ALUMNI HOGESCHOOL GENT

Association sans but lucratif


Dénomination : ALUMNI HOGESCHOOL GENT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 479.346.482

Publication

25/05/2011
ÿþira\ MOD 2.2

Luik B In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





1 3 MEI 2011

LECH FBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Grime





~110~9306"







Ondernemingsnr : 0479.346.482

Benaming

(voluit) : Alumni Hogeschool Gent

(verkort)

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Kortrijksesteenweg 14, 9000 GENT

Onderwerp akte : Vereffening

Vereffeningsverslag:

Verwijzend naar de algemene vergadering van 30 september 2010 waar beslist werd om: de vzw Alumni Hogeschool Gent te ontbinden, de activa onder te brengen onder de Dienst Communicatie en Cultuur van 'de Hogeschool Gent met het doel de Alumni werking van daaruit verder te zetten en waar Jan Soons en Antoine De Henau aangesteld werden als vereffenaars.

Volgens de wettelijke procedures hebben de vereffenaars de aanvraag tot overheveling van het netto actief voorgelegd aan de directeur van de Hogeschool Gent en het bestuurscollege, met de vraag tot aanvaarding. De rekeningen en de boekhouding werden aan de heer Bart Kimpe van de dienst Interne Audit van de Hogeschool Gent voorgelegd.

Op de vergadering van vrijdag 14 januari 2011 besliste het bestuurscollege van de Hogeschool Gent tot de aanvaarding van het vereffeningbedrag. De overdracht van het passief van de spaar- en de zichtrekening (Dexia) naar de dienst Communicatie en Cultuur van de Hogeschool Gent had plaats op maandag 21 februari 2011. De overdracht van het cashgeld naar de directie Financiën op woensdag 2 maart 2011.

De vereffenaars van de vzw in vereffening beschouwen hun opdracht als volbracht en vragen aan de leden van de algemene vergadering ontheven te worden van deze taak en kwijting voor hun daden verricht tijdens hun mandaat.

De leden van de Algemen Vergadering van de vzw in vereffening Alumni Hogeschool Gent, bijeengekomen in de Algemene Vergadering op dinsdag 22 maart 2011 in de Baertsoenzaal op de Bijlokecampus van de Hogeschool Gent hebben het volgende beslist:

- Het vereffeningsverslag, opgesteld door de vereffenaars Antoine De Henau en Jan Soons, goed te keuren.

- De vereffenaars kwijting van hun daden te geven.

- De vzw als gesloten te beschouwen.

Antoine De Henau, Jan Soons,

Vereffenaar Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ALUMNI HOGESCHOOL GENT

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 14 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande