ALYSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALYSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.861.060

Publication

08/04/2013
ÿþs4 mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : So2Lt . 3G' , 0GO Benaming (voluit) :ALYSE

Onderwerp akte :oprichting - benoeming

Uit een akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 25 maart;; 2013, blijkt wat volgt.

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder dei; naam "ALYSE",

2. De enige vennoot is: de heer WIM LETTENS, te 9120 Beveren, Hazenhof 18,

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren, Hazenhof 18. ?'

4. De vennootschap heeft tot doel:

- het rechtstreeks of onrechtstreeks onderzoeken, ontwikkelen, produceren,;

transporteren, inkopen, verdelen en verkopen van goederen en grondstoffen (onderli meer fashion accessoires), inbegrepen het organiseren en uitbaten van verkooppunten; - het ontwikkelen, verkopen en/of beheren van software, hardware, 'cloud oplossingen';, en andere gerelateerde diensten in de informaticasector;

- het leveren van management services/diensten in uiteenlopende domeinen;, (adviesverlening en consulting): o.a IT, Financiën (betaalverkeer), logistiek, marketing,;; algemeen management (bestuur), onafhankelijk van het type organisatie (overheid,;, private, publieke, profit & non-profit);

ïi - het organiseren en geven van trainingen en opleidingen, coaching; het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de= controle en vereffening van vennootschappen en ondernemingen met om het even welkil :;doel, het waarnemen van het mandaat van bestuurder en dagelijks bestuurder of;: gemandateerde, het optreden als vereffenaar.

_- het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan;' bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer inzake financiële, handels bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden, managementadvies, juridisch advies, het verrichten van consultingwerkzaamheden en projectmanagement en in het; algemeen alle daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening.

- de exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake;: managementaangelegenheden, bedrijfsvoering, marketing, consulting en administratie. - het verstrekken van diensten aan particulieren en ondernemingen, het uitvoeren van studies, de begeleiding van industriële, commerciële ondernemingen en privé-bedrijven. - hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, alle£; hoegenaamde roerende en onroerende verrichtingen te doen, namelijk te kopen,, verkopen, huren en verhuren, laten bouwen, verbouwen, het uitbaten en het in waarde; brengenY van eigendommen en gronden alsmede Vhet ontwikkelen en realiseren var£

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

11

Voor. behoud aan he Belgisc Staatsbl

CcRIFFIE VAN KOOPHANDEL

2 T NAART 2013

DENDERMONDE

Griffie

(verkort) : bvba

Rechtsvorm : Hazenhof 18 9120 Beveren

Zetel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

J a

mod 11.1

verkavelingen en andere onroerende projecten.

- bemiddeling inzake verhuring en overdracht van handelszaken.

- het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerende patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing, huur en verhuring ervan, de leasing en de uitbating, kortom aile verrichtingen doen van onroerende aard.

- het aangaan van kredieten in allerhande vorm en het stellen van zakelijke zekerheden.

Daartoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of deels verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, bijdrage, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in alle zaken, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichters; hierop is twaalfduizend vierhonderd euro effectief gestort; ondergetekende notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout verklaart dat dit bedrag van 12.400 euro gestort werd bij Belfius Bank.

6. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde eiuur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van dit uittreksel op de griffie van de rechtbank van koophandel.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij/zij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigen zij samen handelend de vennootschap jegens derden In en buiten rechte.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Wim Lettens, voornoemd. Hun opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tot aan een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

8. Bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

9. Het boekiaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

10. De j_aarvergaderinci wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni in het jaar 2015.

11. De verrichtingen die vóór de datum van de oprichtingsakte, voor rekening van deze vennootschap in oprichting en in haar naam werden verricht sinds 1 januari 2013, zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

JVoor-behouden het Belgisch

SStaatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-dhehouden aan het Belgisch Staatsbiad

door deze vennootschap bekrachtigd en aanvaard, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zodat deze, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen aanzien te worden als zijnde rechtstreeks door haar verricht.

12. Bijzondere volmacht werd verleend aan

de vertegenwoordigers van accountantskantoor, Peirsmarir, , `met zetel te 2000

Antwerpen, Italiëlei 205 bus 1 met name de heer Herman Peirsman en mevrouw Kathleen Peirsman, en alle door haar aangestelde pei"soneo,`, 'Met macht om ieder

afzonderlijk te handelen; ~' - '"`;,,

om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten; ' ' . ,

- het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten v detondernemingsloketten, de

kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen aile aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 26 maart 2013.



Op de laatste blz" van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Coordonnées
ALYSE

Adresse
HAZENHOF 18 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande