AMAPLANT.BE

NV


Dénomination : AMAPLANT.BE
Forme juridique : NV
N° entreprise : 400.123.812

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.07.2014, NGL 22.08.2014 14452-0028-032
29/11/2013
ÿþ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III I I [E HI 11111111

*13179282*

0

p

Voc behoL aan Betgi Staat

Ondernemingsnr : 0400.123.812

Benaming (voluit) : Noe Van Speybroeck

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze Vennootschap

Zetel : Beerveldestraat 72

9160 Lokeren

Onderwerp akte ;NV; wijziging

Uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 31 oktober 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in "Amaplant.be" en artikel 1 van de statuten in die zin aan te passen zodat artikel 1 van de statuten voortaan zal luiden ais volgt:

"Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming 'Amaplant.be"' TWEEDE BESLUIT

De algemene Vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 15 van de statuten te vervangen door het schrappen van de woorden "...met dien verstande dat tenminste twee bestuurders aanwezig moeten zijn." zodat artikel 15 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 15- BIJEENKOMST- BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste - behoudens in gevat van hoogdringendheid - drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

Indien de vennootschap slechts twee bestuurders heeft, heeft elkeen het recht de raad van bestuur bijeen te roepen.

De oproeping geschiedt geldig per brief telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn/haar handtekening draagt (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2231 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem/haar op een bepaalde vergadering te verlegen woordlgen.

Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in gevat van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding of blanco stem van één of meer onder hen. met de meerderheid van de stemmen van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

Op c'e watsteblz. van Llli(. 6 vcrrneldan Recto Na.. n en hoèd2.r19fisld rcn da Instslirrrenterenie r" otàis8" ltwtzl{ u8n de ;3L?+5o(o)n(6¬ ti

bè)cegd de Iecr: F;ar$oon .en aanzien r" ^.n derden te »er1eg2nr!noríilgen

Verso h:a;trn en handtel;entrrg

VoC1r- ,sbehouden aan het Belgisch Staatsblad

'roc" '

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Op verzoek van een of meer bestuurders, zendt de voorzitter of een gedelegeerd bestuurder een document houdende de voorgestelde besluiten per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek naar aile bestuurders met de vraag om het gedagtekend en ondertekend binnen een termijn van tien kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere plaats vermeld in let document.

De handtekeningen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van dit document.

De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening. Indien de goedkeuring van aile bestuurders niet binnen vijftien kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn. Deze schriftelijke procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard beeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De besluiten van vergaderingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten werden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee

bestuurders.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 19 van de statuten te vervangen door het toevoegen van de woorden "../bijstaan..." zodat artikel 19 van de statuten voortaan zal luiden als volgt: "Artikel 19. CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één, of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.-

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen/bijstaan door een accountant.

De vergoeding van de accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd

krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 20 van de statuten te vervangen door het toevoegen van de woorden "...op hetzelfde uur." en vervangen van de woorden algemene aandeelhoudersvergadering" door de woorden "algemene vergadering" zodat artikel 20 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering, hierna jaarvergadering genoemd zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag ,van de aandeelhouders die éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld."

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 24, artikel 26, artikel 28 en artikel 31 van de statuten te vervangen in die zinraat de woorden "algemene aandeelhoudersvergadering" wordt vervangen door de woorden "algemene vergadering" zodat artikel 24, artikel 26, artikel 28 en artikel 31 van de statuten voortaan zullen luiden als volgt:

"Artikel 24. VERTEGENWOORDIGING.

Oo de faatste Iug vermeiden Recto ida.sln en ttoadanlghe[e v,.ri de InShurnentereride nofaYiS, hé-tell +farF perse(o)riten

bey.,egd de Iecs7tspersoon ten aanzten r" an derden te 5.ertegenvtaord,gcn

Verso iJai.,ni n,y hand!ekenrng

voor-

~.~ behoudon aan het Belgisch Staatsblad

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 26. SAMENSTELLING VAN NET BUREAU - NOTULEN.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid.

Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering één of meerdere stemopnemers aan op voorstel va de voorzitter.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 28. BERAADSLAGING - AANWEZIGHEIDSQUORUM.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen

waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 31. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Wanneer de algemene vergadering moet beslissen over

- een wijziging der statuten;

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde ;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving;

- de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants;

- de ontbinding van de vennootschap;

moet het voorwerp van L e te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, den moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

De beslissingen over hogergenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschappen, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap niet een andere juridische vorm en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal."

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 39 de statuten te vervangen door het bijvoegen van volgende tekst: "Onverminderd artikel 181 zal een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk zijn mits naleving van de volgende voorwaarden: 1 °eris geen vereffenaar aangeduid; 2eerzijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoel in artikel 181; 3°alle aandeelhouders of vennoten zijn op de

algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen. De

terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."zodat artikel 39 van de statuten voortaan

zal luiden als volgt:

"Artikel 39. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

r r Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hefzit

= door bijkomende opvfagingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Onverminderd artikel 181 zal een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk zijn mits naleving van de

volgende voorwaarden: 1 °er is geen vereffenaar aangeduid; 2°er zijn geen passiva luidens de staat van activa

en passiva als bedoel in artikel 181; 3°alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering

aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de

' vierde zaterdag van de maand juni om -14.00u.

4~ de iaatste blz. vanf_ s~l'k Ei vermelden : Recto Naarn ars hoedanigheid van de lnsts umenterende netaris, hetzij van de persotolsi(ers) bevaeqd de rechtspersoon ren aanzien van derden tQ s,ertegesi%+laordigerí

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/11/2013
ÿþMod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN k(30PHANDEL

12 OOV. 2013

~JE~DERiL~O~DE

rafle

Ortdernemingsnr : 0400.123.812

Benaming

(voluit) : NOE VAN SPEYBROECK

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9160 LOKEREN, BEERVELDESTRAAT 72

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering de dato 15/06/2013 blijkt;

de herbenoeming van de BV o.v,v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT', met' maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jacky GODEFRO1DT, tot commissaris van de vennootschap voor een periode van drie jaar. Hij wordt= aangesteld voor de controle van de boekjaren 31/12/2013, 31/12/2014 en 31/12/2015.

De jaarlijkse bezoldiging van de commissaris voor de uitvoering van zijn controleopdracht wordt vastgesteld op 4.375,00 euro, te indexeren.

gedelegeerd bestuurder

voor de NV AMATUS

Martijn BUYCK

vaste vertegenwoordiger

1101 i iiii i mu

A

il 1

Op de laats

z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 24.07.2013 13341-0374-032
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 27.07.2012 12347-0491-030
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 15.07.2011 11299-0543-032
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 24.08.2010 10432-0370-018
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.11.2008, NGL 31.12.2008 08876-0146-018
11/08/2008 : GE087880
04/03/2008 : GE087880
25/02/2008 : GE087880
06/11/2007 : GE087880
19/12/2006 : GE087880
14/12/2005 : GE087880
19/01/2005 : GE087880
26/01/2004 : GE087880
19/12/2003 : GE087880
18/12/2002 : GE087880
12/12/2000 : GE087880
13/01/2000 : GE087880
06/01/1999 : GE087880
25/07/1998 : GE87880
06/01/1998 : GE87880
15/06/1996 : GE87880
10/02/1995 : GE87880
30/11/1991 : GE87880
23/10/1985 : GE87880

Coordonnées
AMAPLANT.BE

Adresse
BEERVELDESTRAAT 72 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande