AMANI CONSULT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMANI CONSULT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.868.168

Publication

26/04/2013
ÿþ Mod Wasd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iN IIuwuui,1iu111111iN

NEERGELEGD

i7 APR. Z013

RECHTB 4 N KOOPHAND~ENT

Ondernemingsnr : 052,6

Benaming

(voluit) : Amani Consult (met handelsbenaming "Het Huis van de Erfenis")

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-schap met

beperkte aansprakelijkheid v

Zetel : Poelstraat, 112 te 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent, op 15 april 2013, neergelegd ter registratie vóór de formaliteiten overeenkomstig artikel 173,2° van het registratiewetboek, dat er tussen

1) mevrouw GEPTS, Liliane Marthe, geboren te Antwerpen op 9 augustus 1967, ongehuwd, wonende te 9820 Merelbeke, Poelstraat 112, en

2) de heer BULTEEL, Piet Paul Jozef, geboren te Kortrijk op 4 maart 1959, thans ongehuwd, wonende te 9820 Merelbeke, Poelstraat 112,

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Amani Consult', met als han-delsbenaming "Het Huis van de Erfenis". De vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Poelstraat, 112.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met inacht- neming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neeriegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 38 van de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen, uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zoals gewijzigd door het koninklijk besluit van 16 oktober 2010.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

De vennootschap heeft tevens tot doel, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulten, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

- Het geven van juridisch advies op alle mogelijke gebieden.

- Alle mogelijke bemiddelingen en/of advies- en/of coaching diensten (inclusief individuele begeleiding), zowel in conflictsituaties als ter preventie van conflictsituaties met het oog op het goed functioneren van relaties in families en gezinnen, tussen burgers onderling, in en met bedrijven en ondernemingen, instellingen en

Op de laalae blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" "" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge overheden. Het opmaken van stukken en contracten als resultaat van de uitgevoerde bemiddelingen en/of adviesfuncties en/of coaching diensten. Het organiseren en geven van opleidingen voor de uitoefening van bemiddelingen en/of adviseringsfuncties en/of coaching diensten.

- Het verlenen van advies op het gebied van bedrijfsvoering en -beheer, communicatie, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht. Het geven van opleidingen en presentaties terzake.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent, tot stand brengen.

Zij mag haar doel zowel in België ais in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, haar patrimonium, dat kan bestaan uit onroerende goederen en rechten op dergelijke goederen, verwerven, beheren, huren en verhuren.

Zij kan tevens, in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent:

- Beleggen, intekenen op, overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een semi-publiekrechtelijk statuut. Beheren van beleggingen en van participaties onder meer in dochtervennootschappen.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

- Zij mag leningen en voorschotten verstrekken onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, met uitzondering van de cliënten, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van deze ondernemingen.

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of vermogensadvies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake secundaire markten, het statuut van toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- Zij mag het patrimonium van de vennootschap beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uitbreiden, alle beschikbare middelen beleggen of weder beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader en dus voor eigen rekening onroerende en/of roerende goederen aankopen, verhuren, verkopen, beheren.

- Binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

- Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volledig volgestort, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de naamloze vennootschap "VDK Spaarbank", te 9000 Gent, te weten door:

1) de genoemde mevrouw Gepts Liliane op negenennegentig (99) aandelen, hetzij voor achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00), en

2) de genoemde heer Bulteel Piet op één (1) aandeel, hetzij voor honderd zesentachtig euro (¬ 186,00). De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die het statuut van belastingconsulent heeft.

Indien een vennootschap van belastingconsulenten tot zaakvoerder wordt benoemd, dan wordt deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van belastingconsulent, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder is bevoegd om: a) alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en b) de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen,

De zaakvoerder heeft het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 30 juni, om 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op dezelfde dag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 30 juni 2015 om 20 uur.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1120ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2014.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

- Mevrouw Liliane Gepts, te benoemen tot zaakvoerder, die verklaart de opdracht te aanvaarden. Haar opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt individueel uitgeoefend;

- dat de vennootschap bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 maart 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd, en

- de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "Vandenberghe Boekhouders en Fiscalisten", met zetel te 9810 Nazareth, Room-baardstraat 42/A bus 1-2, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers; aan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, aan wie de macht verleend wordt om, elk afzonderlijk, alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, ten einde de toekenning van een ondemerningsnummer te bekomen, en alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze oprichting, alsmede voor eventuele wijzigingen en/of verbeteringen en/of schrappingen, met recht van in de plaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE. Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMANI CONSULT

Adresse
POELSTRAAT 112 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande