AMLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.837.509

Publication

17/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F-7 ;ERG-;I ELEGD

ó FG. 2014

RECHTMle VAN

I 1:00PHANDIee GENT

r

111111111,1111111111,111,1,1111111111

Ondernemingsnr : a 511 j£,,S`\---

Benaming (voluit) :AmLo

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Klapstraat51A

9831 Sint-Martens-Latem (Deurle)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 4 februari 2014 dat:

1. De heer VAN DEN BOSSCHE Steven, geboren te Gent op 26 januari 1973, en mevrouw JOREZ Vicky, geboren te Gent op 7 juli 1978, samenwonende te 9800 Deinze, Albert Saveryslaan 10 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam onder de naam "AmLo", met maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens Latem. (Deurle), Klapstraat 51A.

2< Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (£ 20.000,00) bedraagt en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De voornoemde oprichters hebben ingeschreven als volgt:

- de heer Van den Bossche Steven voor NEGENTIENDUIZEND EURO (£ 19.000,00), volstort ten belope van VEERTIENDUIZEND TWEEHONDERDVIJFTIG EURO (£ 14.250,00) en waarvoor hem vijfennegentig (95) aandelen worden toegekend,

- mevrouw Jorez Vicky voor DUIZEND EURO (£ 1.000,00), volstort ten belope van ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (E 750,00) en waarvoor haar vijf (5) aandelen worden toegekend. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE37 1030 3311 1828 bij de bank Crelan, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AmLo" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 3 februari 2014 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin:

- Onderneming in onroerende goederen, de tussenpersonen in aankoop-, verkoop- en verhuring van gebouwen, beheer van onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden, de experten-raadgevers inzake onroerende goederen, bouwpromotor, coördineren van bouwwerkzaamheden, coördinatie van onderaannemers en studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake bouwaangelegenheden.

Bureau voor consultancy, administratieve prestaties, ontwerp, marketing, service, copywriting en advies; - Tussenpersoon in de handel;

- Algemene groot- en kleinhandel;

- Verhuur van divers materieel;

- Tussenpersoon in de handel;

- Onderneming voor de aanneming, de uitvoering, de productie, de installatie en coördinatie van alle timmerwerk, schrijnwerk, meubelmakerij en alle aanverwante bewerkingen, onverschillig de aangewende grondstoffen zoals hout, metaal en andere diverse kunststoffen.

- Onderneming voor het uitbaten van een werkplaats voor fabricage van timmerwerk, van schrijnwerk voor het i" bouwbedrijf, van rolluiken, zonneblinden en vliegramen, voor fabricatie en garnering van niet metalen meubelen en van trappen uit om het even welke grondstof.

- Onderneming voor het plaatsen van houten vensterluiken, van ijzerwerk, metalen vensterlijken en metalen schrijnwerk, het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materieel.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van Toerend en_ onroerend- patrimonium, -zoals -onroerende_ goederen-aanwen-yen,..laten-_bouwen,-iatea.opsçhikken,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Woor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin vat het woord.

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen hi België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

4. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen afzonderlijk bestuursdaden stellen tot een bedrag van vijftienduizend vijfhonderd euro (E 15.500,00). Bestuursdaden voor een bedrag van meer dan vijftienduizend vijfhonderd euro (E 15.500,00) dienen door tenminste twee zaakvoerders te worden goedgekeurd.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de eerste maandag van de maand maart om 10.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap nit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

Tijdelijke bepalingen

1. Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 september 2015.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand maart in het jaar 2016 om 10.00 uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Wordt als niet-statutaire, onbezoldigde zaakvoerder aangesteld:

De heer Van den Bossche Steven, voormeld, aanvaardend;

4. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 1 oktober 2013 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5. De verschijnster en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camfisc, te 9870 Olsene, Grote Steenweg 131, vertegenwoordig door de heer CAMPE Wim.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMLO

Adresse
KLAPSTRAAT 51A 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande