AMUUZE

Société en commandite simple


Dénomination : AMUUZE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.594.829

Publication

06/01/2014
ÿþMod Word 1 L

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

6 d



11



NEERGELEGD

2 4 DEC, 2013

kDI LtÉGOO~V7 GENT

Ondernr:mingsnr Benaming (5S (13 . 5"S -t .%9-%

(voluit) (verkort) AMUUZE

Rechtsvorm . Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Steenweg 171 bus 3 - 9810 EKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Onderhandse akte gewone commanditaire vennootschap

OPRICHTING

ondergetekenden:

1.Iris Van Den Daele, wonende te Steenweg 171 bus 3 te 9810 Eke, geboren te Bwamanda (Democratische Republiek Congo (ex-Zaïre) ) op 21/06/1985 verder vernoemd als `beherend vennoot;

2.Thijs Degheldere, wonende te, geboren te Roeselare op 6/02/1986 verder vernoemd als 'stille vennoot';

3.Mathieu Verstraete, wonende te Europalaan 38 te 8700 Tielt op 0110511985 verder vernoemd als 'stille vennoot';

4.Rein van Leirsberghe wonende te Wellingstraat 120a te 8730 Beernem geboren te brugge op 03/05/1988 verder vernoemd als 'stille vennoot'.

Verklaren hierbij een gewone commanditaire vennootschap op te richten.

Inbreng in geld

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet:

" de beherende vennoot, Iris Van Den Daele, een inbreng van 3 300 EUR;

" de Stille vennoot, Thijs Degheldere, een inbreng van 1 265 EIJR;

" de stille vennoot, Rein Van Leirsberghe, een inbreng van 660 EUR;

" de stille vennoot, Mathieu Verstraete, een inbreng van 275 EUR,

De vennootschap beschikt dus bij haar oprichting over een werkkapitaal van 5 500 EUR.

STATUTEN

Artikel 1 - rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt Amuuze

Artikel 2; zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Steenweg 171 bus 3 te 9810 Eke. De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke plaats in het land worden overgebracht,

Op dv laatste bir van Lw!, B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instinmenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3 - doel

De vennootschap heeft tot doel:

Een social media website aan te bieden waar organisaties en particulieren zowel tips als ideeën kunnen delen over allerhande activiteiten die men in de vrije tijd kan doen. De vennootschap biedt met andere woorden een virtuele plaats waarop ( lokale) organisaties hun activiteiten kunnen communiceren en waar mensen spontane activiteiten kunnen delen met elkaar.

We willen lokale initiatieven meer kansen geven, en mensen inspireren om zelf iets te organiseren of spontane activiteiten uit te vinden en te delen.

We trachten de sociale cohesie binnen een buurt en tussen verschillende buurten te versterken en te ondersteunen.

Naast het delen van tips en ideeën  over activiteiten, evenementen en weetjes  mag de social media website het geheel proces rond deelnames ondersteunen.

De volgende opdrachten en activiteiten mag de vennootschap eveneens uitoefenen:

'Dienstverlening in het algemeen: het verlenen van technische en administratieve dienstprestaties voor

handel, nijverheid, fabricage, vervoer en distributie.

'Het geven van management, adviezen op het gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

4-let nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of op te richten ondernemingen. Het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten, Zij mag alle brevetten vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan,

"De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, en van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

" Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze onroerende goederen

"Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

"Ze mag tevens de activiteiten van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen, alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten.

Artikel 4 - duur

De vennootschap bestaat vanaf heden en voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamheidsverklaring van een vennoot Ze kan slechts vroegtijdig worden ontbonden bij besluit per absolute meerderheid van de vennoten.

Artikel 5 - vennoten

Er zijn twee soorten vennoten; beherende en stille vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn.

Iris Van Den Daele is beherende vennoot. Thijs Degheldere, Rein Van Leirsberghe en Mathieu Verstraete zijn stille vennoten.

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten gezamenlijk aan de beroepsuitoefening deel te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien een beherende vennoot overlijdt, ontslag neemt, failliet of onbekwaam wordt verklaard, of onder curatele wordt gesteld, moet hij worden opgevolgd door één enkele persoon.

Indien een stille vennoot wegvalt, wordt hij vervangen door de persoon die hij heeft aangewezen als zijn opvolger, mits deze door de andere vennoten schriftelijk wordt aanvaard. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen, wordt hij als vennoot vervang door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Artikel 6 - bestuur

Iris Van Den Daele is statutaire zaakvoerder. De vennootschap wordt door haar bestuurd. Ze oefent de functie persoonlijk uit en ze laar zich niet substitueren. Ze is individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kan individueel de vennootschap verbinden. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Het mandaat van de bestuurder, Iris Van Den Daele, is niet bezoldigd. Tenzij de algemene vergadering het anders beslist.

Iris Van Den Daele is beherend vennoot en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen die namens de vennootschap zijn aangegaan.

De stille vennoten mogen niet namens de vennootschap optreden. Stille vennoten mogen geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. Iedere daad van bestuur door een stille vennoot is ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

de aansprakelijkheid van de stille vennoten is beperk tot het bedrag van hun inbreng.

Alle vennoten verbinden zicht ertoe zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

De vennoot, verbindt zich ertoe zich zowel gedurende als na de beëindiging van de samenwerking met de andere vennoten, te onthouden van het bekendmaken van knowhow, zakengeheimen, informatie eigen aan de vennootschap of vertrouwelijke informatie waarvan hij/zij in de uitoefening van zijn/haar beroepswerkzaamheden kennis van hebben gekregen, met inbegrip van gegevens betreffende andere vennoten, leveranciers of klanten van de gewone commanditaire vennootschap.

Alle informatie, documenten, brieven en mails die vertrouwelijk zijn mogen niet aan andere personen, dan de vennoten, worden doorgestuurd of afgegeven of mondeling worden meegedeeld.

Artikel 7 Inbreng van de vennoten

Iedere vennoot heeft een deel van de gewone commanditaire vennootschap De percentages (%) verschillen per vennoot.

De rechten, deelnemingen of aandelen zijn op naam.

Het aandeel in de vennootschap is per vennoot verschillend:

-Iris Van Den Daele heeft 60% van de aandelen.

-Thijs Degheldere heeft 23% van de aandelen.

-Rein Van Leirsberghe heeft 12% van de aandelen.

-Mathieu Verstraete heeft 5% van de aandelen.

Artikel 8  Intellectuele eigendom

De gewone commanditaire vennootschap beschikt over de auteursrechten van alle creaties die door de vennoten in het kader van de statuten gemaakt worden.

De vennoot draagt alle industriële eigendomsrechten en auteursrechten op werken, prestaties, software, realisaties, tekeningen, ontwerpen en andere creaties (hierna Werken),tot stand gebracht binnen het kader van de gewone commanditaire vennootschap, vanaf hun ontstaan exclusief over de gewone commanditaire vennootschap, in de meest volledige omvang, d.w.z. voor alle exploitatiewijzen en- vormen, voor de gehele duur van het desbetreffende recht en voor de gehele wereld. Deze overdracht is definitief, onherroepelijk en onvoorwaardelijk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9  overdrachten van de rechten

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan gezamenlijke beroepsuitoefening.

het overdragen van aandelen aan een medevennoot kan alleen indien de andere vennoten schriftelijk hebben toegestemd.

Het is dus niet mogelijk om aandelen zonder instemming van al de medevennoten over te dragen aan de echtgeno(o)t(e) van de overdrager of naar bloedverwanten in de rechte lijn (ouders, kinderen, enz.),

Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald onder artikel 10.

Artikel 10 - terugtrekken

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij het overlijden van één van de vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de overlevende vennoten, Hetzelfde geldt indien één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van zesenzestig procent (66 %) werk onbekwaam wordt, bij ontslag en uitsluiting van een vennoot.

In geval van overlijden, werkonbekwaamheid, ontslag en uitsluiting van een vennoot wordt aan de zich terugtrekkende vennoot of zijn rechtverkrijgende nog een vergoeding toegekend.

Deze vergoeding is gelijk aan het gemiddelde van de vergoedingen van de laatste drie jaren (36 maanden) die aan deze vennoot toekwam juist vôôr het overlijden of de terugtrekking, onverminderd zijn of hun rechten op uitkering van de vergoeding voor de tijdens de laatste vermelde periodes verrichte prestaties.

De vennootschap kan deze vergoeding betalen over een periode van drie achtereenvolgende jaren, startende vanaf het overlijden of terugtrekken.

De vergoeding wordt evenwel niet toegekend aan de vennoot die zich vrijwillig terugtrekt ( door het bijvoorbeeld overdragen of verkopen van aandelen e.d.), of daartoe gedwongen wordt omdat hijzelf en ter kwader trouw de voortzetting van de samenwerking heeft belet.

Artikel 11  algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende vennoot als de stille vennoten, De vennoten komen bijeen telkens wanneer één der vennoten hierom verzoekt. Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissingen goed te keuren.

Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

De jaarvergadering zal gehouden worden op dertig juni om tien uur op de maatschappelijke zetel.

Artikel 12 - boekhouding

Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Op eenendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op eenendertig december 2014, wordt een inventaris opgemaakt. De boekhouding wordt verricht conform de geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 13  resultaat

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan.

De algemene vergadering beslist over de verdere bestemming van de nettowinst.

Artikel 14  ontbinding en vereffening

De vennootschap wordt ontbonden hetzij ingevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met absolute meerderheid van stemmen.

De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen. Het nettoprovenue van de vereffening van na de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten a rato van hun inbreng.

Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering die, na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gestoten.

Deze overeenkomst werd opgemaakt te Eke, op 3011012013, in [ vier (4)] originele exemplaren waarvan iedere Partij verklaart één ondertekend origineel te hebben ontvangen.

De beherend vennoot

De zaakvoerder

Iris Van Den Daele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voar-

b?.houden aan het Belgisch

Staat. blad

to " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naani en handtekening

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Re

Coordonnées
AMUUZE

Adresse
STEENWEG 171, BUS 3 9810 EKE

Code postal : 9810
Localité : Eke
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande