AMS WILLING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMS WILLING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.255.904

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 02.07.2014 14260-0063-012
18/01/2013
ÿþmod 11,1

E

08 JAN. 2013

KOOPHA TE GENT

(Luik; B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111 rifi wiuiiuiui

*130113a4*

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0502- 2,S5,S - -

:

Benaming (voluit) :AMS Willing

'; (verkort) :

:: Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenakkerlaan 24

9080 Lochristi

1

Onderwerp akte :OPRICHTING BVBA

'É Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Pierre Moulin, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op drie januari;

;:tweeduizend dertien, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt : :

;, Naam : AMS Willing '

0 Zetel : 9080 Lochristi, Steenakkerlaan 24 '

Duur : Onbepaald.

Vennoot:

De Heer Vanden Broucke, Pieter-Willem Leone Walter, wonende te 9270 Laame, Molenstraat 1 A202.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de oprichter, de Heer Pieter-Willem Vanden Broucke.

De inschrijver verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volgestort is ten belope;

;: van twee/derden.

;, Kapitaal : Het kapitaal bedaagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door,

:; honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde. Gestort bedrag : twaalfduizend vierhonderd euro (@; ;: 12.400,00).

Samenstelling van het kapitaal : Het kapitaal is volledig onderschreven door volstorting in geld.

i Boekjaar : van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar.

Reserves  winstverdeling  vereffening : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf;

ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de:

,j wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van dei

netto-winst. ,

Bij ontbinding / vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering; anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door;

li

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. " Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoten. ;

; De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

;, Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders,

bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering; ;: van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

:,Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van:

; openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. ;

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden: :, en in rechte als eiser of als verweerder.

,; De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde:

;: vertegenwoordiger.

: ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt : Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot:

:= van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot: ;: zaakvoerder benoemd worden. 'lDoel:

;:

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen en projecten, teneinde haar; vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen waarin zij participeert bij te staan in de bedrijfsvoering op; commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen: waarin zij participeert mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de; realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen, met dewelke één of andere band van; deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of: persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

Het beheren van haar roerend eri onroerend patrimonium

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Beigisch

Staatsblad

Het verrichten van consultancy op marketing, management, strategisch en politiek gebied,

Projectmanagement, zowel nationaal ais internationaal.

het verlenen van financiële, administratieve, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

het optreden als tussenpersoon bij de aankoop en verkoop van onroerende goederen, gelegen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die de gehete of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld.

Zo mag zij onder andere bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend

De vennootschap mag hierbij:

Alle commerciële, industriële, technische, juridische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

Op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken.

Overgaan tot het aankopen, verkopen, verhuren, doen bouwen, doen verbouwen, verkavelen van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen in België of in het buitenland, alsmede het beheren en uitbaten van het eigen patrimonium van de vennootschap, en het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele verband houden met het bovenstaande, of daartoe nodig, nuttig of bevorderlijk zijn.

Dit alles voor zover de vereiste toelatingen, vergunningen of bewijs van ondernemingsvaardigheden kunnen worden voorgelegd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschap en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft borgstellen, of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

Zij mag de genoemde en bedoelde verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening uitvoeren, alsook in naam en/of voor rekening van derden.

De vennootschap mag de genoemde en bedoelde verrichtingen uitvoeren tin België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag echter op geen enkele manier aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beteggingsandememingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of uitvoeringsbesluiten die deze wet en/of uitvoeringsbesluiten zouden komen te vervangen.

Jaarvergadering : de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar : Aanvang op drie januari tweeduizend dertien, om af te sluiten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Eerste jaarvergadering : in het jaar tweeduizend veertien.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01 november 2012 tot op heden.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

duur:

De Heer Vanden Broucke. Pieter-Willem Leone Walter, ongehuwd, geboren te Gent op 24 januari 1983, [Rijksregister nummer : 83.01.24-073.84j, wonende te 9270 Laame, Molenstraat 1 A202;

die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden.

Deze opdracht is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT FORMALITEITEN KRUI PUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN  ONDERNEMINGSLOKET  SOCIA E EN FISCALE ADMINISTRATIES.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Christiane De Smet, met zetel te Laarne-Kalken, Colmanstraat 65, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

gel , " +'X

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: Pierre Moulin

expeditie akte oprichting Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMS WILLING

Adresse
STEENAKKERLAAN 24 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande