AN-SOFIE DECAVELE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AN-SOFIE DECAVELE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.745.045

Publication

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 22.12.2014 14702-0333-010
26/07/2013
ÿþ mod 11.1

Li-21 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i i *13117139 i

NEERGELEGD

i T JOLI 21313

RÇ.Ctti f,atl,{_7la:+ VANi:f)f3Pi-i.-\ti'%)~l.. ~,F.<T

-------------

Ondernemingsnr : O 53(o , lus , 04S

Benaming (voluit) : An-Sofie Decavele

(verkort):.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoekskensstraat 75C

9080 Loch risti

Onderwerp akte :OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op elfjuli;,

tweeduizend dertien, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Naam: An-Sotie Decavele

Zetel: 9080 Lochristi, Hoekskensstraat 75C

Duur: Onbepaald.

Vennoten:

1. De Heer Van Laere, Frederik, wonende te 9070 Destelbergen, Damstraat 52 bus 203 en zijn echtgenote

2. zijn echtgenote Mevrouw Decavele, An-Sofie Christine Maria Johanna, wonende te 9070 Destelbergen,j;

i7amstraat 52 bus 203.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Pierre Moulin te Destelbergen op:.

5 mei 2009, welk stelsel tot op heden onveranderd is gebleven.

Op de kapitaalaandelen wordt volledig in geld ingeschreven door de oprichter, de huwgemeenschap Van Laere

:, Decavere.

Verklaringen

De oprichters verklaren:

, - in uitvoering van artikel 235 en 236 van het wetboek van vennootschappen voor wat betreft de honderd (100);, onverdeelde aandelen, die werden toegekend aan de huwgemeenschap VAN LAERE .. DECAVELE aan te stellen als titularis:; van deze aandelen:

a) De heer Frederik VAN LAERE voornoemd tot beloop van één aandeel: 1

:j b) Mevrouw An-Sotie DECAVELE voornoemd, tot beloop van negenennegentig aandelen: 99

i: Zij bedingen dat de vermogensrechten verbonden aan deze aandelen toekomen aan de huwgemeenschap en dat; ;i de vennootschapsrechten verbonden aan zelfde aandelen toekomen aan henzelf.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten;, ;: belope van één/derde.

Kapitaal: Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door? ;; honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde. Gestort bedrag: zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00). samenstelling van het kapitaal: Het kapitaal is volledig onderschreven door volstorting in geld.

Boekjaar: van één juli van elk jaar om te eindigen op dertig juni van ieder daaropvolgend jaar.

Reserves -- winstverdeling  vereffening: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf , ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de :; wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de:: netto-winst.

Bij ontbinding / vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering;; :: anders beslist.

Indien niet elle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door;;

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels vang openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een wedde worden toegekend, waarvan,; het bedrag niet onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering en dat ten laste komt van de algemene:: kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden:: ¬ toegekend.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders,'i bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoeringtj van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

mod 11.1

Mevrouw Decavele, An-Sofie Christine Maria Johanna, geboren te Tielt op 10 maart 1983, [Rijksregister nummer 83.03.10-318.79], wonend te 9070 Destelbergen, Damstraat 52 bus 203, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden.

De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn regelen deze onder mekaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

Tegenstrijdig belang

De zaakvoerder die rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechter) jke aard heeft, dat strijdig is met het belang van de vennootschap, stelt de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, cok wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De venncotschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Doel:

De vennootschap heeft als doel, in binnen - en buitenrand, voor eigen rekening:

De uitoefening van alle activiteiten die behcren tot het beroep van Klinisch bioloog, uitsluitend door haar vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap.

Het ter beschikking stellen van de nodige middelen aan de apotheker klinisch bioloog.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de eigen praktijk.

Het aanleggen van reserves teneinde: aile nodige apparatuur en begeleidende accommodaties voor de eigen praktijk aan te schaffen, alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te oefenen, aan te schaffen.

Het beheren, het verwerven, de instandhouding en het valoriseren van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

Het uitvoeren van aile studies en onderzoek, in 't bijzonder wetenschappelijke, geneeskundige en farmacologische studies, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, beheer en advies;

Het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop,van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening;

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels - en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen. Dit alles voor zover de vereiste toelatingen, vergunningen of bewijs van ondememingsvaardigheden kunnen worden voorgelegd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschap en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Jaarvergadering; op de derde vrijdag van de maand december om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor vergadering op de zetel toekomen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 11 juli 2013 en zal worden afgesloten op 30 juni 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Brr

Voor. behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

mod 11.1

~ F

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

BEKRACHTi_GING MANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 01 juli 2013 tot op heden.

VOLMACHT FORMALITEITEN KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN  ONDERNEMINGSLOKET  SOCIALE EN FISCALE ADMINISTRATIES.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap Fiscaal Buro Ghesquiere, te Roeselare, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de sociale en fiscale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Teaeliik hiermede neergelegd:

expeditie akte oprichting Niek Van der Straeten

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
AN-SOFIE DECAVELE

Adresse
HOEKSKENSSTRAAT 75C 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande