AMPSON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMPSON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.342.422

Publication

22/01/2014
ÿþ Mod Word 11,1

itiI: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iN 1111

*19022 48*

i h~C'r"r~~~R~! ~ r'-" +

`. 11 JAN, 2014

RECH1 tiAiVK VAN KO')19H:%NII)ibenc: NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : © $4i 14 5,, k

Benaming

(voluit) : AMPSON

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9810 Nazareth, Parkwijk 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 10 januari 2014 blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de volgender kenmerken:

Oprichters :

1.. De heer DIERICKX Ruben Dionysia Frans, geboren te Gent op vijfentwintig oktober negentienhonderd zevenentachtig, nationaal nummer 87.10.25 245-29, identiteitskaart nummer 591_, 6292059-62, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben; afgelegd, wonende te 9810 Nazareth, Parkwijk 60,

2. De heer DIERICKX Jan Pieter Marcel, geboren te Dendermonde op vierentwintig juni. negentienhonderd zesenvijftig, nationaal nummer 56.06.24 191-16, identiteitskaart nummer 591-; 1673483-44, echtgenoot van mevrouw DE BUCK Carine, wonende te 9810 Nazareth, Parkwijk 60. De oprichter(s) heeft (hebben) zijn (hun) inbreng volstort ten belope van een derde. Maatschappelijke naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "AmpSon",

Maatschappelijke zetel :

Bij de oprichting is de zetel van de vennootschap gevestigd 9810 Nazareth, Parkwijk 60.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest: gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s).

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor' rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Geluidstechnische opdrachten (studiowerk, live events, opnames, enzovoort)

- Organisatie van events (muziek, video, technische ondersteuning presentaties, shows, enzovoort) - Uitschrijven van muzikale arrangementen en composities

- Optreden als muzikant (pianist, keyboards, drummer, enzovoort)

- Design, grafisch ontwerp, implementatie, onderhoud en beheer van websites, webwinkels, blogs,> enzovoort

- Distributie, handel, verhuur, erkend expert, serviceverlening in:

> geluidstechnische apparatuur, videoapparatuur, belichtingstechniek (audio en video), muziek instrumenten, computers, netwerkapparatuur, communicatieapparatuur, software, enzovoort, en alle in de hier vermelde domeinen bijhorende randapparatuur

> elektrotechnische installaties, activiteiten en handel

- Training en consulting activiteiten (advies, opleiding, enzovoort) in al hiervoor vermelde domeinen - Het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in dei hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en, voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge - Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennoctschappen of  ondernemingen.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard,

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtsreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullen of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder de meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Duur :

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600), Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

2. Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten - rechte.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen,

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders

luidende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is, Deze duur kan zowel

beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Jaarlijkse algemene vergadering :

1. Bevoegheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap,

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werking - stemr f

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals

voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige

meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke

volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen,

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder

het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens

naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk

vermogen, dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echt-

genote.

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de eerste dinsdag van de maand juni om 18 uur wordt de gewone algemene vergadering

gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag,

Boekiaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar

Bij het einde van elk beekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de

jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

Bestemming van het resultaat :

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het

resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften.

Ontbinding -Vereffening :

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van

gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel,

één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig

het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij

voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgelaste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen

terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de

verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van

gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in

voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een

hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen :

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in

algemene vergadering bijeen te komen.

a, het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

de heer Ruben Dierickx, wonende te 9810 Nazareth, Parkwijk 60

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen

verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor, Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan ais bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap DPO-Accountancy Noord, gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Kleemstraat 84, aan wie de macht ver-

Luik B - Vervolg

leend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W: administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

" 10/1/2014

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Y Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Coordonnées
AMPSON

Adresse
PARKWIJK 60 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande