AMLIBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMLIBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.504.163

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 27.06.2014 14226-0569-012
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 27.06.2013 13224-0268-011
24/03/2011
ÿþMud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : $3 y Soy ..g, 3

Benaming

(voluit) : AMLIBO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Bronstraat 2A, 9400 Ninove (Appelterre-Eichem) Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hubert Van de Steene met standplaats te Denderleeuw op: éénentwintig februari tweeduizend en elf, geregistreerd te Ninove op 25 februari 2011, acht bladen geen; verzendingen, boek 537, blad 09, vak 20, ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 ¬ ), dat een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken :

" 1. OPRICHTERS

1. De Heer SCHOONJANS, Christian, geboren te Ninove op 7 ja-nuari 1976, echtgenoot van Mevrouw: Stevens Nathalie, hierna nader genoemd, wonende te 9400 Ninove (Appelterre-Eichem), Bronstraat 2A.

2. Mevrouw STEVENS, Nathalie, geboren te Ninove op 14 februari 1979, echtgenote van de Heer: Schoonjans Christian, hiervoor vermeld, wonende te 9400 Ninove (Appelterre-Eichem), Bronstraat 2A.2.. MAATSCHAPPELIJKE BENAMING : AMLIBO

3. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : 9400 Ninove (Appelterre-Eichem), Bronstraat 2A

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- de aankoop, ruiling, inhuumeming, verhuring en onder-houd van onroerende goederen, evenals alle

financieringsverrichtingen toegelaten door de wet. De vennootschap kan de studie, de oprichting en inrichting' laten verwezenlijken van productie-eenheden met als doel deze laatste over te dragen "sleutel op de deur" aan: de opdrachtgever.

- de vennootschap mag alle bouwwerken oprichten voor haar rekening of voor rekening van derden, als: bouwheer of als aannemer en aan de onroerende goederen veranderingen en meerwaarden aanbrengen,: evenals de studie en uitvoering van verkavelingen en de aanleg van wegen en riolering, rechtstreeks of: onrechtstreeks voor zichzelf of voor derden alsook de studie van burgerlijke bouwkunde en van alle technische: uitrusting van gebouwen, materialen, aankopen, ruilen en verkopen, alle noodzakelijke ondememingscontracten: afsluiten, alle wissel-, commissie- en courtageverrichtingen doen, evenals het beheer van onroerende goederen waarnemen.

Zowel voor haar rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in. samenwerking niet derden, om het even welke handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks: betrekking hebben op aan- en verkoop, verkopen tegen commissie van bouwmaterialen in de ruimste zin van het woord.

- het verlenen van strategisch, bedrijfseconomisch, tech-nisch, financieel en juridisch advies, management en andere diensten voor ondernemingen, instellingen en verenigingen.

- de vennootschap mag eveneens alle handelingen stellen in verband met het organiseren en inrichten van seminaries, congressen, studiedagen, studiereizen en dergelijke, het publiceren van boeken, tijdschriften en allerhande uitgaven, het verwerven, exploiteren en verkavelen van brevetten en octrooien, licenties en: handelsmerken.

- de vennootschap mag alle daden stellen voor het kopen en verkopen, het huren en verhuren van onroerend goed, machines, installaties en uitrustingsgoederen.

- de vennootschap heeft eveneens tot voorwerp alle aanne-mingen van vervoer, zowel binnen- als in buitenland, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

- de vennootschap mag eveneens alle zakelijke rechten vestigen alsook het ontbinden ervan.

- de vennootschap mag deelnemen in het vermogen en in het bestuur van andere vennootschappen.

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken zowel voor zichzelf als voor derden.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

5. KAPITAAL

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op VIERENTWINTIGDUIZEND EURO (¬

24.000,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIF RECNTeAr e:

VAN KOOPHANDEL

1 4. 03. 2011

DENDERMONDE

G~is~le

Voor- 1111

behouden +11095379"

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd veertig (240) aandelen met stemrecht, zonder

vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweehonderd veertigste (1/240ste) van het

maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

6. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

7. JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur (10.00 u.). Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, eveneens om tien uur (10.00 u.). Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt.

Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exem-plaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vôôr die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

8. BESTUUR EN CONTROLE

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend ais algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij be-stuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt be-paalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij be-sluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroe-ping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile

I ,.

1

Voor-

behouden

aar. het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve

deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Deze bevoegdheidsbeperkingen zullen niet kunnen worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij

openbaar zijn gemaakt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

9. BESTEMMING VAN DE WINST- RESERVES

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5 %) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

10. Overgangsbepalingen

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in vanaf datum van neerlegging van het voor ontledend uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op éenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend dertien om tien uur (10.00 u.).

2. Benoeming van zaakvoerders

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één (1).

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur :

De Heer SCHOONJANS, Christian, geboren te Ninove op 7 januari 1976, echtgenoot van Mevrouw Stevens

Nathalie, wonende te 9400 Ninove (Appelterre-Eichem), Bronstraat 2A.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende be-slissing van de algemene vergadering.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hubert Van de Steene, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift akte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2015
ÿþ~~. Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







1111 111111148111 iuu GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 5 JUNI 2015

AFDELING Dellf@RMONDE







Ondernemingsnr : 0834.504.163

Benaming

(voluit) : AMLIBO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bronstraat 2A - 9400 Appelterre - Eichem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming zaakvoerder

Volgens de bijzondere algemene vergadering van 7 mei 2012 gehouden ter maatschappelijke zetel werd beslist mevrouw Stevens Nathalie, wonende Bronstraat 2A te 9400 Appelterre - Eichem te benoeming als zaakvoerder vanaf heden voor onbepaalde duur. Haar mandaat is onbezoldigd.

Deze beslissing werd met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

Schoonjans Christian, Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 30.06.2016 16250-0201-012

Coordonnées
AMLIBO

Adresse
BRONSTRAAT 2A 9400 APPELTERRE-EICHEM

Code postal : 9400
Localité : Appelterre-Eichem
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande