ALTOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALTOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.062.421

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 27.06.2014 14241-0019-012
02/12/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

21 -11w 4rM,  %

RECHTBANK VAN

ICOOPHANIi 1L E GENT

111

i

ber

Be Ste:

1 2161(A<

Ondernem4ngsnr : 0478.062.421

Benaming (voluit) : ALTOR

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9870 Zulte (Machelen), Dorpsstraat 13

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING - VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 14 juli 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "ALTOR", waarvan de zetel gevestigd is te 9870 Zulte,! Dorpsstraat 13, volgende beslissingen heeft genomen:

VASTSTELLING DAT DE WETTELIJKE FORMALITEITEN VERVULD ZIJN

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter'', het volgende vast :

a) op 3 juli 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel,; tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen; bij,; dit verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie;; maanden voordien is vastgesteld;

b) op 4 juli 2014 heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van cooperatieve vennootschap met,; beperkte aansprakelijkheid "Flamée & Partners Accountants & Belastingconsulenten" met zetel te 8530:. Harelbeke, Overleiestraat 100, vertegenwoordigd door de heer Jos Leroy, Accountant - Belastingconsulent, overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt :

"9. Besluit

ln het kader van de procedure van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, hebben de,: zaakvoerders van de ALTOR BVBA een boekhoudkundige staat per 31/05/2014 opgesteld, die rekening;: houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal geeft per 31/05/2014;, van 1.785.975,11 EUR, een netto-actief voor waarde-correcties van 1.672,920,52 en een netto-gecorrigeerd-;: actief na waarde-correcties van 1.652.920,52 EUR.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa em'; passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief=. van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van dei; activa in het kader van de voorgestelde vereffening.

Op basis van de controlewerkzaamheden, waarbij de klemtoon werd gelegd op substantieve'; balanstesten, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op een juiste wijze voortvloeit:; uit de boekhouding van de vennootschap, dat deze boekhoudkundige staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek,; Vennootschapsrecht in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de ALTOR BVBA en verslag kan niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting aan de vennoten of derden onontbeerlijk acht,

Opgemaakt te Harelbeke,

Op 11/07/2014"

NOTARIELE WETTIGHEIDSVERKLARING

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat aile formaliteiten, voorzien door de wet, werden,,

nageleefd. Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt zij eveneens

bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige;,

vennootschap gehouden is.

BERAADSLAGING

De algemene vergadering vat de agenda aan als volgt en neemt unaniem volgende beslissingen :

Up de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

mod 11.1

-"Eerste beslissing :'Kapitaalvermindering .,

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van één miljoen tweehonderdduizend euro (1.200.000,00 EUR), teneinde het te brengen van één miljoen vierhonderd vijfentwintigduizend euro (1.425.000,00 EUR) op tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden deels door terugbetaling in speciën en deels door boeking op rekening-courant.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van één miljoen tweehonderdduizend euro (x.200.000,00 EUR) daadwerketijk , verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR).

De vennoot verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 317/318 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de enige vennoot mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Tweede beslissing : Wiiziginq van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt :

"Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186se) van het maatschappelijk kapitaal."

Derde beslissing

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van cie voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder op 3 juli 2014, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de extern accountant, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 mei 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de extern accountant, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Vierde beslissing

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt de heer MOLLY Koen Carl, geboren te Kortrijk op achtentwintig augustus negentienhonderd zesenzestig (identiteitskaartnummer 591-5598201.45, nationaal nummer 66.08.28-257.54), ongehuwd, wonende te 9870 Zulte, Dorpsstraat 13, als vereffenaar. De heer Koen Molly, voornoemd, verklaart deze functie te aanvaarden.

Voormelde benoeming dient te worden bevestigd door de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De heer Koen Molly, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot bevestiging van de vereffenaar te ondertekenen.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Zesde beslissing

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Hij kan alle

rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de terugbetaling evenals de boeking op rekening-courant waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke

blz. van Luik B vermelden ' Recu ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vers© Naam en handtekening

r Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



op de laatste

mod 11,1

i

Voor-behou,de i ,aaán het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de- ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van

zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen

door de vereffenaar.

Zevende beslissing

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen

in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

vervanging van artikel 1 inzake naam van de vennootschap door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

en is in vereffening. Haar benaming luidt : "ALTOR"."

- vervanging van artikel 4 inzake duur van de vennootschap door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat met ingang van 14 juli 2014, enkel nog voor haar vereffening'.

Achtste beslissing : Verlenging boeklaar

De vergadering beslist het thans lopende boekjaar, aangevangen op 1 januari 2014, te verlengen tot 30

december 2015.

De vergadering beslist tevens artikel 28 van de statuten in die zin aan te passen.

Negende beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, bijzonder verslag van de zaakvoerder, verslag

van de extern accountant met staat van activa en passiva, beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van

Koophandel houdende bevestiging benoeming vereffenaar en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekening

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 13.07.2012 12300-0133-013
13/03/2012 : GEA027559
08/03/2012 : GEA027559
27/07/2011 : GEA027559
03/07/2009 : GEA027559
05/09/2008 : GEA027559
28/06/2007 : GEA027559
04/07/2005 : GEA027559
08/07/2004 : GEA027559
06/08/2002 : GEA027559

Coordonnées
ALTOR

Adresse
DORPSSTRAAT 13 9870 MACHELEN(O-VL)

Code postal : 9870
Localité : Machelen
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande