV die zich uitspreekt over de winstverdeling.

'' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad













Artikel 11 : Aansprakelijkheid

Partijen komen uitdrukkelijk overeen dat de stille vennoten enkel en alleen kunnen gehouden zijn tot de

gedane inbreng.

Artikel 12 : Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Door eenvoudige

beslissing van de zaakvoerder kan hiervan te allen tijde afgeweken worden.

Overgangsbepalingen

1)Het eerste boekjaar begint op de datum van de oprichting en eindigt uiterlijk op 31 december 2012.

2)Alle verrichtingen en/of verbintenissen aangegaan door de oprichters van de vennootschap vanaf 1 oktober 2011 voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden geacht te zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf die datum. Alle gedane kosten of baten vanaf 1 oktober 2011 voor rekening van de vennootschap in oprichting, vallen eveneens ten bate of ten laste van de vennootschap vanaf die datum.

De accountant, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met , beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen ABP Consult, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, wordt gemachtigd alle verklaringen af te leggen en stukken te ondertekenen bij oa de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige vergunningen en attesten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALP FUND

Adresse
JEROOM DUQUESNOYLAAN 16 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande