AMS MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMS MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.896.364

Publication

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.09.2013, NGL 04.11.2013 13654-0503-011
21/11/2011
ÿþ Mod 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan h Belgis Staatst 111 11111 Mann nl

+11174691*

NEERGELEGD

0 8 NOV. 2011

RECHTMWe VAN

KOOPHAN TE GENT

Ondernemingsnr : O îLe % JÇ 14

Benaming

(voluit] : AMS MANAGEMENT

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Sleidinge (Evergem), Polenstraat 43

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Manuel Van Hoof te Zwijnaarde thans Gent op 4 november 2011, neergelegd ter griffie vóór registratie, dat tussen:

1)de heer VAN BOGAERT Samuel, geboren te Gent op 25 juli 1979, (verschijner sub 1), en zijn echtgenote

2) mevrouw DE VREUGD Joyce geboren te Gent op 19 april 1979, (verschijner sub 2),

samenwonende te 9920 Lovendegem, Oostveld Kouter 235.

- een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "AMS

MANAGEMENT'

- zij haar maatschappelijke zetel heeft te 9940 Sleidinge (Evergem), Polenstraat 43;

-De vennootschap heeft als doel:

I. Voor eigen rekening:

a. het verpakken, etiketteren, postklaar maken en verzenden van drukwerk en pakketten, het verzorgen

van secretariaat, de aankoop, de huur en het beheer van adressenbestanden, het verzorgen van mailings in de" meest uitgebreide zin.

b. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere. roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten` vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen in de ruimste zin van het woord.

c. het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel: in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich' borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even. welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

c. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste " zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

f. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden;

g. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke: goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

h. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en: het beleggingsadvies.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

ll lagenTT Tiet kélgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

- de vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur te rekenen van de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

- het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal werd vastgesteld op 18.600,00 euro verdeeld in 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/186ste van het kapitaal, voor één/derde volstort in speciën en onderschreven als volgt:

1) de verschijner sub 1: drieënnegentig (93) aandelen, zegge voor negenduizend driehonderd (9.300,-euro);

2) de verschijner sub 2: drieënnegentig (93) aandelen, zegge voor negenduizend driehonderd (9.300,-euro).

-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot.

-De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

-Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

-De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op 21 september om 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden tijdens hei jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

-Elk aandeel geeft recht op één stem.

-Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 maart 2013.

-Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoaciief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het

" bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet

uitgekeerd mogen worden.

-Voor onbepaalde duur is tot gewone zaakvoerder benoemd:

Mevrouw De Vreugd Joyce voormeld.

-Mei toepassing van artikel 60 Wetboek van vennootschappen, neemt de vennootschap de verbintenissen

over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overname zal slechts uitwerking

hebben vanaf de datum van dé neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Manuel Van Hoof.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie oprichtingsakte ;

bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.09.2015, NGL 30.09.2015 15637-0023-011

Coordonnées
AMS MANAGEMENT

Adresse
POLENSTRAAT 43 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande