AMSTO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AMSTO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 419.219.944

Publication

18/10/2013
ÿþ~

Mod PDF 11.1

_'~~;,j" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

NEERGELEGD

lencierréBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

0 9 OKT. 2013

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0419.219.944

Benaming (voluit): AMSTO

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9031 Gent (Drongen), Koninginnelaan 2bus 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :

BESLUIT TOT SPLITSING DOOR OVERNEMING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "AMSTO" DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "VEKABO" EN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ANITRAS"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 30 september 2013, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, ter registratie neergelegd,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze' vennootschap "AMSTO", waarvan de zetel gevestigd is te 9031 Gent (Drongen),;

Koninginnelaan 2/3, ondernemingsnummer 0419.219.944 RPR Gent, volgende:

beslissingen genomen heeft:

A. Vaststellingen nopens de vervulling van de wettelijke formaliteiten inzake de splitsing door overname

1/ De onderscheiden bestuursorganen van de overgenomen vennootschap, "AMSTO" en van de overnemende vennootschapen , "VEKABO" en "ANITRAS, hebben het door artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste voorstel van de SPLITSING door OVERNEMING, houdende de gegevens als vernield dienaangaande in het Wetboek van Vennootschappen opgesteld.

Het voorstel werd door de overnemende vennootschappen en door de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 27 mei= 2013 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op vijf juni 2013, respectievelijk onder de nummers 0084682-0084683-0084681 hetzij meer dan zes weken' voor de huidige algemene vergadering.

21 De aandeelhouders van de vennootschappen die de splitsing door overneming aangaan hebben unaniem beslist te verzaken aan de bepalingen van artikel 731 - 734 van het Wetboek van Vennootschappen (opmaak bijzondere verslagen en controleverslag), waardoor de, bepalingen van artikel 602 Wetboek van Vennootschappen (kapitaalverhoging in natura) van toepassing worden.

3/ De aangewezen bedrijfsrevisor heeft het verslag opgemaakt voorgeschreven door. artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V,R,C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a,. vertegenwoordigd door de heer VANDER DONCKT Hedwig, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151/A bus 42, gedateerd op 30 september` 2013 2013 bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies:

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

J. voor wat betreft de naamloze vennootschap VEKABO

"6. BESLUITEN

De kapitaalverhoging in de naamloze vennootschap "VEKABO", gebeurt middels inbreng in natura, ingevolge de splitsing van NV "AMSTO ", voor een totale inbrengwaarde van 17,228.173,59 EUR. Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden

van waardering, zijnde de netto-boekwaarde, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in de toekenning enerzijds van 28.700.183 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend een kapitaal van 1.979.105, 63 EUR, in meer een globale uitgiftepremie van 650,75 EUR en anderzijds door inboeking van het saldo op de reserves voor een bedrag van 4.099.658, 05 EUR en door inboeking van het saldo op het overgedragen resultaat van 11.148, 759,16 EUR.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd om gehecht te worden aan de akte van kapitaalverhoging van de NV "VEKABO" te Gent (Drongen) en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 30 september 2013 door "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor

Hedwig VANDER DONCKT

Bedrijfsrevisor"

2, voor wat betreft de naamloze vennootschap ANITRAS

"6. BESLUITEN

De kapitaalverhoging in de naamloze vennootschap "ANITRAS", gebeurt middels inbreng in natura, ingevolge de splitsing van NV "AMSTO", voor een totale inbrengwaarde van 19,134.470,84 EUR. Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel, dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, zijnde de netto-boekwaarde, bedr~fseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in de toekenning enerzijds van 2 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend een kapitaal van

310,05 EUR, in meer een globale uitgiftepremie van 0,10 EUR en anderzijds door inboeking van het saldo op de reserves voor een bedrag van 643,35 EUR en door inboeking van het saldo op het overgedragen resultaat van 1.749,54 EUR.

Ter volledigheid dien ik op te merken dat overeenkomstig artikel 740, §2 1 ° W Venn er geen omwisseling plaatsvindt van aandelen in de gesplitste vennootschap NV "AMSTO" tegen aandelen in de verkrijgende vennootschap NV "ANITRAS" ten belope van de aandelen in de gesplitste vennootschap die door de verkrijgende vennootschap zelf worden aangehouden. Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd om gehecht te worden aan de akte van kapitaalverhoging van de NV "ANITRAS" te Gent (Drongen) en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 30 september 2013 door "Valider Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrierevisoren ", afgekort "V; R.C. Bedrijfsrevisoren ", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor

Hedwig VANDER DONCKT

Bedrijfsrevisor"

4/ De stukken bedoeld in artikel 733 van het Wetboek van Vennootschappen lagen uiterlijk één maand vóôr de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschappen ter beschikking voor inzage door de aandeelhouders, welke er tevens kosteloos een afschrift van konden verkrijgen, voor zover door de Algemene Vergaderingen hier niet van kon worden afgeweken.

5/ Vanaf de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel tot op heden hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen behoudens de verkopen van onroerende goederen navermeld. Evenwel wordt alhier de aandacht gevestigd dat de goedgekeurde jaarrekening van "AMSTO" per 31 december 2012 licht afwijkt van deze waarom het splitsingvoorstel werd gebaseerd. Het betreft hier echter geen belangrijke wijzigingen.

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VOORSTEL INZAKE SPLITSING DOOR OVERNAME

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de mededeling van het bestuursorgaan van de overgedragen vennootschap dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de overgedragen vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het splitsingsvoorstel door overneming en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering. De vergadering verklaart eveneens kennis te hebben genomen van het feit dat de cijfers opgenomen in de goedgekeurde jaarrekening van "AMSTO" licht afwijken van deze zoals opgenomen in het splitsingsvoorstel. In het splitsingsvoorstel was er sprake van een netto-actief van "AMSTO" per 31 december 2012 van 36.517.554,03 EUR. De goedgekeurde jaarrekening van "AMSTO" per 31 januari 2012 vermeldt evenwel een netto-actief van 36.362.644,43 EUR. Deze beperkte wijziging heeft eveneens een impact op de mate waarin de bestanddelen van het eigen vermogen van "AMSTO" overgaan op de verkrijgende vennootschappen alsook op het aantal aandelen dat zal worden uitgereikt door "VEKABO". Het netto-actief dat wordt overgedragen naar "VEKABO" bedraagt immers 17.228.173,59 EUR hetgeen ook licht afwijkt van hetgeen staat vermeld in het spitsingvoorstel (17.3 83.083,19 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering neemt kennis en bespreekt het voorstel in het kader van de splitsing door overneming en gaat over tot de overname:

- Enerzijds door de naamloze vennootschap "VEKABO" van alle activa en passiva, rechten en plichten van de naamloze vennootschap "AMSTO" voor wat betreft de grondenactiviteit

- Anderzijds door de naamloze vennootschap "ANITRAS" van alle activa en passiva, rechte en plichten van de Naamloze vennootschap "AMSTO" voor wat betreft de holdingsactiviteiten

zoals het door de bestuursorganen van de bij deze operatie betrokken vennootschappen werd opgesteld in het splitsingsvoorstel van 27 mei 2013 zoals voormeld.

De vergadering oordeelt dat de overneming door splitsing zal worden doorgevoerd met een ruilverhouding zoals bepaald in het neergelegde splitsingsvoorstel door overneming zoals voormeld en met alle voorwaarden  rechten en andere zoals bepaald en beschreven in het betreffende neergelegde splitsingsvoorstel en rekening_ houdend met de lichte wijzigingen die er zijn tussen de finale goedgekeurde ciifers van "AMSTO" per 31 december 2012 en deze opgenomen in het splitsingsvoorstel en die een impact hebben op de toewijzing van de eigen vermogens en het aantal aandelen dat wordt uitgegeven door "VEKABO".

Het voorstel werd door de overnemende vennootschappen en door de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 27 mei

2013 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 5 juni 2013

respectievelijk onder de nummers zoals voormeld hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

TWEEDE BESLUIT : BESLUIT TOT SPLITSING DOOR OVERNAME

De vergaderingen keuren met eenparigheid van stemmen de aangekondigde splitsing door overname goed. De vergaderingen keuren met eenparigheid van stemmen de aangepaste ruilverhoudingen goed. Zij besluiten aldus dat :

op de naamloze vennootschap "VEKABO", overnemende vennootschap, het gehele vermogen inzake de grondenactiviteit van de naamloze vennootschap "AMSTO", zowel de rechten als de verplichtingen,

op de naamloze vennootschap "ANITRAS" overnemende vennootschap het gehele vermogen inzake de holdingactiviteit

als gevolg van splitsing door overname zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde splitsingsvoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer :

a) De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

b) Aan de bestuurders van de bij de overname betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De over te nemen vennootschap "AMSTO" heeft geen aandelen uitgegeven met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen, zodat terzake geen maatregelen dienen te worden voorgesteld.

c) De splitsing door overneming zal juridisch uitwerking hebben tussen partijen vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten zullen genomen hebben met dien verstande dat de verrichting pas tegenstelbaar zal zijn aan derden vanaf de publicatie van het besluit in het Belgisch Staatsblad.

d) De bestuursorganen van de bij de splitsing door overname betrokken

vennootschappen verklaren dan ook dat het de bedoeling is om de splitsing door overname

I

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

belastingneutraal te laten plaatsvinden en dit mede gelet op de aanwezigheid van zakelijke motieven. Derhalve zal de geplande splitsing door overnemning gerealiseerd worden bij toepassing van artikelen 211, 212 en 213 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992).

e) Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de overgenomen vennootschap warden geacht te zijn ingebracht in de overnemende vennootschap behoudens de verkopen van onroerende goederen welke hebben plaats gehad sedert 1 januari 2013.

Meer bepaald voor wat betreft de navermelde onroerende goederen bestaat de mogelijkheid dat bij vergetelheid of bij vergissing bepaalde goederen niet werden opgenomen in onderhavige of bepaalde goederen inmiddels niet meer tot het patrimonium behoren van de over te nemen vennootschap AMSTO; dienaangaande bevestigen en verklaren de verschijners in dezer en geven de ondergetekenden de toelating en volmacht aan de

betreffende overheden en diensten de nodige mutaties te verrichten gezien de

uitdrukkelijke bedoeling van de in onderhavig proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gestelde rechtshandeling om het volledig onroerend patrimonium over te hevelen in de overnemende vennootschap de NV Vekabo.

Indien thans zou blijken dat bepaalde goederen niet tot het patrimonium van NV Amsto behoren en indien later zou blijken dat deze goederen toch nog tot het vermogen van Amsto zouden behoren, worden deze eveneens geacht via huidige overname overgegaan te zijn naar het vermogen van de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT: KAPITAALSVERHOGING

A.Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de vennootschap "Amsto" ten algemene titel over op de overnemende vennootschap "VEKABO" voor wat betreft de grondenactiviteit zoals beschreven in het op de griffie neergelegde afschrift.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

Deze werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift. STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN

Deze werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift. BODEMDECREET

Deze werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift.

Uitreiking van de nieuwe aandelen, kapitaalverhoging en toewijzing eigenvermogensbestanddelen

A.Overname van de grondbankactiviteit van de NV Amsto door de NV Vekabo

Het vermogen dat overgaat van de NV Amsto naar de NV Vekabo bestaat uit de grondbankactiviteit. Dienaangaande wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel dd 27 mei 2013 gepubliceerd zoals voormeld waarbij de betrokken vennootschappen verklaren voldoende op de hoogte te zijn.

B.Overname van de holdingactiviteit van de NV Amsto door de NV Anitras

Het vermogen dat overgaat van de NV Amsto naar de NV Anitras bestaat uit participaties en groepsvorderingen.

Dienaangaande wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel dd 27 mei 2013 gepubliceerd zoals voormeld waarbij de betrokken vennootschappen verklaren voldoende op de hoogte te zijn.

VIERDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING INZAKE VEKABO

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, wordt met eenparigheid van stemmen besloten artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 39.671.518,20 EUR

h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door 85.081.966 aandelen gelijke aandelen, zonder

vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt een gelijke fractiewaarde

van het maatschappelijk kapitaal."

VIJFDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING INZAKE ANITRAS

Met eenparigheid van stemmen der algemene vergadering der aandeelhouders van de

NV Anitras wordt alhier beslist dat voortaan de benaming van de NV Anitras zal luiden:

NV "Bostoen Group"

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot

kapitaalverhoging die voorafgaat, wordt met eenparigheid van stemmen besloten artikel 1

der statuten te wijzigen als volgt

De benaming

Artikel 5 van de statuten te vervangen door:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 16.600.310,59 EUR

Het wordt vertegenwoordigd door 9,261 aandelen gelijke aandelen, zonder

vermelding van nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt een gelijke fractiewaarde

van het maatschappelijk kapitaal."

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering van de NV Anitras beslist alhier met ingang van heden de

volgende bestuurders te ontslaan:

- De Heer Bostoen Patrick voornoemd

De heer Bostoen Stephan voornoemd

Mevrouw Bostoen Danielle voornoemd

De NV Procity invest voormeld

De Heer De Clercq Jan

De algemene vergadering der aandeelhouders geeft alhier kwijting en ontlasting over

voornoemde bestuurders.

Vervolgens beslist de algemene vergadering der aandeelhouders volgende

bestuurders te (her) benoemen:

De cvba Christavest  ondernemingsnummer BE 859 552 038 met zetel te 9971

Lembeke, Kerkstraat 33 a met als vaste vertegenwoordiger de Heer Boone Stanislas

wonend te

Voor een periode van vier jaar

- De bvba JLMV  ondernemingsnummer BE 822 569 007, met zetel te 8500

Kortrijk, Toekomststraat 2A met als vaste vertegenwoordiger de Heer Lano Joseph

Voor een periode van vier jaar

- De NV Ertveld hier voormeld met haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Bostoen Danielle voornoemd

Voor een periode van vier jaar

De Heer Impe Peter wonend te 9636 Nederzwalrn  Hermelgem (Zwalm) Beekmeersstraat 6

Voor een periode van vier jaar.

Het bestuursmandaat van de cvba Christavest  de Bvba JLMV en de Heer

Impe Peter is bezoldigd en islzal worden vastgelegd in een onderhands akkoord. ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering beslist alle machten, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, te verlenen aan de ondergetekende notaris, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

basisinformatie van de vennootschap en zo nodig, bij de administratie van de belasting over

de toegevoegde waarde.

VI. SLOTVERKLARINGEN

1. Eenparigheid van stemmen

De voorzitter van de vergadering, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de splitsing door overneming van de naamloze vennootschap "AMSTO" door de naamloze vennootschappen "VEKABO" en "ANITRAS" verwezenlijkt is, en bijgevolg ook de kapitaalverhoging in de naamloze vennootschap "VEKABO" en "ANITRAS, en dat de naamloze vennootschap "AMSTO" ophoudt te bestaan.

2. Wettigheidsverklaring.

Ondergetekende notaris verklaart vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Steven VERBIST

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV de dato 4 oktober 2013.

4

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13320-0399-034
05/06/2013
ÿþMal 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffa

*13084681*

V< beer

aar Bell Staa

NIFFRGFI FGD



2 7 MEI 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEIkI. GENT

Ondernemingsnr : 0419.219.944

Benaming

(voluit) : AMSTO

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel : Koninginnelaan 2, bus 3 1 a O31 1Y V\-F n

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT SPLITSING DOOR OVERNEMING VAN nv Amsto door Vekabo NV en Anitras NV

.Er blijkt uit een voorstel tot splitsing tussen Amsto nv en Vekabo nv met maatschappelijke zetel te Gent, Drongen, Koninginnelaan 2/3, RPR 0879.032.410 en NV Anitras met maatschappelijke zetel te 9031 Gent-Drongen, Koninginnelaan 2/3-RPR 034 878 289 de dato 22 mei 2013 het volgende

*De raad van bestuur van AMSTO NV (hierna "AMSTO" of de " te splitsen vennootschap") en de raad van bestuur van VEKABO NV (hierna "VEKABO" of de "verkrijgende vennootschap") en de raad van bestuur van ANITRAS NV (hierna "ANITRAS" of de "verkrijgende vennootschap" hebben in gemeen overleg besloten dit voorstel tot splitsing door overneming op te stellen, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 673 juncto 728 van het wetboek van vennootschappen (W.Venn)

*AMSTO, VEKABO en ANITRAS wensen een splitsing te verwezenlijken waarbij de te splitsen vennootschap AMSTO haar gehele vermogen zal overdragen aan de verkrijgende vennootschappen

VEKABO, en ANITRAS tegen de uitreiking van nieuwe aandelen in VEKABO en ANITRAS aan de

aandeelhouders van AMSTO, overeenkomstig de de bepalingen van de artikelen 673 juncto 728 W.Venn.,

Het is de bedoeling van partijen dat de activiteiten van AMSTO en de daaraan verbonden

vermogensbestanddelen zoals nader bepaald in onderhavig voorsteln in going concern worden gesplitst:

- de grondactiviteiten en de daaraan verbonden vermogensbestanddelen worden overgedragen aan

VEKABO

- de holdingsactiviteiten en de daaraan verbonden vermoegensbestanddelen worden overgedragen aan

ANITRAS

De bestuurders van de betrokken vennootschappn verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht,

ligt om de splitsing tot stand te brengen, in overeenstemming met de bepalingen van de artkelen 728 en

volgende W,Venn.

Ruilverhouding:

AMSTO heeft 14.155 aandelen uitgegeven die toebehoren aan de volgende aandeelhouders:

a) 14.153 aandelen worden gehouden door ANITRAS

b) 1 aandeel wordt gehouden door de Heer Stephan Bostoen

c) 1 aandeel wordt gehouden door Mevrouw Danielle Bostoen

VEKABO

*Naar aanleiding van de splitsingsverrichting dient een ruilverhouding te worden vastgesteld. De verdeling over de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap AMSTO van de nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschap VEKABO zal naar evenredigheid met hun rechten in het kapitaal van de te splitsen vennootschap AMSTO geschieden.

De uitgifte van nieuwe aandelen VEKABO zat gebeuren op basis van een vergelijking tussen enerzijds de werkelijke waarde van het door AMSTO aan VEKABO over te dragen vermogen en anderzijds de werkelijke waarde van het vermogen van VEKABO vder de reorganisatie.. Er wordt uitsluitend vergoed door toekenning van aandelen die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen.

Het vermogen dat wordt afgesplitst naar VEKABO bestaat voornamelijk uit onroerende goederen. De bepaling van de marktwaarde van de onroerende goederen (1.e voorraad gronden) gebeurt op basis van recente opjectieve schattingen van de respectievelijke activa en dit aan de hand van uniforme criteria.

De waarde van de vermogensbestanddelen van AMSTO die naar aanleiding van de splitsing zullen worden overgedragen van AMSTO naar VEKABO, wordt bepaald op één en veertig miljoen zeven honderd zeventig duizend honderddrie en zeventig komma negentien euro (¬ 41.770.173,19)

De waarde van één aandeel van de verkrijgende vennootschap VEKABO wordt gewaardeerd op een bedrag van één komma vijf en veertig euro.(¬ 1,45)

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de overdracht van een deel van het vermogen van AMSTO naar VEKABO ingevolge de splitsing van AMSTO zal VEKABO dus acht en twintig miljoen acht honderd en zeven duizend en zestien nieuwe aandelen (28.807.016) uitgeven die aan de aandeelhouders van AMSTO zullen worden uitgereikt.

Meer bepaald zal VEKABO bijgevolg acht en twintig miljoen acht honderd en twee duizend acht honderd en twee duizend negen honderd zes en veertig (28.802.946) nieuwe aandelen uitgeven aan de

aandeelhouder- vennootschap ANITRAS. Daarnaast zal VEKABO twee duizend en vijf en dertig 2035) nieuwe aandelen uitgeven aan elk van de aandeelhouders natuurlijke personen zijnde de Heer Stephan Bostoen en Mevrouw Danielle Bostoen. Er zal geen opleg in geld worden toegekend.

De naar aanleiding van de splitsing uit te geven nieuwe aandelen van VEKABO zullen van dezelfde soort zijn en van dezelfde rechten genieten als de reeds bestaande aandelen van VEKABO.

- ANITRAS

Naar aanleiding van de overdracht van een deel van het vermogen van AMSTO naar ANITRAS ingevolge de splitsing van AMSTO zal ANITRAS nieuwe aandelen uuitgeven aan elk van de aandeelhouders natuurlijk personen van AMSTO zijnde de Heer Bostoen Stephan en Mevrouw Bostoen Danielle. ANITRAS zal echter geen nieuwe aandelen uitgeven ten belope van de verkregen vermogensbestanddelen die worden vertegenwoordigd door de participatie die ANITRAS op vandaag aanhoudt in AMSTO.

Overeenkomstig artikel 740,§2 1° W.Venn vindt er immers geen omwisseling plaats van aandelen in de gesplitste vennootschap (AMSTO) tegen aandelen in de verkrijgende vennootschap (ANITRAS) ten belope van de aandelen in de gesplitste vennootschap die door de verkrijgende vennootschap zelf worden aangehouden.

De uitgifte van nieuwe aandelen ANITRAS aan de Heer Stephan Bostoen en aan Mevrouw Danielle Bostoen zal eveneens gebeuren op basis van een vergelijking tussen enerzijds de werkelijke waarde van het door AMSTO aan ANITRAS over te dragen vermogen vermenigvuldigd met een breuk van 2/14.155 en anderzijds de werkelijke waarde van het vermogen van ANITRAS voor de reorganisatie. De aandeelhouders natuurlijke personen van AMSTO worden uitsluitend vergoed door toekenning van aandelen die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen.

Het vermogen dat wordt afgesplitst naar AN1TRAS bestaat v000mamelijk uit participaties. De bepaling van de marktwaarde vaan de participaties gebeurt op basis van recente objectieve schattingen van de respectievelijke activa en dit aan de hand van uniforme criteria.

De waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen van AMSTO die naar aanleiding van de splitsing zullen worden overgedragen door AMSTO naar ANITRAS, wordt bepaald op één en veertig miljoen vijf honderd vijf en veertig duizend drie honderd twee en twintig euro nul acht euro-cent(¬ 41.545.322,08)

De waarde van één aandeel van de verkrijgende vennootschap ANITRAS wordt gewaardeerd op een bedrag van zes duizend negen t honderd acht en zeventig komma acht en tachtig euro (¬ 6.978,88¬ )

In ruil voor hun aandeel in AMSTO zal aan elk van de aandeelhouders natuurlijke personen zijnde de Heer Stephan Bostoen en Mevrouw Danielle Bostoen één aandeel ANITRAS warden toegekend. Er zal geen opleg in geld worden toegekend.

De naar aanleiding van de splitsing uit te geven nieuwe aandelen van AN1TRAS zullen van dezelfde soort zijn en van dezelfde rechten genieten als de reeds bestaande aandelen van AN1TRAS,

De Raad d van Bestuur van VEKABO en de Raad van Bestuur van ANITRAS zuillen overgaan tot uitreiking van de nieuwe aandelen aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap AMSTO.

De nieuw uit te reiken aandelen zullen op naam luiden.

Op de datum van het splitsingsbesluit ofzo snel als praktisch mogelijk nadien zal deze aandelenuitgifte ingeschreven warden in het aandelenregister van Vekabo en ANITRAS.

De nieuw uitgegeven aandelen zullen recht geven in de winst van de verkrijgende vennootschappen vanaf 1 januari 2013.

Het overgedragen vermogen van te splitsen vennootschap AMSTO gaat over naar de verkrijgende vennootschappen VEKABO en ANITRAS op basis van de jaarrekening opgemaakt per 31 december 2012, Alle handelingen van de te splitsen vennootschap AMSTO die betrekking hebben op de over te dragen vermogensbestanddelen worden voor boekhoudkundige doeleinden geacht te zijn gesteld voor rekening van de verkrijgende vennootschapPEN VEKABO en ANITRAS vanaf 1 januari 2013.

Er zijn noch in de te splitsen vennootschap AMSTO noch in de verkrijgende vennootschappen VEKABO en ANITRAS bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

De aandeelhouders van de te splitsen vennootschap AMSTO en van de verkrijgende vennootschappen VEKABO en ANITRAS hebben het voornemen om, in toepassing van artikelen 731 en 734 W. Venn., unaniem te verzaken aan de bijzondere verslagen en het controleverslag waarvan sprake in de artikelen 730, 731 en 733 W. Venn. Aldus wordt aan de commissaris in dit verband geen bijzondere bezoldiging toegekend.

Noch aan de leden van de raad van Bestuur van de te splitsen vennootschap noch aan de leden van de verkrijgende vennootschappen worden bijzondere voordelen toegekend.

AMSTO zal in het kader van de voorgestelde splitsing de hieronder opgesomde vermogensbestanddelen (activa en passiva) die verband houden met haar grondbankactiviteit, overdragen aan VEKABO:

a)alle gronden die op 31 december 2012 geboekt staan onder de 353.001 en 353.010( voorraadrekeningen). De boekwaarde van de in te brengen gronden bedroeg op 31 december 2012 twaalf miljoen drie honderd één en zeventig duizend vier honderd één en negentig komma zes en vijftig euro (¬ 12.371,491,56) . Deze gronden worden overgedragen in de juridische toestand waarin ze zich bevinden, Indien er een opstalovereenkomst is afgesloten tussen AMSTO en een aannemer, dan zullen de gronden dus overgaan bezwaard met dit opstalrecht. De (opstal)overeenkomsten die in dit kader zijn afgesloten zullen uiteraard mee overgaan naar VEKABO. ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een overzicht van de over te dragen gronden wordt als bijlage 1 aangehecht aan dit splitsingsvoorstel.

b) rekeningen (rekeningen 179.001 - 179.002 - 291.001 - 291,002) met betrekking tot de deelnames van derden in grondactiviteiten ;

c) diverse vorderingen die verband houden met de grondbankactiviteit (rekeningen 401.000- 404.000416.114-416.120-416.130-146.140);

d) de rechten van Fortis Film Fund (rekeningen 511.000 en 511.009)

e) alle schulden vermits deze betrekking hebben op de grondbankactiviteit. Het betreft schulden voor een bedrag van 10.730.847,49 EUR (rekeningen 436.700-436.800-436.900-440.100-443.000-444.000-470.100489.600).

f) de overlopende rekeningen 490.000-494.000- 491.100-492.200-492.250;

g)de lopende contracten die verband houden met de grondbankactiviteit;

h)de vergunningen die zijn toegekend en die verband houden met de grondbankactiviteit.

AMSTO zal In het kader van de voorgestelde splitsing de hieronder opgesomde vermogensbestanddelen

(activa en passiva) die verband houden niet haar holdingsactiviteit overdragen aan ANITRAS:

a) aile participaties en andere financiele vaste activa (geboekt op rekeningen 280.010en volgende) evenals de daarop geboekte waardeverminderingen (te vinden onder 282.609) vermeerderd met de borgtochten (rekening 286.000) welke op 31 december 2012 een totale boekwaarde van 18.058.400,86 EUR hadden.;

b) diverse vorderingen die verband houden met de holdingsactiviteit (rekeningen 416.003-416.050-416.111416.129)

De splitsingsbalans dd 31 decdember 2012 (24u) is aan dit voorstel gehecht. ais bijlage.

Gelet op de boekhoudkundige continuiteit die in het kader van de voorgestelde splitsing zal worden gehuldigd (artikel 80 KB tot uuitvoering W.venn en CBN-advies nr 2009/8) zijn de over te dragen vermogensbestanddelen in de splitsingsbalans opgenomen voor de waarde waaraan zij per 31 december 2012 voorkomen in de boekhouding van AMSTO.

Het netto-actief van AMSTO per 31 december 2012 bestaat uit volgende onderdelen: AMSTO

GEPLAATST KAPITAAL 4.177.199,27

UITGIFTEPREMIE 1.373,51

WETTEL1JKE RESERVE 417.719,93

BELASTINGSVR1JE RESERVE 300.000,00

BESCHIKBARE RESERVE 7.935.223,30

OVERGEDRAGEN WINSTNERL1ES 22.417.902,45

RESULTAAT VAN HET JAAR 1.268.135,57

36.517.554,03

Het netto-actief dat naar VEKABO zal worden overgedragen bedraagt zeventien miljoen drie honderd drie

en tachtig duizend en drie en tachtig komma negentien euro (¬ 17,383.083,19) en bestaat uit:

VEKABO;

GEPLAATST KAPITAAL 1.988.430,07

UITGIFTEPREMIE 653,82

WETTELIJKE RESERVE 198.843,01

BELAST1NGSVRIJE RESERVE 142.805,98

BESCHIKBARE RESERVE 3.777.324,37

OVERGEDRAGEN RESULTAAT 10.671.368,16,

RESULTAAT VAN HET BOEKJAAR 603.657,79

17.383.083,19

Het netto-actief dat naar AN1TRAS zal worden overgedragen bedraagt negentien miljoen honderd vier en

dertig duizend vierhonderd zeventig komma vier en tachtig euro (¬ 19.134.470,84)

ANITRAS

GEPLAATST KAPITAAL 2.188.769,20

UITG1FTEPREMIE 719,69

WETTELIJKE RESERVE 218.876,92

BELASTINGSVR1JE RESERVE 157.194,02

BESCHIKBARE RESERVE 4.157.898,93

OVERGEDRAGEN RESULTAAT 11.746.534,29

RESULTAAT VAN HET BOEKJAAR 664.477,78

19.134.470,84

Bij ANITRAS gebeurt de verwerking wan het aan ANITRAS overgedragen vermogen als volgt: het gedeelte van de AMSTO aandelen dat overeenstemt met het aan ANITRAS overgedragen vermogen wordt ingetrokken en de boekhoudkundige verwerking van dit verkregen vermogen gebeurt volgens de regels van een belastingsneutrale moeder/dochterfusie.

Alle actief- en passiefbestanddelen daterend van na de boekhoudkundige retroactiviteitsdatum zulen worden toebedeeld volgens de aard van de activa/passiva.

De kcsten verbonden aan de splitsing worden door elk van de verkrijgende vennootschappen voor de helft gedragen .

De aandelen van de te splitsen vennootschap AMSTO worden als volgt aangehouden:

i"

- ANITRAS NV: 14.153 aandelen

- Danielle Bostoen: 1 aandeel

- Stephan Bostoen: 1 aandeel

Totaal: 14155 aandelen

De nieuwe aandelen van VEKABO die naar aanleiding van de splitsing zullen worden uitgegeven zullen aan

de aandeelhouders van AMSTO worden uitgereikt in verhouding tot hun participatie In het maatschappelijk

kapitaal van AMSTO op de datum van het splitsingsbesluit van de algemene vergadering.

Voor zover het aandeelhouderschap van AMSTO ongewijzigd blijft zullen deacht en twintig miljoen acht

' honderd en zeveni duizend en zestien (28.807.016) nieuw uit te geven aandelen van VEKABO dus als volgt

worden toegekend:

- ANITRAS NV ; 28.802.946 nieuwe aandelen van VEKABO

-Danielle BOSTOEN : 2.035 nieuwe aandelen van VEKABO

-Stephan BOSTOEN : 2.035 nieuwe aandelen van VEKABO

De nieuwe aandelen van ANITRAS die naar aanleiding van de splitsing zullen worden uitgegeven zullen aan de aandeelhouders natuurlijke personen van AMSTO worden uitgereikt in verhouding tot hun participatie in het maatschappelijk kaptiaal van AMSTO op de datum van het splitsingsbesluit van de algemene vergadering.

.Voor zover het aandeelhouderschap van AMSTO ongewijzigd blijft, zullen de twee (2) nieuw uit te geven aandelen van ANITRAS dus als volgt worden toegekend:

- Danielle Bostoen : 1 nieuw aandeel van ANITRAS

- Stephan Bostoen 1 nieuw aandelen van ANITRAS

De over te dragen vermogensbestanddelen omvatten gronden, zoals nader omschreven in bijlage 1

De te splitsen vennootschap AMSTO zal al het nodige doen om alle verplichtingen uit hoofde an de geldende bepalingen van het Vlaams Bodemdecreet na te leven voor de datum waarop de buiengewone ' algemene aandeelhoudersvergaderingen zullen plaatsvinden die zich dienen uit te spreken over de splitsing. Voor zover alle over te drragen gronden welke conform het Vlaams Bodemdecreet worden beschouwd als "overdracht van gronden" is het vereiste bodemattest bij OVAM aangevraagd. Deze attesten liggen ter inzake op de zetel van de verkrijgende vennootschappen.

De voorgestelde splitsing zal geschieden met toepassing van

a) de artikelen 211,212 en 213 van het wetboek der Inkomstenbelasting 1992

b) de artikelen 117 §1 van het wetboek der registratierechten.

De geplande splitsing is ingegeven door economische en financiele motieven. De verdere aanzuivering van

de activiteiten biedt immers voordelen op het vlak van organisatie, bedrijfsbeheer en financieringscapaciteit.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT HET SPLITSINGSVOORSTEL, MET ALS ENIG DOEL

NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

- s voorstel

- balans

- Lijst der onroerende goederen

Bostoen Stephan gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

.-, Vooe. behouden aan het Belgisch Staatsblad

11/04/2013
ÿþ ModPDF 11.1

11 f.ff` fa- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0419.219.944

Benaming (voluit) : Amsto

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel : Koninginnelaan 2/3 - 9031 Gent

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte : Herbenoeming commissaris

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 18/09/2012

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, om het mandaat van de commissaris BV o.v.v.e. CVBA "VANDER DONCKT-ROOBROUCK-CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN" afgekort'V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, vast vertegenwoordigd door de heer VANDER DONCKT Hedwig, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, te verlengen voor een periode van 3 jaar, dit tot de algemene vergadering in 2015.

Bostoen Stephan

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(tilII UNRIIIN

i

NEERGELEGD

- 2 APR, 2013

RECH-~~~~v~¬ HT KOOPHAN

Naamloze vennootschap

25/03/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.09.2012, NGL 22.03.2013 13069-0060-034
06/11/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.01.2012, NGL 27.10.2012 12629-0102-034
04/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.09.2012, NGL 28.09.2012 12594-0382-026
26/09/2012
ÿþ Mad PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

17 SEP. 2012

RECHTBAN VAN KOOPTIANDËDTE GENT

lU 1111fl 11I 11ll iu1u1

*12160373*

s INI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0419.219.944 9031 Gent

Benaming (voluit) : Amsto

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koninginnelaan 2/3

(volledig adres)

Onderwerpien) akte : Benoeming bestuurder

Tekst:

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 31/01/2011

Tijdens de vergadering werd met ingang van heden als bestuurder der vennootschap benoemd, de NV Ertveld, Biestjeslos 8 te 9890 Gavere, met als vast vertegenwoordiger mevrouw Bostoen Danielle, wonende te 9890 Gavere, Biestjeslos 8 dit tot aan de statutaire algemene vergadering in het jaar 2017.

Onmiddellijk hierna is de raad van bestuur bijeen gekomen en werd de NV Ertveld, voornoemd, benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Bostoen Stephan

gedelegeerd bestuurder

29/05/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111 *1 2 09 1 586 1111

3"

be a B[ Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0419.219.944

Benaming

(voluit) : AMSTO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koninginnelaan 2, bus 3  t .903

Onderwerp akte ; Voorstel partiële splitsing

Er blijkt uit eert voorstel tot partiële splitsing tussen Amsto nv en Vekabo nv met maatschappelijke zetel te Gent, Drongen, Koninginnelaan 2/3, RPR 0879.032.410 de dato 14 mei 2012 het volgende:

*De raad van bestuur van AMSTO NV (hierna "AMSTO" of de "partieel te splitsen vennootschap") en de raad van bestuur van VEKABO NV (hierna "VEKABO" of de "verkrijgende vennootschap") hebben in gemeen overleg besloten dit voorstel tot partiële splitsing op te steilen, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

*AMSTO en VEKABO wensen een partiële splitsing te verwezenlijken waarbij de partieel te splitsen vennootschap AMSTO een deel van haar vermogen zal overdragen aan de verkrijgende vennootschap VEKABO, zonder dat AMSTO ophoudt te bestaan en tegen de uitreiking van nieuwe aandelen in VEKABO aan de aandeelhouders van AMSTO,

*Naar aanleiding van de verrichting van partiële splitsing dient een ruilverhouding te warden vastgesteld.

De uitgifte van nieuwe aandelen VEKABO zal gebeuren op basis van een vergelijking tussen de werkelijke; waarde van het door AMSTO afgesplitste vermogen enerzijds en de werkelijke waarde van het vermogen van VEKABO vóár de reorganisatie anderzijds. Er wordt uitsluitend vergoed door toekenning van aandelen die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen.

De bepaling van de marktwaarde van de onroerende goederen (i.e. voorraad gronden) gebeurt op basis van recente objectieve schattingen van de respectievelijke activa en dit aan de hand van uniforme criteria.

De waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen van AMSTO die naar aanleiding van de partiële splitsing zullen worden ingebracht door AMSTO in VEKABO, wordt bepaald op vierendertig miljoen zevenhonderd vijfenvijftig duizend vijfhonderd zevenentwintig euro twaalf cent (E 34.755.527,12).

De waarde van één aandeel van de verkrijgende vennootschap VEKABO wordt gewaardeerd op een bedrag van één komma achttien euro (¬ 1,18).

Ter vergoeding van de afsplitsing van voornoemde vermogensbestanddelen door AMSTO zal VEKABO negenentwintig miljoen vierhonderd drieënvijftig duizend achthonderd zevenendertig (29.453.837) nieuwe aandelen uitgeven, die aan de aandeelhouders van AMSTO zullen worden uitgereikt, Er zal geen opleg in geld worden toegekend,

De naar aanleiding van de partiële splitsing uit te geven nieuwe aandelen van VEKABO zullen van dezelfde soort zijn en van dezelfde rechten genieten als de reeds bestaande aandelen van VEKABO.

*De nieuwe aandelen van VEKABO die naar aanleiding van de partiële splitsing zullen worden uitgegeven, zullen aan de aandeelhouders van AMSTO warden uitgereikt in verhouding tot hun participatie in het maatschappelijk kapitaal van AMSTO op de datum van het splitsingsbesluit van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders,

*De nieuw uitgegeven aandelen van VEKABO zullen recht geven te delen in het bedrijfsresultaat vanaf 1 januari 2012.

* Het overgedragen vermogen van de partieel te splitsen vennootschap AMSTO gaat over naar de verkrijgende vennootschap VEKABO op basis van de jaarrekening opgemaakt per 31 december 2011. Alle handelingen van de partieel te splitsen vennootschap AMSTO die betrekking hebbén op de over te dragen, vermogensbestanddelen worden voor boekhoudkundige doeleinden geacht te zijn gesteld voor rekening van de verkrijgende vennootschap VEKABO vanaf 1 januari 2012.

* Noch in de verkrijgende vennootschap VEKABO noch in de partieel te splitsen vennootschap AMSTO bestaan er aandelen waaraan bijzondere rechten zijn verbonden. Beide vennootschappen hebben geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

NEERGELEGD

1 5 MEI 2512

RECHTBANK VAN KOOIPHANDt jff GENT

*De aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap AMSTO en van de verkrijgende vennootschap VEKABO hebben het voornemen om, in toepassing van artikel 734 W. Venn., unaniem te verzaken aan de bijzondere verslagen en het controleverslag waarvan sprake in de artikelen 730, 731 en 733 W. Venn. Aldus wordt aan de commissaris in dit verband geen bijzondere bezoldiging toegekend.

* Aan de leden van de bestuursorganen van de partieel te splitsen vennootschap AMSTO en van de verkrijgende vennootschap VEKABO wordt geen bijzonder voordeel toegekend,

* AMSTO zal in het kader van de voorgestelde partiële splitsing de hieronder opgesomde vermogensbestanddelen (activa en passiva) die verband houden met haar grondbankactiviteit, overdragen (via afsplitsing) aan VEKABO:

a)alle gronden die op 31 december 2011 geboekt staan onder de 353.001 voorraadrekening. De boekwaarde van de in te brengen gronden bedroeg op 31 december 2011 13.015.208,64 EUR. Deze gronden worden overgedragen in de juridische toestand waarin ze zich bevinden. Indien er een opstalovereenkomst is afgesloten tussen AMSTO en een aannemer, dan zullen de gronden dus overgaan bezwaard met dit opstalrecht. De (opstal)overeenkomsten die in dit kader zijn afgesloten zullen uiteraard mee overgaan naar VEKABO.

b)alle schulden die betrekking hebben op de grondbankactiviteit. Het betreft schulden voor een bedrag van veertien duizend euro ( ¬ 14.000),

c)de lopende contracten die verband houden met de grondbankactiviteit;

d)de vergunningen die zijn toegekend en die verband houden met de grondbankactiviteit.

Alle overige activa en alle passiva blijven achter in de partieel te splitsen vennootschap AMSTO. Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activabestanddelen in België gelegen en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de te splitsen vennootschap AMSTO worden geacht in deze vennootschap te zijn gebleven,

Het in te brengen netto-actief bedraagt aldus dertien miljoen honderd vierenzestig duizend achthonderd achtenzeventig euro zesennegentig cent (¬ 13.164.878,96). Het in te brengen netto-actief van de partieel te splitsen vennootschap AMSTO wordt als volgt opgedeeld:

KAPITAAL 9.547.528,25

UITGIFTEPREMIE 508,84

RESERVES

A. Wettelijke reserve 154.752,83

B. Beschikbare reserves 2.939.764,52

OVERGEDRAGEN RESULTAAT 8.237.266,62

RESULTAAT VAN HET BOEKJAAR 285.057,90

De nieuwe aandelen van VEKABO die naar aanleiding van de partiële splitsing zullen worden uitgegeven, zullen aan de aandeelhouders van AMSTO worden uitgereikt in verhouding tot hun participatie in het maatschappelijk kapitaal van AMSTO op de datum van het splitsingsbesluit van de algemene vergadering.

Voor zover het aandeelhouderschap van AMSTO ongewijzigd blijft, zullen de negenentwintig miljoen vierhonderd drieënvijftig duizend achthonderd zevenendertig (29.453.837) nieuw uit te geven aandelen van VEKABO dus als volgt worden toegekend:

- ANITRAS NV 29.449.675 nieuwe aandelen van VEKABO

Danielle BOSTOEN : 2.081 nieuwe aandelen van VEKABO

Stephan BOSTOEN : 2.081 nieuwe aandelen van VEKABO

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT HET SPLITSINGSVOORSTEL, MET ALS ENIG DOEL

NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Tegelijk hiermee neergelegd

Fusievoorstel

STEPHAN BOSTOEN, gedelegeerd bestuurder

Bijlàgen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

" de Vport be-houdén aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 16.08.2011 11397-0512-038
24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 18.08.2010 10424-0592-041
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.07.2009 09483-0237-038
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.08.2008, NGL 29.08.2008 08654-0009-037
22/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.08.2007, NGL 14.08.2007 07576-0073-034
07/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 31.07.2006 06559-0228-031
10/10/2005 : GE148220
09/08/2004 : GE148220
29/03/2004 : GE148220
24/07/2003 : GE148220
01/10/2002 : GE148220
19/07/2002 : GE148220
24/02/2001 : GE148220
17/01/2001 : GE148220
10/11/2000 : GE148220
21/07/2000 : GE148220
23/07/1999 : GE148220
28/10/1997 : GE148220
27/01/1996 : GE148220
19/10/1995 : GE148220
11/03/1992 : GE148220
29/06/1991 : GE148220
28/09/1990 : GE148220
13/10/1987 : GE148220
12/09/1986 : AN216432
22/03/1986 : AN216432
18/02/1986 : AN216432

Coordonnées
AMSTO

Adresse
KONINGINNELAAN 2, BUS 3 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande