AMBER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMBER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.969.826

Publication

10/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 08.01.2014 14003-0072-010
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.12.2014, NGL 06.01.2015 15001-0527-009
14/09/2011
ÿþ;z---...--------

Ondernemingsnr :

z3323 ~6 9 Y~.G

Benaming : AMBER

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Bepèrkte Aansprakelijkheid

Zetel : Boerenkrijglaan 2 9170 DE KLINGE

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

iÉ Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Maarten De Clercq te Stekene (Kemzeke) op zesentwintig augustus tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt:

,1. Vennoten:

;4

1. Mevrouw JANSEN Amber Francisca, bestuurder van vennootschappen, geboren te Sint- Niklaas, op 15 april 1977 (rijksregisternummer: 77.04.15-260.62 en identiteitskaartnummer: 590-6307259-54), wonende te 9170 Sint Gillis Waas (De Klinge), Boerenkrijglaan 2, gehuwd met de heer Kristof De

Keersmaeker, onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Lammens, te Kemzeke op 21 april 2005, ongewijzigd tot op zesentwintig augustus tweeduizend en elf, zo zij verklaart.

2. De heer DE KEERSMAEKER Kristof, vrachtwagenchauffeur, geboren te Beveren, op 21 mei; 1979 (rijksregisternummer: 79.05.21-001.93 en identiteitskaartnummer 5908317955-37), wonende te 9170 Sint Gillis Waas (De Klinge), Boerenkrijglaan 2, gehuwd met mevrouw Amber Jansen, onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Paul

Lammens, te Kemzeke op 21 april 2005, ongewijzigd tot op zesentwintig

. augustus tweeduizend en elf, zo hij verklaart.

2. Benaming:

De vennootschap is een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "AMBER".

3. Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas (De Klinge), Boerenkrijglaan 2.

;14. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING

iF 1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

ti

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

811138964*

ulrilY-rí

VAN KO(-,Pi-fANi)!^L

~2, 09. 2011

DENDERMONDE

Griff

o

Lü~i

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aart het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6.Samenstelling: inbreng in speciën

De comparanten-oprichters verklaren dat het kapitaal geplaatst en volstort is ten belope van één derde, met name een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het genoemde bedrag werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening 737-0341194-88 bij KBC agentschap te Sint-Gillis-Waas geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op datum van tweeëntwintig augustus jongstleden, dat mij, notaris is overhandigd om aan deze akte te worden gehecht.

7. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, vanaf zesentwintig augustus tweeduizend en elf.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

9.Benoemingen:

Mevrouw Amber Jansen wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden, ontslag op haar verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder, zal haar echtgenoot, de heer Kristof De Keersmaeker van rechtswege in haar plaats treden zonder beperking van duur.

10. Volmacht:

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan Bvba CNOCKAERT & SALENS, te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

11.Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand december om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 20.12.2016, NGL 26.01.2017 17031-0130-009

Coordonnées
AMBER

Adresse
BOERENKRIJGLAAN 2 9170 DE KLINGE

Code postal : 9170
Localité : De Klinge
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande